Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

Just now, Bubble24 είπε:

Τίποτα απολύτως! Πριν ποτέ δεν μου έδιναν ούτε στο πρώτο κέντρο. Τώρα το τερμάτισαν.. και να φανταστείς ρώτησα κ με διαβεβαίωσε οπτι θα είμαι οκ..

πρίν από 29 λεπτά , *Vasoula είπε:

Περίεργο που δε σου έδωσε κάτι κορίτσι μου...ούτε πριν την ωοληψια κάτι για πρόληψη???ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτά π νοιώθεις!!

Πριν τί δίνουν;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

βασικα τωρα μολις ενιωσα χαμηλά και γρρρρ γρρρρ γρρρ γρρρρ...γενικα αυτο που παρατηρω ιναι πως το απογευμα απο τισ 6 έως τις 8 ειναι πιο δραστηρια.. ακριβως την ώρα που φευγει το αφεντικο μου κι εγω αρχιζω και μπιρμπιριζω στα φορουμ... ΜΗν ΓΕΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα τωρα μολις ενιωσα χαμηλά και γρρρρ γρρρρ γρρρ γρρρρ...γενικα αυτο που παρατηρω ιναι πως το απογευμα απο τισ 6 έως τις 8 ειναι πιο δραστηρια.. ακριβως την ώρα που φευγει το αφεντικο μου κι εγω αρχιζω και μπιρμπιριζω στα φορουμ... ΜΗν ΓΕΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δεν μπορουσα να κρατηθώ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε εγω μπορουσα να κρατηθω!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εχω νεα να σας πω....και καλα και κακα και μετρια...

λεγεεεεεεεε!!!!!!!!!!!γρηγορα λεγεεεεεεεεεε!!!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αντε θα μας πεις η θα σκασουμε...εχω και ενα παιχνιδι στη μεση και το καιω για να ερχομαι ναβλέπω τα νεα..αμαν πια..ουτε ενα παιχνιδι να μην μπορω να παίξω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

αντε θα μας πεις η θα σκασουμε...εχω και ενα παιχνιδι στη μεση και το καιω για να ερχομαι ναβλέπω τα νεα..αμαν πια..ουτε ενα παιχνιδι να μην μπορω να παίξω...

Εμμα -λεμεεεεεεεεε θα με σκασει καλε!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll:

λεπον...μια ορμονη που δειχνει την ηλικια των ωοθηκων και την ποιότητα των ωαριων ειναι 4,8 με βαση το 15....θα κανω και FSH και αν και αυτη ειναι χαλια εχουμε θεμα και με την εξωσωματικη....ωορρηξια ειχα στις 22 και εκανα οτι μπορουσα επρεπε να αδιαθετησω την κυριακη δεν εχω αδιαθετησει και εκανα χτες τεστ και ειναι αρνητικο....

2011.png

(ζωρζετ σημερα εχεις τρελά κέφια μπορώ να πω! όλο στην ατάκα εισαι)

εχω ορεξη σημερα ..αληθεια...:D:D:D

ειναι που μου πανε ολα τελεια σε αυτη τη ζωη....

λεπον...μια ορμονη που δειχνει την ηλικια των ωοθηκων και την ποιότητα των ωαριων ειναι 4,8 με βαση το 15....θα κανω και FSH και αν και αυτη ειναι χαλια εχουμε θεμα και με την εξωσωματικη....ωορρηξια ειχα στις 22 και εκανα οτι μπορουσα επρεπε να αδιαθετησω την κυριακη δεν εχω αδιαθετησει και εκανα χτες τεστ και ειναι αρνητικο....

Λοιπον για να ξεμπερδευτω...

Καλο δεν σου εχει ερθει περιοδος

Μετριο το 4,8 η ποιοτητα των ωαριων

Κακο θα υπαρξει θεμα με την εξωσωματικη?

Αν τα πηγα καλα ..πες μου

1)γιατι θα υπάρξη θέμα με την εξωσωματικη ..που επιρρεαζει η μετρηση αυτη?

2) Ποτε περιμενε τελευταια μέρα?

3)Ποση ήταν η μεγαλήτερη διαρκεια του κύκλου σου?

4) Ειχες παρει τιποτα χαπια ή εκανες κατι διαφορετικο αυτο το μήνα?

5) Τι τεστ έκανες?

Ευχαριστω συμπεθερα μου..περιμενω νεωτερα για να βγάλω πορισμα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...