Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1806140izmwjnk6eb.gif

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΩΡΑΚΙ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αλλα εχω χωριακη 15,50 πειραζει???????????

Το 'ξερααααααα!!!

Όχι, δεν πειράζει καθόλου, είναι καθυστερημένη σύλληψη!!

Γι' αυτό το τεστ έδειχνε αρνητικό!

Ήμουν σίγουρη ότι είσαι!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

αλλα εχω χωριακη 15,50 πειραζει???????????

ΜΟΝΟ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!:P:p:p:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ενα θα σας πω..ο γιατρος μου ειπε οτι το θεωρουσε ΑΠΙΘΑΝΟ να μεινω εγκυος χωρις εξωσωματικη και ισως δυσκολο και με εξωσωματικη...ΑΡΑ θα γινεται ολες μαμαδες!!!!!!ΟΛΕΣ δεν εχει σημασια τιποτα σας λεω αληθεια...ουτε υδροσαλπιγγες ουτε τιποτα!!!!!!!!!!και θα πηγαινουμε ολε ςστην παιδικη χαρα...ΝΑΙ??????

2011.png

Μια κοπέλα που έμπαινε πολύ παλιά στο φόρουμ, ξεκίνησε με χοριακή 10 και τώρα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της που είναι 5 μηνών.

ξερεις τι ειναι σημαντικο????να γεννιεται ελπιδα για να την μεταφερεις και αλλου!για μενα αυτο μετραει....ελπιζω και ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα το ειναι δυσκολο να μεινεις καταριφθηκε!!!:mrgreen::mrgreen:καθυστερημενη συλληψη ε??λοιπον εμφυτευση εκανα το σαββατο..ειδα αιμα!!

2011.png

ΜΟΝΟ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΧΑΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!!!!!!:P:p:p:p:p

ΕΡΧΕΤΑΙ ο γιος μου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

ξερεις τι ειναι σημαντικο????να γεννιεται ελπιδα για να την μεταφερεις και αλλου!για μενα αυτο μετραει....ελπιζω και ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα το ειναι δυσκολο να μεινεις καταριφθηκε!!!:mrgreen::mrgreen:καθυστερημενη συλληψη ε??λοιπον εμφυτευση εκανα το σαββατο..ειδα αιμα!!

Κάτσε, δεν κατάλαβα, τι εννοείς "εμφύτευση έκανες το Σάββατο, είδες αίμα".

Πότε είδες αίμα?

Το Σάββατο που μας πέρασε?

Μια κοπέλα που έμπαινε πολύ παλιά στο φόρουμ, ξεκίνησε με χοριακή 10 και τώρα κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της που είναι 5 μηνών.

Ναι το ξερω και εγω αυτο το κοριτσακι μας:P:p!!!Βπακι αν μιλας μαζι της στηλε τα συγχρητηρια μου και πολλα φιλια!!!!

Εμμακι μου δεν μας νοιαζει ο αριθμος που ξεκιναει κοριτσακι μου μας νοιαζει να μεγαλωνει και να ειναι καλα το νινακι ενταξει???ολα θα πανε καλα παρε και τον γιατρουλη σου τηλεφωνο να του πεις τα νεα:P:p:p:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Ναι το ξερω και εγω αυτο το κοριτσακι μας:P:p!!!Βπακι αν μιλας μαζι της στηλε τα συγχρητηρια μου και πολλα φιλια!!!!

Εμμακι μου δεν μας νοιαζει ο αριθμος που ξεκιναει κοριτσακι μου μας νοιαζει να μεγαλωνει και να ειναι καλα το νινακι ενταξει???ολα θα πανε καλα παρε και τον γιατρουλη σου τηλεφωνο να του πεις τα νεα:P:p:p:tongue::tongue:

Αγαπη αυτος μου το ειπε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!μου λεει ειστε ιατρικο παραδειγμα!!!και μου εδωσε να κανω και προγεστεονη μαζι με αλλη χωριακη δευτερα πρωι!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Τώρα που το λες Κρισάκι μου, με πήρε τηλέφωνο το κορίτσι μια μέρα αλλά δεν μπορούσα να της μιλήσω λόγω του ότι ήμουν σε ένα συνέδριο και της είπα ότι θα την πάρω αλλά το ξέχασα η ανόητη!

Θα την πάρω αύριο!

Κάτσε, δεν κατάλαβα, τι εννοείς "εμφύτευση έκανες το Σάββατο, είδες αίμα".

Πότε είδες αίμα?

Το Σάββατο που μας πέρασε?

Η ωορρηξαι εγινε στις 22 φλεβαρη την τσεκαραμε με υπερηχο...εγω ειδα κατι σταγονες ροζ με βλεννη το Σαββατο που περασε και σκεφτηκα θα αδιαθετησω!!!δεν ομως...και σκεφτηκα οτι η εμφυτευση εγινε το Σαββατο.:D:D

2011.png

Ετσι ειναι πρωην Τζουλιτσα μου ,ετσι ειναι κοριτσακι μου η ελπιδα ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.θα τα καταφερουμε ολες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν αποκλειεται αλλα δεν εννοεις αιμα αιμα ετσι???εννοεις λιγο ροζ φανταζομαι

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...