Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

nadinmoraki μου γλυκο δε θελω να ακουω για κλαματα και τετοια γιατι καθομαι και στεναχωριεμαι και εγω και ας μη σε ξερω.ξερεις οτι σας νιωθω δικους μου ανθρωπους ολες σας και δε θελω καμια σας να στεναχωριεται και ποσο μαλλον καποια απο τις "παλιες" που λεμε. και εγω στο θεμα γυναικολογος ειμαι περιεργη και κανα πολλες γυρες μεχρι καταληξω στον Φαρμακη.ειχα παει τοτε να δω τον καθηγητη κ.Βλαση την πρωτη φορα αλλα ο Χρηστος με κερδισε με τη συμπεριφορα του κατ'αρχην και με το ποσο ηταν κοντα μου στην προσπαθεια για την δευτερη εγκυμοσυνη.παντα απαντουσε στο τηλεφωνο και παντα με εμψυχωνε και αυτο ειναι το κλειδι τελικα της επιτυχιας ενος γιατρου.οποτε πιστευω πλεον οτι εχω τον "γιατρο "μου μετα απο τοσο ψαξιμο και τοσες ατυχεις προσπαθειες.θα την βρεις την ακρη εσυ δε σε φοβαμαι αλλα δε θελω στεναχωρια.ολες μας κανουμε τα παντα για ενα και δυο και τρια μωρακια και αυτο ειναι επιπονο δυστυχως αλλα οταν ερθει η μερα(γιατι ερχεται μη νομιζεις...)που θα μας πεις αυτο το :ειναι θετικο , τοτε ολα μα ολα θα εχουν ξεχαστει μιας και δε θα θυμασαι τιποτα!!!...ως τοτε να ξερεις οτι εγω θα ειμαι κοντα σου οτιδηποτε θελησεις.αν θελεις να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα για να μηλαμε!!!παρε τωρα μια βαθια ανασα και κοιτα μπροστα το μπεμπονι σου που ειναι στην ουρα και ερχεται οπου να'ναι η σειρα του!!!

Επεξεργάστηκαν by PENIBA2

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nadimoraki, σε καταλαβαίνω απόλυτα, σε νιώθω. Έχει περάσει 1,5 χρόνος κι αντί να πας μπροστά, τώρα τυχαίνει κι αυτό που σε πάει πίσω.

Και οι άντρες ρε γμτ δεν μπορούν να μας καταλάβουν. Δεν έχουν την ίδια ψυχολογία με εμάς.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι δραστικό, για να ανέβεις.

Αρκετά περίμενες και, συμφωνώ μαζί σου, δεν είναι πλέον θέμα άγχους. Δεν μπορεί να τα ρίχνουμε όλα στο άγχος.

Χρειαζόμαστε πρώτα απ' όλα σωστή κατεύθυνση από έναν γιατρό - γνώστη των θεμάτων υπογονιμότητας. Και, πιστέψτε με, δεν είναι όλοι οι γιατροί γνώστες των θεμάτων υπογονιμότητας, άλλος ξέρει καλύτερα το ένα, άλλος ξέρει καλύτερα το άλλο, δηλ. "έκαστος στο είδος του".

Δεν αμφιβάλλω ότι ο Χρέλιας είναι εξαιρετικός γιατρός, όμως ίσως να μην είναι ειδικός για τέτοια θέματα.

Η φίλη μου πήγαινε σε έναν στο Αρεταίειο που ήταν εξειδικευμένος στη γυναικολογική ουρολογία. Πώς μπορούσε αυτός ο άνθρωπος να τη βοηθήσει να κάνει παιδί? Αφού δεν το κατέχει το θέμα.

Αυτή το είχε ρίξει 2 χρόνια ότι φταίει το άγχος και για να μην αγχωθεί χειρότερα, δεν πήγαινε καν σε γιατρό και αφέθηκε στη μοίρα της. Κι, όταν αποφάσισε να πάει σε γιατρό, έπιασε το Τζακ-Ποτ.

Πάντως σήμερα μου είπε ότι τώρα το πήρε πεισματικά και θα κάνει τα πάντα, για να κάνει ένα παιδί.

Δυο χρόνια δεν είχε πάει σε γιατρό και την προηγούμενη εβδομάδα πήγε σε τρεις!!!:D:D:D

Εν τω μεταξύ, ρε κορίτσια, είμαστε κι εμείς οι γυναίκες εντελώς περίεργες!

Παράδειγμα σας φέρνω αυτή τη φίλη μου:

Γιατρός Α

Πήγε το φθινόπωρο στον εξειδικευμένο στη γυναικολογική ουρολογία και αυτός δεν της είπε να κάνει ούτε σαλπιγγογραφία. Της είπα ότι αυτή είναι βασική εξέταση αλλά δεν άκουγε, μου έλεγε ότι είναι σούπερ γιατρός, ήρεμος, ομιλητικός και δεν την αγχώνει κι επιπλέον είναι κοντά στο σπίτι της! (αυτό το τελευταίο το τονίζω). Της έπαιρνε επίσκεψη 100 ευρώ. Της λέω "πολλά δεν είναι? ο δικός μου παίρνει 40" και μου λέει "γι' αυτό έχει κόσμο, σιγά μην πάω σ΄αυτόν με τα 40 και να περιμένω 10 ώρες, ο άλλος για να παίρνει 100 ευρώ, κάτι παραπάνω ξέρει".

Γιατρός Β

Αφού είδε κι απόειδε ότι μ' αυτόν δουλειά δεν γίνεται, πήγε την προηγούμενη εβδομάδα σε έναν γιατρό γνωστό, κορυφαίο όνομα εξωσωματικής. Ήταν κατενθουσιασμένη, μου είπε ότι είναι σούπερ γιατρός, φιλικός, ομιλητικός, ήρεμος και επιπλέον κοντά στο σπίτι της(10 λεπτά με τα πόδια). Μου έλεγε "είναι θεός, είναι κορυφή, τέρμα και τελείωσε, εγώ αυτόν τον γιατρό θα έχω, είναι μια μορφή εξαιρετική, είναι κοντά στο σπίτι μου, επίσκεψη 130 ευρώ". Δεν είπα τίποτε. Αποφάσισε να κάνει λαπαροσκόπηση, μου έλεγε ότι χειρουργεί στο τάδε νοσοκομείο κτλ.

Επίσης, άρχισε να βρίζει τον γιατρό Α, λέγοντας ότι είναι μα....ς, είναι έτσι, είναι αλλιώς, έχασε χρόνο μαζί του.

Γιατρός Γ

Σήμερα μου λέει ότι πήγε σε έναν άλλο, που της είπε κι αυτός ότι δεν χρειάζεται λαπαροσκόπηση, της πήρε επίσκεψη 100 ευρώ, κοντά στο σπίτι της και μάλιστα μου έλεγε "είναι Θεός, είναι τέλειος" αλλά της είπε κι αυτός να κάνει εξωσωματική.

Γιατρός Δ

Χθες πήγε σε έναν άλλο, έμεινε κι από αυτόν κατενθουσιασμένη, μου είπε ότι είναι κορυφαίος, είναι Θεός (κορίτσια, ακριβώς αυτά τα λόγια χρησιμοποιούσε), είναι γνώστης, είναι κοντά στο σπίτι της, επίσκεψη μόνο 100 ευρώ και τέρμα και τελείωσε, δεν πρόκειται να ξαναπάει σε άλλον γιατρό, γιατί αυτός είναι ο άνθρωπός της, αυτός είναι ο τέλειος που θα τη βοηθήσει κι ότι ο γιατρός Β ήταν παλιάνθρωπος, αλήτης, εκμεταλλευτής, ενώ ο γιατρός Γ ήταν καλός αλλά όχι για πολλά πράγματα, το πολύ πολύ για καμιά γέννα.

Μέσα σε 4 μέρες θεοποίησε 3 γιατρούς και την 4η μέρα έβγαλε άχρηστο τον έναν γιατρό που τον αποκαλούσε Θεό και ότι ήταν ο άνθρωπός της και τον δεύτερο για καμιά γέννα, που αρχικά κι αυτός ήταν Θεός.

Και λέω τώρα εγώ: Σίγουρα ο Α δεν ήταν εξειδικευμένος, ο Β μπορεί να ήταν εκμεταλλευτής, μπορεί και όχι, η ιστορία θα το δείξει, ο Γ εντάξει αλλά ο Δ είναι κορυφαίος.

Αν πάει και στον Ε, αυτός θα της φανεί Ο ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

Κι όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ειμαστε ιδιότροπες και ότι ο τελευταίος γιατρός πάντα λέει κάτι καλύτερο από τον προηγούμενο.

Και να σημειώσω για όσες δεν το πιάσατε το υπονοούμενο, όλοι οι γιατροί είναι κοντά στο σπίτι της.

Και λέω πάλι εγώ: άμα δεν βρέξεις κ...λο, ψάρι δεν τρως.

Δεν είναι κριτήριο επιστημονικής κατάρτισης η απόσταση του ιατρείου από το σπίτι μας.

Ελπίζω να σας έκανα να γελάσετε λιγάκι, γιατί εγώ από την ώρα που έκλεισα το τηλέφωνο και άρχισα να το σκέφτομαι, ψόφησα από τα γέλια!

πω πω!!!!ελπιζω η φιλη σου μπιπιτσα να μην εχει ολους γιατρους κοντα στο σπιτι της γιατι δεν τη βλεπω καλα!!!!!!!!!!!!εδω που τα λεμε κι εγω ειχα παει σε ενα γιατρο κοντα στο σπιτι μου μετα την πρωτη παλινδρομη.οσο μου εκανε υπερηχο ηταν θεος!!!!!!!μετα μου λεει ο τυπος.λοιπον κουκλα μου εισαι μια χαρα.δεν βλεπω προβλημα κανενα.συντομα θα ξανα μεινεις εγκυος θα βρουμε και μια ημερομηνια να σε βολευει και σενα και μενα να το βγαλουμε το μωρακι και αμα φοβασαι θα σου κανω καισαρικη και δεν θα καταλαβεις τιποτα:?.εεε δεν ξανα πατησα.!!!!!!!

Ελπιδάκι και BpIOLH μου, διάβασα τα μηνύματα σας και για αρκετή ώρα τα κοιτούσα χωρίς να ξέρω τι να γράψω....Συμφωνώ με την Ελπίδα πως πρέπει να πάρω τον Χρέλια και να του πω πως έχει η κατάσταση. Να δω τι θα μου πει. Διαφωνώ όμως πως το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει να δω τα πράγματα θετικά, όσο κι αν ελπίζω (ακόμα και τώρα) πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος, μια κύστη 7,5 εκατοστά καταφέρνει, αν μη τι άλλο, να μου ρίξει την ψυχολογία σε μια περίοδο που προσπαθώ με τα χάπια να βοηθήσω την κατάσταση. Με πάει πίσω όλο αυτό. Και πρέπει εγώ να ανεβάσω την ψυχολογία του άντρα μου, που από χθες έπεσε κι άλλο και πιστεύει πως δεν θα κάνουμε ποτέ παιδί. Και δεν έχει όρεξη για τίποτα. Πόσο να αντέξω κι εγώ, πόση δύναμη να έχω?....Προσπαθώ, πραγματικά προσπαθώ, να μην το σκέφτομαι και να μην το βάλω κάτω. BpIOLH μου συμφωνώ μαζί σου, πως ένας γιατρός έχει πάντα κάτι καλύτερο να προτείνει απ'τον πρώτο γιατρό και πως δεν ξέρουμε ποτέ πως θα αντιδρούσε αυτός αν ήταν ο πρώτος γιατρός. Σκέφτομαι πως....ή εγώ είμαι πραγματικά πολύ περίεργη στο θέμα επιλογής γυναικολόγου ή είμαι πολύ άτυχη. Γιατί δεν μπορεί να πηγαίνω π.χ. 2 χρόνια σε έναν γιατρό, να με παρακολουθεί, να βρίσκει κύστη (πριν 1,5 -2 χρόνια περίπου), και να μου λέει "μπορώ να σου δώσω κάτι και να φύγει σύντομα η κύστη" και λίγους μήνες πριν να μου έχει πει πως "λόγω θυρεοειδή δεν μπορώ να σου δώσω κάτι"!...κι όταν τη δεύτερη φορά του λέω πως "μα εσείς μου είπατε λόγω θυρεοειδή πως......" και να μου απαντά "α, έχεις θυρεοειδή?....ε τότε δεν μπορω να σου δώσω κάτι"!!....δηλαδή εγώ θα πρέπει να του θυμίζω κάθε φορά τι έχω?.....και φανταστείτε πως μου τον είχαν συστήσει 3 γυναίκες σαν ΠΟΛΥ καλό γυναικολόγο. Τι να το κάνω?....Ο άλλος που είχα πριν τον Χρέλια, δεν ήταν κακός, αυτός τουλάχιστον κρατούσε ιστορικό αλλά ενώ του εξηγούσα την επιθυμία μου να κάνω παιδί, και τον φόβο μου μη ξαναβγάλω κύστη, ήταν λίγο "φέεεταααααααααα.....", που λέει κι η διαφήμιση. Δεν μου έδινε λύσεις. Κι έτσι πήγα στον Χρέλια και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Και τώρα αποφάσισα να πάω στον Χασιάκο. Ελπίζοντας να μπορέσω να δείξω εμπιστοσύνη σ'αυτόν, γιατί ξέρω πως πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξω σε έναν καλό γυναικολόγο, και καλό άνθρωπο.

Η ψυχολογία μου είναι λίγο- πολύ σκατά αυτές τις μέρες, χθες έκλαιγα, κι όταν με ρώτησε ο Γιώργος τί νομίζω πως θα καταφέρω με το κλάμα του απάντησα "τίποτα.....απλά ξεσπάω. Δεν το βάζω κάτω με τίποτα, όμως".

Σας ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσες μου, που είστε κοντά μου και με σκέφτεστε. Σας αγαπώ πολύ.

Πραγματικα διαβαζω διαβαζω και διαβαζω και οσο διαβαζω ολο και πιο σοκαρισμενη ειμαι.οχι για ολες αυτες τις ιστοριες που γραφεται δυστυχως τετοιες εχω ακουσει παρα πολλες αν και θα προτιμουσα να μην ειχα ακουσει.

Αυτο που με σοκαρει και με στεναχωρει περισσοτερο απο ολα και πιστευω και εσας ειναι οτι δεν μπορουμε να βοηθησουμε την NADIMOR μας ετσι οπως θα θελαμε δεν μπορουμε να της παρουμε την στεναχωρια και την απογοητευση με μια κινηση και αυτο ειναι που με κανει κομματια.:cry::cry::cry:

Μπιφτεκακι μου οσον αφορα τους γιατρους σαν ατομο που εχω αλλαξει πολλους μεχρι να καταληξω σε αυτον που ειμαι τωρα ειναι αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου οταν του ειπα τι τραβηξα απο τους αλλους μου ειπε οτι "δυστυχως ισως και αυτος μεχρι να φτασει στο σημειο που ειναι τωρα μπορει να εγινε κακος γιατρος για καποιους αλλους.δυστυχως ησουν ατυχη."δεν ξερω αν δινω να καταλαβεται αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτοι οι γιατροι που ειχα παει για τα ζευγαρια που με ειχαν στηλει ηταν οι καλυτεροι.Σε μενα ομως τα πραγματα η τυχη τα εφερε αλλιως.Πιστευω λοιπον οτι μεσα απο ολα αυτα θα βρεις τον δικο σου καλο γιατρο που θα σε βοηθησει και ιατρικα και ψυχολογικα να βγεις απο αυτον το γολγοθα νικητρια.

Οσο για την δυναμη που λες δυστυχως πρεπει να την βρεις και να εισαι σιγουρη οτι την εχεις μεσα σου αλλα χρειαζεται χρονο για να ωριμασει στην σκεψη σου αυτο που συμβαινει και να καταλαγιασει ο θυμος και η αδικια που νιωθεις.Λιγο πολυ ολες μας κουβαλαμε μια ιστορια εδω μεσα και περασαμε απο διαφορα παρομοια σταδια ευχομαι λοιπον η μικρη μας εμπειρια να μας φανει χρησιμη να σε στηριξουμε εστω και λιγο ψυχολογικα γιατι δυστυχως ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε:cry:

Μπιφτεκακι μου μεσα απο την καρδια μου ευχομαι τα πραγματα να καταληξουν τελικα να ειναι πολυ πιο απλα και πιο μικρα απο αυτο που σε παρουσιασανε και να επανελθετε πιο ενωμενοι μεσα απο τις δυσκολιες στην προσπαθεια σας που πιστευω οτι θα ανταμειφθουν πιο γρηγορα.:P

Σε αγαπαμε παραααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυ και μακαρι αυτο να σε βοηθησει κοριτσακι μου εστω και λιγο.ειμαστεεεεε οοοοολες μαζι σου και οποιαδηποτε στιγμη χρειαστεις να μιλησεις ξερεις πως ανετα θα μαλωναμε μεταξυ μας για το πια θα σου μιλησει:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Πραγματικα διαβαζω διαβαζω και διαβαζω και οσο διαβαζω ολο και πιο σοκαρισμενη ειμαι.οχι για ολες αυτες τις ιστοριες που γραφεται δυστυχως τετοιες εχω ακουσει παρα πολλες αν και θα προτιμουσα να μην ειχα ακουσει.

Αυτο που με σοκαρει και με στεναχωρει περισσοτερο απο ολα και πιστευω και εσας ειναι οτι δεν μπορουμε να βοηθησουμε την NADIMOR μας ετσι οπως θα θελαμε δεν μπορουμε να της παρουμε την στεναχωρια και την απογοητευση με μια κινηση και αυτο ειναι που με κανει κομματια.:cry::cry::cry:

Μπιφτεκακι μου οσον αφορα τους γιατρους σαν ατομο που εχω αλλαξει πολλους μεχρι να καταληξω σε αυτον που ειμαι τωρα ειναι αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου οταν του ειπα τι τραβηξα απο τους αλλους μου ειπε οτι "δυστυχως ισως και αυτος μεχρι να φτασει στο σημειο που ειναι τωρα μπορει να εγινε κακος γιατρος για καποιους αλλους.δυστυχως ησουν ατυχη."δεν ξερω αν δινω να καταλαβεται αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτοι οι γιατροι που ειχα παει για τα ζευγαρια που με ειχαν στηλει ηταν οι καλυτεροι.Σε μενα ομως τα πραγματα η τυχη τα εφερε αλλιως.Πιστευω λοιπον οτι μεσα απο ολα αυτα θα βρεις τον δικο σου καλο γιατρο που θα σε βοηθησει και ιατρικα και ψυχολογικα να βγεις απο αυτον το γολγοθα νικητρια.

Οσο για την δυναμη που λες δυστυχως πρεπει να την βρεις και να εισαι σιγουρη οτι την εχεις μεσα σου αλλα χρειαζεται χρονο για να ωριμασει στην σκεψη σου αυτο που συμβαινει και να καταλαγιασει ο θυμος και η αδικια που νιωθεις.Λιγο πολυ ολες μας κουβαλαμε μια ιστορια εδω μεσα και περασαμε απο διαφορα παρομοια σταδια ευχομαι λοιπον η μικρη μας εμπειρια να μας φανει χρησιμη να σε στηριξουμε εστω και λιγο ψυχολογικα γιατι δυστυχως ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε:cry:

Μπιφτεκακι μου μεσα απο την καρδια μου ευχομαι τα πραγματα να καταληξουν τελικα να ειναι πολυ πιο απλα και πιο μικρα απο αυτο που σε παρουσιασανε και να επανελθετε πιο ενωμενοι μεσα απο τις δυσκολιες στην προσπαθεια σας που πιστευω οτι θα ανταμειφθουν πιο γρηγορα.:P

Σε αγαπαμε παραααααααααααα πολυυυυυυυυυυυυ και μακαρι αυτο να σε βοηθησει κοριτσακι μου εστω και λιγο.ειμαστεεεεε οοοοολες μαζι σου και οποιαδηποτε στιγμη χρειαστεις να μιλησεις ξερεις πως ανετα θα μαλωναμε μεταξυ μας για το πια θα σου μιλησει:P

Μπράβο, Κρισάκι, πολύ σωστά τα λες.

Διαφημίσεις

Ελπιδάκι και BpIOLH μου.................. Σας αγαπώ πολύ.

Αχ βρε κοριτσάκι μου τί να σου πώ? ό,τι και να πεις έχεις δίκιο καρδιά μου. κι εγώ στην προσπάθειά μου να σε εμψυχώσω λίγο ίσως γίνομαι υπερβολική χωρίς να το θέλω. Ματάρες μου όμορφες που δεν μπορώ να τις φανταστώ να κλαίνε είναι σημαντικό οσο δύσκολο κι αν φαίνεται να κρατήσεις της ψυχραιμία σου και να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου (αυτό ουσιαστικά εννοώ όταν σου λέω να σκέφτεσαι θετικά) κι εσύ και ο άντρας σου γιατί αξίζει τον κόπο να επιμείνετε, έτσι δεν είναι? Μείνετε δεμένοι γιατί αυτό είναι το παν αυτή την στιγμή και θα δεις βρε μωρό μου όλα θα πάνε καλά.

U6Vip2.png

Πραγματικα διαβαζω διαβαζω και διαβαζω ....................... και οποιαδηποτε στιγμη χρειαστεις να μιλησεις ξερεις πως ανετα θα μαλωναμε μεταξυ μας για το πια θα σου μιλησει:P

Εεεε ψιτ... κυρά Κρισ? Μπορώ αν θες να ξεκινήσω από τώρα να μαλώνω.. :tongue: :tongue: :tongue::mrgreen:

U6Vip2.png

Καλημέρα ομορφούλες μου...

Κρισάκι μου, δεν θα το πιστέψεις, αλλά αν με παρηγορεί κάτι αυτή τη στιγμή είναι ότι ξέρω πως έχω εσάς δίπλα μου, έστω κι αν κάποιες είστε μακριά μου. Ο αντρούλης μου, όσο κι αν με αγαπάει δεν μπορεί να με καταλάβει, τραβάει κι αυτός τα δικά του ζόρια, δεν θέλει να πολυμιλάει γι'αυτό. Εγώ όμως θέλω. Για να φύγει η στεναχώρια από μέσα μου, πρέπει να τα πω σε κάποιον!....αλλιώς θα σκάσω!....και δεν θέλω να το συζητήσω με άλλους.

Σήμερα είμαι καλύτερα. Όπως είπα και στη μαμά μου χθες, δεν έχω άλλη λύση, πρέπει να βάλω την στεναχώρια μου στην άκρη και να το πολεμήσω. Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο θα χαλαρώσω κι εγώ κι ο άντρας μου απ'τις προγραμματισμένες επαφές, τις ωορηξίες, τις γόνιμες. Κάθε εμπόδιο για καλό. Και θα έρθει το καλό και για μένα. Σύντομα. Φιλάκια!:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

nadinmoraki μου γλυκο δε θελω να ακουω για κλαματα και τετοια γιατι καθομαι και στεναχωριεμαι και εγω και ας μη σε ξερω.ξερεις οτι σας νιωθω δικους μου ανθρωπους ολες σας και δε θελω καμια σας να στεναχωριεται και ποσο μαλλον καποια απο τις "παλιες" που λεμε. και εγω στο θεμα γυναικολογος ειμαι περιεργη και κανα πολλες γυρες μεχρι καταληξω στον Φαρμακη.ειχα παει τοτε να δω τον καθηγητη κ.Βλαση την πρωτη φορα αλλα ο Χρηστος με κερδισε με τη συμπεριφορα του κατ'αρχην και με το ποσο ηταν κοντα μου στην προσπαθεια για την δευτερη εγκυμοσυνη.παντα απαντουσε στο τηλεφωνο και παντα με εμψυχωνε και αυτο ειναι το κλειδι τελικα της επιτυχιας ενος γιατρου.οποτε πιστευω πλεον οτι εχω τον "γιατρο "μου μετα απο τοσο ψαξιμο και τοσες ατυχεις προσπαθειες.θα την βρεις την ακρη εσυ δε σε φοβαμαι αλλα δε θελω στεναχωρια.ολες μας κανουμε τα παντα για ενα και δυο και τρια μωρακια και αυτο ειναι επιπονο δυστυχως αλλα οταν ερθει η μερα(γιατι ερχεται μη νομιζεις...)που θα μας πεις αυτο το :ειναι θετικο , τοτε ολα μα ολα θα εχουν ξεχαστει μιας και δε θα θυμασαι τιποτα!!!...ως τοτε να ξερεις οτι εγω θα ειμαι κοντα σου οτιδηποτε θελησεις.αν θελεις να ανταλλαξουμε και τηλεφωνα για να μηλαμε!!!παρε τωρα μια βαθια ανασα και κοιτα μπροστα το μπεμπονι σου που ειναι στην ουρα και ερχεται οπου να'ναι η σειρα του!!!
PENIBAKI μου, φυσικά και θα ήθελα να ανταλλάξουμε τηλέφωνα!....Σ'ευχαριστώ πολύ που με εμψυχώνεις...παίρνω λοιπόν την βαθειά ανάσα και κοιτάω μπροστά, όπως λες!.....σου στέλνω πμ με τα τηλ. μου.Φιλάκια!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα ομορφούλες μου...

Κρισάκι μου, δεν θα το πιστέψεις, αλλά αν με παρηγορεί κάτι αυτή τη στιγμή είναι ότι ξέρω πως έχω εσάς δίπλα μου, έστω κι αν κάποιες είστε μακριά μου. Ο αντρούλης μου, όσο κι αν με αγαπάει δεν μπορεί να με καταλάβει, τραβάει κι αυτός τα δικά του ζόρια, δεν θέλει να πολυμιλάει γι'αυτό. Εγώ όμως θέλω. Για να φύγει η στεναχώρια από μέσα μου, πρέπει να τα πω σε κάποιον!....αλλιώς θα σκάσω!....και δεν θέλω να το συζητήσω με άλλους.

Σήμερα είμαι καλύτερα. Όπως είπα και στη μαμά μου χθες, δεν έχω άλλη λύση, πρέπει να βάλω την στεναχώρια μου στην άκρη και να το πολεμήσω. Ας ελπίσουμε πως θα τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο θα χαλαρώσω κι εγώ κι ο άντρας μου απ'τις προγραμματισμένες επαφές, τις ωορηξίες, τις γόνιμες. Κάθε εμπόδιο για καλό. Και θα έρθει το καλό και για μένα. Σύντομα. Φιλάκια!:D

Πες τα παιδί μου να ξαλαφρώσεις!

Εμείς εδώ είμαστε, γι' αυτό το λόγο. Για να ακούμε η μια τον πόνο της άλλης, για να χαιρόμαστε με τη χαρά και να συμπάσχουμε στα δύσκολα.

Μόνο εμείς εδώ καταλαβαίνουμε η μια την άλλη.

Εγώ στον έξω κόσμο δεν συζητάω τίποτε.

Ακόμη και η φίλη μου που είναι στην ίδια φάση, δεν θέλει να με καταλάβει, εγώ την καταλαβαίνω αλλά δεν θέλει ούτε τη στήριξή μου ούτε τη βοήθειά μου, γιατί έχει μπλεχτεί σε έναν κυκεώνα σκέψεων και δεν εννοεί να συνειδητοποιήσει ότι, παρόλο που έχουμε το ίδιο πρόβλημα (με διαφορετική μορφή η καθε μια), μπορούμε να στεκόμαστε η μια στο πλευρό της άλλης.

Ευτυχώς που έχω κι εσάς.

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες!

Nadimor οποτε 8ελήσεις να βρισεις και να ξεσπάσεις το τηλ μου διανυκτερεύει... απο ιατρικά δνε ξέρω την μαύρη τύφλα μου αλλά μπορώ να σ ακουσω

φιλιά

Υγ. που σαι μαρη ιοληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

dZJip3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? χειμωνιασε ε?

μολις μιλησα με Αθηνα και ετοιμαζονται να πανε στο σπιτι με τον μπεμπη,

αχ κοριτσια ειναι κουκλος, μου στειλε φωτογραφια:P:p:p και ειναι ησυχος ο μπεμπακος πολυ! τι καλα!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

πραγματικα στεναχωριεμαι με ολα αυτα που διαβαζω παραπανω και δε ξερω τι να πω πραγματικα,

Ναντιμορακι μου να ξερεις οτι ειμαστε διπλα σου και σάγαπαμε πολυ,

το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη ακομη κοριτσακι μου και ολα θα πανε καλα, η επιστημη ευτυχως ειναι πολυ μπροστα και ολες οι γυναικες κανουν παιδακι τωρα,

οτι θα γινει, θα γινει αυτο ειναι το μονο σιγουρο μπουμπου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? χειμωνιασε ε?

μολις μιλησα με Αθηνα και ετοιμαζονται να πανε στο σπιτι με τον μπεμπη,

αχ κοριτσια ειναι κουκλος, μου στειλε φωτογραφια:P:p:p και ειναι ησυχος ο μπεμπακος πολυ! τι καλα!

Καλημερα τσουπριτσες!!!Ελπιζω σημερα να ειμαστε λιγο καλυτερα:P:p:p

Μπραβο την συμπεθερουλα μου με το καλο τον γιοκα τους να τον παρουνε σπιτακι τους:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε τι παθανε τα μωρα και της αδερφης μου που τελικα αποφασισε να βγει Κυριακη απο το Σαββατο στομα εχει και μιλια δεν εχει.μονο κοιμαται ουτε ενα ουα δεν κανει!!!τι να πω θα ειναι αραγε και τα δικα μας ετσι:confused::confused::confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα!!!ηρθα για λιγο να σας πω τον πονο μου και φευγω...

η μικρη μου απο την πρωτη εβδομαδα που γυρισα απο την κλινικη ειχε λιγο βηχα.φωναξαμε τοτε την παιδιατρο την εδωσε αντιβιωση και σε λιγες μερες φανηκε να ειναι καλα.την προηγουμενη εβδομαδα και μετα απο τρεις εβδομαδες που την ειχα σπιτι και αφου γανιασε το παιδι ολη μερα μεσα ειπα να την στειλω και απλα θα ειμαι πολυ προσεκτικη οσον αφου εκεινη και τις επαφες της με τον μπεμπη.και εγω οντως εγω ετσι ημουν αλλα οι βαραμενες οι δασκαλες τους στα νηπια που ειναι στην κοσμαρα τους τα ειχαν τα παιδια με αυτον τον καιρο μιαμιση ωρα εξω καθε μερα σχεδον και οταν περνουσε η ωρα και τα παιδια ελεγαν οτι υδρωναν αντι να τα βαλουν μεσα τους ελεγαν να βγαλουν τα μπουφαν τους και να συνεχισουν το παιχνιδι.απο την παρασκευη λοιπον μου εκανε ενα βηχα η μικρη και χτες που αλλαξε ο βηχας της εφερα παλι την γιατρο και η διαγνωση ειναι για αλλη μια φορα αμυγδαλιτιδα.ειπα λοιπον στη μαμα μου να μην παει στο μαγαζι για να εχει την μικρη και να μην ειναι σπιτι μαζι με το μωρο.αλλα το καλυτερο ειναι αλλο...πριν φυγει η παιδιατρος την λεω να δει και τον δικο μου λαιμο γιατι μια μικρη(αλλα πολυ μικρη)ενοχληση ειχα.με κοιταει και τι μου λεει.δεν εχω απλα αμυγδαλιτιδα αλλα πυωδεις αμυγδαλιτιδα...οπως καταλαβαινετε ζω μεγαλες στιγμες.ειμαι με μασκα ολη μερα μην τυχον και κολλησει το μωρο και ευτυχως δεν κολλησε τοσες μερες γιατι ειδε τον λαιμο του και τον ακροαστηκε και ευτυχως ειναι καθαρος.αυτα τα ευχαριστα νεα μου κοριτσια.

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...