Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ποιάς ηθικής είμαστε???? :tongue::lol: :lol: :lol:

και βέβαια με χαίρεται!!!! τέτοιο πλάσμα! :lol:

και βάλε!!!!! :wink:

α χαχαχαχαχαχαχαχα να γιατί την έχω συμπεθέρα.... μέρες θέλω να το πώ γιατί μου κουνιέται η άλλη για την Chris αλλά λέω άσε.... είναι και γκαστρωμένο κορίτσι μην το αγχώσω... :lol:

Μπράβο ρε Λία!!!

το νου σου Ελπιδακι προσεχε τι λες για την συμπεθερα μου!!!

δεν αγχωνομαι καθολου αμα τα παιδια θελουν εμεις τι να κανουμε????:tongue:

Τι λεςςςςςςςςςςςςςςςςςς μαρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και δε μου λες πως θα τον αποκαλεις μετα?

απο δω ' η νυφη μου' η 'ο γαμπρος μου' ?

αααααααααα δεν ξερω θα δουμε δεν θα τα χαλασουμε θα βρεθει μια λυση!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν αγχωνομαι καθολου αμα τα παιδια θελουν εμεις τι να κανουμε????:tongue:

αααααααααα δεν ξερω θα δουμε δεν θα τα χαλασουμε θα βρεθει μια λυση!

για αυτο καταληγουμε σε αυτο που λεγαμε προηγουμενως,

θα μοιραστουμε της Ελπιδας την κορη

1348645yvwp8j6hsm.gif

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Εππππππππππ!!! τι γεινεται εδω???για να δω ποιες δεν ειναι καλα κοριτσαι και πειραζοτυν την συμπεθερα μου???εεεεεε???

τσουπριτσες!!!!ουουουουουου!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια? μπορεί κάποια να αποσυνδέσει την τρόμπα που με φουσκώνει? η κοιλάρα μου είναι τόσο μεγάλη που τα β... ά μου φαίνονται πλέον μικρά (χι χι χι)

ποπο και τα ειχες πλουσια ρε παιδι μου!!!!!!!!!

αμα τα τραβας να ετσιιιιιιιιιιιι........................

186390cqp60eg3r1.gif

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Εππππππππππ!!! τι γεινεται εδω???για να δω ποιες δεν ειναι καλα κοριτσαι και πειραζοτυν την συμπεθερα μου???εεεεεε???

Συμπεθερααααααααααααααααααααααααααααα ηρθες επιτελους???

Αυτη η κακουργα η Ελπιδα και συντονιζει η Λια!!!!:tongue:

Ρε κορίτσια? μπορεί κάποια να αποσυνδέσει την τρόμπα που με φουσκώνει? η κοιλάρα μου είναι τόσο μεγάλη που τα β... ά μου φαίνονται πλέον μικρά (χι χι χι)

Ο γιατρος σε 16 εβδομαδες!!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γλωσσου μου σορυ κιολας αλλα αυτο που λες για τα β.....α σου που φενονται μικρα...απλα...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!

μπορει να εχει βουλωσει τα αυτια της με λουλουδικο αλλα ολα τα ακουει!!!! :lol:

5NEXp2.png

ποπο και τα ειχες πλουσια ρε παιδι μου!!!!!!!!!

αμα τα τραβας να ετσιιιιιιιιιιιι........................

186390cqp60eg3r1.gif

Ελπιδααααααααααααααααα εισαι πολυ ομορφηηηηηηηηηη φτου σου και ο Μητσακλας εκπληκτικος!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να μην σου μοιασει η κορη!!!

969356n04i0j45gk.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Μα δεν λέω για εκείνην χρυσό μου... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ!!!!! :lol::lol::lol::lol:

για αυτο καταληγουμε σε αυτο που λεγαμε προηγουμενως, θα μοιραστουμε της Ελπιδας την κορη

Λοιπόν εγώ λέω να τους βάλετε τους γιους σας στη σειρά και εμείς θα διαλέξουμε αυτόν που έχει την μεγαλύτερη..............................................................

περιουσία καλέ εννοούσαμε... που πήγε το μυαλό σας? :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

τωρα που φευγω ηρθες;;;; καλα σου!

που εισαι εσυ τρελόγκα;

κοριτσια πολυ γελασα με αυτα που διαβασα αλλα δυστυχως φευγω! τωρα που σας βρήκα θα τα λεμε ναι;;;; φιλακια στα μαγουλάκια!!!

Ναι γιατι το Λιακι μας εναν συντονιστη τον χρειαζοτανε...απο μονη της δεν το ειχε καθολου!!!!

Ωρε τσουπριτσες ειστε και γκαστρωμενακια ολες και δεν μπορω να φωναξω πολυ πολυ...γιατι πειραζεται την συνπεθερα μου???εε???γιατιιιιιιιι???την ζηλευετε ουλες!!!χμ!!

Καλως το τρελοκρισακι!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Εδω.....διαβασε τι γραφουν οι αλλες οι τρελες!!!!!:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Αααααααααχ δεν το πιστευω οτι ηταν και η Ψηλεηγκο μου εδω!!!!!δεν εχω και καλη συνδεση να βαλω φατσουλες!!!!αχ αυτο ειναι το νινι??????ειναι τελειος γουτσου γουτσου!!!να σου ζησει Μακ μου κοριτσι μου να ειναι γερο και τυχερο!!!

Επεξεργάστηκαν by chris 81

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...