Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου έχω ξανακάνει λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση... Πόσες ποια να κάνω?

Βανιλακι μου!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:pκοριτσακι μου!!!!!!!!!δεν το πιστευω οτι σε βλεπω μετα απο τοοοοοοοοσο καιρο!!!!!!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααα..δεν το ηξερα ..καλα τοτε γιατι δεν διορθωσαν το προβληματάκι αυτο...δεν το είχατε δει?

Εύλογο το ερώτημα σου .....

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί το σκέφτομαι ακόμαααααααααααααααα

"cogito,ergo sum"

Βανιλακι μου!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:pκοριτσακι μου!!!!!!!!!δεν το πιστευω οτι σε βλεπω μετα απο τοοοοοοοοσο καιρο!!!!!!!!!!!!!!!

Κι ότι έλεγα να αποσυνδεθώ...

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Χρυσανθεμάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ηλιοσποράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τι βλέπουν τα πανέμορφα ματάκια μου???????

Είσαι εγκυούλα?

Ετοιμάζεις ηλιοσποράκι???

Συγχαρητήριαααααααα(δεν είναι του άντρα μου έτσι? εκείνη την παλιά σας ιστορία την έχετε λήξει ε?):mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Εύλογο το ερώτημα σου .....

Οπότε καταλαβαίνεις γιατί το σκέφτομαι ακόμαααααααααααααααα

ρε παιδια καθιστε και εμενα μου φενετι λιγι κουλο ολο αυτο.εαν εχει να κανει με την μορφολογια αρα ετσι ητανε παντα η μητρα σωστα:confused::confused::confused:τωρα ανακαλυψαν οτι εχει προβλημα σχηματος:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ρε παιδια καθιστε και εμενα μου φενετι λιγι κουλο ολο αυτο.εαν εχει να κανει με την μορφολογια αρα ετσι ητανε παντα η μητρα σωστα:confused::confused::confused:τωρα ανακαλυψαν οτι εχει προβλημα σχηματος:confused::confused::confused:
Πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω το ίδιο....πως και δεν το είχαν δει πρώτα?...

Καλημέρα Ηλιόσπορεεεεε!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κι ότι έλεγα να αποσυνδεθώ...

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Χρυσανθεμάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ηλιοσποράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τι βλέπουν τα πανέμορφα ματάκια μου???????

Είσαι εγκυούλα?

Ετοιμάζεις ηλιοσποράκι???

Συγχαρητήριαααααααα(δεν είναι του άντρα μου έτσι? εκείνη την παλιά σας ιστορία την έχετε λήξει ε?):mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τολμω να πω πως οχι δεν ειναι δικο του!!!!!!!!!:cry::cry::cry: εκλαψα πολυ μα τον ξεπερασα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι κοριτσακι μου ειμαι εγκυουλα τριτη και φαρμακερη θελω να πιστευω.ειναι νωρις ακομα βεβαια αλλα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να παει καλα.περνω διαφορα και ειμαι και σε ακινησια και ο Θεος ειναι μεγαλος!!!!

να εχουμε ολες πιστη οτι θα γινουμε μανουλες!!!!:P

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια ενθουσιαστικα με το Βανιλακι και εγινα αγενης πραγμα που δεν το συνηθιζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχω πεθερα σπιτι αμα εξαφανιζομαι μην τρομαζεται δεν της αρεσει αυτο το μαραφετι(το λαπι τοπι μου εννοει) χεστηκαμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τολμω να πω πως οχι δεν ειναι δικο του!!!!!!!!!:cry::cry::cry: εκλαψα πολυ μα τον ξεπερασα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι κοριτσακι μου ειμαι εγκυουλα τριτη και φαρμακερη θελω να πιστευω.ειναι νωρις ακομα βεβαια αλλα κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να παει καλα.περνω διαφορα και ειμαι και σε ακινησια και ο Θεος ειναι μεγαλος!!!!

να εχουμε ολες πιστη οτι θα γινουμε μανουλες!!!!:P

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά και θα πάνε καλά!!!

Δεν σε φοβάμαι, είσαι δυνατό ηλιοσποράκι εσύ...αφού κατάφερες και ξεπέρασες και τον Βανιλάκο...ου ου μια χαρά είσαι!!!!:mrgreen:

"cogito,ergo sum"

Και δεν θα πάρεις απάντηση.... εκτός κι αν πάω στον γιατρό που μου έκανε την πρώτη λαπαρο-υστεροσκόπηση, τον πιάσω από τον γιακά(αν φοράει πουκάμισο) και τον ρωτήσω!!!! Που μάλλον θα το κάνω, οπότε θα σου απαντήσω;)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Και δεν θα πάρεις απάντηση.... εκτός κι αν πάω στον γιατρό που μου έκανε την πρώτη λαπαρο-υστεροσκόπηση, τον πιάσω από τον γιακά(αν φοράει πουκάμισο) και τον ρωτήσω!!!! Που μάλλον θα το κάνω, οπότε θα σου απαντήσω;)

Να πας να τραβήξεις και του δικού μου ΠΡΩΗΝ γιατρού τον γιακά!!!:evil::evil::evil:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...