Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

θα παω δευτερα...αλλα μεταξυ μας...μαλλον κοριτσι ειναι με την καθυστερημενη συλληψη!!!:mrgreen::mrgreen:

βρε κουκλες...πως καταλαβενετε οτι η συλληψη ειναι καθυστερημενη? εγω αυτο ποτε δεν μπορεσα να το καταλαβω, πια ειναι η διαφορα της εμφυτευσης με την συλληψη

υ.γ. μην πειτε παραπερα,οτι εχω μεινει εγκυος δυο φορες και αυτα δεν τα ξερω :oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aaaaa αυτο το ξερω εως και εγω η χαζη.. ναι ναι θα την δεις να αυξανει αρα οοοολα καλα κλπ κλπ κλπ κλπ

καλε τι κα8εσαι και ψαχνεσαι τωρ ακαι μιρμιριζεις..εισαι εγκυος..συλλαμβανεις..τελος! σε 9 μηνες 8α εχουμε επισκεψεις

Χριστουγεννιατικο δωρακι!!!!!!!!!!!!!!:D:D

2011.png

βρε κουκλες...πως καταλαβενετε οτι η συλληψη ειναι καθυστερημενη? εγω αυτο ποτε δεν μπορεσα να το καταλαβω, πια ειναι η διαφορα της εμφυτευσης με την συλληψη

υ.γ. μην πειτε παραπερα,οτι εχω μεινει εγκυος δυο φορες και αυτα δεν τα ξερω :oops:

ειχα ωορρηξια την 14η αλλα η χωριακη ειναι μικρη..το ωαριο εμφυτευτηκε στην μητρα το σαββατο...αρα..καθυστερημενη συλληψη...η γονιμοποιηση γινεται στις σαλπιγγες αλλα η εμφυτευση στην μητρα παταλαβες???

2011.png

λοιπον κουκλες λεω να σχολασω κ εγω σιγά σιγά.. φιλιά σε ολες σας..εμμα μου συγχαρητηρια και πάλι και όπως λέω πάντα ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΝΑΙ..τικερακι απο Δευτερα κοριτσια!!!!:D:D:D

2011.png

Διαφημίσεις

ειχα ωορρηξια την 14η αλλα η χωριακη ειναι μικρη..το ωαριο εμφυτευτηκε στην μητρα το σαββατο...αρα..καθυστερημενη συλληψη...η γονιμοποιηση γινεται στις σαλπιγγες αλλα η εμφυτευση στην μητρα παταλαβες???

παταλαβα :D:D δηλ. η γονιμοποιηση γινεται πρωτα και μετα η εμφυτευση,σωστα?

η εμφυτευση ειναι αυτη που λενε οτι μπορει να γινει μεσα σε 5 -12 μερες απο το ντοην ντοην?

η εμφυτευση ειναι αυτη που λενε οτι μπορει να γινει μεσα σε 5 -12 μερες απο το ντοην ντοην?

μην απαντησεις...μολισ διαβασα τι εγραψα...βλακεια εγραψα...καταλαβα.

ειναι λιγο βραδυκαυστο σημερα.

επιστρεφω σε λιγο.

Διαφημίσεις

ναι εκει αρχιζει να εκκρινεται αυτη η ορμονη που ανιχνευει το τεστ..τωρα απο Δευτερα θα εχω νεοτερα....:):)

2011.png

Φιλη μου και εγω εντερο νομιζα οτι ηταν....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ειναι λιγο χαμηλη η χωριακη...αλλα ειναι νωρι ςμαλλον!!

Σου έχω ευχηθεί ήδη στο θέμα που άνοιξε η συμπεθέρα σου. Γούρλωσα μάτια με το που μπήκα μέσα :lol:

Τί καθυστέρηση έχεις?

U6Vip2.png

Καλημέρα γλυκές μου αγάπες!!!!......για να ξυπνάμε σιγα σιγά...ελάτε να πιουμε το καφεδάκι μας.....

Μην αργησετε θα περιμένω....:-D:-D:-D:-D

1524620jp9ifdpri3.gif

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...