Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

εντωμεταξυ εχω ξενερωσει διοτι ειχα κατι πονους(και καλους πονους!) πριν δυο βραδια και κατι ροζ και ειπα οκ ηρθε τουλαχιστον να κανω την εξεταση!αλλα οχι ρε σεις..με εμπαιζει!!!

Ρε λες να εγινε η εμφυτευση?

Αχ μακαρι..αλλα υπομονη να μην σε ξεσηκωνω...

αλλα οπως λεει και η Κρις δεν πρπει να σε περνει απο κατω....μπορει να ετυχε αυτο το μηνα και να ηταν κακης ποιοτητας ....αυτο μονο αν το επαναλαβεις μπορεις να δεις αν τα αποτελεσματα ειναι απολυτα..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ξερω οτι ολες οι γυναικες καθε χρονο χανουν τουλαχιστον 2 ωορηξιες απο μη καλης ποιοτητας ωαρια.μπορει και να ειναι παραπανω αναλογως τον οργανισμο.και ποιος μου λεει εμενα οτι οταν εκανες την εξεταση δεν ηταν ενας τετοιος μηνας.επισης η αδερφη εχει περιεργη ωορηξια δηλαδη στα μεσα του κυκλου που το ελενχαν ηταν πλυ μικρο απο αυτο που θα επρεπε και ωριμαζε εντελως δυσαναλογα απο αυτο που θεωρειτε κανονικο.Η προηγουμενη γιατρος η οποια και παρατησαμε τις ελεγε οτι δεν εχει καλα ωαρια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Τωρα θα μου πεις τι σου λεω ???σου λεω οτι συνεχιστε να το παρακολουθειτε μην το βαλετε κατω.να ειστε σιγουρου 100% εαν γινετε.αυτα εχω να πω:P

μα εννοειτε οτι θα παρακολουθω!απλα αυτη η ορμονη δειχνει ηλικια ωαριων δεν ειναι αυτη που αλλαζει απο μηνα σε μηνα και ειναι χαμηλη.Τεσπα...εγω θα τον κανω τον γιο ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!:tongue::tongue:

2011.png

ωχ μωλε τον Λιακο μου και βεβαια θα στηλω και σε εσενα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το γεγονος οτι ειμαι ξαπλα και δεν επιτρεπετε να κινηθω δεν σας προβληματιζει καθολου βλεπω για τα ανυπαρκτα παπουτσακια...τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπορει να σου τα εφτιαχνε η πεθερούλα σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ουουουουο

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε λες να εγινε η εμφυτευση?

Αχ μακαρι..αλλα υπομονη να μην σε ξεσηκωνω...

αλλα οπως λεει και η Κρις δεν πρπει να σε περνει απο κατω....μπορει να ετυχε αυτο το μηνα και να ηταν κακης ποιοτητας ....αυτο μονο αν το επαναλαβεις μπορεις να δεις αν τα αποτελεσματα ειναι απολυτα..

ποια εμφυτευση καλε?????και τι περιμενε δεκα μερες μεσα στην σαλπιγγα????μπα...θα αδιαθετησω!

2011.png

Διαφημίσεις

ωχ μωλε τον Λιακο μου και βεβαια θα στηλω και σε εσενα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το γεγονος οτι ειμαι ξαπλα και δεν επιτρεπετε να κινηθω δεν σας προβληματιζει καθολου βλεπω για τα ανυπαρκτα παπουτσακια...τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ γιατι εισαι ξαπλα παλι??????ολες ανασκελα θα ειμαστε???:rolleyes::rolleyes:επισης επειδη ξερουμε οτι εισαι ξαπλα αρα δεν μπορεις να τα κανεις γιαυτο δειχνουμε ΤΟΣΗ προθυμια!!!

2011.png

μα εννοειτε οτι θα παρακολουθω!απλα αυτη η ορμονη δειχνει ηλικια ωαριων δεν ειναι αυτη που αλλαζει απο μηνα σε μηνα και ειναι χαμηλη.Τεσπα...εγω θα τον κανω τον γιο ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!:tongue::tongue:

Καλα ρε με κοριϊδευεις...αποφασισε τι θα κανεις πια γιο η κορη?

ααα θα γινει κανα μπερδεμα λέμε:-D:-D:-D:-D:-D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εντωμεταξυ εχω ξενερωσει διοτι ειχα κατι πονους(και καλους πονους!) πριν δυο βραδια και κατι ροζ και ειπα οκ ηρθε τουλαχιστον να κανω την εξεταση!αλλα οχι ρε σεις..με εμπαιζει!!!

ετσι ετσι γινετε οταν δεν εχεις καλα ωαρια.απο αυτο και μονο επρεπε να το ειχες καταλαβει:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αη μαρηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!αντε γιατι και οι γιατροι χωρις να ειναι 100% σιγουροι μας αμολανε χιλιες δυο πιθανοτητες και ουτε νοιζονται πως κοιμομαστε μετα τα βραδια με αυτα τα μπορει που εχουν πει:evil::evil::evil::evil:

αφου δεν εχουμε καταληξει ακομα κυριε τι με νοιζει ποσα διαφορετικα πραγματα μπορει να ειναι αυτο που μπορει να εχω..........ααααααααααααααααα......μα πιααααααααααα:twisted::twisted::twisted::twisted:

ξελαφρωσα!!!δεν θα ξεχασω ποτε την πρω τη φορα που εμεινα εγγυος περνω τηλ. τον πρωην πρωην γιατρο μου να του το πω και να κλεισω ραντεβου και μου λεει ρε παιδια "ναι θα ερθεις οπωσδηποτε σε 10 μερες γιατι μπορει να ειναι εξωμητριο και ειναι επικυνδινο αυτο για εσενα":shock::shock::shock::shock: σοκ εγω 10 μερες μαρτυριο ειχα περασει.απο την αρχη φενεται η καλη μερα που λενε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

ποια εμφυτευση καλε?????και τι περιμενε δεκα μερες μεσα στην σαλπιγγα????μπα...θα αδιαθετησω!

Ασχετη συμπεθερα που εισαι ασχετη η εμφυτευση δεν γινεται αμέσως...θέλει 7 με 10 μέρες αναλόγως...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτος ειναι ο λογος που δεν δειχνει και η χοριακη αμεσως...και γι αυτο και σε καθε μια απο εμας μπορει να μην δειχνει το τεστ την ιδια μερα...αμαν πια όλα εγω θα σας τα μάθω.....

Επρεπε να εχω σπουδασει γυναικολογία τελικα...με τετοια εντριβη που εχω κανει θα επερνα και ντοκτορα...

Επεξεργάστηκαν by georgia.g

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσυ γιατι εισαι ξαπλα παλι??????ολες ανασκελα θα ειμαστε???:rolleyes::rolleyes:επισης επειδη ξερουμε οτι εισαι ξαπλα αρα δεν μπορεις να τα κανεις γιαυτο δειχνουμε ΤΟΣΗ προθυμια!!!

εγω ειμαι ξαπλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχεις χασει επεισοδια,παλιο νεο αυτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωστε γιαυτο διχνεις τοση προθυμια ε???????ντροπη σου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αφηστε την να λεει τα παπουτσακια μου τα κανω καταπληκτικα:cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ασχετη συμπεθερα που εισαι ασχετη η εμφυτευση δεν γινεται αμέσως...θέλει 7 με 10 μέρες αναλόγως...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κατσε ρε θα με τρελανεις...στις 22 ωορρηξια...αντες πες και καλα τωα στις 3 η εμφυτευση...δεν θα εδειχνε το τεστ χτες που ειχαμε 8???8):cool:

2011.png

εγω ειμαι ξαπλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχεις χασει επεισοδια,παλιο νεο αυτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωστε γιαυτο διχνεις τοση προθυμια ε???????ντροπη σου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αφηστε την να λεει τα παπουτσακια μου τα κανω καταπληκτικα:cool:

δεν πειραζει...ξαπλα καλυτερα!να στα φερνουν ολα!!!και να μην μαγειρευεις κιολας ομως?????πρεπει να εχεις στεναχωρηθει ΠΟΛΥ ε????8):cool:

2011.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...