Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μπορώ να πώ κάτι; ρε συ ναντιμοράκι αυτό που περνάς αυτήν την στιγμή μου θυμίζει εμένα λίγο πριν μείνω έγγυος. είχα όντως πάει και χειρούργο γιατί πλέον είχα πιστεί ότι αυτός ο πόνος είναι σκωληκοειδήτιδα... πήγαινα στον γυναικολόγο με έψαχνε και με ψηλάφιση και με υπέρηχο και να περνάει απο το σημείο και να του λέω να εδώ εδώ και να μην βρίσκει τίποτα. Μου εξήγησε λοιπον το εξής οτι και η μήτρα μας είναι μια μηχανή. όταν αυτή η μηχανή δεν λειτουργεί χρόνια ενώ θα έπρεπε σκουριάζει. μέχρι να πάρει πάλι τ' απάνω της θέλει λίγο χρόνο εκτός από "λάδωμα". Δεν είναι τυχαίο οτι ποτέ δεν έπαιρνα χαμπάρι τις ωορηξίες μου και ξαφνικά μέχρι που πεταγόμουν από τον ύπνο με φοβερό πόνο στην κοιλιά, χτύπαγε κύστη, έντερο και είχα τρομερή τάση για εμετό. Για μένα δεν νομίζω να φταίνε τα χάπια (αν και για να είμαι ειλικρινής βολταρέν δεν θα έπαιρνα) πιστεύω έντονα οτι απλώς ήρθε ο καιρός σου ρε μωράκι μου, οτι η "μηχανή" σου έχει πάρει μπροστά. Θα το δεις βρε μωρό μου οτι έτσι είναι. Δεν θέλω να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα. Είσαι μια χαρά.. .. .. για να είμαι πιο σαφής.... με τόσο ντοην ντοην όχι μόνο μια χαρά είσαι.... σουπερ είσαι.. ααααχχχχχ ερμα μου νιάτα και πούούού τσα-λακωθήκατε χιχιχιχιχι

Επεξεργάστηκαν by Elpidaz
διορθωση

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα πάλι ρε παιδιά, γιατί με έχει πιάσει σώνει και καλά μια λύσσα ότι η Νάντιμορ είναι έγκυος?

Συμπεθερούλα μου, δεν θέλω να σε ξεσηκώσω αλλά το προαίσθημά μου μού λέει ότι έχει έρθει η ώρα σου. Αν δεν είναι αυτόν τον μήνα, θα είναι τον άλλο.

Και είναι περίεργο που αισθάνομαι έτσι, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα προαίσθημα ότι ήρθε η ώρα της. Κάθε μήνα που έκανε προσπάθειες, πίστευα ότι δεν έγινε τίποτε κι ότι θα αδιαθετήσει.

Νάντιμορ, είμαι σίγουρη, αν δεν γίνει αυτόν τον μήνα, θα γίνει τον άλλο ή τον παράλλο το πολύ.

Μπορώ να πώ κάτι; ρε συ ναντιμοράκι αυτό που περνάς αυτήν την στιγμή μου θυμίζει εμένα λίγο πριν μείνω έγγυος. είχα όντως πάει και χειρούργο γιατί πλέον είχα πιστεί ότι αυτός ο πόνος είναι σκωληκοειδήτιδα... πήγαινα στον γυναικολόγο με έψαχνε και με ψηλάφιση και με υπέρηχο και να περνάει απο το σημείο και να του λέω να εδώ εδώ και να μην βρίσκει τίποτα. Μου εξήγησε λοιπον το εξής οτι και η μήτρα μας είναι μια μηχανή. όταν αυτή η μηχανή δεν λειτουργεί χρόνια ενώ θα έπρεπε σκουριάζει. μέχρι να πάρει πάλι τ' απάνω της θέλει λίγο χρόνο εκτός από "λάδωμα". Δεν είναι τυχαίο οτι ποτέ δεν έπαιρνα χαμπάρι τις ωορηξίες μου και ξαφνικά μέχρι που πεταγόμουν από τον ύπνο με φοβερό πόνο στην κοιλιά, χτύπαγε κύστη, έντερο και είχα τρομερή τάση για εμετό. Για μένα δεν νομίζω να φταίνε τα χάπια (αν και για να είμαι ειλικρινής βολταρέν δεν θα έπαιρνα) πιστεύω έντονα οτι απλώς ήρθε ο καιρός σου ρε μωράκι μου, οτι η "μηχανή" σου έχει πάρει μπροστά. Θα το δεις βρε μωρό μου οτι έτσι είναι. Δεν θέλω να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα. Είσαι μια χαρά.. .. .. για να είμαι πιο σαφής.... με τόσο ντοην ντοην όχι μόνο μια χαρά είσαι.... σουπερ είσαι.. ααααχχχχχ ερμα μου νιάτα και πούούού τσα-λακωθήκατε χιχιχιχιχι
Αγάπη μου γλυκιά εσύ, πάντα με ανεβάζεις μ'αυτά που μου λες να το ξέρεις.:D:D

Ίσως να έχεις δίκιο, ίσως να μην είναι τίποτα και να πρέπει απλά να χαλαρώσω λίγο, αλλά, φοβήθηκα μήπως είναι κάτι άλλο, κανένας πολυποδας ας πούμε, τόσα ακούμε....

Εμένα πάλι ρε παιδιά, γιατί με έχει πιάσει σώνει και καλά μια λύσσα ότι η Νάντιμορ είναι έγκυος?

Συμπεθερούλα μου, δεν θέλω να σε ξεσηκώσω αλλά το προαίσθημά μου μού λέει ότι έχει έρθει η ώρα σου. Αν δεν είναι αυτόν τον μήνα, θα είναι τον άλλο.

Και είναι περίεργο που αισθάνομαι έτσι, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα προαίσθημα ότι ήρθε η ώρα της. Κάθε μήνα που έκανε προσπάθειες, πίστευα ότι δεν έγινε τίποτε κι ότι θα αδιαθετήσει.

Νάντιμορ, είμαι σίγουρη, αν δεν γίνει αυτόν τον μήνα, θα γίνει τον άλλο ή τον παράλλο το πολύ.

Λύσσαξες μαρή συμπεθέρα,λύσσαξες!!!...Είναι ο μόνος μήνας, επαναλαμβάνω που δεν ελπίζω σε τίποτα...
Καλημερα!!!!!

Καλε που εξαφανιστηκατε ολες σημερα??????

Εχω νεα!!!!!

Καλημέρα Κάτια μου!...εγώ είμαι εδώ....ακούω τα υπέροχα νέα σου!!!:P

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα Ναντομορακι μου!!!

Καναμε εχθες την αυχενικη και ολα ειναι πολυ καλα και φυσιολογικα!!!!

Και μαλλον με ποσοστο 80% εχουμε........................ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!:D:D:D

Βεβαια μας ειπε να μη το δεσουμε κιολας.....αλλα ετσι ειδε!!!:rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κι άλλο αγοράκι στην παρέα??......Τι πάθατε όλες?:P....πλάκα σου κάνω Κάτια μου, σημασία έχει ότι είναι γερό το παιδάκι σας!!....Πάντως πολλά αγόρια ρε παιδί μου......Γι'αυτό κι εγώ ΟΤΑΝ μείνω έγκυος θα κάνω κορίτσι!!...για αλλαγή...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω να σου πω οτι δεν εισαι η μονη:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εγω το πιστευω αυτο που λες αλλα με μαλωνει οποτε το παιζω κινεζος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλημερα!!!τι κανετε φιλεναδες;;;

κατια μου σε ειχα στο νου μου απο χτες οταν ειδα οτι θα πηγαινες Αθηνα.

ολα καλα με την αυχενικη ε;τι καλα!!!

και εχουμε και ΓΙΟΚΑ μαλλον!!!!

τα μπεμπε παπουτσια που λεγαμε να φυγουν σε σιελ για Κορινθο και αμεσα παρακαλω!!! :-D :-D :-D

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Κι άλλο αγοράκι στην παρέα??......Τι πάθατε όλες?:P....πλάκα σου κάνω Κάτια μου, σημασία έχει ότι είναι γερό το παιδάκι σας!!....Πάντως πολλά αγόρια ρε παιδί μου......Γι'αυτό κι εγώ ΟΤΑΝ μείνω έγκυος θα κάνω κορίτσι!!...για αλλαγή...:rolleyes:

αντε ωραια!!!οποτε σε καβατζωνω εγω για τον γιο μου τοτε!!!που ειναι και κουκλος για να μην ξεχνιομαστε!!!ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

νατα νατα κι αλλο κοριτσακι μας ετοιμαζει παιδαρο???:P:p:pγιουπι!!!

παντως παιδια που αγοραζαμε και αγοραζει η αδερφη μου ρουχα και πραγματα για τον ανηψιο μου ολοι οι μαγαζατορες λενε οτι φετος ειναι η χρονια των αγοριων!!!αντε καιρος ητανε γιατι σαν πολυ ειχαμε αυξηθει εμεις!!!:mrgreen:

ολα καλα Κατιουσκα μου???τι κοιτανε???πως ειναι το νινι μεγαλωσε??:confused:αχ πεσ μου να ξερω

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Μωρέ που πήγατε όλες σήμερα???????

11μιση πήγε ξυπνήστε κοριτσούδες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Καλημερα Μπιφτεκακι μου μην φωναζεις ξυπνησαμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι φτιανς σημερις???εισαι καλυτερα???

καλημερα!!!τι κανετε φιλεναδες;;;

κατια μου σε ειχα στο νου μου απο χτες οταν ειδα οτι θα πηγαινες Αθηνα.

ολα καλα με την αυχενικη ε;τι καλα!!!

και εχουμε και ΓΙΟΚΑ μαλλον!!!!

τα μπεμπε παπουτσια που λεγαμε να φυγουν σε σιελ για Κορινθο και αμεσα παρακαλω!!! :-D :-D :-D

Καλημερα Ρενιβακι μου:P τι κανετε???κοιμαστε??

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κατιούσκα μου, ήμουν σίγουρη ότι θα έχεις αγοράκι! Χαίρομαι που είναι γερό και δυνατό, πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη! Μπράβο, φιλεναδούλα μου.

Ναντιμοσυμπεθερούλα, είπαμε ότι πρέπει να κάνεις κοριτσάκι, για να μπορούμε να συμπεθεριάσουμε!

Κρισάκι, κι εγώ θα κάνω τον κινέζο, γιατί δεν θέλω να την ξεσηκώνω.

Ρενιβάκι, τι κάνεις? Πώς πάει το μπεμπουλίνι? Δεν μπορείς να καβατζώσεις την ναντιμορ, γιατί την έχω καβατζώσει εγώ. Πάντως, αν κάνω κι εγώ κορίτσι, σου την παραχωρώ, γιατί εγώ την κόρη μου δεν θα τη στείλω εκεί πάνω, να μου την πάρετε και να μην την βλέπω!:D:D:D:D:D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω να σου πω οτι δεν εισαι η μονη:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εγω το πιστευω αυτο που λες αλλα με μαλωνει οποτε το παιζω κινεζος:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έτσι να συνεχίσεις.......:P Καλημέρα λουλουδομωρό μας!!
αντε ωραια!!!οποτε σε καβατζωνω εγω για τον γιο μου τοτε!!!που ειναι και κουκλος για να μην ξεχνιομαστε!!!ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Καλημέρα PENIBA μας!!!Α, πολύ θα το ήθελα αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις την Μπιπίτσα που μ'εχει καβαντζώσει για τον δικό της γιο!!:lol::lol:.....Μπορεί να κάνω και δίδυμα, δεν ξέρεις!!:P:p:p
Καλημερα Μπιφτεκακι μου μην φωναζεις ξυπνησαμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι φτιανς σημερις???εισαι καλυτερα???

Καλύτερα είμαι, λίγο το πρωί είχα κάποιες ενοχλησούλες....περισσότερο σήμερα με προβληματίζει ο γαϊδουρόβηχας που έχω!!!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...