Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλα λεω εγω το ιντερνετ κοβεται οταν το χρειαζομαι να ΒΡΙΣΩ!!!λοιπον θεωρω οτι η Ναντιμορ εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ διοτι αγαπητε κ.Χρελια πως σε λενε οταν μαι γυναικα σοβαρη λεει ΠΟΝΑΕΙ δεν σημαινει οτι τα εχει χασει!μαλλον κατι τρεχει...ΕΠΙΣΗΣ πριν παρει ο καθεις ενα φαρμακο παει και τα χωνει σε ενα γιατρο διοτι αλλιως θα τ αεχωνε σε ενα μπετατζη εναν δασκαλο μουσικης κτλ..ΓΙΑΤΡΟ και δη γυναικολογο!ναι αγαπητες εχουμε ορμονες και αρα μεταπτωσεις αλλα το γεγονος οτι αγωνιω να γινω μανα δεν με καθιστα ανισσοροπη ουτε κατ αφαντασιαν ασθενη!Διαφωνω οτι ολοι οι γιατροι ειναι πανω κατω οι ιδιιοι και απλα πρεπει να βρεις τον σωστο.Υπαρχουν σοβαροι γιατροι και κααγκιοζηδες γιατροι διοτι η γυναικολογια ειναι η πιο ευκολη ειδικοτητα..Δεν μπορω να θεωρησω οτι επειδη ΕΥΤΥΧΩΣ εχουμε αυτο το σαιτ και ξεστραβωνουμε η μια την αλλη η επειδη εχουμε πλεον ιντερνετ πρεπει να ψαχνουμε εμεις τι φταιει!!!αν η Ναντιμορ δεν ειχε κυστη και την εκαναν τά χαπια δεν φταιει εκεινη αλλα ο ανεγκεφαλος που ακομα και σε ενα ασχετο απο εδω μεσα αν πεις..ρε συ θα μου δωσει χαπια να μεγαλωσουν ωαρια θα ρωτησει ΥΠΕΡΗΧΟ για καμια κυστη εκανες????ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ μην σκας αγαπη μου οσο δυσκολο και αν ειναι...ο καλος γιατρος θα τα ψαξει ΟΛΑ πριν σου δωσει εστω και ασπιρινη αυτο να θυμασαι.Και εγω ειμαι βεβαια οτι θα γινεις και εσυ και ολες μανουλα γιατι καπου υπαρχει θεος και ικανοποιει τοσο αγνες επιθυμιες απλα ισως να μην ειναι η σειρα μας ακομα..(θελω το τηλ του γιατρου αν δεν τον βρισεις εσυ να τον βρισω εγω...)
Κοριτσάκι μου γλυκόοοοοο, πρώτα πρώτα να σου ζητήσω συγνώμη που δεν σε πήρα χθες, αλλά έφτιαχνα μελιτζάνες στο φούρνο και με βοηθούσε και το αντράκι μου :rolleyes:΄(πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά!).

Ευχαρίστως σου δίνω το τηλέφωνο του Χρέλια, αλλά να σου πω κάτι?...δεν νομίζω πως θα βγάλεις άκρη. Οι γιατροί έχουν το χάρισμα να στο φέρνουν από δω, να στο φέρνουν από κει και στο τέλος να αποποιούνται των ευθυνών τους (αν το γράφω σωστά...που είσαι BpIOLH μου να με διορθώσεις?...:P), λόγω του ότι εμείς είμαστε "ερασιτέχνες" γυναικολόγοι και μαιευτήρες κι ότι έχουμε μάθει το έχουμε μάθει απ'αυτό το φόρουμ ή και άλλα, ενώ αυτοί το έχουν σπουδάσει το πράγμα (άλλο αν παίζουν τις κουμπάρες μερικές φορές!!:twisted:).

κοριτσακι μου καλό πως σε καταλαβαινω!!!! εχω και εγω ενδομητριωση! εκανα θεραπεια (οι ενεσεις arvecap σου λενε κατι;;; μπρρρρρ), έκανα παρακεντηση εκανα και χειρουργειο και παρ' όλα αυτα ηρουφ η κυστη, που λες και εσυ απανεμφανιστηκε γιατι ετσι συμβαινει δυστυχως! μονο σην εμμηνοπαυση ισως γλιτωσω από δαυτην! να σου πω όμως κατι; όταν εμεινα εγκυος ειχε δημιουργηθει η κυστη εκ νεου και ναι ήταν στην ωοθηκη μου. όμως και εγκυος εμεινα και το παιδακι μου το εχω και πάλι θα προσπαθησω για δευτερο παιδακι! η ενδομητριωση μην σε φοβιζει μπορεις να το παλεψεις! για ότι χρειαστεις ειμαι στη διαθεσή σου. τον καρκινικό δεικτη τον ειχα κανει και εγω και ηταν ανεβασμενος ενδειξη ότι ειχα την ενδομητριωτικη κυστη! μην μου φοβασαι!:P
Μακούλα μου, δεν το ήξερα πως κι εσύ έχεις θέμα με την κυρία ενδομητρίωση!....Νόμιζα πως απ'την παρέα μόνο εγώ και το Χαπάκι έχουμε τέτοιο θέμα.

Ναι.....κι εγώ έχω κάνει ανοιχτό χειρουργείο για αφαίρεση κύστης κι έχω κάνει θεραπεία με arvecap για 6 μήνες (ακόμα θυμάμαι τις εξάψεις που είχα και τους φοβερούς πονοκεφάλους!!).....Σ'ευχαριστώ πολύ για τα λογάκια σου, ελπίζω πως αυτή την φορά δεν θα είναι κύστη ενδομητρίωσης, αλλά απλή κύστη. Τουλάχιστον έτσι μου είπε αυτός που μου έκανε τον υπέρηχο...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναντιμοράκι μου, είδες που είχε θέμα με την κύστη ενδομητρίωσης και η Μακάρι και τελικά όλα πήγαν καλά?

Μη μου αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν αλλά αργούν να γίνουν τα άτιμα.

Κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι κύστη ενδομητρίωσης, απλώς επηρεάστηκε από την κλομιφαίνη. Και θα φύγει γρήγορα, ξουτ ξουτ άτιμη κύστη.

Σήμερα έπιασα κουβέντα με μια κοπέλα στη δουλειά μου, την οποία δεν την ήξερα καλά και μου είπε ότι είχε τρεις αποβολές, πριν γεννήσει το μωρό της. Τελικά, είχε θρομβοφιλία και πήρε ηπαρίνες και τα κατάφερε.

Μάλιστα την 2η αποβολή την έπαθε τον 5ο μήνα της κύησης.

Α, Ναντιμοράκι, μάντεψε ποιον είχε γιατρό? Καλά, κατάλαβες, τον Χασιάκο!!!

ΕΓΩ???απλα δειχνω πνευμα ηρεμιας και αισιοδοξιας....:tongue::tongue:Στεφανος αν ειναι αγορι...Κωνσταντινα αν ειναι κοριτσι...αν βγει γκει, αναλογα αν ειναι αγορι γκει Ντιντις και κοριτσι γκει Ντουλα!!:cool::cool:
Βλαμένοοοοοοοοο!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Μου έφτιαξες το κέφι με τις βλακείες σου!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναντιμοράκι μου, είδες που είχε θέμα με την κύστη ενδομητρίωσης και η Μακάρι και τελικά όλα πήγαν καλά?

Μη μου αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν αλλά αργούν να γίνουν τα άτιμα.

Κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι κύστη ενδομητρίωσης, απλώς επηρεάστηκε από την κλομιφαίνη. Και θα φύγει γρήγορα, ξουτ ξουτ άτιμη κύστη.

Σήμερα έπιασα κουβέντα με μια κοπέλα στη δουλειά μου, την οποία δεν την ήξερα καλά και μου είπε ότι είχε τρεις αποβολές, πριν γεννήσει το μωρό της. Τελικά, είχε θρομβοφιλία και πήρε ηπαρίνες και τα κατάφερε.

Μάλιστα την 2η αποβολή την έπαθε τον 5ο μήνα της κύησης.

Α, Ναντιμοράκι, μάντεψε ποιον είχε γιατρό? Καλά, κατάλαβες, τον Χασιάκο!!!

Ζουζούνα μου εδώ είσαι?....αχ, τι καλά.....θέλω να σε ρωτήσω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Είμαι σε δίλημμα....τι θα κάνω αν με δει ο Μουστακαρίας την Πέμπτη και μου φανεί καλός?....Αν τον απορρίψω, θα μπορέσει να με αναλάβει ο Χασιάκος ή λόγω φόρτου εργασίας, θα με παραπέμψει πάλι στον Μουστακαρία?...Παρακολουθεί ο Χασιάκος γυναίκες με το δικό μου θέμα ή είναι για πιο δύσκολες περιπτώσεις?....για μένα το ιδανικό θα ήταν να με αναλάβει ο Χασιάκος, να μπορώ όμως να τον βρω κάποια στιγμή στο τηλέφωνο αν τον χρειαστώ....πράγμα δύσκολο, ενώ τον Μουστακαρία φαντάζομαι πιο εύκολα τον βρίσκει κανείς. Απ'την άλλη σκέφτομαι πως...τι έχει περισσότερη σημασία για μένα?...να βρω έναν πολύ καλό γυναικολόγο που να ξέρει τι του γίνεται κι ας μιλάω περισσότερο με τις κοπέλες στο γραφείο κι όχι με εκείνον....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλέεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!:P:p:p

Ξυπνήστεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Ναντιμοράκι, καλημέραααα!!!

Σ' έβλεπα στον ύπνο μου απόψε.

Έβλεπα ότι ήμαστε μαζί και πήγαμε στον Χασιάκο για ραντεβού να μας εξετάσει.

Καθίσαμε και περιμέναμε, είδε πρώτα εσένα, σου είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει και μετά θα πάνε όλα καλά. Εμένα δεν με κοίταξε. Αλλά όση ώρα περίμενα να με κοιτάξει, αυτός έφτιαχνε καφέ. Σου πρόσφερε μια κούπα καφέ κι εσύ την πήρες με ευχαρίστηση. Μου πρόσφερε κι εμένα αλλά αρνήθηκα. Του είπα ότι πίνω μόνο έναν καφέ την ημέρα και μετά γύρισα σε σένα και σου είπα "πόσους καφέδες πίνεις? δεν ήπιες και το πρωί? πάλι θα πιεις καφέ?". Και λέει ο Χασιάκος "έλα, βρε, μην είμαστε υπερβολικοί, δεν πειράζει το καφεδάκι".

Και μετά μας είπε ότι όλα καλά και με τις δυο μας, ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκια, ήταν πολύ χαμογελαστός και φιλικός και φύγαμε από το ιατρείο πολύ χαρούμενες.

Ναντιμοράκι, καλημέραααα!!!

Σ' έβλεπα στον ύπνο μου απόψε.

Έβλεπα ότι ήμαστε μαζί και πήγαμε στον Χασιάκο για ραντεβού να μας εξετάσει.

Καθίσαμε και περιμέναμε, είδε πρώτα εσένα, σου είπε ότι κάτι πρέπει να γίνει και μετά θα πάνε όλα καλά. Εμένα δεν με κοίταξε. Αλλά όση ώρα περίμενα να με κοιτάξει, αυτός έφτιαχνε καφέ. Σου πρόσφερε μια κούπα καφέ κι εσύ την πήρες με ευχαρίστηση. Μου πρόσφερε κι εμένα αλλά αρνήθηκα. Του είπα ότι πίνω μόνο έναν καφέ την ημέρα και μετά γύρισα σε σένα και σου είπα "πόσους καφέδες πίνεις? δεν ήπιες και το πρωί? πάλι θα πιεις καφέ?". Και λέει ο Χασιάκος "έλα, βρε, μην είμαστε υπερβολικοί, δεν πειράζει το καφεδάκι".

Και μετά μας είπε ότι όλα καλά και με τις δυο μας, ότι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε παιδάκια, ήταν πολύ χαμογελαστός και φιλικός και φύγαμε από το ιατρείο πολύ χαρούμενες.

Συμπεθερούλα μου καλημέρα!!!!!:P:p....μμμμμ......τι να σημαίνει το όνειρό σου?.....Κάτι καλό ελπίζω!....Όλα καλά θα πάνε και για τις 2 μας, είμαι σίγουρη....:P

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...