Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλα λεω εγω το ιντερνετ κοβεται οταν το χρειαζομαι να ΒΡΙΣΩ!!!λοιπον θεωρω οτι η Ναντιμορ εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ διοτι αγαπητε κ.Χρελια πως σε λενε οταν μαι γυναικα σοβαρη λεει ΠΟΝΑΕΙ δεν σημαινει οτι τα εχει χασει!μαλλον κατι τρεχει...ΕΠΙΣΗΣ πριν παρει ο καθεις ενα φαρμακο παει και τα χωνει σε ενα γιατρο διοτι αλλιως θα τ αεχωνε σε ενα μπετατζη εναν δασκαλο μουσικης κτλ..ΓΙΑΤΡΟ και δη γυναικολογο!ναι αγαπητες εχουμε ορμονες και αρα μεταπτωσεις αλλα το γεγονος οτι αγωνιω να γινω μανα δεν με καθιστα ανισσοροπη ουτε κατ αφαντασιαν ασθενη!Διαφωνω οτι ολοι οι γιατροι ειναι πανω κατω οι ιδιιοι και απλα πρεπει να βρεις τον σωστο.Υπαρχουν σοβαροι γιατροι και κααγκιοζηδες γιατροι διοτι η γυναικολογια ειναι η πιο ευκολη ειδικοτητα..Δεν μπορω να θεωρησω οτι επειδη ΕΥΤΥΧΩΣ εχουμε αυτο το σαιτ και ξεστραβωνουμε η μια την αλλη η επειδη εχουμε πλεον ιντερνετ πρεπει να ψαχνουμε εμεις τι φταιει!!!αν η Ναντιμορ δεν ειχε κυστη και την εκαναν τά χαπια δεν φταιει εκεινη αλλα ο ανεγκεφαλος που ακομα και σε ενα ασχετο απο εδω μεσα αν πεις..ρε συ θα μου δωσει χαπια να μεγαλωσουν ωαρια θα ρωτησει ΥΠΕΡΗΧΟ για καμια κυστη εκανες????ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ μην σκας αγαπη μου οσο δυσκολο και αν ειναι...ο καλος γιατρος θα τα ψαξει ΟΛΑ πριν σου δωσει εστω και ασπιρινη αυτο να θυμασαι.Και εγω ειμαι βεβαια οτι θα γινεις και εσυ και ολες μανουλα γιατι καπου υπαρχει θεος και ικανοποιει τοσο αγνες επιθυμιες απλα ισως να μην ειναι η σειρα μας ακομα..(θελω το τηλ του γιατρου αν δεν τον βρισεις εσυ να τον βρισω εγω...)

2011.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπιδάκι και BpIOLH μου, διάβασα τα μηνύματα σας και για αρκετή ώρα τα κοιτούσα χωρίς να ξέρω τι να γράψω....Συμφωνώ με την Ελπίδα πως πρέπει να πάρω τον Χρέλια και να του πω πως έχει η κατάσταση. Να δω τι θα μου πει. Διαφωνώ όμως πως το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει να δω τα πράγματα θετικά, όσο κι αν ελπίζω (ακόμα και τώρα) πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος, μια κύστη 7,5 εκατοστά καταφέρνει, αν μη τι άλλο, να μου ρίξει την ψυχολογία σε μια περίοδο που προσπαθώ με τα χάπια να βοηθήσω την κατάσταση. Με πάει πίσω όλο αυτό. Και πρέπει εγώ να ανεβάσω την ψυχολογία του άντρα μου, που από χθες έπεσε κι άλλο και πιστεύει πως δεν θα κάνουμε ποτέ παιδί. Και δεν έχει όρεξη για τίποτα. Πόσο να αντέξω κι εγώ, πόση δύναμη να έχω?....Προσπαθώ, πραγματικά προσπαθώ, να μην το σκέφτομαι και να μην το βάλω κάτω. BpIOLH μου συμφωνώ μαζί σου, πως ένας γιατρός έχει πάντα κάτι καλύτερο να προτείνει απ'τον πρώτο γιατρό και πως δεν ξέρουμε ποτέ πως θα αντιδρούσε αυτός αν ήταν ο πρώτος γιατρός. Σκέφτομαι πως....ή εγώ είμαι πραγματικά πολύ περίεργη στο θέμα επιλογής γυναικολόγου ή είμαι πολύ άτυχη. Γιατί δεν μπορεί να πηγαίνω π.χ. 2 χρόνια σε έναν γιατρό, να με παρακολουθεί, να βρίσκει κύστη (πριν 1,5 -2 χρόνια περίπου), και να μου λέει "μπορώ να σου δώσω κάτι και να φύγει σύντομα η κύστη" και λίγους μήνες πριν να μου έχει πει πως "λόγω θυρεοειδή δεν μπορώ να σου δώσω κάτι"!...κι όταν τη δεύτερη φορά του λέω πως "μα εσείς μου είπατε λόγω θυρεοειδή πως......" και να μου απαντά "α, έχεις θυρεοειδή?....ε τότε δεν μπορω να σου δώσω κάτι"!!....δηλαδή εγώ θα πρέπει να του θυμίζω κάθε φορά τι έχω?.....και φανταστείτε πως μου τον είχαν συστήσει 3 γυναίκες σαν ΠΟΛΥ καλό γυναικολόγο. Τι να το κάνω?....Ο άλλος που είχα πριν τον Χρέλια, δεν ήταν κακός, αυτός τουλάχιστον κρατούσε ιστορικό αλλά ενώ του εξηγούσα την επιθυμία μου να κάνω παιδί, και τον φόβο μου μη ξαναβγάλω κύστη, ήταν λίγο "φέεεταααααααααα.....", που λέει κι η διαφήμιση. Δεν μου έδινε λύσεις. Κι έτσι πήγα στον Χρέλια και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Και τώρα αποφάσισα να πάω στον Χασιάκο. Ελπίζοντας να μπορέσω να δείξω εμπιστοσύνη σ'αυτόν, γιατί ξέρω πως πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξω σε έναν καλό γυναικολόγο, και καλό άνθρωπο.

Η ψυχολογία μου είναι λίγο- πολύ σκατά αυτές τις μέρες, χθες έκλαιγα, κι όταν με ρώτησε ο Γιώργος τί νομίζω πως θα καταφέρω με το κλάμα του απάντησα "τίποτα.....απλά ξεσπάω. Δεν το βάζω κάτω με τίποτα, όμως".

Σας ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσες μου, που είστε κοντά μου και με σκέφτεστε. Σας αγαπώ πολύ.

κοριτσακι μου καλό πως σε καταλαβαινω!!!! εχω και εγω ενδομητριωση! εκανα θεραπεια (οι ενεσεις arvecap σου λενε κατι;;; μπρρρρρ), έκανα παρακεντηση εκανα και χειρουργειο και παρ' όλα αυτα ηρουφ η κυστη, που λες και εσυ απανεμφανιστηκε γιατι ετσι συμβαινει δυστυχως! μονο σην εμμηνοπαυση ισως γλιτωσω από δαυτην! να σου πω όμως κατι; όταν εμεινα εγκυος ειχε δημιουργηθει η κυστη εκ νεου και ναι ήταν στην ωοθηκη μου. όμως και εγκυος εμεινα και το παιδακι μου το εχω και πάλι θα προσπαθησω για δευτερο παιδακι! η ενδομητριωση μην σε φοβιζει μπορεις να το παλεψεις! για ότι χρειαστεις ειμαι στη διαθεσή σου. τον καρκινικό δεικτη τον ειχα κανει και εγω και ηταν ανεβασμενος ενδειξη ότι ειχα την ενδομητριωτικη κυστη! μην μου φοβασαι!:P

2682256qkf7fpku2f.gif

Καλημέρα ζουζούνες!..

Καλημέρα παπάκι μου...τι κανεις κοριτσουδι μου..γλυκο? τι κανει το μπεμπε?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα παπάκι μου...τι κανεις κοριτσουδι μου..γλυκο? τι κανει το μπεμπε?

Τι κάνεις φατσούλα? Πως τα πάς? Εμείς καλά είμαστε, δόξα το θεό, μεγαλώνουμε! χι χι

Περιμένω να πάω αύριο στο γιατρό για να δώ το ζουζούνι.Εσύ τι νέα έχεις?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

Τι κάνεις φατσούλα? Πως τα πάς? Εμείς καλά είμαστε, δόξα το θεό, μεγαλώνουμε! χι χι

Περιμένω να πάω αύριο στο γιατρό για να δώ το ζουζούνι.Εσύ τι νέα έχεις?

Μπραβο μωράκι μου..αντε με το καλο...ακόμα δεν ξέρετε το φύλο?

Εγω στην αναμονη...είπαμε με το γιατρο να κάνω υστεροσκόπηση σαν τελευταία λύση προκειμένου να δουμε το εσωτερικο της μήτρας αφου όλες μου οι εξετασεις ειναι πολυ καλες....και επι την ευκαιρια να λυσουμε και καποιες συμφυσεις που εχω....

Μαλλον θα την κανω πριν ή μετα το Πασχα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπραβο μωράκι μου..αντε με το καλο...ακόμα δεν ξέρετε το φύλο?

Εγω στην αναμονη...είπαμε με το γιατρο να κάνω υστεροσκόπηση σαν τελευταία λύση προκειμένου να δουμε το εσωτερικο της μήτρας αφου όλες μου οι εξετασεις ειναι πολυ καλες....και επι την ευκαιρια να λυσουμε και καποιες συμφυσεις που εχω....

Μαλλον θα την κανω πριν ή μετα το Πασχα....

Αχ βρε κοριτσάκι μου, ακόμα παιδεύεσαι με τις παλιο-εξετάσεις!Ελπίζω να βγάλεις άκρη πολύ-πολύ σύντομα και επιτέλους να μας πείς τα ευχάριστα!...Λοιπόν, μια φίλη μου που ενώ έμενε κανονικά έγκυος απο μόνη της, όπως και εσύ,πήγε στον γιατρό μου και έκανε εξωσωματική γιατί σε συνδυασμό με κάτι ενέσεις που κάνει, ελέγχει την εγκυμοσύνη της (ήταν θετική με την πρώτη).Μήπως πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι ανάλογο?Δεν ξέρω, λέω...

6b98f09093.png

Αχ βρε κοριτσάκι μου, ακόμα παιδεύεσαι με τις παλιο-εξετάσεις!Ελπίζω να βγάλεις άκρη πολύ-πολύ σύντομα και επιτέλους να μας πείς τα ευχάριστα!...Λοιπόν, μια φίλη μου που ενώ έμενε κανονικά έγκυος απο μόνη της, όπως και εσύ,πήγε στον γιατρό μου και έκανε εξωσωματική γιατί σε συνδυασμό με κάτι ενέσεις που κάνει, ελέγχει την εγκυμοσύνη της (ήταν θετική με την πρώτη).Μήπως πρέπει και εσύ να κάνεις κάτι ανάλογο?Δεν ξέρω, λέω...

Για εξωσωματικη θα το σκεφτομουν μόνο αν εδειχνε το εμβρυο χρωματοσωματικη ανωμαλία..αλλιως δεν υπαρχει λόγος γιατι παει να πει οτι είτε με εξωσωματικη να το κανω είτε φυσιολογικα δεν υπαρχει διαφορα...

η φιλη σου αν δε υπηρχε χρωματοσωματικη ανωμαλία μπορουσε αυτες της ενεσεις που κανει και δεν ξερω για πιο λογο να τις κανει και σε φυσιολογικη συληψη..αλλιως δεν υπαρχει λογως...την εξωσωματικη την κανει μόνο αν υπάρχει καποιο θέμα στο να πιασεις παιδι ή να εχεις προδιαθεση για χρωματοσωματικη ανωμαλία επομενος και καθοριζουν απο πριν το εμβρυο που θα εμφυτευτει..αλλιως αδικως κποπος να μπεις σε αυτη τη διαδικασία...:wink::wink::wink:

Παιδακι μου εχω κανει ντοκτορά λέμε...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα... Είμαι και εγώ κορίτσι από τα παλιά... Στο forum της εξωσωματικης...

Καλημέρα σου και καλως ήρθες....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΔΩ;

Τιποτα το ιδιαιτερο..λεμε απλα η καθε μία τον πόνο της ή τις χαρες της...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κορίτσια καλημέρα... Είμαι και εγώ κορίτσι από τα παλιά... Στο forum της εξωσωματικης...

Καλημέρα christm μου!..Πως είσαι σήμερα?Καλός μας βρήκες!..Γλύκανε καθόλου ο καιρός στην όμορφη συμπρωτεύουσα?

6b98f09093.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...