Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου θέλω να γράψω πολλά αλλά εχω το αφεντικό πάνω απʼτο κεφάλι μου....

Κρισάκι μου, το μόνο που μου είπε όταν μου έδωσε τα χάπια ήταν “θα σε δω σε 6 μήνες”....τι να πω?

Χαπάκι μου ξέχασα να σου ευχηθώ για τον αγόραρο!!

Κατιούσκα μου ,όχι δεν έχω υγρά σήμερα

Μπιπίτσα μου, τον Χασιάκο εννοείς?....είναι δύσκολο να κλείσω ραντεβού εκεί, έτσι δεν είναι?

Επεξεργάστηκαν by NADIMOR

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκια μου θέλω να γράψω πολλά αλλά εχω το αφεντικό πάνω απʼτο κεφάλι μου....

Κρισάκι μου, το μόνο που μου είπε όταν μου έδωσε τα χάπια ήταν “θα σε δω σε 6 μήνες”....τι να πω?

Μπιπίτσα μου, τον Χασιάκο εννοείς?....είναι δύσκολο να κλείσω ραντεβού εκεί, έτσι δεν είναι?

Δεν ξερω αν ειναι σωστο ή οχι αυτο που θα πω,δεν ξερω το γιατρο σου,αλλα οπως σου εχω ξαναπει,και συγκρινοντας παντα με τη δικη μου εμπειρια,ετσι?Δεν ξερω κι εγω σιγουρα οτι εμεις ακολουθουμε τη σωστη διαδικασια...απλα αυτο το παρε τα χαπια και θα σε δω σε 6 μηνες δεν μου αρεσει.....χωρις να δει αν και πως αντιδρα ο οργανισμος σου στα χαπια????Αυτα τα χαπια δημιουργουν κυστες σε καποιες περιπτωσεις....δεν πρεπει να το ελεγχει αυτο????Γιατι να σε αφηνει να ταλαιπωρεισαι και να μην παρακολουθειτε την ωορηξια,να την προκαλειτε κιολας,να ειστε σιγουροι βρε παιδι μου....θα σου ξαναπω τη γνωμη μου...παρε μονο εναν κυκλο τα χαπια και πανε σε αλλο γιατρο....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Ααααααααααααα......νομιζω οτι εθιξες θεμα που ποναει!!!!

Καταρχην να σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο!!!!

Σε καταλαβαινω πολυ......οταν ξεκινησα την θεραπεια με τα χαπακια(για να μην σχολιασω τον προηγουμενο καιρο)τοτε ηταν που επρεπε στις γονιμες να ειμαστε εκει!!!!!Σε πληροφορω οτι τις περισσοτερες φορες δεν το ειχα ευχαριστηθει ουτε εγω ουτε ο αντρας μου!!!Πες το αγχος.....πες ολα αυτα που γυροφερνουμε στο μυαλο....το αποτελεσμα παντως δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο!!Καναμε ερωτα μηχανικα.....το σκεφτομαι και αληθεια στεναχωριεμαι πολυ.....αλλα δεν ειναι ευκολο!!!Σε κατανοω απολυτα!!

Και αυτο που εγραψες στο τελος ηταν ενα μεγαλο μου παραπονο!!!

Παντα ΕΜΕΙΣ θα πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα....

ΕΜΕΙΣ να τους φτιαχνουμε το κεφι.....ΕΜΕΙΣ...ΕΜΕΙΣΣΣΣ......αντε συγχιστηκα τωρα!!!

καλημεραααααααα σε όλα τα κορίτσια!

Κατια μου εχετε θιξει ενα θεμα που ποναει πολύ! αν σας πω και εγω τα δικα μου θα καταλαβετε....

αν σας πω ότι εχουμε να κανουμε ερωτα από τις 12/1/2009 τι θα πειτε;

λίγες μερες μετα από τις 12/1 εμαθα οτι ειμαι εγκυος.

ο γιατρος λόγω της προηγουμενης παλλινδρομης μας απαγορευσε τις επαφες για ενα τετραμηνο... οκ ως εδω!

μετα το τετραμηνο ειχα αρχισει να το νοιωθω το μωρό οπότε δεν μου πηγαινε να σεξουαλιστω (χρησιμοποιω την φραση της ΒΡιτσας). αισθανόμουν πολύ μανα ρε παιδί μου και τίποτε άλλο. να μην τα πολυλογώ τον 9ο γενναω. για 40 ημερες απαγορευονται εκ νεου οι επαφες, πάλι οκ!

έλα όμως που από το Νοεμβριο και μετά που ΌΛΑ επιτελους επιτρεπονται δεν εχουμε κανει τιποτα;:evil:

επειδη με εχει προβληματισει πολυ το γεγονός εκατσα και εκανα κουβεντα του συζυγου και τον ρωτησα φυσικα πως είναι δυνατόν να μην "μου την πεφτει" ρε παιδί μου μετα από τόσο καιρό. μα καλά δεν εχει αναγκες αυτός; νέος άντρας ειναι παει στο καλό και ως γνωστον οι αντρες υποτιθεται ότι εχουν και περισσότερες ορμες, ετσι δεν ειναι;

αν δεν ειμαστε συνεχεια μαζί θα ορκιζόμουνα ότι κάτι άλλο παίζει...

και τι μου απαντησε βρε κορίτσια;

εεεε μου λεει δεν κανεις και εσυ τιποτα να με προκαλέσεις :shock:.

ποιος ΕΓΩ! που για 3 μηνες και περισσότερο ξυπναγα καθε 3 ωρες να θηλάσω, που ειχα γίνει σαν αγελαδα από κιλά, που η αυτοπεποίθηση μου είχε φτασει στα κατωτερα υπόγεια, εγώ που σερνόμουν απο την κούραση, που δεν ειχα χρόνο ούτε μπάνιο να κάνω, που ειχα μωρό, δουλειά, σπίτι, σύζυγο, ένα κάρο υποχρεώσεις και δεν συμμαζεύεται!

σκεφτηκε καθόλου ότι και εγω κουράστηκα να είμαι μόνο μάνα; ότι θέλω να αισθανθω και πάλι γυναίκα, ότι τον εχω αναγκη να με πλησιασει ερωτικά και να με δει σαν "την γκόμενα του" βρε αδερφέ και όχι σαν την μάνα του παιδιού του; σκέφτηκε άραγε ότι θα με ανέβαζε ψυχολογικά αν μου εδειχνε ότι ακόμα του αρέσω και ότι δεν μ βλέπει χοντρή όπως με λέπω εγω;:|

τι άλλο να σας πω; κατα τα άλλα ΕΓΩ επρεπε να δειξω το ενδιαφερον μου προς αυτόν και να βρω το κουράγιο καπου αναμεσα στην ώρα που σταζει το βυζί γάλα και τα κανει ο μικρός μου , να βάλω ενα σεξυ νεγκλιζέ και να του κουνηθώ!

αντε και εγω συγχιστηκα τωρα αλλα τα ειπα και ξεθυμανα :evil:

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

Τουριστας σου λεω!!!Επισκεψη θα παω,για καφε πως το λενε!!!!!Απλα θα σεξουαλιστω με το σωληνακι!!!!Αντε γιατι καταντησα να ειμαι ηρεμη μονο τις μερες που εχω περιοδο (γιατι μονο τοτε δε περιμενω κατι!!!) και μου την εδωσε....Ας μου δωσει καποιος ενα χαστουκι να συνελθω....καλα μη σπρωχνεστε!!!!!!Μα τετοια προθυμια!!!!!:twisted::twisted::twisted:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλα εμενα δε με βλέπεις είμαι μηπως αόρατη????/ γιατι δεν μου μιλας

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κατια μου εχετε θιξει ενα θεμα που ποναει πολύ! αν σας πω και εγω τα δικα μου θα καταλαβετε....

ο γιατρος λόγω της προηγουμενης παλλινδρομης μας απαγορευσε τις επαφες για ενα τετραμηνο... οκ ως εδω!

μετα το τετραμηνο ειχα αρχισει να το νοιωθω το μωρό οπότε δεν μου πηγαινε να σεξουαλιστω (χρησιμοποιω την φραση της ΒΡιτσας). αισθανόμουν πολύ μανα ρε παιδί μου και τίποτε άλλο. να μην τα πολυλογώ τον 9ο γενναω. για 40 ημερες απαγορευονται εκ νεου οι επαφες, πάλι οκ!

έλα όμως που από το Νοεμβριο και μετά που ΌΛΑ επιτελους επιτρεπονται δεν εχουμε κανει τιποτα;:evil:

επειδη με εχει προβληματισει πολυ το γεγονός εκατσα και εκανα κουβεντα του συζυγου και τον ρωτησα φυσικα πως είναι δυνατόν να μην "μου την πεφτει" ρε παιδί μου μετα από τόσο καιρό. μα καλά δεν εχει αναγκες αυτός; νέος άντρας ειναι παει στο καλό και ως γνωστον οι αντρες υποτιθεται ότι εχουν και περισσότερες ορμες, ετσι δεν ειναι;

ποιος ΕΓΩ! που για 3 μηνες και περισσότερο ξυπναγα καθε 3 ωρες να θηλάσω, που ειχα γίνει σαν αγελαδα από κιλά, που η αυτοπεποίθηση μου είχε φτασει στα κατωτερα υπόγεια, εγώ που σερνόμουν απο την κούραση, που δεν ειχα χρόνο ούτε μπάνιο να κάνω, που ειχα μωρό, δουλειά, σπίτι, σύζυγο, ένα κάρο υποχρεώσεις και δεν συμμαζεύται!

σκεφτηκε καθόλου ότι και εγω κουράστηκα να είμαι μόνο μάνα; ότι θέλω να αισθανθω και πάλι γυναίκα, ότι τον εχω αναγκη να με πλησιασει ερωτικά και να με δει σαν "την γκόμενα του" βρε αδερφέ και όχι σαν την μάνα του παιδιού του; σκέφτηκε άραγε ότι θα με ανέβαζε ψυχολογικά αν μου εδιχνε ότι ακόμα του αρέσω και ότι δεν μ βλέπει χοντρή όπως με λέπω εγω;:|

τι άλλο να σας πω; κατα τα άλλα ΕΓΩ επρεπε να δειξω το ενδιαφερον μου προς αυτόν και να βρω το κουράγιο καπου αναμεσα στην ώρα που σταζει το βυζί γάλα και τα κανει ο μικρός μου , να βάλω ενα σεξυ νεγκλιζέ και να το κουνηθώ!

Πες τα να ξεσπασεις!!!!Εδω αδειαζουμε ολες τα νευρα μας!!!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.....αλλα τι να το κανω,πες μου,να το εχω.....μετα λενε εμας παραξενες....μηπως φοβηθηκε να σε πλησιασει,μην τον απορριψεις λογω κουρασης και ολων οσων ειπες πριν???Τι να πω...η ψυχολογια των αντρων ειναι πολυ περιεργη....ισως περιμενε να δει οτι εσυ εισαι ετοιμη παλι,γι αυτο δεν εκανε τιποτα....μην κοιτας που το παιζουν βαριοι και ασηκωτοι....φοβουνται κατα βαθος....τρεμουν την απορριψη,οποτε προτιμουν την αδρανεια....κι ας σκανε γιατι σιγουρα εχουν πιο πολλες ορμες απο εμας!!!Να του τα πεις ολα αυτα ομως που νιωθεις....δε θα σκαμε μονες μας....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Πες τα να ξεσπασεις!!!!Εδω αδειαζουμε ολες τα νευρα μας!!!!ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.....αλλα τι να το κανω,πες μου,να το εχω.....μετα λενε εμας παραξενες....μηπως φοβηθηκε να σε πλησιασει,μην τον απορριψεις λογω κουρασης και ολων οσων ειπες πριν???Τι να πω...η ψυχολογια των αντρων ειναι πολυ περιεργη....ισως περιμενε να δει οτι εσυ εισαι ετοιμη παλι,γι αυτο δεν εκανε τιποτα....μην κοιτας που το παιζουν βαριοι και ασηκωτοι....φοβουνται κατα βαθος....τρεμουν την απορριψη,οποτε προτιμουν την αδρανεια....κι ας σκανε γιατι σιγουρα εχουν πιο πολλες ορμες απο εμας!!!Να του τα πεις ολα αυτα ομως που νιωθεις....δε θα σκαμε μονες μας....

Συμφωνω απολυτα....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ποιος ΕΓΩ! που για 3 μηνες και περισσότερο ξυπναγα καθε 3 ωρες να θηλάσω, που ειχα γίνει σαν αγελαδα από κιλά, που η αυτοπεποίθηση μου είχε φτασει στα κατωτερα υπόγεια, εγώ που σερνόμουν απο την κούραση, που δεν ειχα χρόνο ούτε μπάνιο να κάνω, που ειχα μωρό, δουλειά, σπίτι, σύζυγο, ένα κάρο υποχρεώσεις και δεν συμμαζεύεται!

σκεφτηκε καθόλου ότι και εγω κουράστηκα να είμαι μόνο μάνα; ότι θέλω να αισθανθω και πάλι γυναίκα, ότι τον εχω αναγκη να με πλησιασει ερωτικά και να με δει σαν "την γκόμενα του" βρε αδερφέ και όχι σαν την μάνα του παιδιού του; σκέφτηκε άραγε ότι θα με ανέβαζε ψυχολογικά αν μου εδειχνε ότι ακόμα του αρέσω και ότι δεν μ βλέπει χοντρή όπως με λέπω εγω;:|

τι άλλο να σας πω; κατα τα άλλα ΕΓΩ επρεπε να δειξω το ενδιαφερον μου προς αυτόν και να βρω το κουράγιο καπου αναμεσα στην ώρα που σταζει το βυζί γάλα και τα κανει ο μικρός μου , να βάλω ενα σεξυ νεγκλιζέ και να του κουνηθώ!

Αχ βρε κοριτσακι μου ποσο δικιο εχεις!!!!

Να σε ρωτησω....ολες αυτες τις ερωτησεις που εθεσες πιο πανω και σε "βασανιζουν" του τις εκανες και του ιδιου?????????

Ενταξει μιλαμε για ποοοοοοοοοοολυ καιρο!!!!

Του ειπες για τις αναγκες που εχεις εσυ και πως ειναι η ψυχολογια σου???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

ναι καλα... παλιοτερα γιατι δεν την φοβόταν την απόρριψη και καθε τρεις και λίγο με κυνηγούσε ε; γιατι δεν κανει την προσπαθεια του και αν δείξω κάτι αλλο να εχει να μου το λεει μετα; εγω προσπάθησα κυρια μου αλλά εσυ δεν.... τι να πω; ενα μόνο: όταν παντρευονται γινονται λαπαδες! ή μονο ο δικός μου λαπαδιασε;;;;:mrgreen:

Αχ βρε κοριτσακι μου ποσο δικιο εχεις!!!!

Να σε ρωτησω....ολες αυτες τις ερωτησεις που εθεσες πιο πανω και σε "βασανιζουν" του τις εκανες και του ιδιου?????????

Ενταξει μιλαμε για ποοοοοοοοοοολυ καιρο!!!!

Του ειπες για τις αναγκες που εχεις εσυ και πως ειναι η ψυχολογια σου???

εννοειται ότι του τα είπα και με το καλο και με το αγριο φυσικα, αλλά αγρόν ηγοραζε :?

τελος παντων μην σας πρηζω και κυριως μην σας τρομοκρατω ειδικά τις εγκυούλες :P

ναι καλα... παλιοτερα γιατι δεν την φοβόταν την απόρριψη και καθε τρεις και λίγο με κυνηγούσε ε; γιατι δεν κανει την προσπαθεια του και αν δείξω κάτι αλλο να εχει να μου το λεει μετα; εγω προσπάθησα κυρια μου αλλά εσυ δεν.... τι να πω; ενα μόνο: όταν παντρευονται γινονται λαπαδες! ή μονο ο δικός μου λαπαδιασε;;;;:mrgreen:

Bαλε και τον δικο μου στους λαπαδες!!!Ενταξει εμεις το ξεκινησαμε το αθλημα μετα τον σαραντισμο μετα απο κουβεντα βεβαια...γιατι τον εβλεπα να ειναι καπως χ@σε ψηλα κι αγναντευε...τεσπα τη πρωτη βδομαδα ειμασταν οκ και μετα παλι μια απο τα ιδια........βολεψακηδες παιδι μου.....σου λεει...που να τρεχω τωρα...ασε εχει και ποδοσφαιρο....εχει και ταινια,ποναει και η μεση μου ειμαι και κουρασμενος...μια χαρα δεν ειμαι στο καναπε μου;;;:evil::evil::evil::evil:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Να του τα πεις ολα αυτα...οχι σε καυγα,μια ηρεμη συζητηση χρειαζεται,να ξεκαθαρισετε καποια πραγματα,οτι εσυ εκτος απο μανα εισαι και γυναικα!!!Καποια στιγμη που το νινακι θα κοιμαται και θα εισαι και εσυ ξεκουραστη και ηρεμη βαλτον κατω και μιλα του.....πιστευω οτι κι αυτος το χρειαζεται...μην κοιτας που εμεις ειμαστε φτιαγμενες να τα αντεχουμε ολα....αυτοι τα χανουν παιδι μου....εγω εχω 3 μηνες που προσπαθω να πεισω τον δικο μου να μετακομισουμε!!!!Φοβαται μια μετακομιση....που να εχουμε και μωρο στο σπιτι....να τον εβλεπες οταν μου εκανε παρεα μετα τη σπερματεγχυση,που εμεινα ξαπλα στο ιατρειο κανενα μισαωρο....ειχε χασει το χρωμα του...φοβουνται παιδι μου...φοβουνται τις αλλαγες γενικα,δεν προσαρμοζονται τοσο ευκολα οσο εμεις....

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...