Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , anemoni9 είπε:

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κατιούσκα μου, ήμουν σίγουρη ότι θα έχεις αγοράκι! Χαίρομαι που είναι γερό και δυνατό, πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη! Μπράβο, φιλεναδούλα μου.

Ναντιμοσυμπεθερούλα, είπαμε ότι πρέπει να κάνεις κοριτσάκι, για να μπορούμε να συμπεθεριάσουμε!

Κρισάκι, κι εγώ θα κάνω τον κινέζο, γιατί δεν θέλω να την ξεσηκώνω.

Ρενιβάκι, τι κάνεις? Πώς πάει το μπεμπουλίνι? Δεν μπορείς να καβατζώσεις την ναντιμορ, γιατί την έχω καβατζώσει εγώ. Πάντως, αν κάνω κι εγώ κορίτσι, σου την παραχωρώ, γιατί εγώ την κόρη μου δεν θα τη στείλω εκεί πάνω, να μου την πάρετε και να μην την βλέπω!:D:D:D:D:D

Συμπεθέραααααααααααααααα!!!!!Καλημέρα!!!.....μη με ξεσηκώνετε....μη με ξεσηκώνετε....!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια!

Μήπως πήρε καμμιά την Αθηνά για νεότερα?

Κάτια πολύ ωραία τα νέα σου.. μακάρι να γινει 100% η πιθανότητα για αγόρι για να έχουν οι κόρες μας γαμπρούς να διαλέξουν (αν κι εμείς τον έχουμε βρει ήδη)

Κρισάκι πολυ θα γούσταρα να έχεις αγόρι κι εσύ... χιχι

Νάντιμορ? Ωρέ Νάντιμορ... :)

U6Vip2.png

Κι άλλο αγοράκι στην παρέα??......Τι πάθατε όλες?:P....πλάκα σου κάνω Κάτια μου, σημασία έχει ότι είναι γερό το παιδάκι σας!!....Πάντως πολλά αγόρια ρε παιδί μου......Γι'αυτό κι εγώ ΟΤΑΝ μείνω έγκυος θα κάνω κορίτσι!!...για αλλαγή...:rolleyes:

Οντως εδω μεσα ολα για αγορακια ακουω,γιατι εαν κρινω απο τον οικογενειακο και φιλικο μου περιβαλλον ,ολες εχουν κανει κοριτσια!!!!

Ναντιμορακι μου και στα δικα σου .......με κορη!!!:-D

καλημερα!!!τι κανετε φιλεναδες;;;

κατια μου σε ειχα στο νου μου απο χτες οταν ειδα οτι θα πηγαινες Αθηνα.

ολα καλα με την αυχενικη ε;τι καλα!!!

και εχουμε και ΓΙΟΚΑ μαλλον!!!!

τα μπεμπε παπουτσια που λεγαμε να φυγουν σε σιελ για Κορινθο και αμεσα παρακαλω!!! :-D :-D :-D

Αχ......ναι......θελω να ψωνισω,αλλα πρεπει να συγκρατηθω ακομα!!

Παντως απ την αρχη ειχα την αισθηση οτι εχω αγορι!!!!!:cool:

Ειπαμε βεβαια οτι δεν το δενουμε........

νατα νατα κι αλλο κοριτσακι μας ετοιμαζει παιδαρο???:P:p:pγιουπι!!!

παντως παιδια που αγοραζαμε και αγοραζει η αδερφη μου ρουχα και πραγματα για τον ανηψιο μου ολοι οι μαγαζατορες λενε οτι φετος ειναι η χρονια των αγοριων!!!αντε καιρος ητανε γιατι σαν πολυ ειχαμε αυξηθει εμεις!!!:mrgreen:

ολα καλα Κατιουσκα μου???τι κοιτανε???πως ειναι το νινι μεγαλωσε??:confused:αχ πεσ μου να ξερω

Κρισακι μου ολα πολυ καλα!!Αυτο που κοιτανε περισσοτερο ειναι το υγρο που εχουν στον αυχενα και το ρινικο οστο!!Αυτα δειχνουν εαν υπαρχει καποιο προβλημα για συνδρομο down (μακρυα απο εμας).

Γενικως ελεγχει ολο το μωρο....χερακια ,ποδαρακια,πατουσιτσες(μας τις εχει βγαλει και φωτο και ειναι 1cm η καθε μια....αχ..),την καρδουλα του,το στομαχακι του,τον εγκεφαλο....οοοολα!!!

Το παιδι μου τωρα ειναι 5,6 cm .....αχ...πως μεγαλωσε..χαχαχαχα!!!

Θα ξετρελαθεις παντως....βλεπεις ενα κανονικο μωρακι!!!!:D

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κατιούσκα μου, ήμουν σίγουρη ότι θα έχεις αγοράκι! Χαίρομαι που είναι γερό και δυνατό, πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη! Μπράβο, φιλεναδούλα μου.

:D:D:D:D:D

Μπιπιτσα μου ναι ειμαι πολυ χαρουμενη.....σημασια εχει οτι ειναι γερο.....το φυλο δεν μας απασχολουσε,απλα απο περιεργια ηθελα να ξερω!!!!

Και στα δικα σου κοριτσακι μου...συντομα!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

καλε πεντε λεπτα ελειψα και ποσα γραψατε.

λοιπον τα λεω σε ολες γιατι αν σας πιασω μια μια αυριο θα τελειωσω

τον μικρο μου τον πειραζε το γαλα του.εκτος απο την γρινια του που ηταν κολικοι απ'οτι φανηκε τελικα τον πειραζε και στο εντερακι του με αποτελεσμα στα κακακια του να εχει καφε-κοκκινες βλενες, αιμα δηλαδη.ευτυχως καναμε μια εξεταση στο μικροβιολογικο (ενα παμπερς με κακακια δωσαμε) το βρικαμε και πηραμε υποαλεργικο γαλα και απο προχτες το βραδυ ειναι αλλο μωρακι...και να φανταστειτε οτι θελει τρεις τεσεσρις μερες να για να πιασει τον οργανισμο το γαλα αλλα εμας μας επιασε αμεσως.δυο βραδυα τωρα το παει 12,30 με 6 το πρωϊ το αγορι μου!!!

οσο για το συμπεθεριο τι να πω...δε θελω να μπαινω αναμεσα στα ζευγαρια8)8):cool: οποτε περνω τον γιο μου και παμε για αλλες παραλιες:-D:-D:-D

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλημερούδια!

Κάτια πολύ ωραία τα νέα σου.. μακάρι να γινει 100% η πιθανότητα για αγόρι για να έχουν οι κόρες μας γαμπρούς να διαλέξουν (αν κι εμείς τον έχουμε βρει ήδη)

Καλημερα Ελπιδα μου!!!!

Καλα εαν ειναι οντως αγορι.......τι γαμπρο σας ετοιμαζω.......κουκλος θα ειναι το παιδι μου...(ειπε η μαμα κουκουβαγια!!!)...χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

Αγάπη μου γλυκιά εσύ, πάντα με ανεβάζεις μ'αυτά που μου λες να το ξέρεις.:D:D

Ίσως να έχεις δίκιο, ίσως να μην είναι τίποτα και να πρέπει απλά να χαλαρώσω λίγο, αλλά, φοβήθηκα μήπως είναι κάτι άλλο, κανένας πολυποδας ας πούμε, τόσα ακούμε....

Σώπα ρε πολύποδας.... κι εγώ έχω αυτήν την στιγμή που μιλάμε στον τράχηλο.

U6Vip2.png

καλε πεντε λεπτα ελειψα και ποσα γραψατε.

λοιπον τα λεω σε ολες γιατι αν σας πιασω μια μια αυριο θα τελειωσω

τον μικρο μου τον πειραζε το γαλα του.εκτος απο την γρινια του που ηταν κολικοι απ'οτι φανηκε τελικα τον πειραζε και στο εντερακι του με αποτελεσμα στα κακακια του να εχει καφε-κοκκινες βλενες, αιμα δηλαδη.ευτυχως καναμε μια εξεταση στο μικροβιολογικο (ενα παμπερς με κακακια δωσαμε) το βρικαμε και πηραμε υποαλεργικο γαλα και απο προχτες το βραδυ ειναι αλλο μωρακι...και να φανταστειτε οτι θελει τρεις τεσεσρις μερες να για να πιασει τον οργανισμο το γαλα αλλα εμας μας επιασε αμεσως.δυο βραδυα τωρα το παει 12,30 με 6 το πρωϊ το αγορι μου!!!

οσο για το συμπεθεριο τι να πω...δε θελω να μπαινω αναμεσα στα ζευγαρια8)8):cool: οποτε περνω τον γιο μου και παμε για αλλες παραλιες:-D:-D:-D

Αχ παλι καλα που το ανακαλυψατε βρε Πενυβακι μου......ηρεμησατε τωρα και ο μπεμπουλινος!!!!!Αυτο ειναι ωραριο υπνου......ετσι......ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!!:mrgreen:

Καλημερα Ελπιδα μου!!!!

Καλα εαν ειναι οντως αγορι.......τι γαμπρο σας ετοιμαζω.......κουκλος θα ειναι το παιδι μου...(ειπε η μαμα κουκουβαγια!!!)...χαχαχαχα!!

ε οχι αυτο δεν το δεχομαι.τετοια κουκλα κουκουβαγια;;;μην ακουω χαζα πρωϊ πρωϊ...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Αχ παλι καλα που το ανακαλυψατε βρε Πενυβακι μου......ηρεμησατε τωρα και ο μπεμπουλινος!!!!!Αυτο ειναι ωραριο υπνου......ετσι......ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!!:mrgreen:

συμφωνω απολυτα αν και για να ακριβολογουμε δεν θρεφει μονο τα μωρα αλλα και τη μαμα!!!:rolleyes:

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλημερα Ελπιδα μου!!!!

:tongue: :tongue: :tongue: και συμλήρωσε η άλλη μαμά κουκουάγια : θα δει την κόρτη μου και θα πέσει ξερός ο γιος σου :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Καλημέρα αγάπη!!:P:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

:tongue: :tongue: :tongue: και συμλήρωσε η άλλη μαμά κουκουάγια : θα δει την κόρτη μου και θα πέσει ξερός ο γιος σου :lol:

:lol::lol::lol::lol: εεε...βεβαια θα ειμαστε και λιγο δυσκολοι.......βλεπεις θα εχουμε πολλες κατακτησεις!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αγάπη μου γλυκιά εσύ, πάντα με ανεβάζεις μ'αυτά που μου λες να το ξέρεις.:D:D

Ίσως να έχεις δίκιο, ίσως να μην είναι τίποτα και να πρέπει απλά να χαλαρώσω λίγο, αλλά, φοβήθηκα μήπως είναι κάτι άλλο, κανένας πολυποδας ας πούμε, τόσα ακούμε....

Κοριτσακι μου.....μια γνωστη μου ειχε πολυποδα και δεν ειχε καθολου πονους....δεν καταλαβαινε τιποτα!!Οταν το ανακαλυψε το αφαιρεσε και τωρα εχει μια κορουλα και ειναι και εγκυος και στην δευτερη κορουλα της!!!

Οποτε μην σκεφτεσαι πολλα....καλυτερα να πας να σε δει ο γιατρος σου!!!;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...