Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κοριτσουδια....

Καλημέρα ερωτα μου...τι κάνεις σε σκεφτομουνα σήμερα ...ελεγα να σε κανω ενα call...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κανα νέο???λέω εγω τωρα..μήπως?:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ερωτα μου...τι κάνεις σε σκεφτομουνα σήμερα ...ελεγα να σε κανω ενα call...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κανα νέο???λέω εγω τωρα..μήπως?:tongue::tongue::tongue:

καλα ειμαι κοτοπουλακι....εχω πηξει στη δουλεια...α ρε μπαγασα γιωργακη με το φπα σου στη μεση του μηνα!! ελεος!!:mad:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

ε εδώ ειστε...ρε κοριτσια δεν την ακουω σημερα την μικρη... τι έγινε????? να παω γιατρο λέτε να κανω εναν υπερηχο????

Μην μου αγχωνεσαι ..όταν λες δεν την ακους ..απο πότε....

Καλυτερα να πάρεις το γιατρος σου ένα τηλέφωνο για να σε ηρεμίσει ..αυτος σίγουρα ξερει καλυτερα να σου πεί...

Μονο μην στρεσάρεσαι...μπορει να την πήρε ο ύπνος την κοπελιά αμαν και εσυ.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Για εξωσωματικη θα το σκεφτομουν μόνο αν εδειχνε το εμβρυο χρωματοσωματικη ανωμαλία..αλλιως δεν υπαρχει λόγος γιατι παει να πει οτι είτε με εξωσωματικη να το κανω είτε φυσιολογικα δεν υπαρχει διαφορα...

η φιλη σου αν δε υπηρχε χρωματοσωματικη ανωμαλία μπορουσε αυτες της ενεσεις που κανει και δεν ξερω για πιο λογο να τις κανει και σε φυσιολογικη συληψη..αλλιως δεν υπαρχει λογως...την εξωσωματικη την κανει μόνο αν υπάρχει καποιο θέμα στο να πιασεις παιδι ή να εχεις προδιαθεση για χρωματοσωματικη ανωμαλία επομενος και καθοριζουν απο πριν το εμβρυο που θα εμφυτευτει..αλλιως αδικως κποπος να μπεις σε αυτη τη διαδικασία...:wink::wink::wink:

Παιδακι μου εχω κανει ντοκτορά λέμε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σου έγραφα,σου έγραφα και τα έχασα!..Πάμε πάλι!

Τι είναι χρωματοσωματική ανωμαλία? Για να καταλήξει σε αυτό το συζήτησε και με τον γιατρό μου και με έναν ειδικό γιατρό για αποβολές στο ΙΑΣΩ.Τι να σου πώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζεις άκρη με τους γιατρούς!Είναι θέμα τύχης!..

6b98f09093.png

δεν την ακούω σημερα ενώ χτεσ πχ με το που ετρωγα πρωινο τσουκ τσουκ εμφναιζοταν...μισο να παρω τον γιατρο μου

Μαρη Μαραααααααααα συνελθε!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φαε μια καραμελα και μεσα σε ενα 15 θα την ακουσεις !!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

δεν την ακούω σημερα ενώ χτεσ πχ με το που ετρωγα πρωινο τσουκ τσουκ εμφναιζοταν...μισο να παρω τον γιατρο μου

Μην αγχώνεσαι κοριτσάκι.Και το δικό μου το ζουζούνι δεν βαράει όλη μέρα!..Θα κοιμάται....δεν χρειάζεται να ανησυχείς!..Πάρε όμως τον γιατρό σου για να σου φύγει η ιδέα!...

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα λουλουδομωρό!..Τι κάνει το ζουζούνι σου?

Συμφωνώ με την καραμέλα.Εγώ το Σάββατο που έκανα καμπύλη σακχάρου και ήπια γλυκόζη, βάραγε συνέχεια το μικρό.Είχε τρελαθεί απο την υπερδιέργερση!

6b98f09093.png

Σου έγραφα,σου έγραφα και τα έχασα!..Πάμε πάλι!

Τι είναι χρωματοσωματική ανωμαλία? Για να καταλήξει σε αυτό το συζήτησε και με τον γιατρό μου και με έναν ειδικό γιατρό για αποβολές στο ΙΑΣΩ.Τι να σου πώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν βγάζεις άκρη με τους γιατρούς!Είναι θέμα τύχης!..

χρωματοσωματική ανωμαλία είναι όταν το ευβρυο δεν έχει τον σωστο αριθμό ζευγους χρωματοσωμάτων...

Καλημερα κοριτσάκι μου...να σου ζήσει το ανηψάκι..αντε με το καλο και το δικό σου μπεμπε...αληθεια πότε εχεις ΠΗΤ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα λουλουδομωρό!..Τι κάνει το ζουζούνι σου?

Συμφωνώ με την καραμέλα.Εγώ το Σάββατο που έκανα καμπύλη σακχάρου και ήπια γλυκόζη, βάραγε συνέχεια το μικρό.Είχε τρελαθεί απο την υπερδιέργερση!

μπλιαααααααααααχ:?:-?:? εκανες καπυλη ζαχαρου ε.....πω πω τι απαισια ειναι αυτη η γλυκοζη οταν ειχα κανει με το ζορι δεν την εβγαλα και ας την ειπια με καλαμακι.ασε το πως ημουν μετα που κιμομουν τις 2 πρωτες ωρες ορθια,απαισια εμπειρια:evil:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ο γιατρος μου γενναει.... κοβω βολτες πάνω κάτω... τεσπα.. τι νεα απο την ναντιμορ? γιατι εχω μπερδευτει κιολας

εσυ φαε καραμελα ειπαμε αιντε σουσουραδα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...