Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κρισακι μην αγχωνεσαι ετσι ητανε και μενα,τωρα τελευταια εχει αρχισει να φουσκωνει μερα με τη μερα...

εμμακι δεν κανεις ενα τεστακι να δεις μηπως εχεις θετικο αποτελεσμα

μαρα ουουουου,ηρεμησε καλη μου δεν κανει να συγχιζεσαι ....

γεια σου βενους

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ μωρο εχεις οχι τον νταμπο!!!!την κοιλια της συμπεθερας σου την ειδες??????οχι πες μου!!!!!γεννησε και ακομα μηδεν κοιλια!!!και επισης δεν ειμαι εγκυος....ευχαριστω!:tongue::tongue:

οχι απο αυτια θα ειμαστε μια χαρα...ααααααααα ολα κι ολα παρακαλω πολυ :rolleyes:απο μυτη παλιιιιιιιιι......δεν θα το λεγα το καημενο απο ποιον να προτοπαρει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κρισακι μου γλυκο, εισαι 10 εβδομαδων...ελαχιστα μεγαλωνει η κοιλιτσα υπο φυσιολογικες συνθηκες ( με γυμνο ματι δεν φαινεται) εκτος και αν περνεις ουτροτζεσταν που πριζεται λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο και ισως τοτε να ειναι ευδιακριτη με γυμνο ματι. Μην τρομαζεις (ξερω οτι δεν ειναι ευκολο) .Μολις θα πας στο γιατρο σου και θα το δεις θα σου περασουν ολα. Και σε λιγους μηνες που θα σαι τουμπανο και δεν θα μπορεις να στριψεις ,να δω τι θα μου λες :D.

Περνω περνω και απο αυτα μπολικα παραπονω δεν εχω!!!Οταν θα ειμαι τουμπανο παλι θα γκρινιαζω!!!:mrgreen::mrgreen:αμ πως!!

bonjourrr!!! Κρισονια μην ανησυχεις για ητν κοιλια.. ετσι μεγαλωνει λιγο σητν αρχη και μετα ξεφουσκώνει.. ειναι απλά επειδη μαζευεις αέρια και πρηξιμο απο τα έντερα.. δεν ειναι τπτ φοβερο το ειπε και ο δοχτορ μ.

περασα ολο μου το πρωινο σε τράπεζεσ και ταχυδρομεια πληρώνοντας... γενικά τα πάντα όλα.. και ουτε ΕΝΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ δεν μου εδωσε τη σειρά του στην κατασταση που ειμαι με την κοιλια τουρλα..ειμαστε γαιδουρια!!! και καλά οι άντρες οκ δεν νιώθουν..κάτι κωλογριεσ παστωμένες με κρέμα ημερας όμως που υποτιθετια οτι τα εχουν περάσει??? με σιχτιριασαν πρωι πρωι..ουφφφ!

Τσ τσ τσ τσ σα δεν ντρεπονται λιγο.....ντροπη και αισχος!!!!!!!!!!πες τα Μαρα μου οι αναισθητες:twisted:

και εγω αυτα ειπα....εσυ βεβαια τα τοποθετησες ορθα και τεκμηριωμενα οποτε με καλυψες!!!!:D:D:D

ενω εσυ....τοποθετηση του ποπιδιου εκανες κυρια μου!!:rolleyes:

εισαι εισαι εισαι:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μαρα μου, την επομενη φορα που θα σου ξανατυχει κατι αντιστοιχο, θα μπεις με θρασος μπροστα απο ολους...εγκυες και αναπηροι εχουν παντα προτεραιοτητα...με τσαμπουκα θα πας μπροστα π.χ. στο ταμειο,ρηξε και κανα καντηλι ... δεν γινεται αλλιως.

κρισακι μην αγχωνεσαι ετσι ητανε και μενα,τωρα τελευταια εχει αρχισει να φουσκωνει μερα με τη μερα...

γεια σου βενους

Γεια σου Ευτυχω μου ειμαι λιγο βιαστικη απο τη φυση μου ρε γ...μωτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: το χω απο μικρη αυτο:rolleyes:

Ααααααααααααχ ας ειναι αυτο καλα και ας φουσκωσει οσο θελει!!!

πολυ πολυ πολυ!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γεια σου βενους

Γεια σου Χαπιιιιιιιιιιιιι!!εγω και τα τεστ τελος!!!μονο χωριακη και αυτη απο εβδομαδα...8):cool:

2011.png

Διαφημίσεις

οχι απο αυτια θα ειμαστε μια χαρα...ααααααααα ολα κι ολα παρακαλω πολυ :rolleyes:απο μυτη παλιιιιιιιιι......δεν θα το λεγα το καημενο απο ποιον να προτοπαρει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Περνω περνω και απο αυτα μπολικα παραπονω δεν εχω!!!Οταν θα ειμαι τουμπανο παλι θα γκρινιαζω!!!:mrgreen::mrgreen:αμ πως!!

Τσ τσ τσ τσ σα δεν ντρεπονται λιγο.....ντροπη και αισχος!!!!!!!!!!πες τα Μαρα μου οι αναισθητες:twisted:

ενω εσυ....τοποθετηση του ποπιδιου εκανες κυρια μου!!:rolleyes:

εισαι εισαι εισαι:mrgreen::mrgreen:

ρε συ...δεν ειμαι!!!!πως???

2011.png

Ρε βρωμόπαιδα σήμερα σας έπιασε λογοδιάρροια που έχω δουλειά :rolleyes:!!!

Τσ τσ τσ τσ τι επιπεδο που εχει η NADIMOR κοριτσιιιιααα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:

Γεια σου Χαπιιιιιιιιιιιιι!!εγω και τα τεστ τελος!!!μονο χωριακη και αυτη απο εβδομαδα...8):cool:

Θα αντέξεις τόσες μέρες χωρίς τεστ??? εύγε.

Που μένεις Εμανέλε? Σε ρωτάω γιατί στο Λητώ την χοριακή την κάνουν και Κυριακή (σου βάλα φωτιές ???).

Η άποψη μου είναι όμως να κάνεις ένα τεστάκι ή μια χοριακή άμεσα...μην με βαράς :D απλά στην περίπτωση την δική μου (το τονίζω στην δική μου ) ο γιατρός μου είπε ότι αν μάθουμε και πριν την καθυστέρηση ότι εισαι έγκυος είναι καλό (εγώ βέβαια εχω ιστορικό αποβολής και παλλινδρομης) και χρειάζομαι τα χαπακια μου για παν ενδεχόμενο.

Απλά επειδή δεν ενθυμούμε λεπτομέρειες για σένα, ετσι και σου λέω λαλακιες μην με μαλωσεις πολυ...ειμαι ευαισθητουλα και παραπονιαρα...

Ρε βρωμόπαιδα σήμερα σας έπιασε λογοδιάρροια που έχω δουλειά :rolleyes:!!!

αμαν πιααααααα....ολο δουλεια εχεις...παρατη τη και ελα εδω να τα πουμε...κανε και συ λιγο τον ψοφιο κοριο...αντεεεε

Διαφημίσεις

ρε συ...δεν ειμαι!!!!πως???

λοιπον να σου πω οταν ενα κοριτσακι και ενα αγορακι που εχουν παντρευτει πεφτουνε στο κρεββατι του το αγορακι αγκαλιαζει το κοριτσακι και με τη βοηθεια του οργανου του ...να .....δεν ξερω και πως να στο πω τωρα μην μου σοκαριστεις....να συμπληρωει το παζλ του κοριτσιου που της λειπει ενα κομματακι καταλαβες???και μετα οταν συμπληρωσουν οι δυο τους το παζλ σωστα θα κανουν ενα παιδακι που ή θα εχει ενα κομματι παζλ ή θα του λειπει ενα κομματι και θα ψαχνει να το συμπληρωσει ...καταλαβες???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα αντέξεις τόσες μέρες χωρίς τεστ??? εύγε.

Που μένεις Εμανέλε? Σε ρωτάω γιατί στο Λητώ την χοριακή την κάνουν και Κυριακή (σου βάλα φωτιές ???).

Η άποψη μου είναι όμως να κάνεις ένα τεστάκι ή μια χοριακή άμεσα...μην με βαράς :D απλά στην περίπτωση την δική μου (το τονίζω στην δική μου ) ο γιατρός μου είπε ότι αν μάθουμε και πριν την καθυστέρηση ότι εισαι έγκυος είναι καλό (εγώ βέβαια εχω ιστορικό αποβολής και παλλινδρομης) και χρειάζομαι τα χαπακια μου για παν ενδεχόμενο.

Απλά επειδή δεν ενθυμούμε λεπτομέρειες για σένα, ετσι και σου λέω λαλακιες μην με μαλωσεις πολυ...ειμαι ευαισθητουλα και παραπονιαρα...

αγαπη δεν ειμαι...ποναω σαν περιοδο ηδη..μεχρι το απογευμα θα εχει ερθει η βλαμμενη!!

2011.png

λοιπον να σου πω οταν ενα κοριτσακι και ενα αγορακι που εχουν παντρευτει πεφτουνε στο κρεββατι του το αγορακι αγκαλιαζει το κοριτσακι και με τη βοηθεια του οργανου του ...να .....δεν ξερω και πως να στο πω τωρα μην μου σοκαριστεις....να συμπληρωει το παζλ του κοριτσιου που της λειπει ενα κομματακι καταλαβες???και μετα οταν συμπληρωσουν οι δυο τους το παζλ σωστα θα κανουν ενα παιδακι που ή θα εχει ενα κομματι παζλ ή θα του λειπει ενα κομματι και θα ψαχνει να το συμπληρωσει ...καταλαβες???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..εσυ εισαι ρομαντικη!!!τι ωραια τα ειπες ρε Κρις.....:D:Dεγω δεν ειμαι διοτι εχω ηδη πονους στην κοιλια...οποτε μαλλον κατι δεν παει καλα με το παζλ μου.....οτι κομματι και να του βαλεις δεν θελει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!8):cool:

2011.png

αγαπη δεν ειμαι...ποναω σαν περιοδο ηδη..μεχρι το απογευμα θα εχει ερθει η βλαμμενη!!

Δεν θέλω να σου φουσκώνω τα μυαλα,αλλα οτι πονας σαν περιμενεις δεν σημαινει οτι θα σου ερθει κιολας. Κανε υπομονη ,εφοσον αντεχεις σημερα, αλλα αν αυριο το πρωι δεν εχει εμφανιστει η σιχαμενη (στο ευχομαι ολοψυχα ) τι θα κανεις?

Χίλια συγνωμη που σε ξεσηκωνω

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..εσυ εισαι ρομαντικη!!!τι ωραια τα ειπες ρε Κρις.....:D:Dεγω δεν ειμαι διοτι εχω ηδη πονους στην κοιλια...οποτε μαλλον κατι δεν παει καλα με το παζλ μου.....οτι κομματι και να του βαλεις δεν θελει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!8):cool:

χωρις να θελω να σε στεναχωρησω δεν φταιει το παζλ σου το μυαλο σου το κλουβιο φταιει που δεν βαζεις το κομματι σωστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το πιεζεις και στραβοκαθεται!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...