Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εσυ μικρη για την ιγμοριτιδα κανε εισπνοές με αλατονερο....τσουζει αλλά στις ηρεμει...δοκιμασμένο

ευχαριστω για το κοπλιμεντο κοπελια!!!

και αυτο με το αλατονερο το εχω κανει αλλα δεν αντεχεται φιλη...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου φευγω.ηρθε ο αντρουλης μου και πρεπει να φαει και ο φαγανας μου!!!

φιλακια στην αστρολογο μας στην βουλευτινα μας και στην γιατρο μας!!!...

στις υπολοιπες κοινες θνητες απλα byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ελαααααααααααα! δωσε λινκ, δωσε φωτο δωστε οικονομικά στοιχεια δωσε οτι εχεις
δεν εχω φωτο.μπηκα στο σαιτ αλλα δεν εχει αυτα που πηρα.μαλλον δεν εχουν ανανεωσει τις σελιδες τους γιατι αυτα που ειχε απο κοντα δεν τα εχει το σαιτ.λοιπον...1.200 ευρο κραβατακι καναπες με 2 συρταρια απο κατω υποαλεργικο χρωμα κλπκλπ. προικα μωρου(κουνουπιερα παπλωμα παντα)συρταριερα μεγαλη που απο πανω ανοιγει και γινετε αλλαξιερα στρωμα καλαθουνα με βαση (που θα το βαλω διπλα μου στο κρεββατι) ριλαξ που μεχρι 6-8 μηνων ειναι και καθυσματακι αυτοκινητου και καρεκλακι φαγητου.αυτα!!!επειδη τα πληρωσαμε μετρητα μου εδωσαν και μια δωροεπιταγη 190 ευρω που πηρα σεντονακια θυλαστρω μπανακι και κατι ψιλολοιδια.ωραια ηταν 2 ωρες αγοραζα!!!!!θα μου τα φερουν την πρωτη εβδομαδα του μαιου.

ευχαριστω για το κοπλιμεντο κοπελια!!!

και αυτο με το αλατονερο το εχω κανει αλλα δεν αντεχεται φιλη...

περικαλω δια το ευχαριστώ του κοπλιμανοντος

όσο για το αλατονερο..ναι ξερω παπαιρά ειναι αλλά και τι να καμνεις... δοκιμασες σταγονες αιθεριου ελαιος λεβαντας στο μαξιλάρι σ? ειναι καταπραυντικο οταν πεφδτεισ για υπνο...ειπαμε... ΟΤΑΝ κοιμασαι γιατι δεν σε κοβω να κοιμασαι και πλύ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

λοιπον να φευγω και εγω σιγα σιγα....θα το σκεφτω για το τεστ καθοτι διδυμος ειμαι και αποφασιστικη!! φιλια κοριτσουδια.....

κοτοπουλακι αν προκειψει τιποτα θα σε παρω τηλεφωνοοοοο!! φιλια!!

Στο καλο ...good news..

χαιρομαι....μην εχω συμπεθερα και δεν γουσταρει τα ονοματα!!!!ρε χω κεφι απλα με τσαντιζει που ολο εμποδια βρισκω!!!:twisted::twisted:και με εκνευριζει το οτι δεν ερχεται και η ακατανομαστη να κανω τις εξετασεις...

Σωπα βρε αν τα εμποδια τα μεριας απο μπροστα σου μην τα ριχνεις στο δρομο μου pleaseeeeeeeeeee!!!!

α..ρε βλακα η καθε μια συναντα τα εμποδια της..τι να κανουμε ομως τα ξεπερναμε και προχωράμε!!!!εγω οπως βλεπεις εχω ντουρασελ δεν πτωουμε με τιποτις..που θα παει θα μου κατσει....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν εχω φωτο.μπηκα στο σαιτ αλλα δεν εχει αυτα που πηρα.μαλλον δεν εχουν ανανεωσει τις σελιδες τους γιατι αυτα που ειχε απο κοντα δεν τα εχει το σαιτ.λοιπον...1.200 ευρο κραβατακι καναπες με 2 συρταρια απο κατω υποαλεργικο χρωμα κλπκλπ. προικα μωρου(κουνουπιερα παπλωμα παντα)συρταριερα μεγαλη που απο πανω ανοιγει και γινετε αλλαξιερα στρωμα καλαθουνα με βαση (που θα το βαλω διπλα μου στο κρεββατι) ριλαξ που μεχρι 6-8 μηνων ειναι και καθυσματακι αυτοκινητου και καρεκλακι φαγητου.αυτα!!!επειδη τα πληρωσαμε μετρητα μου εδωσαν και μια δωροεπιταγη 190 ευρω που πηρα σεντονακια θυλαστρω μπανακι και κατι ψιλολοιδια.ωραια ηταν 2 ωρες αγοραζα!!!!!θα μου τα φερουν την πρωτη εβδομαδα του μαιου.

αντε μωρουδι μ με το καλο! εγώ λέω ακόμη να μην κάνω τπτ... εχω καταληξει σε ΟΛΑ απλά ακομη με πιανει ενα δεος, μια φοβια ένα κάτι και δνε παραγγελνω τπτ.. για το δωμάτιο δεν ασχολουμε 8α μου το κανουν δώρο απο δώ.. τους ειπα να ειναι ενα απλό δωμάτιο χωρίς ντιτιντιρια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κι εγω να σου πω την αληθεια ενα αγχος το ειχα αλλα την ωρα που τα ειδα σκεφτομουνα.θελω να γεννησω τωραααααααααα!!!!!να σου πω την αληθεια περναω απο το παιδικο δωματιο που πλεον το εχω αδειασει και το κοιταζω σα χαζη!!!!!!!!!!!!!δε βλεπω την ωρα.ασε που θελουν 4-5 εβδομαδες μεχρι να το ετοιμασουν.αρα σε καλη εποχη εκανα την παραγγελια.

kale nai μια χαρά έκανες εσυ...απλά εγώ ακόμη... δεν ξέρω... με πιανουν τα ψυχονευρωτικά μου ώρες ώρες.... θα δεις που τελικα 8α το κοιμησω στο κρεβατι μου το παιδι μουαχαχα

dZJip3.png

kale nai μια χαρά έκανες εσυ...απλά εγώ ακόμη... δεν ξέρω... με πιανουν τα ψυχονευρωτικά μου ώρες ώρες.... θα δεις που τελικα 8α το κοιμησω στο κρεβατι μου το παιδι μουαχαχα
εμενα τα πληρωσε ο πεθερος.απο τη μερα που εκανα τη β επιπεδου ειχε φαγωθει να παμε να τα κλεισουμε.αν περναγε απο το χερι του θα τα ειχαμε παρει απο την αυχενικη διαφανια.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για τα ψυχονευρωτικα κατι μας ειπες τωρα.ακομα βλεπω εφιαλτες.στην τσιτα ειμαι.

αμα σου λεω εγώ οτι θα αποχαζεψουμε να με ακους... και ξερεις ποτε 8α μας πιασει εντελώ ςε?? μετα το πάσχα.... που θα εχουμε μπει και στην πιο.. over περιοδο

το μαιο να δεις τι εχει να γινειεεεεε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...