Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν έχω τίποτε από αυτά.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάτι ψευτοπονάκια, σαν αυτά που λες και λίγο βαρύ στήθος αλλά τώρα έχουν περάσει.

Ή μάλλον, για να πω την αλήθεια, το βραδάκι έχω κάτι ψευτοπονάκια αλλά μάλλον είναι, επειδή τρώω σαν ζώον!

Επίσης, σήμερα είχα και μια μικρή ενόχληση στη μέση, όμως στη δουλειά σηκώνω βάρη, δηλ. φακέλους για υπογραφή από τον Γενικό Γραμματέα που τους πηγαίνω στα χέρια, γύρω στα 5 δρομολόγια την ημέρα.

Σήμερα, είχα ενόχληση στη μέση και τους πήγα με καρότσι.

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ...πότε δεν την περιμενεις την ακατονομαστη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε γιατι γινανε ολα μακροστενα????:shock::shock::shock::shock:

εεεεεε.....κοπελια.....δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αυτο με τα αερια....θα χειροτερεψει πολυ:mrgreen::mrgreen:...μαλιστα μερικες φορες δεν θα το ελεγχεις κιολας!!!!ωρε γλεντια!!!

ρε...ολο στο μπανιο παω!!!!ρομπα....σεξυ γκομενα και παπαρια!!!:rolleyes::rolleyes:προυτ προυτ!!!

2011.png

εννοειτε να κανεις και μια προγεστερονη αλλωστε τοσα και τοσα εχουμε κανει η προγεστερομη μας πειραξε!!!!ας την κανουμε εμεις να ειμαστε σιγουρες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οριστε εγω πως βρηκα το προβλημα μου νομιζεις???:rolleyes::rolleyes:

Για λέγε μαρή εσύ με την προγεστερόνη, γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα.

του σμαζιψα κουκονα μ...ισυ οτι πεις...

μαρη γκατστρωθηκε η μανωλιτσα...σα να κοντουζγωνει κι θκια σας η σειρα...αηντη αηντη κι στα θκα σου κουπελα μου.

Μπράβου, κορτσώνα μ' ισύ, μας γκαβώθκαν τα μάτια.

Κοντουζγών' ο καιρός απ' θα μείνουμε ούλες!

Απ' το στοούμα σ' και στ' θεού τ' αφτί.

Ξερεις να σου πω αληθεια δεν εχουμε γνωριστει αλλα εχω διαβασει την ιστορια σου και ειμαστε ιδια ηλικια περιπου...ΟΛΑ γινονται!!!εγω πηρα και τον παλιο γυναικολογο μου να ρωτησω και μολις ακουσε την ορμονη αυτη χαμηλη και γνωριζοντας και το ιστορικο μου ειπε μπαααααααααααα αποκλειεται δεν εισαι,,,,ο ενδοκρινολογος το ιδιο, ο τωρινςο εμεινε σεκος..ΑΛΛΟΣ αποφασιζει σε αυτο το θεμα.Και ολες θα κανουμε μωρα...:D:D

Όλα θα γίνουν και όλες μαζί θα τρέχουμε στις παιδικές χαρές με τα καρότσια μας!

εμμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα συγχαρητηρια κοριτσαρα μου! με το καλό και να αρχιζω να σε κραζω σιγα σιγα οταν θα κανεις και εσυ σαν κ μενα..δλδ σαν την χαζη οταν θα νομιζεις οτι κατι τρεχει με το μπεμπε

μχαποχθοαθχοθοαθοαχθοχαθοαχοθχαοθχαθοχαθοχαοθαχοθαχοθαχοθαχοθαχοθαχοθαχ

μπράβο κουκλάκι μου!!!

ps. φιλιά και στας υπολοιπους κορασιδας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

του σμαζιψα κουκονα μ...ισυ οτι πεις...

μαρη γκατστρωθηκε η μανωλιτσα...σα να κοντουζγωνει κι θκια σας η σειρα...αηντη αηντη κι στα θκα σου κουπελα μου.

:lol::lol::lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Και ναι ηρθε η γιατρος !!!! Τι ελεγα...να με ακουτε...βλεπω τα μαθατε....το συμπεθερακι μου θα μου κανει το γαμπρουλι μου......!!!!!ζητω...ζητω...η Εμμα ειναι εγκυος ...η Εμμα ειναι εγκυος......χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια, αν εξαφανιστώ απότομα, να ξέρετε ότι θα έχει πέσει η μπαταρία του λαπτοπ.

Μόλις γίνει αυτό, θα πάω να κάνω μπάνιο, γιατί δεν βλέπω να μου τηλεφωνάει η συμπεθέρα.

EIMAI ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

αααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Κοριτσακι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Χαιρομαι παρα πολυ για σενα.....πολυυυυ πολυυυυυυυ!!!!!

Μπηκα ετσι χαλαρα για να δω τι κανετε και επεσα επανω σ αυτα τα υπεροχα νεα!!!!!

Να σου πω την αληθεια.....καθημερινα διαβαζα τα νεα σας,αλλα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και δεν ηθελα να γραψω!Ειχα διαβασει λοιπον ολα οσα ειχες πει τις προηγουμενες μερες και ειχα το προαισθημα οτι εισαι εγκυος......αληθεια!!!!

Μπραβο βρε κοριτσι......ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια πολυ καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!:D:D:D

Κοριτσακια μου σας φιλω οοοοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

εννοειτε να κανεις και μια προγεστερονη αλλωστε τοσα και τοσα εχουμε κανει η προγεστερομη μας πειραξε!!!!ας την κανουμε εμεις να ειμαστε σιγουρες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οριστε εγω πως βρηκα το προβλημα μου νομιζεις???:rolleyes::rolleyes:

τι προβλημα καλε?????φαινεται απο την προγεστερονη τι μαγειρισσα εισαι????????????????????8)8):cool:

2011.png

Τ' Δευτέρα απ' μας έρχιτι.

ακ' να σ' που...να μην ερθι η ρημαδα η κοκκινιλα η σ'χαμενη...κι ακ' κι τουτου, κανι κανα τιστακι του σαββατου γή τ'ν κυριακη...κι του τιστακι να νι κλιαρ μπλου (οχι του ψηφιακου αλλά του απλο να νι)..

κι ακ' κι κατ΄τελευταιου....να μ' ακους ιμενα.

ΤΕΛΟΥΣ ;)

Και ναι ηρθε η γιατρος !!!! Τι ελεγα...να με ακουτε...βλεπω τα μαθατε....το συμπεθερακι μου θα μου κανει το γαμπρουλι μου......!!!!!ζητω...ζητω...η Εμμα ειναι εγκυος ...η Εμμα ειναι εγκυος......χιχιχιχι

Γιωργίτσα, κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα χθες αλλά με πήρε από τα μούτρα το Εμμάκι με το αρνητικό τεστ και είπα να μην επιμείνω αλλά κάτι μέσα μου με έτρωγε.

Τέλος πάντων, είχα ένστικτο ότι αυτή την Πέμπτη θα ακούσουμε εγκυμοσύνη, νόμιζα ότι θα ήταν η συμπεθέρα μου αλλά τελικά είναι το Εμμάκι μας.

Άντε, κορίτσια, πήραν μπροστά τα συστήματα. Φέτος από το καλοκαίρι και μέχρι το Δεκέμβρη θα έχουμε γεννητούρια.

ΑΧ δεν το πιστευω....ηταν οντως καθυστερημενη συλληψη...σαν τα παντα στην ζωη μου....:D:D:D...και θα κανω γιο λες αγαπη ε?????:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Γιωργίτσα, κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα χθες αλλά με πήρε από τα μούτρα το Εμμάκι με το αρνητικό τεστ και είπα να μην επιμείνω αλλά κάτι μέσα μου με έτρωγε.

Τέλος πάντων, είχα ένστικτο ότι αυτή την Πέμπτη θα ακούσουμε εγκυμοσύνη, νόμιζα ότι θα ήταν η συμπεθέρα μου αλλά τελικά είναι το Εμμάκι μας.

Άντε, κορίτσια, πήραν μπροστά τα συστήματα. Φέτος από το καλοκαίρι και μέχρι το Δεκέμβρη θα έχουμε γεννητούρια.

ρε σεις...ειχα ορκιστει στο επομενο αρνητικο να μην ξανακανω τεστ!!!!το κρατησα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...