Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol:

τρελοκομειο!!!

οχι Λιακο μου ζεν σελω τιποτις δεν εχω και λεφτακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσακια μου λυπαμαι που σας αφηνω αλλα δεν νιωθω πολυ καλα το στομαχι μου με επιασε παλι.ελπιζω να σας βρω μεσα αυριο!!!!!!!μακια μακια μακια πολλα:tongue::tongue::tongue:

φιλια..αν ακι υποψιαζομαι οτι πας να μαγειρεψεις...8)8):cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον αν 22 εγινε η συλληψη και δεκα μέρες σου λέω στις 4/03 μπορει να εγινε η εμφυτευση...αν εκανες το τεστ στι 8 δηλαδη μετα απο 4 μέρες μπορει να μην εχει προλαβει να ανεβει η γονιδιοτροπινη στο αιμα...για αυτο υπομονή....εδω αλλες με περισσοτερη καθηστερηση και οντως ηδη εγκυος και εδειξε αρνητικο....

ακου τον καθηγητη παιδακι μου που σου λεει...αντε να σε δω να γελας μπας σου φτιαξει η διαθεση και αρχισεις να γραφεις τι ατάκες σου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιατρε εχω και δεκατα..μετραει???????8):cool:χαχαχαχαχαχαχαχαχα..

2011.png

ααααα..για πες την προιστορια?????με ενδιαφερει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοιπον 2 φορες στη ζωη μου προσπαθησα να μεινω εγκυος ( εννοω 1 μηνα τη φορα). την πρωτη φορα εμεινα στον πρωτο μηνα αλλα απεβαλλα και τη δευτερη φορα εμεινα επισης στο πρωτο μηνα αλλα ειχα βιοχημικη...τωρα την τριτη φορα να μην κανω ενα τεστακι???:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν ,τα λέω στα γρήγορα.......

Πιστεύω πως η κύστη δεν είναι ενδομητρίωση, σχεδόν μου το απέκλεισε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο, καλό αυτό...

Επίσης πιστέυω πως η κύστη στην ουσία είναι μικρότερη, έχει μεγαλώσει τόσο λόγω των χαπιών, πιστεύω πως αν ξανακάνω υπέρηχο σε ένα μήνα θα είναι μικρότερη.

Έτσι ελπίζω...

Είδατε?...δεν είναι μόνο το Τζορτζάκι γιατρός...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

αφου δε τρως καρπουζι βρε κοτοπουλακι!! ειναι εκτος εποχης!!

ΛΟΙΠΟΝ ρωταω....ντοκτορ πειτε μου σαςπαρακαλω εσεις που ξερετε πολλα και ο νους σας κατεβαζει....το θεωρειτε καλη ιδεα να κανομεν κανα τεστακι σημερα την 29η μερα του κυκλου μας?? εεεεε?????:rolleyes:

Εμ κατις θυμομουνα και γι αυτο και ρωτησα τα νεα σας κυρία μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον αν και το σφαιροβολο σας χτυπάει μία και εξω λέω να κανεις υπομονη κανα 2 μερούλε...

τι κυκλο εχεις? 28 αν θυμαμαι και αυτο καλα....

συμπτωματα εχεις?

Αν ο κυκλος σου ειναι 28 κανε αυριο ενα...γιατι σου λεω εσεις μανα μου ειστε μια και εξω...

Αχ ποιος ακουει τον καρπουζω μετα...θα κανει αφησες:tongue::tongue::tongue::tongue:

τελικα η εμα παιζει και να ειναι εγκυος???

υγ. πηγα στον πανω οροφο που εχουμε εναν καναπε και ξαπλωσα για λιγο και ΝΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ! προφανως θελεοι να απλωνομαι περισσοτερο... τωρα προσπαθω να βρω εναν τροπο να απλωνομαι πιο πολύ στο γραφειο... κατι θα βρώ να κάνω ώς πατέντα

Μπραβο το κουκλακι μου...και μας αγχωσε πρωι πρωι και φαγαμε και οι δυο τζαμπα τη σοκολάτα...

δεν ειμαι εγκυος κοπελιες!!οταν ειμαι θα το καταλαβω!και γιατρε σε ευχαριστω ετσι και αλλιως...μηοως να μαγειρευα????εντεωμεταξυ η γειτονισσα μου δεν βαζει πετρελαιο διοτι τσακωθηκαμε και εχω παγωσει!!!επισης δεν εχω ζεστο νερο..φωναξα το απογευμα πετρελαια αλλον και αναμενεται να ξεσπασω εκει τα νευρα μου..υαλοπωλειο προχειρο δεν εχω!!!!!!!!

καλα..καλα...δεν ακους τη γιατρο..θα τα πουμε..θα χαλασει το συμπεθεριο με φαινεται....

:lol::lol::lol::lol::lol:

τρελοκομειο!!!

οχι Λιακο μου ζεν σελω τιποτις δεν εχω και λεφτακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσακια μου λυπαμαι που σας αφηνω αλλα δεν νιωθω πολυ καλα το στομαχι μου με επιασε παλι.ελπιζω να σας βρω μεσα αυριο!!!!!!!μακια μακια μακια πολλα:tongue::tongue::tongue:

Καλη ξεκουραση..εεε..και τα παπουτσακια μην τα φας θα σε χαλάσουν και αλλο...

Φιλακια μπαμπουσκα μου

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εμ κατις θυμομουνα και γι αυτο και ρωτησα τα νεα σας κυρία μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπον αν και το σφαιροβολο σας χτυπάει μία και εξω λέω να κανεις υπομονη κανα 2 μερούλε...

τι κυκλο εχεις? 28 αν θυμαμαι και αυτο καλα....

συμπτωματα εχεις?

Αν ο κυκλος σου ειναι 28 κανε αυριο ενα...γιατι σου λεω εσεις μανα μου ειστε μια και εξω...

Αχ ποιος ακουει τον καρπουζω μετα...θα κανει αφησες:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο το κουκλακι μου...και μας αγχωσε πρωι πρωι και φαγαμε και οι δυο τζαμπα τη σοκολάτα...

καλα..καλα...δεν ακους τη γιατρο..θα τα πουμε..θα χαλασει το συμπεθεριο με φαινεται....

Καλη ξεκουραση..εεε..και τα παπουτσακια μην τα φας θα σε χαλάσουν και αλλο...

Φιλακια μπαμπουσκα μου

λοπον πραγματι εχω 28 μερες κυκλο.....απο συμπτωματα εκτος του στηθους που ποναω ελαχιστα δεν εχω τιποτα αλλο. βεβαια ποτε πριν δεν ειχα αλλωστε.....και οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ενα τεστακι που με περιμενει σπιτι ρε π......τη μου!:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

λοιπον 2 φορες στη ζωη μου προσπαθησα να μεινω εγκυος ( εννοω 1 μηνα τη φορα). την πρωτη φορα εμεινα στον πρωτο μηνα αλλα απεβαλλα και τη δευτερη φορα εμεινα επισης στο πρωτο μηνα αλλα ειχα βιοχημικη...τωρα την τριτη φορα να μην κανω ενα τεστακι???:mrgreen:

ζωδιο????μπας και γλυτωσεις το τεστ!!!8):cool:

2011.png

Λοιπόν ,τα λέω στα γρήγορα.......

Πιστεύω πως η κύστη δεν είναι ενδομητρίωση, σχεδόν μου το απέκλεισε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο, καλό αυτό...

Επίσης πιστέυω πως η κύστη στην ουσία είναι μικρότερη, έχει μεγαλώσει τόσο λόγω των χαπιών, πιστεύω πως αν ξανακάνω υπέρηχο σε ένα μήνα θα είναι μικρότερη.

Έτσι ελπίζω...

Είδατε?...δεν είναι μόνο το Τζορτζάκι γιατρός...:rolleyes:

και εγω που πιστευω στο θεο πιστευω οτι σε συνεφερε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και βλεπεις τα πραγματα οπως εχουν και δεν τα μεγαλωποιης αλλο!σμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουτς φιλεναδα!!!επιτελους η αισιοδοξη φιλεναδα μας!!!

οσο για εσας τις υπολοιπες μπηκα για δυο λεπτα και βρηκα και γιατρο..καλα μηλαμε για πολυ εξεληξη το καφε μας!!!...:rolleyes:

α καλημερα!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Γιατρε εχω και δεκατα..μετραει???????8):cool:χαχαχαχαχαχαχαχαχα..

καλα και το συζητας....αυτο ειναι συμπτωμα.εγκυμοσύνης...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λοπον πραγματι εχω 28 μερες κυκλο.....απο συμπτωματα εκτος του στηθους που ποναω ελαχιστα δεν εχω τιποτα αλλο. βεβαια ποτε πριν δεν ειχα αλλωστε.....και οχι τιποτα αλλο αλλα εχω ενα τεστακι που με περιμενει σπιτι ρε π......τη μου!:mrgreen:

Λοιπον δεν γ@@@@ται καντω...αν φαμε καμια ηττα θα ηρεμησουμε νωριτερα...αν βγει θετικο πεταμε λεω και αν βγει λαθος τι να κανουμε θα στεναγχωρηθούμε λίγο..αλλα μετα θα μαθουμε οτι ηταν λαθος και θα χαρουμε....

Ξερεις ε..παρε τηλ τη γιατρο να την ενημερωσεις μετα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

γεια σας κοριτσια.γκαστρωμενα και μελλοντικα γκαστρωμενα.καλημερα και σε οσες ειναι και δεν το ξερουν.:D

ελινακι μου το πας για βουλευτινα;;;

ελληνιδες ελληνες καλημερα σας...:tongue::tongue::tongue:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...