Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν θέλω να σου φουσκώνω τα μυαλα,αλλα οτι πονας σαν περιμενεις δεν σημαινει οτι θα σου ερθει κιολας. Κανε υπομονη ,εφοσον αντεχεις σημερα, αλλα αν αυριο το πρωι δεν εχει εμφανιστει η σιχαμενη (στο ευχομαι ολοψυχα ) τι θα κανεις?

Χίλια συγνωμη που σε ξεσηκωνω

Μωρε και εγω θελω να ξεσηκωθω αλλα δεν εχω τετοιο ενστικτο...οτι ειναι κοντα ναι οτι ειναι τωρα οχι...δεν ξερω γιατι το λεω!!:cool::cool::cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χωρις να θελω να σε στεναχωρησω δεν φταιει το παζλ σου το μυαλο σου το κλουβιο φταιει που δεν βαζεις το κομματι σωστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το πιεζεις και στραβοκαθεται!!!:tongue::tongue::tongue:

Μήπως θα επρεπε να της φτιαξεις user manual :D:D:D με εικόνες ?????

χωρις να θελω να σε στεναχωρησω δεν φταιει το παζλ σου το μυαλο σου το κλουβιο φταιει που δεν βαζεις το κομματι σωστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το πιεζεις και στραβοκαθεται!!!:tongue::tongue::tongue:

ΕΓΩ????που τυφλα να εχει η Τζουλια μαρηηηη!!!!το αγαπω λεμε.....φταιει το δικο μου κομματι που ΤΖΑΜΠΑ η θερμοτης.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Μωρε και εγω θελω να ξεσηκωθω αλλα δεν εχω τετοιο ενστικτο...οτι ειναι κοντα ναι οτι ειναι τωρα οχι...δεν ξερω γιατι το λεω!!:cool::cool::cool:

εγω την πρωτη φορα είχα ενστικτο οτι ειμαι...την δευτερη φορα δεν ειχα κανενα ενστικτο, απολυτως κανενα...:D

Διαφημίσεις

Μήπως θα επρεπε να της φτιαξεις user manual :D:D:D με εικόνες ?????

:-D:-D:-D:-D:-D:-Dχαμενο!!!:-D:-D:-D:-D

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εμμακι κι εγω μεχρι τον τριτο ειχα πονους περιοδου στην κοιλια....

Ρε χαπακι δεν εχω πονους...εχω αυτο το περιεργο καψιμο που ειναι διαχυτο..αν ηταν πονοι οκ να το δεχτω.και επεσε και η θερμοκρασια...:rolleyes::rolleyes:σας λεω εχω γινει εξπερ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

ΕΓΩ????που τυφλα να εχει η Τζουλια μαρηηηη!!!!το αγαπω λεμε.....φταιει το δικο μου κομματι που ΤΖΑΜΠΑ η θερμοτης.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εθαψες τον λακκο σου μονη σου !!!το καινουριο σου παρατσουκλι λοιπον ειναι

ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Εθαψες τον λακκο σου μονη σου !!!το καινουριο σου παρατσουκλι λοιπον ειναι

ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι ναι....αυτη ρε συ πηρε και ενα σπιτακι...εγω τζαμπαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Ρε χαπακι δεν εχω πονους...εχω αυτο το περιεργο καψιμο που ειναι διαχυτο..αν ηταν πονοι οκ να το δεχτω.και επεσε και η θερμοκρασια...:rolleyes::rolleyes:σας λεω εχω γινει εξπερ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ενταξει ενταξει Τζουλια οτι πεις δεν εισαι εγκυος αλλα θα εισαι πολυ συντομα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφου τα λες ΤΟΣΟ ωραια ζωγραφισε τα κιολας!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D...προτεινω οι ζωγραφιες να γινουν στους τοιχους του υπνοδωματιου σας, εκτος και αν θες να επεκταθουν και σε αλλους τοιχους του σπιτιου...και τα χρωματα να ειναι φωσφωριζε σε περιπτωση που σας αρεσουν τα κλειστα φωτα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...