Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αγαπη αυτος μου το ειπε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!μου λεει ειστε ιατρικο παραδειγμα!!!και μου εδωσε να κανω και προγεστεονη μαζι με αλλη χωριακη δευτερα πρωι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α, δηλαδή και προγεστερόνη και χοριακή?

Κι εγώ το έχω ξανακούσει αυτό και σκεφτόμουν, όταν έρθει η ώρα για χοριακή, να κάνω και προγεστερόνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ωορρηξαι εγινε στις 22 φλεβαρη την τσεκαραμε με υπερηχο...εγω ειδα κατι σταγονες ροζ με βλεννη το Σαββατο που περασε και σκεφτηκα θα αδιαθετησω!!!δεν ομως...και σκεφτηκα οτι η εμφυτευση εγινε το Σαββατο.:D:D

Α, δηλαδή η εμφύτευση γίνεται αρκετές μέρες μετά την ωορρηξία?

Εκτός από το αιματάκι, είχες και κανένα άλλο σύμπτωμα?

Για θύμισέ μου λίγο τα συμπτώματα που έχεις τις μέρες της καθυστέρησης, εκτός από το στομάχι σου που έλεγες ότι έχει καούρες!

Βασικα οπως κι αν ακουστει ειμαι χαρουμενη που μπορω να συλλαβω!!τα υπολοιπα δεν περνανε ολα απο το χερι μου...θελω να ελπιζω στο καλυτερο διοτι λατρευω τα μωρα αλλα τωρα θα κανω το παν αλλα πλεον βεβαιη...και θα μεγαλωσει η χωριακη που θα πει!!!

2011.png

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι πρωην Τζουλιτσα μου ,ετσι ειναι κοριτσακι μου η ελπιδα ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.θα τα καταφερουμε ολες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν αποκλειεται αλλα δεν εννοεις αιμα αιμα ετσι???εννοεις λιγο ροζ φανταζομαι

οχι παιδι μου αιμα..με ρωτησε και ο γιατρος!!!κατι ροζ ελαφρυ βλεννακια!!:rolleyes::rolleyes:αηδια!!

2011.png

Βασικα οπως κι αν ακουστει ειμαι χαρουμενη που μπορω να συλλαβω!!τα υπολοιπα δεν περνανε ολα απο το χερι μου...θελω να ελπιζω στο καλυτερο διοτι λατρευω τα μωρα αλλα τωρα θα κανω το παν αλλα πλεον βεβαιη...και θα μεγαλωσει η χωριακη που θα πει!!!

Ναι, κουκλίτσα μου, θα μεγαλώσει, μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.

Έτσι μπράβο, μ' αρέσει που είσαι αισιόδοξη και θετική!

Αγαπη αυτος μου το ειπε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!μου λεει ειστε ιατρικο παραδειγμα!!!και μου εδωσε να κανω και προγεστεονη μαζι με αλλη χωριακη δευτερα πρωι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααααχ εχε χαρη που δεν μπορω να εκφραστω ελευθεραα!!!

Ολες ιατρικα παραδειγματα θα ειμαστε αφηστε τους να λενε ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχουμε να αφησουμε εκπληκτους γιατρους ουουουουου!!!!Ετσι Βπακι μου και εσυ κοριτσακι εκπληκτο θα τον αφησεις και το Μπιφτεκακι μας και ολες οι αλλες τσουπριτσες γιατι εχουμε θεληση και τα αγαπαμε αυτα τα παιδακια χωρις καν να εχουν ερθει!!!!!

ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΑ!!!!!!!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Α, δηλαδή η εμφύτευση γίνεται αρκετές μέρες μετά την ωορρηξία?

Εκτός από το αιματάκι, είχες και κανένα άλλο σύμπτωμα?

Για θύμισέ μου λίγο τα συμπτώματα που έχεις τις μέρες της καθυστέρησης, εκτός από το στομάχι σου που έλεγες ότι έχει καούρες!

Λοιπον...επειδη εκανα διατριβη ωστε να την παρουσιασω εδω πλεον τεκμηριωμενη...το Σαββατο ειδα αυτο το ροζ.εξαιτιας του οτι ειχαν περασει αρκετες μερες απο την ωορρηξια σκεφτηκα οτι ειναι αρχη περιοδου.ΟΜΩΣ ειχα 37,2 και ψυλλιαστηκα οτι κατι αλλο παιζε!κατα τα αλλα...αερια,μυριζει ο ιδρωτας περιεργα(μπλιαχ αλλα θα σας τα πω ολα)κατι περιεργοι πονοι σαν αλλα οχι ακριβως περιοδου,καουρες, νυστα μεχρι την εμφυτευση και πονοι στην μεση, στηθος βαρυ οχι πρησμενο....:rolleyes::rolleyes:ΒΑσικα κοριτσια θερμοκρασια!!

2011.png

Α, δηλαδή και προγεστερόνη και χοριακή?

Κι εγώ το έχω ξανακούσει αυτό και σκεφτόμουν, όταν έρθει η ώρα για χοριακή, να κάνω και προγεστερόνη.

εννοειτε να κανεις και μια προγεστερονη αλλωστε τοσα και τοσα εχουμε κανει η προγεστερομη μας πειραξε!!!!ας την κανουμε εμεις να ειμαστε σιγουρες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οριστε εγω πως βρηκα το προβλημα μου νομιζεις???:rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Μωρ' Αγγελ'κή, κόψ' του μήνυμα σ', γιατί ξεχείλωσ' η σελίδα και δεν μας φτάν'

του σμαζιψα κουκονα μ...ισυ οτι πεις...

μαρη γκατστρωθηκε η μανωλιτσα...σα να κοντουζγωνει κι θκια σας η σειρα...αηντη αηντη κι στα θκα σου κουπελα μου.

Ναι, κουκλίτσα μου, θα μεγαλώσει, μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.

Έτσι μπράβο, μ' αρέσει που είσαι αισιόδοξη και θετική!

Ξερεις να σου πω αληθεια δεν εχουμε γνωριστει αλλα εχω διαβασει την ιστορια σου και ειμαστε ιδια ηλικια περιπου...ΟΛΑ γινονται!!!εγω πηρα και τον παλιο γυναικολογο μου να ρωτησω και μολις ακουσε την ορμονη αυτη χαμηλη και γνωριζοντας και το ιστορικο μου ειπε μπαααααααααααα αποκλειεται δεν εισαι,,,,ο ενδοκρινολογος το ιδιο, ο τωρινςο εμεινε σεκος..ΑΛΛΟΣ αποφασιζει σε αυτο το θεμα.Και ολες θα κανουμε μωρα...:D:D

2011.png

του σμαζιψα κουκονα μ...ισυ οτι πεις...

μαρη γκατστρωθηκε η μανωλιτσα...σα να κοντουζγωνει κι θκια σας η σειρα...αηντη αηντη κι στα θκα σου κουπελα μου.

χαχαχαχαχα...ρε ακουστε την αστρολογο αρχιτεκτονα..ειναι παραγωγικη εποχη ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!:D:D

2011.png

Λοιπον...επειδη εκανα διατριβη ωστε να την παρουσιασω εδω πλεον τεκμηριωμενη...το Σαββατο ειδα αυτο το ροζ.εξαιτιας του οτι ειχαν περασει αρκετες μερες απο την ωορρηξια σκεφτηκα οτι ειναι αρχη περιοδου.ΟΜΩΣ ειχα 37,2 και ψυλλιαστηκα οτι κατι αλλο παιζε!κατα τα αλλα...αερια,μυριζει ο ιδρωτας περιεργα(μπλιαχ αλλα θα σας τα πω ολα)κατι περιεργοι πονοι σαν αλλα οχι ακριβως περιοδου,καουρες, νυστα μεχρι την εμφυτευση και πονοι στην μεση, στηθος βαρυ οχι πρησμενο....:rolleyes::rolleyes:ΒΑσικα κοριτσια θερμοκρασια!!

Δεν έχω τίποτε από αυτά.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα κάτι ψευτοπονάκια, σαν αυτά που λες και λίγο βαρύ στήθος αλλά τώρα έχουν περάσει.

Ή μάλλον, για να πω την αλήθεια, το βραδάκι έχω κάτι ψευτοπονάκια αλλά μάλλον είναι, επειδή τρώω σαν ζώον!

Επίσης, σήμερα είχα και μια μικρή ενόχληση στη μέση, όμως στη δουλειά σηκώνω βάρη, δηλ. φακέλους για υπογραφή από τον Γενικό Γραμματέα που τους πηγαίνω στα χέρια, γύρω στα 5 δρομολόγια την ημέρα.

Σήμερα, είχα ενόχληση στη μέση και τους πήγα με καρότσι.

καλε γιατι γινανε ολα μακροστενα????:shock::shock::shock::shock:

εεεεεε.....κοπελια.....δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αυτο με τα αερια....θα χειροτερεψει πολυ:mrgreen::mrgreen:...μαλιστα μερικες φορες δεν θα το ελεγχεις κιολας!!!!ωρε γλεντια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...