Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κυριε προεδρε...

Καλα δεν θα το πιστεψεις...πριν λιγες μπορεσα να συνδιασω πια κοπελα εισαι απο το φατσοβιβλιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδες βρε τι ζωγραφια που ειμαι;;;φτου μου μη με ματιασω...

εσυ ποια κοπελια εισαι;;;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

τι να κανουν...η πενη εχει τρελλο βηχα και ειναι στην μαμα μου και σημερα και εγω εχω φριχτο πονοκεφαλο.σκιβω και νομιζω οτι θα βγει το κεφαλι μου.φυσικα οταν πιανονται τα λεμα μου παντα με γυριζει και σε ιχμορυτιδα(πως γραφετε ρε κοριτσια;).ευτυχως το προλαβα και την περναω ελαφρια(λεμε τωρα...)

εσυ και η στρουμφιτσα σου τι κανετε;

εμεις καλα ειμαστε.δοξα το θεο.παντως λειτουργειτε σε ομαδικο πνευμα.ολοι μαζι!!!!τι να πω.περαστικα σας.

Διαφημίσεις

σχεδον....19-06... τι λενε τα αστρα ειδικε μου????

κανε τεστ..στο επιτρεπω!!:D:Dκαι αν δεν ειναι τωρα θα ειναι σιγουρα την επομενη!κορη λεω βεβαια....:cool:με τετοιες π@@@@ες που λεω ρε σεις μου περναει το αγχος...

2011.png

κι εγω τρωω κατι κοληματα και αγχονομαι αλλα μετα απο λιγο μου ριχνει μια αναγνωριστηκη και στρωνω!!!!.οταν ειμαι χαλαρη παντως την ακουω περισσοτερο.

νομιζω οτι αυτο το τριμηνο ειδικα θα λαλησομεν... κουνηθηκε, δνε κουνηθηκε, ποτε θακουνηθει κλπ κλπ κλπ

θέλεις να συγκατοικήσουμε τους τελευταιους δυο μήνες για να παρενοχλει η μια την άλλη?

dZJip3.png

Καλα δεν θα το πιστεψεις...πριν λιγες μπορεσα να συνδιασω πια κοπελα εισαι απο το φατσοβιβλιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειδες βρε τι ζωγραφια που ειμαι;;;φτου μου μη με ματιασω...

εσυ ποια κοπελια εισαι;;;

ααα.ειναι μια ωραια με λευκα απο ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στην φωτο!!!:D:D

2011.png

πασοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εσυ μικρη για την ιγμοριτιδα κανε εισπνοές με αλατονερο....τσουζει αλλά στις ηρεμει...δοκιμασμένο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλα βρε παιδι μου ειπαμε στη γρια να χ@@ει αλλα αυτη ξ@@@@@@@@κε

ΠΑρε και πες...αχ εσυ θα με στειλεις...λεμε:tongue::tongue:

ΕΓΩ???απλα δειχνω πνευμα ηρεμιας και αισιοδοξιας....:tongue::tongue:Στεφανος αν ειναι αγορι...Κωνσταντινα αν ειναι κοριτσι...αν βγει γκει, αναλογα αν ειναι αγορι γκει Ντιντις και κοριτσι γκει Ντουλα!!:cool::cool:

2011.png

ααα.ειναι μια ωραια με λευκα απο ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στην φωτο!!!:D:D

Πεστα Χρυσοστομη....:mrgreen::mrgreen:

ΕΓΩ???απλα δειχνω πνευμα ηρεμιας και αισιοδοξιας....:tongue::tongue:Στεφανος αν ειναι αγορι...Κωνσταντινα αν ειναι κοριτσι...αν βγει γκει, αναλογα αν ειναι αγορι γκει Ντιντις και κοριτσι γκει Ντουλα!!:cool::cool:

Μαλλον σου την εφτιαξα πολυ τη διαθεση..παλιοτρελοκομιο...

Παντως συμφωνω με τα ονοματα....;)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λοιπον να φευγω και εγω σιγα σιγα....θα το σκεφτω για το τεστ καθοτι διδυμος ειμαι και αποφασιστικη!! φιλια κοριτσουδια.....

κοτοπουλακι αν προκειψει τιποτα θα σε παρω τηλεφωνοοοοο!! φιλια!!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Πεστα Χρυσοστομη....:mrgreen::mrgreen:

Μαλλον σου την εφτιαξα πολυ τη διαθεση..παλιοτρελοκομιο...

Παντως συμφωνο με τα ονοματα....;)

χαιρομαι....μην εχω συμπεθερα και δεν γουσταρει τα ονοματα!!!!ρε χω κεφι απλα με τσαντιζει που ολο εμποδια βρισκω!!!:twisted::twisted:και με εκνευριζει το οτι δεν ερχεται και η ακατανομαστη να κανω τις εξετασεις...

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...