Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εμ κατις θυμομουνα και γι αυτο και ρωτησα τα νεα σας κυρία μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον αν και το σφαιροβολο σας χτυπάει μία και εξω λέω να κανεις υπομονη κανα 2 μερούλε...

τι κυκλο εχεις? 28 αν θυμαμαι και αυτο καλα....

συμπτωματα εχεις?

Αν ο κυκλος σου ειναι 28 κανε αυριο ενα...γιατι σου λεω εσεις μανα μου ειστε μια και εξω...

Αχ ποιος ακουει τον καρπουζω μετα...θα κανει αφησες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο το κουκλακι μου...και μας αγχωσε πρωι πρωι και φαγαμε και οι δυο τζαμπα τη σοκολάτα...

καλα..καλα...δεν ακους τη γιατρο..θα τα πουμε..θα χαλασει το συμπεθεριο με φαινεται....

Καλη ξεκουραση..εεε..και τα παπουτσακια μην τα φας θα σε χαλάσουν και αλλο...

Φιλακια μπαμπουσκα μου

καλα θα σε ακουσω..ΘΕΛΕΤΕ να το βαφτισουμε?????????:tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εχω χάσει τη μπάλα λέμε... μιλάμε οτι ειστε δοχτορες με πτυχία όχι αστεια

πρωην συμπεθερααααααα ρε τιν τουτες ορε τιν τουτες!

εχω χασει πολλα επισοδια!!!!!δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες.παντως η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουμε γινει εξπερ!!!!!!!!τι νεα?τι κανει η κορη σου?

καλα και το συζητας....αυτο ειναι συμπτωμα.εγκυμοσύνης...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπον δεν γ@@@@ται καντω...αν φαμε καμια ηττα θα ηρεμησουμε νωριτερα...αν βγει θετικο πεταμε λεω και αν βγει λαθος τι να κανουμε θα στεναγχωρηθούμε λίγο..αλλα μετα θα μαθουμε οτι ηταν λαθος και θα χαρουμε....

Ξερεις ε..παρε τηλ τη γιατρο να την ενημερωσεις μετα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτο λεω και εγω δε γ...........ται.....το πολυ πολυ να βγει αρνητικο και να συνεχισω να περιμενω να αδιαθετησω....:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

λοιπον 2 φορες στη ζωη μου προσπαθησα να μεινω εγκυος ( εννοω 1 μηνα τη φορα). την πρωτη φορα εμεινα στον πρωτο μηνα αλλα απεβαλλα και τη δευτερη φορα εμεινα επισης στο πρωτο μηνα αλλα ειχα βιοχημικη...τωρα την τριτη φορα να μην κανω ενα τεστακι???:mrgreen:

ρε φιλεναδα...ΤΡΕΛΟ τζακ ποτ εισαι!!!!:rolleyes::rolleyes:

2011.png

ελινακι μου το πας για βουλευτινα;;;

ελληνιδες ελληνες καλημερα σας...:tongue::tongue::tongue:

χμμμμ!!!!δεν το ειχα σκεφτει αλλα τωρα που το λες!!!!!!!!!!!!!αμα το εχω το ταλεντο γιατι να το αφησω να παει χαμενο?χιχιχι!!!τι κανουν οι αμυγδαλες σας?

εχω χασει πολλα επισοδια!!!!!δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες.παντως η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουμε γινει εξπερ!!!!!!!!τι νεα?τι κανει η κορη σου?

με τσακισε νευρασθενικά η κόρη μου.. δεν την ένιωθα και πολύ κινητική βαρεσα αλαρμ εδώ πλακώθηκα στη σοκολάτα, τίποτα έπαθα πανικό πήρα οτν γιατρό μου πήρα τη μανα μου τελικά ανέβηκα στον πάνω όροφο που εχουμε έναν καναπέ ξαπλωσα για 10 λεπτάκια ανασκελά και μου έχωσε κανα δυο καλές και τελικά ησυχασα..προφανώς θέλει χώρο και άρα πρέπει να αλλάξω θεση στο γραφείο μου και να το συνδιάσω και με καρέκλα - ξαπλώστρα...

εσυ τι νεα? η κοράκλα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

με τσακισε νευρασθενικά η κόρη μου.. δεν την ένιωθα και πολύ κινητική βαρεσα αλαρμ εδώ πλακώθηκα στη σοκολάτα, τίποτα έπαθα πανικό πήρα οτν γιατρό μου πήρα τη μανα μου τελικά ανέβηκα στον πάνω όροφο που εχουμε έναν καναπέ ξαπλωσα για 10 λεπτάκια ανασκελά και μου έχωσε κανα δυο καλές και τελικά ησυχασα..προφανώς θέλει χώρο και άρα πρέπει να αλλάξω θεση στο γραφείο μου και να το συνδιάσω και με καρέκλα - ξαπλώστρα...

εσυ τι νεα? η κοράκλα?

καλα....κουνησου τωρα διοτι μετα θα μας λες τι να κανω να ισιωσει και να μην κουναει????8):cool:ασε ρε το παιδι να κοιμηθει!!!το ζαλισες...

2011.png

εσυ τι νεα? η κοράκλα?

κι εγω τρωω κατι κοληματα και αγχονομαι αλλα μετα απο λιγο μου ριχνει μια αναγνωριστηκη και στρωνω!!!!.οταν ειμαι χαλαρη παντως την ακουω περισσοτερο.

χμμμμ!!!!δεν το ειχα σκεφτει αλλα τωρα που το λες!!!!!!!!!!!!!αμα το εχω το ταλεντο γιατι να το αφησω να παει χαμενο?χιχιχι!!!τι κανουν οι αμυγδαλες σας?

τι να κανουν...η πενη εχει τρελλο βηχα και ειναι στην μαμα μου και σημερα και εγω εχω φριχτο πονοκεφαλο.σκιβω και νομιζω οτι θα βγει το κεφαλι μου.φυσικα οταν πιανονται τα λεμα μου παντα με γυριζει και σε ιχμορυτιδα(πως γραφετε ρε κοριτσια;).ευτυχως το προλαβα και την περναω ελαφρια(λεμε τωρα...)

εσυ και η στρουμφιτσα σου τι κανετε;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ελινακι μου το πας για βουλευτινα;;;

ελληνιδες ελληνες καλημερα σας...:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κυριε προεδρε...

Καλα δεν θα το πιστεψεις...πριν λιγες μπορεσα να συνδιασω πια κοπελα εισαι απο το φατσοβιβλιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα θα σε ακουσω..ΘΕΛΕΤΕ να το βαφτισουμε?????????:tongue::tongue:

καλα βρε παιδι μου ειπαμε στη γρια να χ@@ει αλλα αυτη ξ@@@@@@@@κε

αυτο λεω και εγω δε γ...........ται.....το πολυ πολυ να βγει αρνητικο και να συνεχισω να περιμενω να αδιαθετησω....:mrgreen:

ΠΑρε και πες...αχ εσυ θα με στειλεις...λεμε:tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...