Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Που ειστε τσουπρες μου???

ααααααααααα το διαλυσαμε μου φενεται εεεεεεεεε!!!!!!!!!!

για α μαζευομαστε σιγα σιγα αιντε μην σας πιασω απο το μαλλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΙΑ!!!!!!!!!!:P:p:p

Με το καλό με το καλό :D :D :D

τωρα ειδα το τικερ μου..δλδ αυριο μπαινω στο 3ο τριμηνο???

Άσε ρε Μάρα αφού προχθές δεν ήταν που μας είπες οτι είσαι έγγυος? ποιό τρίτο τρίμηνο? :tongue: :tongue:

Κι όμως μικρή και θα περάσει κι αυτό και δεν θα το καταλάβεις κιόλας...

U6Vip2.png

Συμπεθερούλα μου? Πού είσαι αγάπη μου?

φιλεναδα καλημερα!

απο χθες εχω πονακια περιοδου (απο κατω μου)

μαρη τι μια ωρα περπατημα μου ειπε, μεχρι την κουμπαρα μου πηγα 3 στενα πιο κατω απο το σπιτι μου και με επιασε η μεση μου!

μετα ηρθα κυκλο εεεεεεεε κανα μισαωρο το εκανα σημερα

α δε θα κατσω να σκασω κιολας!

πως εισαι σημερα?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

φιλεναδα καλημερα!

απο χθες εχω πονακια περιοδου (απο κατω μου)

μαρη τι μια ωρα περπατημα μου ειπε, μεχρι την κουμπαρα μου πηγα 3 στενα πιο κατω απο το σπιτι μου και με επιασε η μεση μου!

μετα ηρθα κυκλο εεεεεεεε κανα μισαωρο το εκανα σημερα

α δε θα κατσω να σκασω κιολας!

πως εισαι σημερα?

κοντεύεις αγάπη μου υπομονή. Περπάτημα τραγωδία ρε παιδάκι μου. Κι εμένα με παίρνει ο άντρας με το ζόρι για περπάτημα. δεν αντέχω. άσε που γίνονται τα πόδια μου λες και μου έσεις ρίξει κλωτσιά στο καλάμι.

Καλά είμαι εγώ. συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά το βράδυ, πονάω από το "σπαγκάτο" και τρώω κάτι ψημένες κλωτσιές από την νύφη σου στιν κύστη που ώρες ώρες νομίζω οτι μαζί με τα ούρα θα βγει και η κύστη μου μαζί :D

Πόσο έμεινε?

Μαγείρεψες? τί καλό?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

κοντεύεις αγάπη μου υπομονή. Περπάτημα τραγωδία ρε παιδάκι μου. Κι εμένα με παίρνει ο άντρας με το ζόρι για περπάτημα. δεν αντέχω. άσε που γίνονται τα πόδια μου λες και μου έσεις ρίξει κλωτσιά στο καλάμι.

Καλά είμαι εγώ. συνεχίζω να μην κοιμάμαι καλά το βράδυ, πονάω από το "σπαγκάτο" και τρώω κάτι ψημένες κλωτσιές από την νύφη σου στιν κύστη που ώρες ώρες νομίζω οτι μαζί με τα ούρα θα βγει και η κύστη μου μαζί :D

Πόσο έμεινε?

Μαγείρεψες? τί καλό?

αχ κανε υπομονη ψηλεγκο μου! εχεις χιλια δικια!

μουσακα απο χθες εκανα συμπεθερουλα μου και εχω σιδερο θα παω να τελιωνω ,μην εχω εκκρεμοτητες και γεννησω και επιστρεψω και βρω το σπιτι βομβαρδισμενο,

καλτσες πεταει, τα ρουχα οπου βρει τα αφηνει, απο πισω τον κυνηγαω

αχ κανε υπομονη ψηλεγκο μου! εχεις χιλια δικια!

μουσακα απο χθες εκανα συμπεθερουλα μου και εχω σιδερο θα παω να τελιωνω ,μην εχω εκκρεμοτητες και γεννησω και επιστρεψω και βρω το σπιτι βομβαρδισμενο,

καλτσες πεταει, τα ρουχα οπου βρει τα αφηνει, απο πισω τον κυνηγαω

:lol: ε δεν το ξέρεις οτι οι άντρες μας είναι κι αυτοί σαν παιδιά? Ωραίος ο μουσακάς. Χταπόδι με μακαρονάκι έφτιαξα και σκέφτομαι από τώρα τί σκ@τ@ να φτιάξω αύριο. Δεν μπορώ - το βαρέθηκα το θέμα του φαγητού. Έχω κι εγώ πλυντήρια να βάλω αλλά φυσάει πολύ εδώ ρε γμτ θα μου τα πάρει τα ρούχα.

Α δεν σου είπα. Πήγε ο άντρας να κουρευτεί και του έλεγε ο κουρέας οτι η γυναίκα του γέννησα το 1996 στο ΙΑΣΩ που τότε ήταν ολοκαίνουργιο και πλήρωσε 500.000 δραχμές.. και τώρα 1.500 ευρώ ούτε η αμοιβή του γιατρού δεν είναι ... Πώς άλλαξαν μαρή οι καιροί.

U6Vip2.png

:lol: ε δεν το ξέρεις οτι οι άντρες μας είναι κι αυτοί σαν παιδιά? Ωραίος ο μουσακάς. Χταπόδι με μακαρονάκι έφτιαξα και σκέφτομαι από τώρα τί σκ@τ@ να φτιάξω αύριο. Δεν μπορώ - το βαρέθηκα το θέμα του φαγητού. Έχω κι εγώ πλυντήρια να βάλω αλλά φυσάει πολύ εδώ ρε γμτ θα μου τα πάρει τα ρούχα.

Α δεν σου είπα. Πήγε ο άντρας να κουρευτεί και του έλεγε ο κουρέας οτι η γυναίκα του γέννησα το 1996 στο ΙΑΣΩ που τότε ήταν ολοκαίνουργιο και πλήρωσε 500.000 δραχμές.. και τώρα 1.500 ευρώ ούτε η αμοιβή του γιατρού δεν είναι ... Πώς άλλαξαν μαρή οι καιροί.

ε αφου εφτιαξαν νεες πτερυγες απο τοτε........πως θα ξεχρεωθουν ολα αυτα?

ουυυυυυυυυυυυυ να χαθουνε!

και μετα σου λενε γιατι δε κανεις δευτερο παιδι, ε που να βρεις τα λεφτα!

ωραιο το φαγακι σου, εγω αυριο θα κανω καρμποναρα, ολο διαιτητικα φαγητα,

κανε κατι γρηγορο παντως στη κατασταση σου μη κουραζεσαι,

κανε σουβλακια, παρε πιτες και μερικα καλαμακια κανε και μια σαλτσουλα τακα τακα

Να σου πω.... ωραιο ακούγεται. Πας για σίδερο εσύ τώρα ε? εγώ βαριέμαι. είμαι μόνη μου.

Σου έχω στείλει πμ

καλα αμα δε το λεγες δε θα το βλεπα, δε μου ηρθε καμια ειδοποιηση!

ερχεται ο αντρας μου, νωρις σημερα και οτι ειχα βαλει το σιδερο να ζεσταινεται αντε κλειστο τωρα και σιδερωσε μετα!

συμπεθερουλα μου φευγω να ζεστανω το φαι ε?

αντε και συ να ξεκουραστεις ε

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

ΠΑΛΙ ΛΕΙΠΕΤΕ ΚΑΛΕ?????????????

Βπιτσα μου σε πηρε ο υπνος???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κατιουσκα καλημερουδια τι κανετε???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...