Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Χαπάκι καλημέρα, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, με το καλό!!

Έχω να μπω τόσοοοοοο καιρό που έχασα και το ωραίο μου αγγελάκι στην υπογραφή που μου είχε βρει η Mary Poppins:cry:

ευχαριστω γλυκια μου,ναι εχεις πολυ καιρο να μπεις...θα μας πεις τα νεα σου?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α βρε κοριτσάκια μου μου λείψατε...

Ιολάκι κάπου σε πήρε το μάτι μου...

Έχω χάσει τα νέα σας... Η Αθηνούλα, το καμηλοπαρδαλάκι γέννησαν?

Nadimoraki mou, τι κάνεις κορίτσι μου?

Τα νέα μου πρέπει να ξεκινήσω σήμερα να τα γράφω και να τελειώσω αύριο;)

"cogito,ergo sum"

η αθηνουλα γεννησε....οσο για το καμηλοπαρδακι αν εννοεις τη γλωσσου την εχω χασει τελευταια ,αλλα δεν εχει γεννησει ακομα...

πες μας τα νεα σου σε περιληψη...

76IGp3.png

Καλως το κοριτσάκι....τι κανεις κοπελια μου...πως ειναι το χελωνάκι σου?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Έψαχνα να βρω το θέμα που προφανώς έχετε ανοίξει για την Αθηνούλα αλλά μάλλον έχω να μπω πολύ καιρό και δεν.....

Τουλάχιστον νομίζω ότι κατάφερα να ξαναβάλω την υπογραφή μου...

Εν συντομία τα νέα μου: Μετά από περιπλάνηση σε γιατρούς, γιατρουδάκους, τσαρλατάνους, επιστήμονες, και κάθε λογής γυναικολόγους... ανακαλύψαμε πως έχω ας πούμε μια ιδιομορφία στο σχήμα της μήτρας και θέλει επιδιόρθωση(σαν ένα παντελόνι ας πούμε, ξήλωνε-ράβε), επίσης ένα μόρφωμα στην ωοθήκη και ο γιατρός μου πρότεινε ΕΚ ΝΕΟΥ υστεροσκοπηση-λαπαροσκοπηση...

Ακόμα το σκέφτομαι.....

"cogito,ergo sum"

Έψαχνα να βρω το θέμα που προφανώς έχετε ανοίξει για την Αθηνούλα αλλά μάλλον έχω να μπω πολύ καιρό και δεν.....

Εν συντομία τα νέα μου: Μετά από περιπλάνηση σε γιατρούς, γιατρουδάκους, τσαρλατάνους, επιστήμονες, και κάθε λογής γυναικολόγους... ανακαλύψαμε πως έχω ας πούμε μια ιδιομορφία στο σχήμα της μήτρας και θέλει επιδιόρθωση(σαν ένα παντελόνι ας πούμε, ξήλωνε-ράβε), επίσης ένα μόρφωμα στην ωοθήκη και ο γιατρός μου πρότεινε ΕΚ ΝΕΟΥ υστεροσκοπηση-λαπαροσκοπηση...

Ακόμα το σκέφτομαι.....

μαλιστα ....κι εγω στη θεση σου θα το σκεφτομουνα ....ευχομαι οτι και αν αποφασισεις ολα να πανε καλα και να εχεις καλα αποτελεσματα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ακόμα το σκέφτομαι.....

Δεν νομιζω ότι ειναι κατι επικυνδινο πάντως..πολλα κοριτσακια εχουν κανει υστεροσκοπηση -λαπαροσκοπηση..τωρα για το συγκεκριμενο θεμα ..δηλαδη για αντιπετωπιση αυτου του θεματος δεν γνωριζω...

Παντως και εγω θα κανω υστεροσκοπηση για την λυση συμφησεων και μαλλον αυτο το μήνα...

Σκεψου το δεν αν αμπιστευεσαι πλεον το γιατρο σου και προχωρα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν νομιζω ότι ειναι κατι επικυνδινο πάντως..πολλα κοριτσακια εχουν κανει υστεροσκοπηση -λαπαροσκοπηση..τωρα για το συγκεκριμενο θεμα ..δηλαδη για αντιπετωπιση αυτου του θεματος δεν γνωριζω...

Παντως και εγω θα κανω υστεροσκοπηση για την λυση συμφησεων και μαλλον αυτο το μήνα...

Σκεψου το δεν αν αμπιστευεσαι πλεον το γιατρο σου και προχωρα..

Κοριτσάκι μου έχω ξανακάνει λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση... Πόσες ποια να κάνω?

"cogito,ergo sum"

Κοριτσάκι μου έχω ξανακάνει λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση... Πόσες ποια να κάνω?

ααα..δεν το ηξερα ..καλα τοτε γιατι δεν διορθωσαν το προβληματάκι αυτο...δεν το είχατε δει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...