Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε παιδί μου.....τι σπαστικοί που γίνονται :rolleyes:!

σπαστικοι δεν λες τιποτα,εμενα με εχουν βαλει στο ματι,μολις μπαινω στο φορουμ θυμουνται να ερθουν....να με παρουν τηλ να παω να κανω εξωτερικες δουλειες κτλ...κτλ..ασε σου λεω προβλημα,λες να με παρακολουθουν??????

76IGp3.png

Να μαι πάλι ..με θυμάστε???

Λοιπον !!!

Ναντιμοράκι μου..δεν πειράζει..θα πας αυριο στο γιατρο θα τα πιασετε τα πραγματα απο την αρχη..θα τον ρωτήσεις καθε σου απορία και να δεις που τον αλλο μηνα θα έρθουν τα ευχάριστα...

Συμπεθεράκι μου...ολα καλα πάνε...να δεις αυριο θα μου πεις πως θα γίνω πεθερά...ελπιζω όχι μια απο τις θανάσιμες...

Χαπάκι μου τι κανει ο αγόραρος και εσυ φυσικα!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Να μαι πάλι ..με θυμάστε???

Λοιπον !!!

Ναντιμοράκι μου..δεν πειράζει..θα πας αυριο στο γιατρο θα τα πιασετε τα πραγματα απο την αρχη..θα τον ρωτήσεις καθε σου απορία και να δεις που τον αλλο μηνα θα έρθουν τα ευχάριστα...

Συμπεθεράκι μου...ολα καλα πάνε...να δεις αυριο θα μου πεις πως θα γίνω πεθερά...ελπιζω όχι μια απο τις θανάσιμες...

Χαπάκι μου τι κανει ο αγόραρος και εσυ φυσικα!!!

Α, μπα!!!...μας θυμήθηκες εσύ?...σου κάνω μουτράκια τώρα :rolleyes::rolleyes::tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ξανά καλημέρα σας.

georgia.g, κάθε μέρα στις 7,00 πας για δουλειά? Ιιιιιιιιιιι!!!!

Δεν περιμένω τη Δευτέρα. Δεν νομίζω να είμαι, γιατί δεν έχω συμπτώματα.

Ναντιμοράκι, να μας πεις τα νέα από τον δόχτωρα το βράδυ.

Χαπάκι, έχω γίνει έξαλλη! Τα αφεντικά σου σε στέλνουν έγκυο γυναίκα για εξωτερικές δουλειές?

Εμμάκι, κάνε μια χοριακή βρε καλό μου, να σιγουρευτείς!

ιολακι μου μην νευριαζεις καλη μου ,το θελω κι εγω αυτο 1ον για να περπαταω λιγακι και 2ο να ξεφευγω λιγο απο εδω γιατι μου τι δινει στα νευρα κλεισμενη ολη μερα μεσα....προτιμω να ειμαι εξω ...παρα να καθομαι να με πρηζουν με τα νευρα τους

76IGp3.png

γεωργιτσα εδω εισαι και εσυ????

καλα ειμαστε.... περιμενω μπας και αρχισω να το νοιωθω....

και ειμαι πολυ μπερδεμενη τι θα κανω με τη δουλεια....

εσυ τι νεα καλη μου?

Καλα ειμαι κοριτσακι μου περιμενω να συνεννοηθω με το γιατρο για το ποτε θα κανω την υστεροσκόπηση..

Εσυ υπομονη και θα τον ακουσεις..ειναι λιγο νωρις νομιζω ακομα αν δεν κανω και λαθος..που να ξερω η δολια...

Α, μπα!!!...μας θυμήθηκες εσύ?...σου κάνω μουτράκια τώρα :rolleyes::rolleyes::tongue:

Εγω γλυκια μου σε θυμαμαι συνεχως...ξυπναω και σε σκεφτομαι ...τρωω και σε σκεφτομαι...κοιμάμαι και σε σκέφτομαι ...τι αλλο θες πια...αμαν..:tongue::tongue::tongue:

Ξανά καλημέρα σας.

georgia.g, κάθε μέρα στις 7,00 πας για δουλειά? Ιιιιιιιιιιι!!!!

Δεν περιμένω τη Δευτέρα. Δεν νομίζω να είμαι, γιατί δεν έχω συμπτώματα.

Ναντιμοράκι, να μας πεις τα νέα από τον δόχτωρα το βράδυ.

Χαπάκι, έχω γίνει έξαλλη! Τα αφεντικά σου σε στέλνουν έγκυο γυναίκα για εξωτερικές δουλειές?

Εμμάκι, κάνε μια χοριακή βρε καλό μου, να σιγουρευτείς!

Που εισαι εσυ βρε κοριτσαρα μου...

ντε μακαρι Παναγία μου να μας πεις τα καλα τα νέα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ιολακι μου μην νευριαζεις καλη μου ,το θελω κι εγω αυτο 1ον για να περπαταω λιγακι και 2ο να ξεφευγω λιγο απο εδω γιατι μου τι δινει στα νευρα κλεισμενη ολη μερα μεσα....προτιμω να ειμαι εξω ...παρα να καθομαι να με πρηζουν με τα νευρα τους

Άμα σου αρέσει Χαπάκι μου, οκ, πάω πάσο, έλεγα μήπως δεν θέλεις και σε στέλνουν με το ζόρι. Ναι, έχεις δίκιο, καλύτερα έξω, παρά μέσα να σε πρήζουν.

Τζορτζάκι, δεν νομίζω να είμαι έγκυος, δεν έχω συμπτώματα.

Για να κάνεις υστεροσκόπηση, πρέπει πρώτα να αδιαθετήσεις. Και γίνεται από 7η-10η μέρα του κύκλου που είναι λεπτό το ενδομήτριο.

Εμένα μου είχε πει ο Χασιάκος την πρώτη μέρα που θα αδιαθετήσω να τους πάρω τηλ. να κανονίσουμε. Η πρώτη μέρα ήταν Κυριακή, τους πήρα Δευτέρα και την κανονίσαμε για την άλλη Δευτέρα που ήταν η 9η μέρα.

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι κοριτσακι μου περιμενω να συνεννοηθω με το γιατρο για το ποτε θα κανω την υστεροσκόπηση..

Εσυ υπομονη και θα τον ακουσεις..ειναι λιγο νωρις νομιζω ακομα αν δεν κανω και λαθος..που να ξερω η δολια...

Εγω γλυκια μου σε θυμαμαι συνεχως...ξυπναω και σε σκεφτομαι ...τρωω και σε σκεφτομαι...κοιμάμαι και σε σκέφτομαι ...τι αλλο θες πια...αμαν..:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Για να κάνεις υστεροσκόπηση, πρέπει πρώτα να αδιαθετήσεις. Και γίνεται από 7η-10η μέρα του κύκλου που είναι λεπτό το ενδομήτριο.

Εμένα μου είχε πει ο Χασιάκος την πρώτη μέρα που θα αδιαθετήσω να τους πάρω τηλ. να κανονίσουμε. Η πρώτη μέρα ήταν Κυριακή, τους πήρα Δευτέρα και την κανονίσαμε για την άλλη Δευτέρα που ήταν η 9η μέρα.

Ναι εγω τωρα πινω κατι χαπια γιατι η περιοδος αυτη τη φορα δεν μου ηρθε η τελος παντων ήτνα πολυ λιγο αυτο που ειχα ..τα χαπια τα τελειωνω την Κυριακη και σε πεντε μερες θα πρεπει να αδιαθετήσω...τοτε θα παρω και το γιατρό τηλ να κανονισουμε....αντε να ξεμπερδευω ...δεν μπορω αλλο...

Ελπιζω μονο να μην χρειστει να μου βάλει σπιραλ και περιμένω κανα τριμηνο....

Αν σου πω ότι λέω μακαρι να ειναι κανα διαφραγμα που δεν το εχουμε δει για να πω πως αυτο ευθυνόταν για όλα και να ηρεμησω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Άμα σου αρέσει Χαπάκι μου, οκ, πάω πάσο, έλεγα μήπως δεν θέλεις και σε στέλνουν με το ζόρι. Ναι, έχεις δίκιο, καλύτερα έξω, παρά μέσα να σε πρήζουν.

Συμπεθέρα θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε....

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλημερα βανιλλιτσα τι κανεις?

Χαπάκι καλημέρα, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, με το καλό!!

Έχω να μπω τόσοοοοοο καιρό που έχασα και το ωραίο μου αγγελάκι στην υπογραφή που μου είχε βρει η Mary Poppins:cry:

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...