Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Τελικα που καταλήξαμε....οτι οι γιατροι μας πεδευουν άδικα...όταν ειναι να ερθει το νινάκι...θα λερθει..και αν χασει το δρομο του καμια φορα την επομενη θα το βρει...

Καλα είμαι πολυ χαρουμενη....θα την εβαζαν σε μια διαδικάσία εξετάσεων και ψυχολογικης διαδικασίας ..χωρις να υπαρχει λόγος......

Αχ.....αχ...αχ....

ρ εεδω μου ειπαν δεν συλλαμβανεται!!!!!!!!!μωρε συλλαμβανω!!ευχομαι να μην εχει καποιο προβλημα αλλα ηδη ανεβηκα πολυ ψυχολογικα...εντωμεταξυ ανεβαινει το καταλαβαινω πες τε με χαζη..αυξανονται τα συμπτωματα!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια ειναι χαμηλη η χωριακη???αληθεια πειτε μου...βασικα νομιζω οτι μετραει αν μεγαλωνει....

Και ναι..σαν γιατρος σου θα σου πω...μην μου αγχωνεσαι..όλα ειναι καλα....θα δεις σε δύο μερες θα εχει ανεβεί στα ύψη.....

ακου και εμας τους γνωστες...χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ρε κοριτσια ειναι χαμηλη η χωριακη???αληθεια πειτε μου...βασικα νομιζω οτι μετραει αν μεγαλωνει....

βασικα σωστα νομιζεις σημασια εχει να αυξανεται οχι η αρχικη της τιμη!!!!!!

και πιστεψεμε τοσες φορες που μας τα εχουν πει τα εχουμε εμπεδωσει για τα καλα!!!!!:mrgreen:

Ειναι λογικο να εχεις αγχος !!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λοιπον θα την κανω γιατι όλη μερα στο τρεξιμο εχω πεθάνει..μπηκα απλα για τα νέα τα καλα..θα τα πουμε αυριο..πολλα φιλάκια και καλη ξεκούραση σε ουλες σας...φουσκωμένες και μη......

Ματσ..μουτς....ματς..μουτς

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

μαθανε οτι θα μαγειρεψεις....ειχαν και κατι δουλειες...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:ευτυχως για ολους ειμαι ξαπλα και την γλιτωνετε!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κουκλιτσες κανω και κατι δουλιτσες ταυτοχρονα...θα δεις οτι η χοριακη σου το Σαββατο θα εχει διπλασιαστει.

Θα ειμαι εδω τριγυρω,με ενα ξεσονοπανο και θα σας διαβαζω.

aaaaa αυτο το ξερω εως και εγω η χαζη.. ναι ναι θα την δεις να αυξανει αρα οοοολα καλα κλπ κλπ κλπ κλπ

καλε τι κα8εσαι και ψαχνεσαι τωρ ακαι μιρμιριζεις..εισαι εγκυος..συλλαμβανεις..τελος! σε 9 μηνες 8α εχουμε επισκεψεις

dZJip3.png

Λοιπον θα την κανω γιατι όλη μερα στο τρεξιμο εχω πεθάνει..μπηκα απλα για τα νέα τα καλα..θα τα πουμε αυριο..πολλα φιλάκια και καλη ξεκούραση σε ουλες σας...φουσκωμένες και μη......

Ματσ..μουτς....ματς..μουτς

Γεια σου Λιακο μου αν και δεν μου μιλησες εγω σε συγχωρω ειμαι ανωτερος ανθρωπος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε καληνυχτα και εγω φευγω σε λιγο γιατι με μαλωνει ο κορδελας μου!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου Λιακο μου αν και δεν μου μιλησες εγω σε συγχωρω ειμαι ανωτερος ανθρωπος!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντε καληνυχτα και εγω φευγω σε λιγο γιατι με μαλωνει ο κορδελας μου!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου αγαπάκη...καλο βραδυ..

Ειδες σου μίλησα...χιχιχιχ μακια

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Και ναι..σαν γιατρος σου θα σου πω...μην μου αγχωνεσαι..όλα ειναι καλα....θα δεις σε δύο μερες θα εχει ανεβεί στα ύψη.....

ακου και εμας τους γνωστες...χιχιχιχι

θα παω δευτερα...αλλα μεταξυ μας...μαλλον κοριτσι ειναι με την καθυστερημενη συλληψη!!!:mrgreen::mrgreen:

2011.png

Κουκλιτσες κανω και κατι δουλιτσες ταυτοχρονα...θα δεις οτι η χοριακη σου το Σαββατο θα εχει διπλασιαστει.

Θα ειμαι εδω τριγυρω,με ενα ξεσονοπανο και θα σας διαβαζω.

Τι προκομενο παιδι καλε!!!!τσ τσ τσ!!!μπραβοοοοοοοο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσακια μου σας αφηνω και εγω καλο βραδυ και ολο τετοια ευχαριστα να εχουμε!!!!!:P:p:p

Τα λεμε αυριο ελπιζω εαν δεν εχω την πεθερα μου παλι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...