Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Κοριτσακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Χαιρομαι παρα πολυ για σενα.....πολυυυυ πολυυυυυυυ!!!!!

Μπηκα ετσι χαλαρα για να δω τι κανετε και επεσα επανω σ αυτα τα υπεροχα νεα!!!!!

Να σου πω την αληθεια.....καθημερινα διαβαζα τα νεα σας,αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και δεν ηθελα να γραψω!Ειχα διαβασει λοιπον ολα οσα ειχες πει τις προηγουμενες μερες και ειχα το προαισθημα οτι εισαι εγκυος......αληθεια!!!!

Μπραβο βρε κοριτσι......ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!:D:D:D

Κοριτσακια μου σας φιλω οοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!

Κατιουσκάκι μου, τι έχεις?

Ζαλάδες και εμετούς?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για λέγε μαρή εσύ με την προγεστερόνη, γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα.

Μπράβου, κορτσώνα μ' ισύ, μας γκαβώθκαν τα μάτια.

Κοντουζγών' ο καιρός απ' θα μείνουμε ούλες!

Απ' το στοούμα σ' και στ' θεού τ' αφτί.

Όλα θα γίνουν και όλες μαζί θα τρέχουμε στις παιδικές χαρές με τα καρότσια μας!

καλα εγω επειδη θα ειμαι μακρια θα βλεπομαστε απο τις καμερες των κινητων:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να σου πω μαρη για ην προγεστερονη δεν ειναι τιποτις τρομερο οταν θα μεινεις με το καλο εγγυουλα,εαν δεν εισει ηδη θα κανεις και μια προγεστερονη μαζι με την χοριακη και εαν ειναι χαμηλη θα παρεις χαπακια οπως περνω και εγω και ολα μια χαρα!!!.ειναι μια ορμονη που χρειαζεται στο πρωτο 3μηνο το νινι για να γλιτωσει απο τον οργανισμο μας που το διωχνει.στην ουσια κοιμιζει την μητρα μας για να μην κανει συσπασεις.μετα που μεγαλωνει δεν εχει αναγκη τα καταφερνει μονο του:mrgreen:

Αλλα ειναι κατι απολυτως αντιμετοπισημο και δεν χρειαζεται να τρομαζουμε ναι κοριτσακια μου???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ακ' να σ' που...να μην ερθι η ρημαδα η κοκκινιλα η σ'χαμενη...κι ακ' κι τουτου, κανι κανα τιστακι του σαββατου γή τ'ν κυριακη...κι του τιστακι να νι κλιαρ μπλου (οχι του ψηφιακου αλλά του απλο να νι)..

κι ακ' κι κατ΄τελευταιου....να μ' ακους ιμενα.

ΤΕΛΟΥΣ ;)

Θα κάνω ότ' μι πεις ισύ!

Σ' χαλάου ιγώ χατίρ'?

καλα εγω επειδη θα ειμαι μακρια θα βλεπομαστε απο τις καμερες των κινητων:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να σου πω μαρη για ην προγεστερονη δεν ειναι τιποτις τρομερο οταν θα μεινεις με το καλο εγγυουλα,εαν δεν εισει ηδη θα κανεις και μια προγεστερονη μαζι με την χοριακη και εαν ειναι χαμηλη θα παρεις χαπακια οπως περνω και εγω και ολα μια χαρα!!!.ειναι μια ορμονη που χρειαζεται στο πρωτο 3μηνο το νινι για να γλιτωσει απο τον οργανισμο μας που το διωχνει.στην ουσια κοιμιζει την μητρα μας για να μην κανει συσπασεις.μετα που μεγαλωνει δεν εχει αναγκη τα καταφερνει μονο του:mrgreen:

Αλλα ειναι κατι απολυτως αντιμετοπισημο και δεν χρειαζεται να τρομαζουμε ναι κοριτσακια μου???

Ουτροτζεστάν, παίρνεις?

Πόσα την ημέρα? Κολπικά ή τα πίνεις?

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Κοριτσακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Χαιρομαι παρα πολυ για σενα.....πολυυυυ πολυυυυυυυ!!!!!

Μπηκα ετσι χαλαρα για να δω τι κανετε και επεσα επανω σ αυτα τα υπεροχα νεα!!!!!

Να σου πω την αληθεια.....καθημερινα διαβαζα τα νεα σας,αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και δεν ηθελα να γραψω!Ειχα διαβασει λοιπον ολα οσα ειχες πει τις προηγουμενες μερες και ειχα το προαισθημα οτι εισαι εγκυος......αληθεια!!!!

Μπραβο βρε κοριτσι......ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!:D:D:D

Κοριτσακια μου σας φιλω οοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...τι εχεις και δεν εισαι καλα???ε??????λεγε!!!!:rolleyes::rolleyes:

2011.png

Διαφημίσεις

Κατιουσκάκι μου, τι έχεις?

Ζαλάδες και εμετούς?

Οι πολλοι εμετοι εχουν φυγει............μπορει να εχω για 2-3 μερες και τις υπολοιπες να ειμαι καλα!!

Ψυχολογικα δεν ειμαι πολυ καλα........χωρις να ξερω το γιατι!!!:confused:

Δεν εχω διαθεση......αισθανομαι λιγο στεναχωρημενη.........κουραζομαι με το παραμικρο..........τι να πω......θα περασει!!:rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΜΠΑ...δεν εχω τετοιο θεμα....καλο ωαριο να ειναι και τ ααλλα...:cool::cool:τι λες να ειναι???αγορι η κοριτσι??????????/

2011.png

ΑΧ δεν το πιστευω....ηταν οντως καθυστερημενη συλληψη...σαν τα παντα στην ζωη μου....:D:D:D...και θα κανω γιο λες αγαπη ε?????:tongue::tongue::tongue:

τωρα ειναι και εγκυος δεν μπορω να πω και πολλα πολλα, θα το αφησω ασχολιαστο λοιον,κιουρια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Οι πολλοι εμετοι εχουν φυγει............μπορει να εχω για 2-3 μερες και τις υπολοιπες να ειμαι καλα!!

Δεν εχω διαθεση......αισθανομαι λιγο στεναχωρημενη.........κουραζομαι με το παραμικρο..........τι να πω......θα περασει!!:rolleyes:

ορμονεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...:mrgreen::mrgreen:

2011.png

αααα δεν το πιστευω...μπας και εισια εγκυος βρε κατια μ? λολ

μην αγχωνεσαι κουκλακι θα περασουν αυτα..ορμονικεσ ανακατωσουρεσ ειναι

dZJip3.png

τωρα ειναι και εγκυος δεν μπορω να πω και πολλα πολλα, θα το αφησω ασχολιαστο λοιον,κιουρια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εκφρασου αγαπη μου.....ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!:tongue::tongue:η συμπεθερα μου μου το ειπε πριν το γιατρο....εισια εγκυος αλλα εχεις καθυστερημενη συλληψη!!!!

2011.png

Κουκλιτσα ειναι οι ορμονες...κανουν τα κολπα τους...ή που θα σου ριχνουν την διαθεση χωρις λογο ή που θα σου ανεαβαζουν τα νευρα χωρις λογο ή που θα εισαι κουρασμενη ..

Κανε υπομονη κοπελαρα,χαϊδευε την κοιλιτσα σου να σε νιωθει το μωρακι σου και να δεις πως θα ανεβαινει η διαθεση κατακορυφα...

Ουτροτζεστάν, παίρνεις?

Πόσα την ημέρα? Κολπικά ή τα πίνεις?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τρελοκομειο τα πινω, τρια την ημερα των 200σιων!!!!!!!τσεκαρεις και βλεπεις με ποιον τροπο ανεβαινει σε εμα ανεβαινε μονο οταν τα επινα, κολπικα δεν πολυ ανεβαινε.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...