Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγραψα.....:tongue::tongue:

εσενα σε ρωτησαμε και αλλα απο αυτα που εγραψες!!!!συγκεντρωσου λιγο εχω αποριες λεμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

λοιπον Εμμακι μου δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που ειπες.οταν λες με βαση το 15 εννοεις οτι πρεπει να ειναι απο 15 και πανω???επισης ποσες φορες εκανες αυτην την εξεταση???ελπιζω να μην ειναι η πρωτη φορα.οσο για το τεστ πολυ βιαστηκες σκατουλα εμεις ευχομαστε να συνεχιζει να μην ερχεται και να υπαρχει νινακι:mrgreen:

Κρισακι γιατι βιαστηκα???αφυ ειχ αεπαφη την 13η 15η και μετα την 20η...μετρημενα κουκια...ωορρηξια ειχα βρει αρα..για να μου την σπασει δεν αδιαθετω.αν και ο γιατρο ςμου ειπε οτι προσπαθει το ωαριο και ισως γονιμοποιειται αλλα λογω κακης ποιότηας δεν προχωραει γιαυτο και τςι δυο φορες που βρηκα ωορρηξαι ειχα καθυστερηση στην περιοδο!τελεια ε??:twisted::twisted:

2011.png

εγω ειμαι στεναχωρημενη...δεν μαγειρευω!8):cool:

εσενα που εισαι στεναχωρημενη θα σου στηλω παπουτσακια:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

λοιπον..

α)επηρεάζει στην ποιότητα των ωαριων.Λεγεται amh αντιμυλεριακη ορμονη

β)περιμενα 14 μερες μετα την ωορρηξια την ειχα βρει με υπερηχο αρα κυριακη

γ)Η μεγαλυτερη διαρκεια ηταν 30 μερες

δ)clearblue την 28 μερα το μεσημερι

Εχεις καποιο πόρισμα????:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

1)Πηρες το καινουργιο που βγαζει και τις μέρες?

2) Αν ειδες την ωορρηξια θα επερεπε να ειχες αδιαθετησει στις 14 ημέρες...

3) Καλα στην εξωσωματικη δεν μπορουν να τα βοηθησουν αυτα τα ωαρια να ειναι καλυτερ?

Τελος τι το συζητάμε....Συμπεθέρα μου το πορισμα λέει μάλλον θα αποκτησω νυφούλα......αχ τι καλα...τι καλα.....

Κανε υπομονη και πηγαινε αυριο το πρωι και κανε μια χοριακουλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εσενα σε ρωτησαμε και αλλα απο αυτα που εγραψες!!!!συγκεντρωσου λιγο εχω αποριες λεμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αυτη η ορμονη ειναι σταθερη δεν αλλαζει...οποτε την εκανα ιδια θα ηταν.Με τον καιρο μικραινει και οταν γινει μηδεν παπαλα ωαρια!!!εχει μεινει το τελος καταλαβες???αρα κακη ποιοτητα...και αν το κανω δηλαδη παλιοχαρακτηρας θ αβγει..(το χιουμορ ομως το εχω σε ολε ςτις ωρες...):mrgreen::mrgreen::mrgreen:αλλη απορια??

2011.png

εγω αμα πω στην πεθερα μου(και στςι δυο..) να μαγειρεψει θα μου κανει κολυβα με πολλη ΧΑΡΑ!!!:rolleyes::rolleyes:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσενα που εισαι στεναχωρημενη θα σου στηλω παπουτσακια:tongue::tongue::tongue:

Θελω και εγω...:cry::cry::cry:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1)Πηρες το καινουργιο που βγαζει και τις μέρες?

2) Αν ειδες την ωορρηξια θα επερεπε να ειχες αδιαθετησει στις 14 ημέρες...

3) Καλα στην εξωσωματικη δεν μπορουν να τα βοηθησουν αυτα τα ωαρια να ειναι καλυτερ?

Τελος τι το συζητάμε....Συμπεθέρα μου το πορισμα λέει μάλλον θα αποκτησω νυφούλα......αχ τι καλα...τι καλα.....

Κανε υπομονη και πηγαινε αυριο το πρωι και κανε μια χοριακουλα...

δεν κανω ΤΙΠΟΤΑ!!μονο αν δεν εχω αδιαθετησει μεχρι την Δευτερα.Και αυτο εμ την ωορρηξια το ειδα και τι εγινε??δεν ειναι λεει απαραιτητο να ερθει σε 14 μερες....ειδικα σε μενα μπορει να ειναι και 15..8)8):cool:σημερα ειναι η 16η μερα απο την ωορρηξια ενημερωτικα!

2011.png

Διαφημίσεις

Κρισακι γιατι βιαστηκα???αφυ ειχ αεπαφη την 13η 15η και μετα την 20η...μετρημενα κουκια...ωορρηξια ειχα βρει αρα..για να μου την σπασει δεν αδιαθετω.αν και ο γιατρο ςμου ειπε οτι προσπαθει το ωαριο και ισως γονιμοποιειται αλλα λογω κακης ποιότηας δεν προχωραει γιαυτο και τςι δυο φορες που βρηκα ωορρηξαι ειχα καθυστερηση στην περιοδο!τελεια ε??:twisted::twisted:

εγω ξερω οτι ολες οι γυναικες καθε χρονο χανουν τουλαχιστον 2 ωορηξιες απο μη καλης ποιοτητας ωαρια.μπορει και να ειναι παραπανω αναλογως τον οργανισμο.και ποιος μου λεει εμενα οτι οταν εκανες την εξεταση δεν ηταν ενας τετοιος μηνας.επισης η αδερφη εχει περιεργη ωορηξια δηλαδη στα μεσα του κυκλου που το ελενχαν ηταν πλυ μικρο απο αυτο που θα επρεπε και ωριμαζε εντελως δυσαναλογα απο αυτο που θεωρειτε κανονικο.Η προηγουμενη γιατρος η οποια και παρατησαμε τις ελεγε οτι δεν εχει καλα ωαρια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Τωρα θα μου πεις τι σου λεω ???σου λεω οτι συνεχιστε να το παρακολουθειτε μην το βαλετε κατω.να ειστε σιγουρου 100% εαν γινετε.αυτα εχω να πω:P

εντωμεταξυ εχω ξενερωσει διοτι ειχα κατι πονους(και καλους πονους!) πριν δυο βραδια και κατι ροζ και ειπα οκ ηρθε τουλαχιστον να κανω την εξεταση!αλλα οχι ρε σεις..με εμπαιζει!!!

2011.png

εγω ξερω οτι ολες οι γυναικες καθε χρονο χανουν τουλαχιστον 2 ωορηξιες απο μη καλης ποιοτητας ωαρια.μπορει και να ειναι παραπανω αναλογως τον οργανισμο.και ποιος μου λεει εμενα οτι οταν εκανες την εξεταση δεν ηταν ενας τετοιος μηνας.επισης η αδερφη εχει περιεργη ωορηξια δηλαδη στα μεσα του κυκλου που το ελενχαν ηταν πλυ μικρο απο αυτο που θα επρεπε και ωριμαζε εντελως δυσαναλογα απο αυτο που θεωρειτε κανονικο.Η προηγουμενη γιατρος η οποια και παρατησαμε τις ελεγε οτι δεν εχει καλα ωαρια.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Τωρα θα μου πεις τι σου λεω ???σου λεω οτι συνεχιστε να το παρακολουθειτε μην το βαλετε κατω.να ειστε σιγουρου 100% εαν γινετε.αυτα εχω να πω:P

συμφωνω με την προλαλησασα...πολλα ακουω κατα καιρους και μετα ξαφνικα ολα διορθωνονται εκ θαυματος!! μη χανεις την ελπιδα:P

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θελω και εγω...:cry::cry::cry:

ωχ μωλε τον Λιακο μου και βεβαια θα στηλω και σε εσενα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

το γεγονος οτι ειμαι ξαπλα και δεν επιτρεπετε να κινηθω δεν σας προβληματιζει καθολου βλεπω για τα ανυπαρκτα παπουτσακια...τι να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...