Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου θέλω να γράψω πολλά αλλά εχω το αφεντικό πάνω απʼτο κεφάλι μου....

Κρισάκι μου, το μόνο που μου είπε όταν μου έδωσε τα χάπια ήταν “θα σε δω σε 6 μήνες”....τι να πω?

Χαπάκι μου ξέχασα να σου ευχηθώ για τον αγόραρο!!

Κατιούσκα μου ,όχι δεν έχω υγρά σήμερα

Μπιπίτσα μου, τον Χασιάκο εννοείς?....είναι δύσκολο να κλείσω ραντεβού εκεί, έτσι δεν είναι?

Μπιφτεκακι μου!!!!!Με εχεις κουφανει!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:οχι εσυ δηλαδη ο γιατρος σου!!!!!Λοιπον γλυκουλα μου να κλεισεις ραντεβου με τον γιατρουλη τον αλλο συντομα.Δηλαδη τρελενομαι με κατι τετοια μιλαμε!!!!!!!!!

και που ξερει ο μαγκας πως αντιδραει εσενα ο οργανισμος σου στα χαπια.καλα αμα κανεις 2 ή 3 ή τεσσερα αμα εσυ εχεις κανει καμια δεκαρια και κανεις συνεχεια πως να μην πονας βρε κοριτσακι μου????:twisted::twisted::twisted:

θελεις να παρω να ρωτησω τον γιατρο μου το απογευμα???

Δεν θελω να σε τρομαξω και συγνωμη εαν το κανω θελω να σου δειξω ομως οτι πρεπει να συμβουλευτεις και δευτερο γιατρο πολυ συντομα γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα να σε αφηνει στο ελεος.

Μακαρι να ειναι ενα ζουζουνακι ο λογος που πονς αλλα εμεις δεν χανουμε τιποτα να το ελενξουμε!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ΠΙΠΕΡΙ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!ΜΟΥ ΚΑΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!!!:evil::evil::evil::evil:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αμαν ρε σαχλαμαρα!!!!!!!!

ζουζου γιατι αλλαξες φωτο???εβαλες ζουζουνι για να ταιριαζεται???:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αμαν ρε σαχλαμαρα!!!!!!!!

ζουζου γιατι αλλαξες φωτο???εβαλες ζουζουνι για να ταιριαζεται???:tongue:

Ειπα να βαλω ενα ζουζουνακι...δε μου μοιαζει????

Ρε διπλα διπλα τα βαζακια,ιδια βαζακια,ιδιο χρωμα προιοντος!!!!Αηδια σου λεω....και το κοιτουσα μεσα στην κουπα...σαν πολυ κοκκινο μου φανηκε....μην το δοκιμασετε....δεν πινεται!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Μπιφτεκακι μου!!!!!Με εχεις κουφανει!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:οχι εσυ δηλαδη ο γιατρος σου!!!!!Λοιπον γλυκουλα μου να κλεισεις ραντεβου με τον γιατρουλη τον αλλο συντομα.Δηλαδη τρελενομαι με κατι τετοια μιλαμε!!!!!!!!!

και που ξερει ο μαγκας πως αντιδραει εσενα ο οργανισμος σου στα χαπια.καλα αμα κανεις 2 ή 3 ή τεσσερα αμα εσυ εχεις κανει καμια δεκαρια και κανεις συνεχεια πως να μην πονας βρε κοριτσακι μου????:twisted::twisted::twisted:

θελεις να παρω να ρωτησω τον γιατρο μου το απογευμα???

Δεν θελω να σε τρομαξω και συγνωμη εαν το κανω θελω να σου δειξω ομως οτι πρεπει να συμβουλευτεις και δευτερο γιατρο πολυ συντομα γιατι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα να σε αφηνει στο ελεος.

Μακαρι να ειναι ενα ζουζουνακι ο λογος που πονς αλλα εμεις δεν χανουμε τιποτα να το ελενξουμε!!!:tongue:

Ναι, θέλω!.....πάρτον please!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναι, θέλω!.....πάρτον please!

οκ θα δοκιμασω και τωρα αλλα δεν νομιζω να απαντησει και αν δεν απαντησει θα παρω το απογευμα και θα σε παρω πισω καλα??αυτα τα ειπαμε κλομιφερν??νομιζω οτι και η αδερφη μου τα δοκιμασε ενα φεγγαρι αυτα ειναι???πες μου αν ειναι να παρω και αυτην ενα τηλ.

Τσουπ...ηρθα παλι..Κρισάκι και ζουζουνάκι.....

στη φατσουλα δεν μιλάω γιατι δεν με βλέπει και δεν μου μιλάει..κλαψ..κλαψ...:cry::cry::cry:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

493186rcvtildeag.png

Να ζουζουνακι μου σου εφερα καφεδάκι με κανελιτσα...αντε..χαζουλι μου..κολλησε το μυαλουδάκι απο τη γύρη..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλα ξερετε τι εχω παθει..επειδη εδω που γραφουμε ...εγω δηλαδη..βαζω ενδοιαμεσα και τελιτσες....τωρα γραφω και τις προσφορες με τον ιδιο τροπο..αφου εχει τρελαθει το ερμο το αφεντικο:tongue::tongue::tongue: μου λεει τι εχεις και βαζεις συνεχεις τελιτσες..πάει ρεζίλι εχω γίνει...αλλα who f...s

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

οκ θα δοκιμασω και τωρα αλλα δεν νομιζω να απαντησει και αν δεν απαντησει θα παρω το απογευμα και θα σε παρω πισω καλα??αυτα τα ειπαμε κλομιφερν??νομιζω οτι και η αδερφη μου τα δοκιμασε ενα φεγγαρι αυτα ειναι???πες μου αν ειναι να παρω και αυτην ενα τηλ.

Μικρη μου τα λενε κλομιφεν και τα παιρνω απο το Δεκεμβριο....και σε μενα η διαδικασια εχει ως εξης.....παιρνω τα χαπια,με εξεταζει,προκαλουμε την ωορηξια....και πλεον προχωραμε σε σπερματεγχυση....αλλα χωρις παρακολουθηση πιστευω οτι δεν εχει νοημα η διαδικασια.....εγω την πρωητ φορα ειχα 3 ωοθηλακια,τη δευτερη τρια,τελευταια ειχα δυο αλλα το ενα ειχε ωριμασει....και το θεμα ειναι οτι εχουν καποιο οριο τα χαπια...περα απο το εξαμηνο καλο ειναι να μην συνεχιζει η θεραπεια....γι αυτο κι εγω ειπα στο μπιφτεκακι να παρει και αλλη γνωμη,πριν παρει δευτερο κυκλο τα χαπια....Ασε που την πρωτη φορα ειχα κανει ελεγχο προγεστερονης,να δουμε κατα ποσον ο οργανισμος μου ανταποκρινεται στη θεραπεια....

377052ur1qj2v0dg.jpg

493186rcvtildeag.png

Να ζουζουνακι μου σου εφερα καφεδάκι με κανελιτσα...αντε..χαζουλι μου..κολλησε το μυαλουδάκι απο τη γύρη..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ααααχ ευχαριστω!!!!!Τι αναγουλα ηταν αυτη πρωι πρωι.....!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Κοριτσια.....εγραφα εγραφα....... ηρθε κοσμος στην δουλεια.....και μετα μπλοκαρε και σβηστικαν!!!:evil:

Λοιπον τωρα δεν εχω χρονο να ξαναγραφω.....φευγουμε σε λιγο για Αθηνα!!!

Σας φιλω ολες!!

Αυριο θα εχω νεα!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοριτσια.....εγραφα εγραφα....... ηρθε κοσμος στην δουλεια.....και μετα μπλοκαρε και σβηστικαν!!!:evil:

Λοιπον τωρα δεν εχω χρονο να ξαναγραφω.....φευγουμε σε λιγο για Αθηνα!!!

Σας φιλω ολες!!

Αυριο θα εχω νεα!!!:D

Φιλακια!!!Αντε περιμενουμε τα νεα σου!!!:D:D

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...