Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κρισακι μου ολα πολυ καλα!!Αυτο που κοιτανε περισσοτερο ειναι το υγρο που εχουν στον αυχενα και το ρινικο οστο!!Αυτα δειχνουν εαν υπαρχει καποιο προβλημα για συνδρομο down (μακρυα απο εμας).

Γενικως ελεγχει ολο το μωρο....χερακια ,ποδαρακια,πατουσιτσες(μας τις εχει βγαλει και φωτο και ειναι 1cm η καθε μια....αχ..),την καρδουλα του,το στομαχακι του,τον εγκεφαλο....οοοολα!!!

Το παιδι μου τωρα ειναι 5,6 cm .....αχ...πως μεγαλωσε..χαχαχαχα!!!

Θα ξετρελαθεις παντως....βλεπεις ενα κανονικο μωρακι!!!!:D

ΑΑΑΑΑααααααααααχ εχω τρελαθει με αυτα που μου ειπες!!!αγωνιω να ερθει η ωρα μου και να ειναι ολα καλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πατουσιτσες ειπες???δηλαδη εχουν και δαχτυλακια πλεον:confused::confused::confused::confused:

:D

καλε πεντε λεπτα ελειψα και ποσα γραψατε.

λοιπον τα λεω σε ολες γιατι αν σας πιασω μια μια αυριο θα τελειωσω

τον μικρο μου τον πειραζε το γαλα του.εκτος απο την γρινια του που ηταν κολικοι απ'οτι φανηκε τελικα τον πειραζε και στο εντερακι του με αποτελεσμα στα κακακια του να εχει καφε-κοκκινες βλενες, αιμα δηλαδη.ευτυχως καναμε μια εξεταση στο μικροβιολογικο (ενα παμπερς με κακακια δωσαμε) το βρικαμε και πηραμε υποαλεργικο γαλα και απο προχτες το βραδυ ειναι αλλο μωρακι...και να φανταστειτε οτι θελει τρεις τεσεσρις μερες να για να πιασει τον οργανισμο το γαλα αλλα εμας μας επιασε αμεσως.δυο βραδυα τωρα το παει 12,30 με 6 το πρωϊ το αγορι μου!!!

οσο για το συμπεθεριο τι να πω...δε θελω να μπαινω αναμεσα στα ζευγαρια8)8):cool: οποτε περνω τον γιο μου και παμε για αλλες παραλιες:-D:-D:-D

Αντε ρεεεε!!!ειστε πολυ τυχεροι που το καταλαβατε μπραβο!!!!!κοιτα να δεις ποσα πρεπει να προσεχει μια μανουλα εεε!!!!:roll::roll::roll:

και πονουσε το καημενουλη και γιαυτο δεν μπορουσε να κοιμηθει???

Σώπα ρε πολύποδας.... κι εγώ έχω αυτήν την στιγμή που μιλάμε στον τράχηλο.

γεια σου Γλωσσου μου εσυ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ναντομορακι μου!!!

Καναμε εχθες την αυχενικη και ολα ειναι πολυ καλα και φυσιολογικα!!!!

Και μαλλον με ποσοστο 80% εχουμε........................ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!:D:D:D

Βεβαια μας ειπε να μη το δεσουμε κιολας.....αλλα ετσι ειδε!!!:rolleyes:

είναι κοριτσι αντε.... στραφι το προαισθημά μου;;;;; εχασα το κληρονομικό χάρισμα μου; μπου χου χου!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:

1. Ας είναι γερό και ας είναι ό,τι θελει το παιδάκι σου!

2. ειναι πολυυυυ νωρις για να σας πει το φυλο. εμεις λίγο πριν τον 6ο μηνα το μαθαμε και στην β΄επιπεδου το επιβεβαιώσαμε (20η εβδομαδα)

3. με προβληματιζει βεβαια το δικο σου προαισθημα για τι μια μάνα δεν κανει λάθος (σχεδόν) ΠΟΤΕ!:P

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!

είναι κοριτσι αντε.... στραφι το προαισθημά μου;;;;; εχασα το κληρονομικό χάρισμα μου; μπου χου χου!

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ:

1. Ας είναι γερό και ας είναι ό,τι θελει το παιδάκι σου!

2. ειναι πολυυυυ νωρις για να σας πει το φυλο. εμεις λίγο πριν τον 6ο μηνα το μαθαμε και στην β΄επιπεδου το επιβεβαιώσαμε (20η εβδομαδα)

3. με προβληματιζει βεβαια το δικο σου προαισθημα για τι μια μάνα δεν κανει λάθος (σχεδόν) ΠΟΤΕ!:P

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!!!

Μακουλα μου γερο να ναι πανω απ ολα!!!!!!

Σιγουρα ειναι πολυ νωρις αλλα μας εδωσε μεγαλο ποσοστο.....τι να πω....και τρεις φιλες που ειχαν παει στον ιδιο τους ειχε πει το φυλο απ την αυχενικη και ηταν σωστος!!!:rolleyes:

Το προαισθημα μου οντως μου ελεγε για αγορι.......θα δειξει!!!!:)

Εσυ τι μου κανεις......ο παιδαρος ο γιος σου???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κρισακι μου......ναι......καλα διαβασες....τις πατουσιτσες !!!!!

Απιστευτο ηταν και βεβαιως εχουν και δαχτυλακια και νυχακια!!!!Φοβερο εεεε!!!!

δεν θυμαμαι...γιο σας ειχα βγαλει Κατια???χαχαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2011.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια???????????εγω πηρα τον γιατρο να πω οτι ξεχασα την δευτερα να κανω σεξ και μου ειπε μαλλον δεν θα ειστε αν κρινω απο το σπερμα και την ωορρηξια....αλλα μου φανηκε πολυ αστειο ρε σεις!!!φαντασου ποσο τζακ ποτ ειναι η κατασταση...οποτε την επομενη φορα θα το πετυχω!!!!!!!ΝΑντιμορακι καλυτερα????

2011.png

Διαφημίσεις

Εεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιι κοπελιες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ειναι καμια εδωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Που ειστε τσουπρες μου???

ααααααααααα το διαλυσαμε μου φενεται εεεεεεεεε!!!!!!!!!!

για α μαζευομαστε σιγα σιγα αιντε μην σας πιασω απο το μαλλι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΘΕΙΑ!!!!!!!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...