Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   3 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Expand  

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ειμαι ενα μυξιαρικο!!!:oops::oops::oops:

άντε..........έχεις αυτογνωσία...μπράβο..βέβαια και πολλά άλλα είσαι αλλα τώρα δεν κάνει να σε πληγώσω..όχι για σένα αλλα για εκείνο το έρμο που κουβαλάς μέσα σου..και θα λέει σε τι κόσμο θα βγω με τετοια μάνα:tongue::tongue::tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

chris 81 είπε:
Γεια σου Βπακι μου τι μου κανεις???πηγες καμια βολτουλα???:P

δεν με αγχωνει που μεγαλωνει με αγχωσε που μεγαλωσε πολυ παραπανψ απο την ηλικια του συμφωνα με τον γιατρο.Τελοσπαντων δεν θελω να σας κουραζω με αυτα πλησιαζει η αυχενικη και εκει θα μου ληθουν ολες οι αποριες και ελπιζω να ειναι ολα τελεια και να χαλαρωσω επιτελους και μαζι με εμενα να ησυχασεται και εσεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ααααχ βλεπω τον καιρο τοσο ωραιο και ζηλευω να ξαμωληθειτε ολες εξω...μπρος!!!εγω απο την αλλη ξυπνησα με συναχι ειμαι ενα μυξιαρικο!!!:oops::oops::oops:

Συμπεθερουλα μου μην αγχωνεσαι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα ολα καλα θα πανε θα το δεις και το νινακι μας ειναι μια χαρα!!!!:D

Αχου μωλε εισαι μια μυξιαλα??????

Ασε κι εγω ειχα προχθες πυρετο αλλα ολα καλα τωρα!!!!:mrgreen:

Εμεις εδω παντως δεν εχουμε καλο καιρο εχει λιγο κρυο και βρεχει εσεις εχετε ηλιο????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

zoumpoulia09 είπε:
ειμαι ενα μυξιαρικο!!!:oops::oops::oops:

άντε..........έχεις αυτογνωσία...μπράβο..βέβαια και πολλά άλλα είσαι αλλα τώρα δεν κάνει να σε πληγώσω..όχι για σένα αλλα για εκείνο το έρμο που κουβαλάς μέσα σου..και θα λέει σε τι κόσμο θα βγω με τετοια μάνα:tongue::tongue::tongue:

εσυ κυρια μου καπου θα πηγαινες ε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σκατιαρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αθηνά76 είπε:
Συμπεθερουλα μου μην αγχωνεσαι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα ολα καλα θα πανε θα το δεις και το νινακι μας ειναι μια χαρα!!!!:D

Αχου μωλε εισαι μια μυξιαλα??????

Ασε κι εγω ειχα προχθες πυρετο αλλα ολα καλα τωρα!!!!:mrgreen:

Εμεις εδω παντως δεν εχουμε καλο καιρο εχει λιγο κρυο και βρεχει εσεις εχετε ηλιο????

Βρε βρε βρε τι κανεις συμπεθερτσα μου με τον κουκλο γιο????:P:p:p

Ωχ πως αρρωστησες βρε λεχωνα γυναικα ολη μερα μεσα???:roll::roll::roll:

εμενα ηταν ο κορδελας και με κολλησε μην χασει εσυ πουλακι μου???να ειναι απο την καισαρικη δεν νομιζω μετα απο τοσες μερες!!!

Εδω εχει μεν λιγο κρυο αλλα εχει μια λιακαδαααααα να την πιεις στο ποτηρι τελεια!!!:P:p:pΟ μπεμπης τι κανει κοιμαται???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τωρα που βρηκα κι εγω λιγο χρονο να τα πουμε δεν ειναι καμια εδω!!!:(

Οποτε φευγω κι εγω το τσαμενο ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα και να σας πετυχω!!!!

Καλο μεσημερι και Φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνά76 είπε:
Τωρα που βρηκα κι εγω λιγο χρονο να τα πουμε δεν ειναι καμια εδω!!!:(

Οποτε φευγω κι εγω το τσαμενο ελπιζω να μπορεσω να ξαναμπω συντομα και να σας πετυχω!!!!

Καλο μεσημερι και Φιλακια!!!

καλα μαρη δεν με βλεπεις???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

chris 81 είπε:

εμενα ηταν ο κορδελας και με κολλησε μην χασει εσυ πουλακι μου???να ειναι απο την καισαρικη δεν νομιζω μετα απο τοσες μερες!!!

Εδω εχει μεν λιγο κρυο αλλα εχει μια λιακαδαααααα να την πιεις στο ποτηρι τελεια!!!:P:p:pΟ μπεμπης τι κανει κοιμαται???

Αχ συμπεθερουλα μου κλιμα που σε κολλησε ο συμπεθερος!!!!!μυξιαρικο!!!

Απο τα λοχεια ειναι μου ειπε ο γιατρος ευτυχως κρατησε μονο μια μερα και περασε!!!

Υπομονη και θα βγεις θα δεις!!!!!;)

Ναι κοιμαται τωρα το πουλακι μου κι εγω μαγειρευω!!!

Ευτυχως ηρεμησα απο τα πονακια και τα τραβηγματα που ειχα μετα την καισαρικη και επιτελους κινουμε χωρις βοηθεια και κανω οτι θελω!!!!:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Συμπεθερουλα μου παω να τελειωσω με το φαγητο γιατι τωρα ειμαι μονη μου και πλησιαζει η ωρα να ξυπνησει ο κανακαρης μου και δεν θα προλαβω ελπιζω να ξαναμπω συντομα.Φιλακια πολλα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνά76 είπε:

Αχ συμπεθερουλα μου κλιμα που σε κολλησε ο συμπεθερος!!!!!μυξιαρικο!!!

Απο τα λοχεια ειναι μου ειπε ο γιατρος ευτυχως κρατησε μονο μια μερα και περασε!!!

Υπομονη και θα βγεις θα δεις!!!!!;)

Ναι κοιμαται τωρα το πουλακι μου κι εγω μαγειρευω!!!

Ευτυχως ηρεμησα απο τα πονακια και τα τραβηγματα που ειχα μετα την καισαρικη και επιτελους κινουμε χωρις βοηθεια και κανω οτι θελω!!!!:D:D:D

αυτο το κανω οτι θελω δεν μου πολυ αρεσε αλλα τελοσπαντων!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω αν με κολλησε ο κορδελας γιατι αυτον τον πονουσε πολυ και ο λαιμος.Τελοσπαντων ελπιζω να μου περασει ετσι επιφανειακα.Ειναι ησυχος ε???αχ ρε Αθηνα τι κουκλος ειναι φτου φτου!!!εχω παθει πλακα!!!

αθηνά76 είπε:

τώρα ετοιμάζομαι να φύγω αλλά θα επανέλθω το απόγευμα...Α σκατιάρα κάποια άλλη είναι μη ξεχνιόμαστε:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

αθηνά76 είπε:
Συμπεθερουλα μου παω να τελειωσω με το φαγητο γιατι τωρα ειμαι μονη μου και πλησιαζει η ωρα να ξυπνησει ο κανακαρης μου και δεν θα προλαβω ελπιζω να ξαναμπω συντομα.Φιλακια πολλα!!!

Αντε καλο μεσημερι στην οικογενεια!!!!!:P:p:p

φιλακια συμπεθερουλα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

zoumpoulia09 είπε:
  αθηνά76 είπε:

τώρα ετοιμάζομαι να φύγω αλλά θα επανέλθω το απόγευμα...Α σκατιάρα κάποια άλλη είναι μη ξεχνιόμαστε:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: μην αφησεις να πεσει τιποτα κατω!!!:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσακια μπηκα αλλα δεν σας βρηκα...δυστυχως τζιφος το νινι μου αν και ο αντρας μου το λεει μυξες(για να μην στεναχωριεμαι...)Η χωριακη επεσε αντι να ανεβει και πλεον αδιαθετησα κιολας....την επομενη φορα μαλλον...φιλια πολλα!

2011.png

emmalene είπε:
Κοριτσακια μπηκα αλλα δεν σας βρηκα...δυστυχως τζιφος το νινι μου αν και ο αντρας μου το λεει μυξες(για να μην στεναχωριεμαι...)Η χωριακη επεσε αντι να ανεβει και πλεον αδιαθετησα κιολας....την επομενη φορα μαλλον...φιλια πολλα!

μαλλον εχω χασει επεισοδια....ποτε εγιναν ολα αυτα???

76IGp3.png

και αλλον δεν προλαβα και καμια σας...θα προσπαθησω να μπω το απογευμα να μαθω τα νεα...με μια γρηγορη ματια ειδα τη μαρυ ποππινς να κυκλοφορει....

φιλακια σε ολες!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...