Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχω μου τι κανεις? το μωρακι τι κανει? κλωτσαει?

καλε δε λεει να βγει αυτος, του αρεσει εκει μεσα

δεν κλωτσαει ακομα,αυτο περιμενω κι εγω,αλλα αυτος τιποτα...δεν δινει σημασια στη μανουλα....

76IGp3.png

δεν κλωτσαει ακομα,αυτο περιμενω κι εγω,αλλα αυτος τιποτα...δεν δινει σημασια στη μανουλα....

ε οπου να ναι θα αρχισει να κλωτσαει το μαναρακι μου δηλ και τωρα κουνιεται αλλα ακομη δε το καταλαβαινεις

καλο μεσημερι μπουμπου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

μολις βγηκα θυμηθηκε να φυγει το αφεντικο,μου εχει σπασει τα νευρα πια...

αν μπορουσα θα ειχα σταματησει απο εδω ,δεν αντεχονται πιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ε οπου να ναι θα αρχισει να κλωτσαει το μαναρακι μου δηλ και τωρα κουνιεται αλλα ακομη δε το καταλαβαινεις

καλο μεσημερι μπουμπου

μακαρι ...αντε γιατι ανυπομονω...μεχρι και στον υπνο μου εβλεπα προχθες οτι ειχα αρχισει να το νοιωθω

76IGp3.png

;)Κούκλες καλημερα...εχω καιρο να μπω και περασα μια γρηγορη αναγνωση για να δω τα νεα σας.

Ναντιμορακι,καταρχας θελω να σου πω τα εξης: μην απελπιζεσαι,κανε τις εξετασεις σου και ολα θα μπουν στον δρομο τους.Ξερω οτι ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο, ζω και γω παρομοιες καταστασεις μετα απο τα 2 μωρα που εχω χασει και ακομη δεν εχω ξεμπερδεψει με δαυτες ( καποια στιγμη οι εξετασεις διχνανε οτι μπορει να εχω λυκο και ολα συνηγορουσαν προς τα εκει, αλλα τελικα δεν εχω). Οσον αφορα στην ενδομητροιωση,αν υφισταται εν τελει, μην απελπιζεσαι κουκλα μου...σαφως το ιδανικο ειναι να μην εχουμε κανενα προβλημα αλλά απο την στιγμη που υπαρχει και αντιμετωπιζεται ειναι σαν να μην το εχουμε (αυτη ειναι η φιλοσοφια μου, ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζω εγω τις αναποδιες της ζωης μου). Χτες διαβαζα ,στο τροκτικο αν θυμαμαι καλα, την ιστορια της γιολαντας διαμαντη που εχει ενδομητριωση και η οποια ειναι πλεον εγκυος στο 3ο της παιδι ( επισης η γιολαντα ειναι μεγαλοκοπελα τωρα που ειναι εγκυος στο τριτο ,σιγουρα πολυ πιο πανω απο την δικη σου ηλικια πιπινακι μου ;)). Κανε χαρα μου τις εξετασεις που πρεπει να κανεις,μην το αφησεις καθολου και ολα θα μπουν στον δρομο τους. Ο σκοπος μας ειναι ιερος ,και για το λογο αυτο θα κανουμε τα παντα... Και μην ξεχνας οτι οσο τα ψαχνουμε τοσο θα βρισκουμε και κατι να μας αγχωνει.

Εμανελε, τι διαβαζω???? εχω χασει βεβαια επισοδια...το οτι δεν εμφανιζεται η ακατονομαστη ειναι καλο,ετσι δεν ειναι?

Κρισακι μου, μεγαλωνει η κοιλιτσα?

Οι υπολοιπες οι τσαπερδονες που ειναι?

Αγγελάκι μου, δίκιο που έχεις...!!!.....Κι εγώ είμαι καλύτερα τώρα, στην αρχή έπαθα ένα σοκ, αλλά όσο περνούν οι μέρες σκέφτομαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Θα το φτιάξουμε κι αυτό. Καλό ήταν να μη συμβεί και να μη μας πάει πίσω, αλλά...όλες μας που παλευουμε για τα μωράκια μας, βρίσκουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Να 'σαι καλά, πάντως για όσα μου έγραψες γιατί με βοήθησαν να ανέβω κι άλλο...:P

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Τσαπερδόνες!!!

Ξυπνήστε!!!

Εγώ ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα, γιατί λόγω απεργίας με έφερε ο άντρας μου στη δουλειά και με ξύπνησε την ώρα που λαλούν τα κοκόρια, για να προλάβει να πάει και στη δική του δουλειά.

Έχω έρθει στο γραφείο από τις 7.15

Καλημέρα σας κυρια Ιόλη μας.....τι μου κάνετε..

Εμ σηκωθηκατε πρωι και εσεις μια φορα και το κανετε θεμα...τι να πουμε και εμεις που πιανουμε δουλεια στις 7 καθε μερα ...σας...παρακαλω πολυ....

Τι κανεις μαναράκι μου όλα καλά? Ποτε περιμενουμε να δουμε για τα καλα νέα?χιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...