Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω να καθαρισω το μπανιο...τα λεμε αργοτερα κουκλιτσες!!!:tongue:

Καλο καθαρισμα...μονο μην σκυβεις πολυ...εκτος και αν ειναι ο συζηγος στο σπίτι..χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα αγαπες!!! Είμαι λίγο συγκινημένη σήμερα με την Αθηνά μας.. Πώς πέρασε έτσι το καιρός βρε κορίτσια?

Τα λέτε όλα αυτά γιατί ζηλεύετε τις επιδόσεις μου!!!.......4 ολόκληρες φορές έκανα σεξ αυτόν τον μήνα!....αξειοσημείωτο γεγονός!!!

Τί εννοείς 4 φορές αυτόν τον μήνα από 1/3 και μετά? :tongue::mrgreen: :mrgreen:

Λοιπον πηγα χτες στο γιατρο...αυτο το αιματα κι που ειχα το Σαββατο ηταν μαλλον περιοδος αλλα μου εδωσε και κατι χαπια προγεστερονης να παρω για δεκα μερες και μετα θα τα σταματησω για να ερθει....και ο Θεος βοηθος...

Βρε Γιωργίτσα εγώ δεν τα ήξερα όλα αυτά.. Τες πα.. θεραπειούλα και μετά μπεμπε με πιθανότητα 100% ναι?

ρωτηστε το κρισακι και οτι σα πει ειναι το αντιθετο χαχαχαχα

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!...ναι να σαςπω και τα νεα μας ο μπεμπακος μου εφτασε τα 106 γρ..ειναι πολυ καλος και πολυ κινητικος....πιπιλαμε απο τωρα τα δαχτυλακια μας και παιδευουμε τη μανουλα με ζαλαδες και εξαγωγες,με αποτελεσμα σημερα να τη βγαλω στο κρεββατι

Ωραία νέα :D :D :D

ΠΙΠΕΡΙ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!ΜΟΥ ΚΑΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

:lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Νάτος πάλι ο πόνος.....αν δεν έκανε τα διαλλείμματα που κάνει θα νόμιζα πως είναι σκωληκοειδιτιδα..

ρε μπας κι είναι τίποτα άλλο...?...προχθές είδα στον ύπνο μου έναν γιατρό να μου λέει πως έχω την παλιαρρώστια....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

χίλια συγγνωμη που εξαφανιστηκα! εφυγα για δουλιτσες και σε λιγακι θα παω σπίτι! έυχαριστω πολύ για την κουβεντούλα και λυπαμαι που το λεω αλλά παρηγορηθηκα λιγακι που δεν τα περναω μόνο εγω αυτα :rolleyes:

Bαλε και τον δικο μου στους λαπαδες!!!Ενταξει εμεις το ξεκινησαμε το αθλημα μετα τον σαραντισμο μετα απο κουβεντα βεβαια...γιατι τον εβλεπα να ειναι καπως χ@σε ψηλα κι αγναντευε...τεσπα τη πρωτη βδομαδα ειμασταν οκ και μετα παλι μια απο τα ιδια........βολεψακηδες παιδι μου.....σου λεει...που να τρεχω τωρα...ασε εχει και ποδοσφαιρο....εχει και ταινια,ποναει και η μεση μου ειμαι και κουρασμενος...μια χαρα δεν ειμαι στο καναπε μου;;;:evil::evil::evil::evil:

αααακια και ο δικος σου χεζει ψηλα και αγναντευει; χα χα χα !

Να του τα πεις ολα αυτα...οχι σε καυγα,μια ηρεμη συζητηση χρειαζεται,να ξεκαθαρισετε καποια πραγματα,οτι εσυ εκτος απο μανα εισαι και γυναικα!!!Καποια στιγμη που το νινακι θα κοιμαται και θα εισαι και εσυ ξεκουραστη και ηρεμη βαλτον κατω και μιλα του.....πιστευω οτι κι αυτος το χρειαζεται...μην κοιτας που εμεις ειμαστε φτιαγμενες να τα αντεχουμε ολα....αυτοι τα χανουν παιδι μου....εγω εχω 3 μηνες που προσπαθω να πεισω τον δικο μου να μετακομισουμε!!!!Φοβαται μια μετακομιση....που να εχουμε και μωρο στο σπιτι....να τον εβλεπες οταν μου εκανε παρεα μετα τη σπερματεγχυση,που εμεινα ξαπλα στο ιατρειο κανενα μισαωρο....ειχε χασει το χρωμα του...φοβουνται παιδι μου...φοβουνται τις αλλαγες γενικα,δεν προσαρμοζονται τοσο ευκολα οσο εμεις....

ήρεμη κουβεντούλα;;;;:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

όχι πια :twisted:, μόνο παντοφλα τωρα 780383un9b9e32op.gif

Λοιπον,εχω βασιμες υποψιες οτι αντι για κανελλα,στον καφε εριξα κοκκινο πιπερι....:confused::confused::confused::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ε οχι ρε κοριτσι! συγκεντρωωωωσοουουουουουου :tongue:

Κοριτσια.....εγραφα εγραφα....... ηρθε κοσμος στην δουλεια.....και μετα μπλοκαρε και σβηστικαν!!!:evil:

Λοιπον τωρα δεν εχω χρονο να ξαναγραφω.....φευγουμε σε λιγο για Αθηνα!!!

Σας φιλω ολες!!

Αυριο θα εχω νεα!!!:D

περιμενουμε με αγωνια τα νεα του σπορακίου σου !!!!

Νάτος πάλι ο πόνος.....αν δεν έκανε τα διαλλείμματα που κάνει θα νόμιζα πως είναι σκωληκοειδιτιδα..

ρε μπας κι είναι τίποτα άλλο...?...προχθές είδα στον ύπνο μου έναν γιατρό να μου λέει πως έχω την παλιαρρώστια....

φτου φτου φτου και ξανα μανα φτου! τι λες παιδι μου;

παντως και εγω οταν προσπαθουσα για το μπεμπε από τα ψυχοσωματικα όλο τετοιες βλακειες σκεφτομουν και ειχα απειρους εφιαλτες!

Λοιπον σκατουλα μου εχω νεα!!!!!!

Ο γιατρουλης μου δεν χρησιμοποιει ποια αυτην την μεθοδο το εκανε παλια.Αλλα ειναι αναγκαιο με την χορηγηση τετοιον χαπιων να υπαρχει παρακολουθηση των ωοθηλακιων!!!Πρεπει να σε παρακολουθει γιατρος λιγο πριν απο την ωορηξια σου και μετα για να ελεγχει των αριθμο και τα σταδια ωριμανσης ολως των ωαριων.Και ναι ο πονος θα μπορουσε να οφειλεται και σε κατι τετοιο αλλα δεν μπορουμε χωρις εξεταση να αποφανθουμε.

Ελπιζω να τα μετεφερα σωστα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εδω εγω ερχομαι να συμπληρωσω να τσακιστεις να παρεις το απογευμα τηλ στο γιατρο να κλεισεις ραντεβου με ακους???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα αγαπες!!! Είμαι λίγο συγκινημένη σήμερα με την Αθηνά μας.. Πώς πέρασε έτσι το καιρός βρε κορίτσια?

Τί εννοείς 4 φορές αυτόν τον μήνα από 1/3 και μετά? :tongue::mrgreen: :mrgreen:

Βρε Γιωργίτσα εγώ δεν τα ήξερα όλα αυτά.. Τες πα.. θεραπειούλα και μετά μπεμπε με πιθανότητα 100% ναι?

Ωραία νέα :D :D :D

:lol::lol::lol:

γεια σο γλωσσου μου τι κανει η μπεμπα???κλωτσαει κλωτσαει ???εεεεεεεεεμμμμ με τετοια μανα πως να μην κλωτσαει????:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κορίτσια, συγγνώμη που εξαφανίστηκα, είχα πολλή δουλειά.

Μακάριναέρθει, έχεις χίλια δίκια. Πες τα εδώ να ξεσπάσεις. Η ψυχολογία της γυναίκας μετά από εγκυμοσύνη, τοκετό και λοχεία είναι πολύ ιδιαίτερη, συν τα κιλά, συν το ότι δεν αισθάνεται ποθητή, άρα καταρρακώνεται, αλλά οι άντρες χαμπάρια δεν παίρνουν.

Ναντιμοράκι, τα κορίτσια έχουν δίκιο. Δεν είναι σωστό να παίρνεις κλομιφαίν χωρίς παρακολούθηση, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί κάποια κύστη και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Αν ήμουν στη θέση σου, θα πήγαινα να κάνω μια σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο, ώστε να μην φορτωθώ τόσα φάρμακα. Πολλές κοπέλες έκαναν όχι μόνο σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο αλλά και εξωσωματική σε φυσικό κύκλο με το ένα και μοναδικό ωάριο που είχαν.

Όσον αφορά τώρα τον Χασιάκο, παίρνεις τηλ. και τους λες ότι έχεις 1,5 χρόνο εντατικών προσπαθειών και δεν μένεις έγκυος κι ότι θέλεις ραντεβού. Πάντα την πρώτη φορά σε βλέπει ο συνεργάτης του Χασιάκου που λέγεται Μουστακαρίας, ο οποίος είναι εξειδικευμένος σε εξωσωματικές και σπερματεγχύσεις. Αυτός βλέπει το ιστορικό σου, σου λέει τη γνώμη του, ενημερώνει τον Χασιάκο και στη συνέχεια βλέπεις τον Χασιάκο τον ίδιο πολύ σύντομα. Οι περισσότερες που έχουν πάει έτσι στον Χασιάκο, έχουν δει πρώτα τον Μουστακαρία και στη συνέχεια έκαναν σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο. Εγώ ξέρω πολλές που πέτυχαν με την πρώτη. Επίσης, ξέρω και κοπέλα με μια σάλπιγγα που έκανε εξωσωματική σε φυσικό κύκλο στον Μουστακαρία και πέτυχε με την πρώτη και τώρα περιμένει το μπεμπάκι της.

Την προηγούμενη εβδομάδα μια κοπέλα από το φόρουμ, η οποία είχε απαυδήσει να προσπαθεί για εγκυμοσύνη, έκλεισε ραντεβού στον Χασιάκο, την είδε ο Μουστακαρίας, της είπε ότι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα κι αν θέλει, να προσπαθήσει λίγο ακόμη μόνη της, εναλλακτικά της πρότεινε σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο, η κοπέλα που δεν άντεχε άλλο τις προσπάθειες και, επειδή έτυχε να είναι έτοιμο το ωάριό της, έκανε σπερματέγχυση το Σάββατο το πρωί και τώρα αναμένει. Την άλλη βδομάδα θα μάθουμε αν έμεινε ή όχι έγκυος.

Διαφημίσεις

Γλυκά μου κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες πολύ, πάρα πολύ για τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας γιατί πραγματικά τις είχα ανάγκη.

Τηλεφώνησα στον γιατρό μου, και του είπα ότικαι σήμερα πονάω πολύ και με ρώτησε τι παυσίπονο πήρα χθες, :evil: "ντεπόν", του λέω, και ήταν ψέμα γιατί εγώ δεν πήρα καθόλου παυσίπονο, το θέμα δεν είναι να πάρω κάτι για να περάσει ο πόνος, αλλά τί είναι αυτός ο πονος.Ο διάλογος που είχαμε σήμερα:

Γ: "Τι παυσίπονο πήρες?

Εγώ: "Ντεπόν"

Γ:"Ε, δεν πήρες και κανένα βαρύ παυσίπονο, πάρε βολταρέν"

Εγώ: Α, μάλιστα.Μήπως γιατρέ θα πρέπει να κάνω κανέναν υπέρηχο, μήπος έχει δημιουργηθεί κάτι με τα χάπια?"

Γ: "Όχι ,δεν είναι από τα χάπια, Αν ήταν τα χάπια θα πονούσες τις πρώτες μέρες, τότε που τα πήρες.Μπορεί να είναι κολικός εντέρου".

Εγώ: Μα πονάω από τότε που τελείωσα τα χάπια, να μην κάνω έναν υπέρηχο?"

Γ: "Ε......άμα θες κάνε, δεν είναι κακό...":rolleyes:

Κι ερωτώ πόσο ηλίθια πρέπει να είμαι, για να τον ακούσω και να πάρω τα χάπια χωρίς να με παρακολουθήσει??...:evil::evil:

Κοντεύω να σκάσω από τα νεύρα μου. Ήρθα σπίτι να φάω και ξαναφεύγω σφαίρα να πάω στην παθολόγο μου, να με κατευθύνει, να μου γράψει ίσως να κάνω έναν υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας, να αποκλείσουμε σκωληκοειδίτιδες, κολικούς εντέρου και να κανονίσω να πάω σε έναν γυναικολόγο της προκοπής. Κι ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αν αυτός θα είναι ο Σακαρελλος της Αθηνάς, ο Χασιάκος της Μπιπίτσας ή κάποιος άλλος. Αν έχω νεότερα, θα μπω το βράδυ να σας τα πω. Φιλάκια...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γλυκά μου κοριτσάκια, σας ευχαριστώ όλες πολύ, πάρα πολύ για τις συμβουλές σας και τις γνώμες σας γιατί πραγματικά τις είχα ανάγκη.

Τηλεφώνησα στον γιατρό μου, και του είπα ότικαι σήμερα πονάω πολύ και με ρώτησε τι παυσίπονο πήρα χθες, :evil: "ντεπόν", του λέω, και ήταν ψέμα γιατί εγώ δεν πήρα καθόλου παυσίπονο, το θέμα δεν είναι να πάρω κάτι για να περάσει ο πόνος, αλλά τί είναι αυτός ο πονος.Ο διάλογος που είχαμε σήμερα:

Γ: "Τι παυσίπονο πήρες?

Εγώ: "Ντεπόν"

Γ:"Ε, δεν πήρες και κανένα βαρύ παυσίπονο, πάρε βολταρέν"

Εγώ: Α, μάλιστα.Μήπως γιατρέ θα πρέπει να κάνω κανέναν υπέρηχο, μήπος έχει δημιουργηθεί κάτι με τα χάπια?"

Γ: "Όχι ,δεν είναι από τα χάπια, Αν ήταν τα χάπια θα πονούσες τις πρώτες μέρες, τότε που τα πήρες.Μπορεί να είναι κολικός εντέρου".

Εγώ: Μα πονάω από τότε που τελείωσα τα χάπια, να μην κάνω έναν υπέρηχο?"

Γ: "Ε......άμα θες κάνε, δεν είναι κακό...":rolleyes:

Κι ερωτώ πόσο ηλίθια πρέπει να είμαι, για να τον ακούσω και να πάρω τα χάπια χωρίς να με παρακολουθήσει??...:evil::evil:

Κοντεύω να σκάσω από τα νεύρα μου. Ήρθα σπίτι να φάω και ξαναφεύγω σφαίρα να πάω στην παθολόγο μου, να με κατευθύνει, να μου γράψει ίσως να κάνω έναν υπέρηχο άνω-κάτω κοιλίας, να αποκλείσουμε σκωληκοειδίτιδες, κολικούς εντέρου και να κανονίσω να πάω σε έναν γυναικολόγο της προκοπής. Κι ακόμα δεν έχω αποφασίσει, αν αυτός θα είναι ο Σακαρελλος της Αθηνάς, ο Χασιάκος της Μπιπίτσας ή κάποιος άλλος. Αν έχω νεότερα, θα μπω το βράδυ να σας τα πω. Φιλάκια...

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά μια φίλη μου που πήρε τα κλομιφαίν έπαθε κύστη και πήρε για 3 μήνες αντισυλληπτικά, για να φύγει. Μετά η κύστη μίκρυνε, της είπε να σταματήσει τα αντισυλληπτικά, μετά της είπε να τα ξαναρχίσει και τελικά πήγε σε άλλο γιατρό και της είπε ότι αυτή είναι κύστη ενδομητρίωσης, ότι ίσως δεν φταίνε τα κλομιφαίν αλλά ο οργανισμός της έχει την τάση να δημιουργεί κύστες και σίγουρα τα κλομιφαίν βοήθησαν και της είπε ότι η κύστη αυτή θα πρέπει να αφαιρεθεί λαπαροσκοπικά.

Έχει πολύ μεγάλη σημασία να παρακολουθείς με υπέρηχο, γιατί μπορεί να έχεις ευαισθησία.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αυτός ο πόνος προέρχεται από κάποια κυστούλα που σπάει, έτσι τουλάχιστον μου είπε εμένα ο γυναικολόγος της γειτονιάς μου που τον ρώτησα. Επίσης, όταν είχα αυτούς τους πόνους, πήρα ντεπόν και μου πέρασε αμέσως αλλά παρόλο που έχω πάει σε νοσοκομείο δυο φορές γι' αυτό το θέμα, δεν μου βρήκαν τίποτε κι έτσι, όποτε με πιάνει, παίρνω ντεπόν και περνάει. Αλλά εγώ το έχω πάθει μέσα σε 8 χρόνια 4 φορές.

καλα τα εχω παρει τωρα.ρε ναντιμορ τι καθεσε και τον ακους.ακομα και αρλουμπες να του ελεγες επρεπε να σου πει απο μονος του να σε δει.ωραιος γιατρος.μην ασχολισαι μαζι του.πηγαινε σε εναν κανονικο γιατρο να σε δει.καλη επιτυχια.

Ελινάκι μου, τι κάνεις?......Η κοράκλα σου?....

Διάβασες τα δικά μου,ε?.....Τι να πω, έχω σκάσει από το πρωί....

Τώρα γύρισα απ'την παθολόγο μου, η οποία μου ζουλούσε κάμποση ώρα την κοιλιά, και δεν πονούσα πουθενά. "Αν ήταν σκωληκοειδίτης", μου είπε "θα τιναζόσουν από οξύ πόνο", μου έδωσε βέβαια να κάνω εξέτσαη αίματος και την έβαλε ΕΠΕΙΓΟΝ για να την κάνω αύριο το πρωί στο ΙΚΑ κι έτσι να σιγουρευτούμε για τα λευκά. Τώρα πρέπει να κάνω υπέρηχο γυναικολογικό κι έτσι έκλεισα στον Χασιάκο για την άλλη Πέμπτη. Επειδή όμως θα είμαι αδιάθετη τότε, θα πάω να κάνω τον υπέρηχο το Σάββατο στην EUROMEDICA και θα του δείξω αυτόν τον υπέρηχο. Η παθολόγος επίσης μου είπε πως πιθανότατα να είναι ωοθυλάκιο που ραγεί και "υποδύεται" οξύ πόνο. Αυτά τα νέα μου.....

Μπιπιτσάκι μου σ'ευχαριστώ για το τηλέφωνο που μου έστειλες......!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...