Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Όχι, δεν με πήρε ο ύπνος, απλώς μου χάλασε το ιντερνετ και προσπαθούσα να το φτιάξω. Τώρα τα κατάφερα.

Τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Χθες βράδυ έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού και σήμερα είμαι free.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσουδες...τι κανετε?

εμεις ακομα εχουμε θεμα με την ζαλαδα και δεν ξερω τι να κανω....αν συνεχιστει θα παω να κανω καμια γενικη αιματος μηπως εχει πεσει πολυ αιματοκριτης και τα εχω αυτα....

εσεις τι νεα?

76IGp3.png

Μου φαινεται και σημερα δεν συντονιζομαστε!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο κοριτσαρες!!!!!

Φιλακιααααα!!!

Κρισακι μου καλα ειμαστε!!!!Εχω 2 μερουλες που ειμαι καθαρη απο εξαγωγες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Φιλακιαααααα

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...τι κάνετε?

Εγώ δεν είμαι καλά.Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Έκανα τον υπέρηχο πριν μια ώρα και βρέθηκε κυστικό μόρφωμα στην αριστερή ωοθήκη αυτήν την φορά μεγέθους 7,5 εκατοστά x 4,6 εκατοστά!.....πολύ μεγάλη, και κατά τα λεγόμενα του γιατρού μάλλον θα χρειαστεί θεραπεία με αντισυλληπτικά για κανα τρίμηνο και βλέπουμε. Θυμάμαι πριν ενάμιση χρόνο που είχα πάλι κύστη, ήταν πολύ μικρότερη και έκανε πολύ καιρό να φύγει. Φοβάμαι πως τρεις μήνες δεν θα φτάσουν για θεραπεία. Θα δω τι θα μου πει και την Πέμπτη ο Μουστακαρίας που έκλεισα ραντεβού. Το μόνο θετικό είναι πως μάλλον δεν είναι ενδομητρίωση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με ρώτησε αν είχα κάνει τότε με την ενδομητρίωση εξέταση για το Ca125 (δεν ξέρω κι αν το γράφω σωστά!).Τι είναι αυτό?...γιατί έχω την αίσθηση πως είναι εξέταση για τους καρκινικούς δείκτες?...

Φανταστείτε πως τον Νοέμβριο που έκανα ξανά υπέρηχο, δεν είχα τίποτα!....Πότε πρόλαβε και βγήκε η ρουφι@ν@ και μεγάλωσε και τόσο?....Είπα στον γιατρό για τον Χρέλια και μου είπε πως το λάθος του είναι που δεν μου έκανε υπέρηχο πριν μου ξεκινήσει τα χάπια. Τι να πει ο άνθρωπος?...είχε κουφαθεί μ'αυτά που του έλεγα!....

Είμαι χάλια, δεν έχω όρεξη για τίποτα....

Αχ, βρε Μπιπίτσα γι'αυτό με είδες στον ύπνο σου έγκυο.....ήταν να ακούσω αυτά τα καλά νέα..

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είμαι καλά.Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Έκανα τον υπέρηχο πριν μια ώρα και βρέθηκε κυστικό μόρφωμα στην αριστερή ωοθήκη αυτήν την φορά μεγέθους 7,5 εκατοστά x 4,6 εκατοστά!.....πολύ μεγάλη, και κατά τα λεγόμενα του γιατρού μάλλον θα χρειαστεί θεραπεία με αντισυλληπτικά για κανα τρίμηνο και βλέπουμε. Θυμάμαι πριν ενάμιση χρόνο που είχα πάλι κύστη, ήταν πολύ μικρότερη και έκανε πολύ καιρό να φύγει. Φοβάμαι πως τρεις μήνες δεν θα φτάσουν για θεραπεία. Θα δω τι θα μου πει και την Πέμπτη ο Μουστακαρίας που έκλεισα ραντεβού. Το μόνο θετικό είναι πως μάλλον δεν είναι ενδομητρίωση, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί με ρώτησε αν είχα κάνει τότε με την ενδομητρίωση εξέταση για το Ca125 (δεν ξέρω κι αν το γράφω σωστά!).Τι είναι αυτό?...γιατί έχω την αίσθηση πως είναι εξέταση για τους καρκινικούς δείκτες?...

Φανταστείτε πως τον Νοέμβριο που έκανα ξανά υπέρηχο, δεν είχα τίποτα!....Πότε πρόλαβε και βγήκε η ρουφι@ν@ και μεγάλωσε και τόσο?....Είπα στον γιατρό για τον Χρέλια και μου είπε πως το λάθος του είναι που δεν μου έκανε υπέρηχο πριν μου ξεκινήσει τα χάπια. Τι να πει ο άνθρωπος?...είχε κουφαθεί μ'αυτά που του έλεγα!....

Αχ, βρε Μπιπίτσα γι'αυτό με είδες στον ύπνο σου έγκυο.....ήταν να ακούσω αυτά τα καλά νέα..

Συμπεθέρα, είσαι εδώ? Αν είσαι εδώ, πάρε με τηλ., σπίτι είμαι να κουβεντιάσουμε. Σε έχω στο μυαλό μου από προχθές.

Μου φαινεται και σημερα δεν συντονιζομαστε!!!!

Καλο Σαββατοκυριακο κοριτσαρες!!!!!

Φιλακιααααα!!!

Κρισακι μου καλα ειμαστε!!!!Εχω 2 μερουλες που ειμαι καθαρη απο εξαγωγες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:Φιλακια

κατια μου ηρεμισε το στομαχακι σου!!!και οσο περναει ο καιρος θα νιωθεις ακομα καλυτερα.αντε καλο σαββατοκυριακο!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

φιλεναδα μην στεναχωριεσαι.και εγω λιγο καιρο πριν μεινω εγκυος εκτος απο οτι ειχα γενικα λιγο πολύ εχω πολλες κυστες,μου ειχαν βρει και μια κυστη μεγαλη πανω απο πεντε εκ.και με δυο μηνες θεραπια εξαφανιστηκε!!!μη σε παιρνει απο κατω και λες και χαζουλια για αλλες εξετασεις με δεικτες καρκινου(παναγια μου) και τετοια ανατριχιαστηκα...ηρεμισε και κανε οτι σου πει ο γιατρος και σε δυο τρεις μηνες ολα θα εχουν περασει και τσουυυυυυυυπ θα σκασει μυτη και το μπεμπονι!!!

οσο για το ονειρο της μπιμπιτσας μας για να πουμε και του στραβου το δικιο:ρε κοπελια πας και βλεπεις κι εσυ κατι ονειρα...

δεν αφηνετε τα ονειρα λεω εγω...για να συμαζευτουμε λιγο λεω εγω.για σεμναααααααα.....φιλακια σε ολες και καλο σαββατοκυριακο!!!

ααα και οσες κοιμηθητε, κοιμηθητε και για μενα καμια ωριτσα..:cool::cool::cool:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

να σου πώ κάτι? εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα τον Χρέλια να του πώ οτι πήγα να κάνω τον υπέρηχο που μου είπε οτι δεν θα ήταν κακό να κάνω και οτι έδειξε αυτό και αυτό και μου είπαν οτι φταίνε τα χάπια. Να δούμε τί θα σου πει ρε συ. Δεν μπορείς να απορρίπτεις τον κάθε Χρέλια επειδή κάποιος άλλος σου είπε κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα.

Πάντως δεν θα έδινα και τόσο μεγάλη σημασία στο πόσο κουφάθηκε ο άνθρωπος. σε άλλους 10 γιατρούς να πας 10 διαφορετικά πράγματα θα σου πούνε για να καταλήξουν ακριβώς στο ίδιο συμπέρασμα απλώς λίγο ετεροχρονισμένα.

δεν είμαι γιατρός ρε συ Νάντιμορ ούτε ξέρω αν το παράδειγμα που θα σου αναφέρω πλησιάζει καθόλου την περίπτωσή σου αλλά η κολλητή μου τέλη του 2009 έφυγε με τα κλάματα από τον γυναικολόγο που της έλεγε οτι έχει ενδομητρίωση και οτι πρέπει να κάνει λαμπαροσκόπηση κλπ κλπ (της είπε να κάνει και την εξέταση που σου ανέφερε και σένα.. είναι όντως καρκινικοί δείκτες και υποτίθεται οτι δινουν και σημάδια ενδομητρίωσης (το αποτέλεσμα της εξέτασης παρεπιπτόντως είναι ενδεικτικό και όχι καθοριστικό) κάτι την έτρωγε και πήγε σε 2ο γιατρό. η δεύτερη γιατρός της είπε οτι όντως βλέπω μια κύστη αρκετά μεγαλούτσικη στην μια ωοθήκη αλλά δεν μπορώ να σου πώ με σιγουριά οτι είναι ενδομητρίωση. αν δεν το δω λαμπαροσκοπικά δεν είμαι σίγουρη. Ωστόσο η φίλη μου προσπαθούσε ήδη 1 χρόνο για παιδί και τίποτα. Της πρότεινε λοιπόν να προσπαθήσει 1 χρόνο ακόμη μόνη της χωρίς να κάνουν τίποτα ούτε καν θεραπεία για την κύστη.. Αποτέλεσμα? 21/12 τελευταία περίοδος ΠΗΤ κάπου μέσα Σεπτέμβρη. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΟΘΗΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΓΕΙΗΣ!!!!!

Δεν σε αδικώ που είσαι από γιατρό σε γιατρό. Θα σε συμβούλευα όμως να ξεσκαρτάρεις την λίστα σου, να καταλήξεις σε κάποιον να του δείξεις εμπιστοσύνη και να ακολουθήσεις τις οδηγίες τους χωρίς αμφισβήτηση. Θα στο ξαναπώ ο καθένας έχει την μέθοδό του.

Και επιτέλους βρε κοριτσάκι μου (δεν ξέρω πώς θα σε καταφέρω σε αυτό) σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά. Η θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτελέσματα. Αν συνεχώς σκέφτεσαι κάτι έχω κάτι έχω κάτι έχω, να είσαι σίγουρη οτι θα το αποκτήσεις αυτό το κάτι. Ο λόγος που έμεινα έγγυος είναι γιατί το πίστεψα με όλη μου την δύναμη. Μέχρι που φανταζόμουν την κούνια δίπλα μου και άπλωνα το χέρι μου και άγγιζα το παιδί μου. την πρώτη που έμεινα (και απέβαλα) η πεθερά μου για γούστο μου είχε πάρει 1 ζευγάρι καλτσάκια για το μωρό. Κοιμόμουν με ένα καλτσάκι στο χέρι κάθε βράδυ. ήταν το πρώτο πράγμα που έβλεπα το πρωί και το τελευταίο κάθε βράδυ. Σταμάτησα να μιλάω για την αποβολή που είχα και το πόσο αγχωμένη είμαι και για την δεύτερη φορά που το τεστ ήταν θετικό αλλά η χωριακή μια εβδομάδα μετά μηδενική σχεδόν και όταν με ρώταγαν τί γίνεται τους έλεγα χαμογελώντας "πολύ σύντομα".

Νομίζω οτι πρέπει να σου δώσω το καλτσάκι. δεν μένουμε μακριά. Μπορούμε να κανονίσουμε κάτι.

Επεξεργάστηκαν by Elpidaz
πρόσθεση

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Εγώ νομίζω ότι δεν είναι της φαντασίας της συμπεθέρας μου. Αφού είχε πόνους περίεργους και τους είχε και την προηγούμενη περίοδο. Μάλλον η κύστη ήταν από πριν και ίσως τώρα μεγάλωσε από τα κλομιφαίν.

Γεγονός είναι ότι η κύστη είναι αρκετά μεγάλη και με κύστη στην ωοθήκη είναι πολύ δύσκολο να μείνει έγκυος κάποια γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι ο 2ος γιατρός είναι πιο έξυπνος από τον 1ο και ο 3ος είναι πιο έξυπνος από τους άλλους δύο. Με αυτό θέλω να πω ότι αλλιώς ξεκινάει ο πρώτος, δίνει εξετάσεις, λέει κάποια πράγματα, ο 2ος τα βρίσκει έτοιμα και αναλόγως κρίνει και προχωράει και ο 3ος δίνει κάτι άλλο, γιατί δεν έχουν καρποφορήσει οι ενέργειες του πρώτου.

Θα ήταν να ενδιαφέρον να ξέραμε πως θα κινούνταν ο 3ος γιατρός, αν ήταν ο 1ος.

Σας μπέρδεψα, ε?

Πάντως η συνήθης αντιμετώπιση μιας κύστης είναι η χορήγηση αντισυλληπτικών και παρακολούθηση με υπέρηχο, για να βλέπουν την εξέλιξη (αν μίκρυνε ή μεγάλωσε).

Σε κύστες μεγαλύτερες κάνουν εξέταση καρκινικών δεικτών, αυτό δεν σημαίνει κάτι, αλλά είναι εξέταση ρουτίνας, πρέπει να γίνει και δεν πρέπει να το αφήσει σε καμία περίπτωση.

Νάντιμορ, πήγαινε από βδομάδα να κάνεις κι αυτή την εξέταση να είσαι σίγουρη.

Η καλύτερή μου φίλη σε ηλικία 20 χρονών, έχασε την ωοθήκη της, γιατί είχε κύστη. Φυσικά και δεν πήγαινε στο γυναικολόγο, γιατί σε ηλικία 20 χρονών, δεν είχε ούτε σχέσεις και πολύ περισσότερο δεν ήθελε να κάνει παιδί. Άρχισαν σταδιακά κάτι πόνοι, ο γιατρός έλεγε ότι είναι σκωληκοειδίτιδα, αφού σερνόταν για κάμποσο καιρό σε γιατρούς, κάποιος την έστρεψε προς την κατεύθυνση της κύστης, δεν πρόλαβε να πάει σε γιατρό, έπεσε κάτω από τους πόνους, διπλώθηκε στα δυο και κατέληξε στο νοσοκομείο. Με ανοιχτό χειρουργείο (γιατί ήταν το 1990) της αφαίρεσαν κύστη και ωοθήκη μαζί.

Η ίδια κοπέλα στα 25 της ξανακάνει κύστη στην άλλη ωοθήκη. Πιο υποψιασμένη πάει σε γιατρό, την βάζει για χειρουργείο, της αφαιρεί την κύστη. Όμως δεν την καθάρισε καλά, με αποτέλεσμα 1 μήνα αργότερα η κύστη να ξαναβγεί, οι δείκτες Ca125 ήταν ελαφρώς αυξημένοι και πάει σε άλλο γιατρό, που της λέει ότι υπάρχει κίνδυνος και για τη ζωή της, την χειρουργεί και της αφαιρεί και την άλλη ωοθήκη. Και μένει η κοπέλα 25 χρονών χωρίς ωοθήκες, τώρα είναι 40 και εννοείται ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

Ένα κοριτσάκι που το μεγάλωσε η μαμά μου κι εγώ, σε ηλικία 19 χρονών πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησε σεξουαλικές σχέσεις και το φθινόπωρο πήγε για πρώτη φορά σε γυναικολόγο, για τυπική εξέταση. Βρίσκει ο γυναικολόγος μια κύστη στην ωοθήκη 7,5 εκατοστά και τους λέει ότι αυτή δεν πρόκειται να φύγει με αντισυλληπτικά αλλά θέλει λαπαροσκόπηση, για να την προλάβουν τώρα που είναι μικρή.

Δεν τον πίστεψαν, γιατί ήταν νέος γιατρός, ο γιατρός της γειτονιάς και πήγαν στην κόρη ενός καθηγητή που είχε χειρουργήσει πριν από χρόνια τη μάνα του κοριτσιού (και η μάνα είχε τα ίδια θέματα, οπότε ίσως υπήρχε και κληρονομική προδιάθεση). Η κόρη του καθηγητή έκανε υπέρηχο και βλέπει την κύστη να έχει φτάσει τα 10 εκατοστά μέσα σε δυο μήνες. Βάζει το κορίτσι άρον άρον για λαπαροσκόπηση και αφαιρεί ωοθήκη και σάλπιγγα. Και μένει το κορίτσι 19 χρονών χωρίς ωοθήκη και σάλπιγγα.

Και άλλη μια πολύ καλή μου φίλη που είχε από παλιά θέμα με κύστη ενδομητρίωσης, πήρε κλομιφαίν και έβγαλε κύστη που μεγάλωνε, ο γιατρός χορήγησε αντισυλληπτικά και είπε, αν δεν φύγει, θα κάνουν λαπαροσκόπηση, η κοπέλα δεν ήθελε λαπαροσκόπηση και προσπαθούσε με τα αντισυλληπτικά, αλλά δεν έφυγε η κύστη. Αφού αρνιόταν να κάνει λαπαροσκόπηση, της είπε ο γιατρός να ξαναπάρει αντισυλληπτικά. Η κοπέλα 38 χρονών, προσπαθεί 2 χρόνια για εγκυμοσύνη και έχασε 4 μήνες με τα αντισυλληπτικά. Ώσπου πάει προχθές σε άλλο γιατρό, μεγάλο όνομα εξωσωματικής, που της λέει ότι η λαπαροσκόπηση πρέπει να γίνει πάση θυσία και μετά το Πάσχα εξωσωματική.

Η Νάντιμορ έχει 1,5 χρόνο που προσπαθεί, η ψυχολογία της ήδη ειναι κουρασμένη και τώρα τυχαίνει αυτό. Άντε τώρα να πείσει κάποιος τη Νάντιμορ να χάσει άλλους 3-4 μήνες με αντισυλληπτικά.

Εγώ δεν πιστεύω ότι φταίει ο Χρέλιας που βρέθηκε η κύστη, όμως θα έπρεπε να κάνει έναν υπέρηχο πριν από τα κλομιφαίν, ώστε να ελέγξει αν οι ωοθήκες είναι καθαρές.

Αυτά που γράφω τα έχω ήδη πει στη Νάντιμορ στο τηλέφωνο, απλώς τα γράφω κι εδώ, για να δείξω ότι δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα, ειδικά σε γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδί.

Ήδη εγώ σε έναν πολύ στενό κύκλο ατόμων, έχω 3 περιστατικά. Προσωπικά δεν έχανα χρόνο με αντισυλληπτικά, όμως εγώ είμαι 38 χρονών, η Νάντιμορ είναι μικρή, έχει χρόνο αλλά δεν ξέρω αν έχει πλεόνασμα ψυχικής δύναμης.

Α, επίσης έχω να πω ότι η Ελπίδα έχει απόλυτο δίκιο σχετικά με τον Χρέλια. Κι εγώ θα τον έπαιρνα να του πω τι συμβαίνει και να ζητήσω την άποψή του γι' αυτό. Είπαμε, ο 2ος γιατρός είναι πιο έξυπνος από τον 1ο.

Ελπιδάκι μου, αυτό που λες για τη φίλη σου, σίγουρα είναι καλό και πράγματι μπορεί να συμβεί. Όμως δεν μπορούμε κάποια πράγματα να τα αφήνουμε στην τύχη τους μόνο με προσευχή.

Και κάτι άλλο: κι εγώ κι εσύ, δεν είχαμε πρόβλημα να συλλάβουμε, είχαμε πρόβλημα να κρατήσουμε εγκυμοσύνη. Εδώ είναι μια άλλη περίπτωση της Νάντιμορ, που δεν μπορεί να συλλάβει κι επιπλέον της τυχαίνει και η κύστη. Και στο 80% των περιπτώσεων με κύστη, δεν μπορεί να επιτευχθεί σύλληψη.

Ταπεινή μου άποψη πάντα αυτά που λέω.

Ίσως να τα λέω και τραγικά αλλά πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση.

Πάντως είναι απίστευτο το πως ορισμένοι γιατροί πατούν πάνω στον ανθρώπινο πόνο και στο όνειρο ενός ζευγαριού να κάνει παιδί, για να πλουτίσουν.

Το αποδεικνύει το παράδειγμα που έφερε η Ελπίδα για τη φίλη της, η οποία τελικά χωρίς λαπαροσκόπηση και χωρίς τίποτε κατάφερε να κάνει παιδί.

Θυμηθείτε την περίπτωση της Ελένης Πετρουλάκη που έκανε του κόσμου τις εξωσωματικές, γιατί κάποιοι γιατροί της είπαν ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και τελικά η γυναίκα δεν προλαβαίνει να γεννάει!

Και κάπου αλλού διάβασα ότι η Γιολάντα Διαμαντή είχε ενδομητρίωση και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει παιδί από μόνη της και τώρα είναι έγκυος στο τρίτο!!!

Και της φίλης μου ο δεύτερος γιατρός που πήγε της είπε ότι βάσει των ορμονολογικών εξετάσεων δεν έχει ωάρια καλής ποιότητας και ότι πρέπει άμεσα να κάνει εξωσωματική. Ο πρώτος που είδε τις ορμονολογικές της είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ωάρια.

Ποιον να πιστέψεις τώρα?

Και η λαπαροσκόπηση θα της στοιχίσει της κοπέλας 5.000 ευρώ, γιατί ο γιατρός είναι φίρμα, τη στιγμή που άλλοι γιατροί με 5.000 ευρώ κάνουν και λαπαροσκόπηση και υστεροσκόπηση πακέτο!

Καλά, κορίτσια, μιλάμε έχω πάθει πλάκα.

Μίλησα τώρα με τη φίλη μου που της είχε πει ο 2ος γιατρός να πάει την Τρίτη για λαπαροσκόπηση και μετά το Πάσχα για εξωσωματική.

Λοιπόν, τα δεδομένα ανατράπηκαν.

Πήγε και στον Μαστρομηνά, ο οποίος της είπε ότι η κύστη δεν χρειάζεται λαπαροσκόπηση, γιατί είναι μικρή, κι ότι μπορεί να μείνει έγκυος χωρίς να τη βγάλει.

Της είπε να κάνει μια εξέταση FSH και άλλη μία που δεν την θυμόταν, προφανώς για να δούνε αν γίνεται καλή ωορρηξία και μετά θα αποφασίσουν αν θα πάει κατευθείαν για εξωσωματική.

Είναι πραγματικά απίστευτο, το πώς ο ένας γιατρός της είπε ότι "αν δεν κάνει εξωσωματική, θα χάσει και το τελευταίο βαγόνι του τρένου" και την κανόνισε για λαπαροσκόπηση 5.000 ευρώ εκ των οποίων οι 3.000 ευρώ θα ήταν η δική του αμοιβή, και ο άλλος γιατρός της είπε ότι δεν χρειάζεται λαπαροσκόπηση, την γλιτώνει και από έξοδα και από χειρουργείο και της αφήνει και περιθώρια, αν και είναι 38 χρονών, να μείνει έγκυος από μόνη της.

Πρέπει κάθε τι να το ψάχνουμε πολύ καλά, τελικά.

Ελπιδάκι και BpIOLH μου, διάβασα τα μηνύματα σας και για αρκετή ώρα τα κοιτούσα χωρίς να ξέρω τι να γράψω....Συμφωνώ με την Ελπίδα πως πρέπει να πάρω τον Χρέλια και να του πω πως έχει η κατάσταση. Να δω τι θα μου πει. Διαφωνώ όμως πως το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει να δω τα πράγματα θετικά, όσο κι αν ελπίζω (ακόμα και τώρα) πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος, μια κύστη 7,5 εκατοστά καταφέρνει, αν μη τι άλλο, να μου ρίξει την ψυχολογία σε μια περίοδο που προσπαθώ με τα χάπια να βοηθήσω την κατάσταση. Με πάει πίσω όλο αυτό. Και πρέπει εγώ να ανεβάσω την ψυχολογία του άντρα μου, που από χθες έπεσε κι άλλο και πιστεύει πως δεν θα κάνουμε ποτέ παιδί. Και δεν έχει όρεξη για τίποτα. Πόσο να αντέξω κι εγώ, πόση δύναμη να έχω?....Προσπαθώ, πραγματικά προσπαθώ, να μην το σκέφτομαι και να μην το βάλω κάτω. BpIOLH μου συμφωνώ μαζί σου, πως ένας γιατρός έχει πάντα κάτι καλύτερο να προτείνει απ'τον πρώτο γιατρό και πως δεν ξέρουμε ποτέ πως θα αντιδρούσε αυτός αν ήταν ο πρώτος γιατρός. Σκέφτομαι πως....ή εγώ είμαι πραγματικά πολύ περίεργη στο θέμα επιλογής γυναικολόγου ή είμαι πολύ άτυχη. Γιατί δεν μπορεί να πηγαίνω π.χ. 2 χρόνια σε έναν γιατρό, να με παρακολουθεί, να βρίσκει κύστη (πριν 1,5 -2 χρόνια περίπου), και να μου λέει "μπορώ να σου δώσω κάτι και να φύγει σύντομα η κύστη" και λίγους μήνες πριν να μου έχει πει πως "λόγω θυρεοειδή δεν μπορώ να σου δώσω κάτι"!...κι όταν τη δεύτερη φορά του λέω πως "μα εσείς μου είπατε λόγω θυρεοειδή πως......" και να μου απαντά "α, έχεις θυρεοειδή?....ε τότε δεν μπορω να σου δώσω κάτι"!!....δηλαδή εγώ θα πρέπει να του θυμίζω κάθε φορά τι έχω?.....και φανταστείτε πως μου τον είχαν συστήσει 3 γυναίκες σαν ΠΟΛΥ καλό γυναικολόγο. Τι να το κάνω?....Ο άλλος που είχα πριν τον Χρέλια, δεν ήταν κακός, αυτός τουλάχιστον κρατούσε ιστορικό αλλά ενώ του εξηγούσα την επιθυμία μου να κάνω παιδί, και τον φόβο μου μη ξαναβγάλω κύστη, ήταν λίγο "φέεεταααααααααα.....", που λέει κι η διαφήμιση. Δεν μου έδινε λύσεις. Κι έτσι πήγα στον Χρέλια και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Και τώρα αποφάσισα να πάω στον Χασιάκο. Ελπίζοντας να μπορέσω να δείξω εμπιστοσύνη σ'αυτόν, γιατί ξέρω πως πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξω σε έναν καλό γυναικολόγο, και καλό άνθρωπο.

Η ψυχολογία μου είναι λίγο- πολύ σκατά αυτές τις μέρες, χθες έκλαιγα, κι όταν με ρώτησε ο Γιώργος τί νομίζω πως θα καταφέρω με το κλάμα του απάντησα "τίποτα.....απλά ξεσπάω. Δεν το βάζω κάτω με τίποτα, όμως".

Σας ευχαριστώ πολύ φιλεναδίτσες μου, που είστε κοντά μου και με σκέφτεστε. Σας αγαπώ πολύ.

Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...