Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ουουουουου τι να σου πω μπηκε για προκληση στις 9 το πρωι Σαββατου και τελικα γεννησε 2 ωρα το βραδυ Κυριακη με καισαρικη!!!!!ο μικρος ηταν πιασμενος και στο λαιμο και στο μπρατζο και στο ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα τουμπες εκανε και τυλιχτηκε ετσι....:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουουουουου τι να σου πω μπηκε για προκληση στις 9 το πρωι Σαββατου και τελικα γεννησε 2 ωρα το βραδυ Κυριακη με καισαρικη!!!!!ο μικρος ηταν πιασμενος και στο λαιμο και στο μπρατζο και στο ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωχ! μάλλον παιδεύτηκε λίγο!..

6b98f09093.png

βασικα ζωρζετ εχει αλλαξει και το κεντρο δραστηριοποιησησς της.. τα χτυπηματα τα νιωθω ολοένα και πιο κάτω... ξέρω πώς της αρέσει να χώνεται κάτω κάτω απλά δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό... τεσπα... θα περιμενω κ τα αποτελέσματα της ιον αμυγδάλου και μετά βλέπουμε....

Κανα νεό Μαρουλάκι????

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τπτ ζωρζετ μου... τρωω και την άλλη μιση τώρα...

Πάντως μην μου αγχωνεσαι..συμβαινει αυτό δεν μπορουν να κουνιουνται και συνέχεια....πότε την αισθανθηκες τελευταία φορα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα τουμπες εκανε και τυλιχτηκε ετσι....:D:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο ελεγα και εγω εινα δυνατον!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: σβουρας παιδι μου!!!

απο την ωρα που βγηκε παντως ειναι το μωρο Νιρβανα!!!αφου εγω το παρατσουκλι που του εβγαλα ειναι κομματιας!!!εχει κατω απο τα ματια κατι φουσκωτες σακουλες νααα μετα συγχωρησεως!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααααααχ κουκλιτσες μου να μαστε οοοολες γερες να δουμε τα παιδακια μας απο κοντα συντομα!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

τπτ ζωρζετ μου... τρωω και την άλλη μιση τώρα...

οχι που δεν θα την ετρωγες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο ελεγα και εγω εινα δυνατον!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: σβουρας παιδι μου!!!

απο την ωρα που βγηκε παντως ειναι το μωρο Νιρβανα!!!αφου εγω το παρατσουκλι που του εβγαλα ειναι κομματιας!!!εχει κατω απο τα ματια κατι φουσκωτες σακουλες νααα μετα συγχωρησεως!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αααααααχ κουκλιτσες μου να μαστε οοοολες γερες να δουμε τα παιδακια μας απο κοντα συντομα!!!:P:p:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...εμ με τοσο υπνο που ριχνει πως να μην πρηστει....αχ το γλυκουλι μου...αν το ειχα μπροστα μου μαλλον θα του τσιμπαγε και εγω τα μαγουλακια τωρα....γουτσου γουτσου....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Μαρουλάκι ...σε βοηθαω και εγω τρωω και εγω λιγη σοκολατα απο την ιδια μπας και βοηθήσω.....:D:D:D:D

Και μετα απο την πολυ γλυκα θα σου στειλω την θετικη μου ενεργεια ευκολότερα......

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Θα ξυπνήσει που θα πάει!..

Πόσα κιλά έχεις πάρει Μαράκι?

καμια 20αρια σοκολατες κιλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μια χαρα ειναι καλε η μπουμπουκα ααααααα τωρα κατσε να φαει και την αλλη μιση και μετα κουνιεται:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

το σκ ηταν λιγο τεμπελοσκυλούλα... αλλά ημουν κ εγω σε μια φάση αφορητης υπνηλίας.. ψιλοκλωτσούσε χαμηλά

χτες έως το μεσημερι ηταν υποτονική , το απογευμα χτυπαγε. κοιμηθηκα γυρω στισ 10 το βράδυ και ξυπνησα 8 το πρωί, ηπια το σιδηρο μου και ηρθα γραφειο. εφαγα το πρωινό μου... τπτ... τωρα με την σοκολάτα εχω ακουσει δυο ΠΟΛΥ αναπαισθητα τουκ χαμηλά αλλά πολύ αναιπαίσθητα

dZJip3.png

το σκ ηταν λιγο τεμπελοσκυλούλα... αλλά ημουν κ εγω σε μια φάση αφορητης υπνηλίας.. ψιλοκλωτσούσε χαμηλά

χτες έως το μεσημερι ηταν υποτονική , το απογευμα χτυπαγε. κοιμηθηκα γυρω στισ 10 το βράδυ και ξυπνησα 8 το πρωί, ηπια το σιδηρο μου και ηρθα γραφειο. εφαγα το πρωινό μου... τπτ... τωρα με την σοκολάτα εχω ακουσει δυο ΠΟΛΥ αναπαισθητα τουκ χαμηλά αλλά πολύ αναιπαίσθητα

Παρτο αποποφαση πριν φας όλο το περιπτερο με τις σοκολάτες...το παιδι σου είναι τεμπέλικο....!!!

Το θέμα ειναι οτι την αισθάνθηκες έστω και λίγο....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σκεψου κατι που κανεις και μετα την αισθάνεσαι....μπορει να αντιδρα σε καποια σου κίνηση..καποια σου συνηθεια...για σκεψου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...