Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπλιαααααααααααχ:?:-?:? εκανες καπυλη ζαχαρου ε.....πω πω τι απαισια ειναι αυτη η γλυκοζη οταν ειχα κανει με το ζορι δεν την εβγαλα και ας την ειπια με καλαμακι.ασε το πως ημουν μετα που κιμομουν τις 2 πρωτες ωρες ορθια,απαισια εμπειρια:evil:

Ναι όντως ήταν απαίσια!..Νηστική να πρέπει να πιείς αυτό το πράγμα...Ευτυχώς που το βάσανο μου κράτησε μόνο μια ώρα!Τι να γίνει αφού πρέπει!..Γέννησε η αδερφούλα σου?Να σας ζήσει το μικρούλι!!Αντε με το καλό και εσύ!...

6b98f09093.png

καλα ειμαι κοτοπουλακι....εχω πηξει στη δουλεια...α ρε μπαγασα γιωργακη με το φπα σου στη μεση του μηνα!! ελεος!!:mad:

αμαν ρε κοριτσι ολο δουλεια δουλεια ποτε θα σε δουμε???:confused::confused::confused:οεο???

χρωματοσωματική ανωμαλία είναι όταν το ευβρυο δεν έχει τον σωστο αριθμό ζευγους χρωματοσωμάτων...

Καλημερα κοριτσάκι μου...να σου ζήσει το ανηψάκι..αντε με το καλο και το δικό σου μπεμπε...αληθεια πότε εχεις ΠΗΤ?

Γεια σου Λιακο μου :P:p:pευχαριστω πολυ και στα δικα μας τωρα:mrgreen::mrgreen:παιδια ειναι τοσο ησυχος και υπναρας που θελεις να τον ζουληξεις!!!!!!οι μαιες για να τον ξυπνησουν του τσιμπαν τα μαγουλα και τον ξεγυμνονουν για να κρυωσει και να ξυπνησει αλλιως δεν ξυπναει και η αδερφη μου θελει να τις δειρει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω εχω μαλλον συν Θεο 2 Οκτωμβριου...αν θυμαμαι καλα:roll::roll::roll:

ωραια τα εξηγησες Λιακο μου ειμαι σιγουρη οτι τα κοριτσια καταλαβαν τι ειναι η χρωματοσωματικη ανωμαλια:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

H καμπύλη ζαχαρου ειναι αηδια...και αυτη η γλυκόζη εντελώς μπλιαξ μπλιαξ..εγω εκανα να συνελ8ω 4 ωρεσ και ειχα κ υπνηλία.... οσο σκεφτομαιοτι τον αλλο μηνα 8α ητν ξανακανω.....μπρρρρρρρρρ

ζορτζετ η μικρη να κοιμηθει οσο θελει..απλα να μου κανει και εναν τουκ τουκ να μ πει καλα ειμαι και μετα ας ξανα πεσει για υπνο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

TRVV SOKOLATA LEME KAI PERIMENO!

ωχ σοκολατα κιολας!!!!!!αντε τωρα που θα τις φας απο την μικρη να δουμε με τι μουτρα θα μας το πεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

αμαν ρε κοριτσι ολο δουλεια δουλεια ποτε θα σε δουμε???:confused::confused::confused:οεο???

Γεια σου Λιακο μου :P:p:pευχαριστω πολυ και στα δικα μας τωρα:mrgreen::mrgreen:παιδια ειναι τοσο ησυχος και υπναρας που θελεις να τον ζουληξεις!!!!!!οι μαιες για να τον ξυπνησουν του τσιμπαν τα μαγουλα και τον ξεγυμνονουν για να κρυωσει και να ξυπνησει αλλιως δεν ξυπναει και η αδερφη μου θελει να τις δειρει!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωραια τα εξηγησες Λιακο μου ειμαι σιγουρη οτι τα κοριτσια καταλαβαν τι ειναι η χρωματοσωματικη ανωμαλια:tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...εμ αλλιως να το σκισω το δίπλωμα....

Αχ το μικρουλι μου..τυχερη η αδερφή σου...αν συνεχησει ετσι;).....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

H καμπύλη ζαχαρου ειναι αηδια...και αυτη η γλυκόζη εντελώς μπλιαξ μπλιαξ..εγω εκανα να συνελ8ω 4 ωρεσ και ειχα κ υπνηλία.... οσο σκεφτομαιοτι τον αλλο μηνα 8α ητν ξανακανω.....μπρρρρρρρρρ

ζορτζετ η μικρη να κοιμηθει οσο θελει..απλα να μου κανει και εναν τουκ τουκ να μ πει καλα ειμαι και μετα ας ξανα πεσει για υπνο

Χαίδεψε και λίγο την κοιλίτσα σου!..Θα της αρέσει!..

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Καλό είναι που είναι ήσυχος!..Γέννησε εύκολα?

6b98f09093.png

λοιπον εφαγα μια μιση ιον μικρη... 4 κοματακια..8α πειρμενω μιση ωρα και αν τπτ 8α παω ιασω

οκ...κανε οτι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα....

το θεμα ειναι να μην αγχωνεσαι εσυ...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βασικα ζωρζετ εχει αλλαξει και το κεντρο δραστηριοποιησησς της.. τα χτυπηματα τα νιωθω ολοένα και πιο κάτω... ξέρω πώς της αρέσει να χώνεται κάτω κάτω απλά δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό... τεσπα... θα περιμενω κ τα αποτελέσματα της ιον αμυγδάλου και μετά βλέπουμε....

dZJip3.png

βασικα ζωρζετ εχει αλλαξει και το κεντρο δραστηριοποιησησς της.. τα χτυπηματα τα νιωθω ολοένα και πιο κάτω... ξέρω πώς της αρέσει να χώνεται κάτω κάτω απλά δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό... τεσπα... θα περιμενω κ τα αποτελέσματα της ιον αμυγδάλου και μετά βλέπουμε....

Και εγώ τα χτυπηματάκια του τις περισσότερες φορές χαμηλά τα νιώθω!..Μην αγχώνεσαι, γιατί ότι νιώθεις, νιώθει!..

6b98f09093.png

Καλό είναι που είναι ήσυχος!..Γέννησε εύκολα?

ουουουουου τι να σου πω μπηκε για προκληση στις 9 το πρωι Σαββατου και τελικα γεννησε 2 ωρα το βραδυ Κυριακη με καισαρικη!!!!!ο μικρος ηταν πιασμενος και στο λαιμο και στο μπρατζο και στο ποδι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...