Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Τζορτζινάκο μου!!!Τι κάνεις?

Οι υπόλοιπες που είστε????:P:p:p

Τζα!!!!!κουκου.....:P:p:p:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα κουκλάκι μου!!!Τι κάνεις?:P

καλα ειμαι δεν εχει ερθει ακομα οποτε σερφαρω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εσυ τι κανεις???

επισης κανω γιογκα για να παω τουαλετα:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλα ειμαι δεν εχει ερθει ακομα οποτε σερφαρω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:εσυ τι κανεις???

επισης κανω γιογκα για να παω τουαλετα:rolleyes::rolleyes:

Τι δεν εχει ερθει?

Προσοχη με την γιογκα ..μην κανεις κανα αναποδο κολπο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι δεν εχει ερθει?

Προσοχη με την γιογκα ..μην κανεις κανα αναποδο κολπο...

αη μαρηηηηηηηη!!!:P:p:p:p

Λιακο μου γλυκουλη μου εσυ πως εισαι???ξεχεστηκες απο εχθες???:rolleyes::rolleyes:

αη μαρηηηηηηηη!!!:P:p:p:p

Λιακο μου γλυκουλη μου εσυ πως εισαι???ξεχεστηκες απο εχθες???:rolleyes::rolleyes:

Καλα δεν το εχω...ναι και μην κοροιδευεις...που να ξεχαστω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα δεν το εχω...ναι και μην κοροιδευεις...που να ξεχαστω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω να κοροϊδεψω τον Λιακο μου???ποτε ποτε ποτε!!!:tongue::tongue:Που ειναι η Τζουλια σημερα δεν πιστευω να δουλευει πολυ και κουραζεται???να την μαλωσεις!!!:rolleyes::rolleyes:

Θελω να παω τουαλετα μουαχαχα γιατι δεν παω ...αμαν πια.....θελωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

εγω να κοροϊδεψω τον Λιακο μου???ποτε ποτε ποτε!!!:tongue::tongue:Που ειναι η Τζουλια σημερα δεν πιστευω να δουλευει πολυ και κουραζεται???να την μαλωσεις!!!:rolleyes::rolleyes:

Θελω να παω τουαλετα μουαχαχα γιατι δεν παω ...αμαν πια.....θελωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry:

Οχι δεν κουραζεται ειναι ξάπλα.....εχει ομως αγχως η σκατουλα....

Λοιπον φάε λιγο μελάκι.....αντε κοριτσακι μου...και προσοχη..(μην σφιγγεσαι πολυ δεν κανει..):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα!!εμενα παλι η μεση με εχει ρημαξει..αλλα ειμαι χαρουμενη και παω τουαλετα..οι αλλοι ειναι καπως σε αλλα δωματια καθοτι το εντερο παιζει κιθαρα!!

σε φλαουτο πιο πολυ μου κανει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξαπλα εισαι και εσυ κοριτσακι μου???να ανοιγεις το παραθυρο καπου καπου να μην σου πεσουνε τα δοντια απο το πολυ μεθανιο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

???? ????? ??????? ??? ?????...??? ????? ?????? ????? ?????? ? ??????? ?????? ?? ??? ???? ????(??????) ????? ?? ?????..:tongue:

κατσε να παρω τγο σοβαρο μου...χμμμμ μαρρρρηηηηηηη???? οχι που ησουν σιγουρη οτι δεν......

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...