Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλά κάνεις και απαντάς.. με βοηθάνε πολύ αυτές οι συζητήσεις για να ξέρω τι να περιμένω. Είχα βέβαια κι εγώ την πρώτη φορά 2 σάκους.. αλλά δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο. Περιμένω να δω αύριο αν θα ανέβει αρκετά ή όχι.. αν θα διπλασιαστεί.. αν θα τριπλασιαστεί.. για να έχω την πρώτη ενδειξη. Απλώς δεν ξέρω πότε είναι η σωστή μέρα για να κλείσω τον πρώτο υπέρηχο..!

Εγώ για πρώτο υπέρηχο πήγα  15η ημέρα από την ετ... και μετά από ένα 10ημερο φάνηκαν οι 2 σακοι!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναντιμοράκι, μόνο 4 φορές? Έτσι όπως μας τα γράφεις είναι σαν να έκανες 14!!!:-D:-D:-D

Κατιούσκα, έχεις δίκιο σε όλα. Υπομονή χρειάζεται και ψυχραιμία που δεν την έχουμε πάντα.

Κρισάκι, κι εγώ του τα έχω πει υπό μορφή αστείου και καταλαβαίνει αλλά έλα που τον πιάνει άγχος. Γι' αυτό παίρνω τα τεστ ωορρηξίας, αλλιώς θα τρελαινόμουν εγώ από το άγχος.

Τζορτζάκι, ξέρω ότι ο Χασιάκος κάνει υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση χωρίς να χρειάζεται να βάλει το σπιράλ ή το καθετηράκι, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το χειρουργείο, μπορείς κατευθείαν να ξεκινήσεις προσπάθειες. Το ξέρω σίγουρα, γιατί μια κοπελιά από το φαν κλαμπ του Χασιάκου, με την οποία μιλάμε, φοβόταν το ίδιο πράγμα αλλά τελικά ο Χασιάκος έχει άλλη μέθοδο και αμέσως έμεινε έγκυος μετά το χειρουργείο. Ψάξτο λιγάκι αυτό το θέμα.

Ζουζούνα μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα ήθελα να είσαι στην Αθήνα, να βρισκόμασταν, να τα λέγαμε από κοντά, να σου έκανα μια αγκαλιά.

ΝΑι Ιολάκι μου ..απλα το σπιραλ το βάζουν μόνο στις συμφίσεις για να μην γινουν ξανά...μπορεί να μην βάλει και τίποτα αν θες αλλα υπάρχει ο κίνδυνος να βγουν ξανα...

Το θέμα είναι οτι ο γιατρος μου είναι αυτή η ειδικότητα του και δεν θα ήθελα να βγω πάλι στο ψαξιμο για γιατρό...ασε που τον εμπιστευομαι πάρα πολύ και είναι ο μοναδικος που με εχει ηρεμίσει...

Ισως ο Χασιακος να κανει αυτο με το καθετιράκι..αυτο είναι μόνο για 10 μέρες και μετα κανονικά βουρ...τεσπα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σου πω εισαι μουρλή....αλλα τι να κανω στους τρελους λεμε ναι...

αρα ΝΑι πήγαινε στο γιατρό....

ααα για πε πως τα περάσατε με την συμπεθέρα μου?

Χαπάκι μου καλημέρα...τι βλέπω ..πέσαμε έξω..εεε κιάλος γιος εε....εμ τι να κανουμε γεμίσαμε αγορομάνες...Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό...ο αντρας τι ειπε? πεταξε???

2037309r7159whh3r.gif

Για σενα απο το Λιακο σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ευχαλιθτω Λιακο μου και εγω θε αγαπαω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αντε να πω και τα δικα μου,αν και ειπα δεν θα ξαναμιλησω γι αυτο....Δευτερα ξεκινησα με καφε,ετσι???Με 2 μερες καθυστερηση....εκανα χοριακη, 1,08....τιποτα δηλαδη....ειπε η μικροβιολογος,και κατι να πηγε να γινει,δεν εγινε....Τριτη μου ηρθε αιμα,παρα πολυ,σχεδον μαυρο και πολυ πηχτο,κομματια εβγαιναν...απο το απογευμα ελαττωθηκε και τωρα ειμαι παλι στα καφε!!!!!Εχω κομματια παλι αλλα καφε....τι να πω....απο πονο τιποτα συγκλονιστικο...πιο πολυ πονεσε η μεση μου αυτη τη φορα παρα η κοιλια μου....Δευτερα θα παω να με δει ο γιατρος (ακομα δεν καταλαβα γιατι θελει να με δει απο τοσο νωρις) και ελπιζω να μου λυσει τις αποριες....

Επισης ελπιζω να μετακομισουμε αυτο το μηνα,να εχω κατι αλλο να ασχολουμαι!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ζουζουνιτσα μου σου κανει παρατραγουδα η ακατανομαστη και σε παιδευει...καλυτερα να πας στο γιατρο να δεις τι γινεται...

76IGp3.png

Αντε να πω και τα δικα μου,αν και ειπα δεν θα ξαναμιλησω γι αυτο....Δευτερα ξεκινησα με καφε,ετσι???Με 2 μερες καθυστερηση....εκανα χοριακη, 1,08....τιποτα δηλαδη....ειπε η μικροβιολογος,και κατι να πηγε να γινει,δεν εγινε....Τριτη μου ηρθε αιμα,παρα πολυ,σχεδον μαυρο και πολυ πηχτο,κομματια εβγαιναν...απο το απογευμα ελαττωθηκε και τωρα ειμαι παλι στα καφε!!!!!Εχω κομματια παλι αλλα καφε....τι να πω....απο πονο τιποτα συγκλονιστικο...πιο πολυ πονεσε η μεση μου αυτη τη φορα παρα η κοιλια μου....Δευτερα θα παω να με δει ο γιατρος (ακομα δεν καταλαβα γιατι θελει να με δει απο τοσο νωρις) και ελπιζω να μου λυσει τις αποριες....

Επισης ελπιζω να μετακομισουμε αυτο το μηνα,να εχω κατι αλλο να ασχολουμαι!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να πας να δεις τι θα σου πει?...Μακαρι να ασχολειθεις με την μετακόμιση και να φυγει το μυαλουδάκι σου από εκει μπας και γινει το καλο....;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Πολυ καλα κανει ο γιαρος σου που θελει να σε δει γιατι δεν υπαρχει καλτερος ανθρωπος απο αυτον να λυσει τις αποριες σου!!!!!πραγματικα δεν ξερωω τι μπορει να ημαινει αυτο ζουζουνα μου.

Παντως εγω ευχομαι να μετακομισετε και αυτον και τον επομενο μηνα μην σου πω και τον παραεπομενο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Ναντιμοράκι, μόνο 4 φορές? Έτσι όπως μας τα γράφεις είναι σαν να έκανες 14!!!:-D:-D:-D

Κατιούσκα, έχεις δίκιο σε όλα. Υπομονή χρειάζεται και ψυχραιμία που δεν την έχουμε πάντα.

Κρισάκι, κι εγώ του τα έχω πει υπό μορφή αστείου και καταλαβαίνει αλλά έλα που τον πιάνει άγχος. Γι' αυτό παίρνω τα τεστ ωορρηξίας, αλλιώς θα τρελαινόμουν εγώ από το άγχος.

Τζορτζάκι, ξέρω ότι ο Χασιάκος κάνει υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση χωρίς να χρειάζεται να βάλει το σπιράλ ή το καθετηράκι, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το χειρουργείο, μπορείς κατευθείαν να ξεκινήσεις προσπάθειες. Το ξέρω σίγουρα, γιατί μια κοπελιά από το φαν κλαμπ του Χασιάκου, με την οποία μιλάμε, φοβόταν το ίδιο πράγμα αλλά τελικά ο Χασιάκος έχει άλλη μέθοδο και αμέσως έμεινε έγκυος μετά το χειρουργείο. Ψάξτο λιγάκι αυτό το θέμα.

Ζουζούνα μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα ήθελα να είσαι στην Αθήνα, να βρισκόμασταν, να τα λέγαμε από κοντά, να σου έκανα μια αγκαλιά.

Καλέ ναι.....μόνο 4 φορές. Αφού είχε φρικάρει ο σύζυξ και δεν ήθελε!....γι'αυτό είμαι σίγουρη πως αυτός ο μήνας πήγε χαμένος!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Να πας να δεις τι θα σου πει?...Μακαρι να ασχολειθεις με την μετακόμιση και να φυγει το μυαλουδάκι σου από εκει μπας και γινει το καλο....;)

Το αλλο Σαββατο παμε για δευτερη σπερματεγχυση....ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι κι εγω πιο χαλαρη γιατι στην προηγουμενη απο το ζορι μου ειχαμε παλλινδρομιση και τα μισα βγηκαν εξω....τωρα ομως ξεεεερω!!!!!Θα παω τουριστας!!!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Καλέ ναι.....μόνο 4 φορές. Αφού είχε φρικάρει ο σύζυξ και δεν ήθελε!....γι'αυτό είμαι σίγουρη πως αυτός ο μήνας πήγε χαμένος!!

Εσένα μαρη η σιγουργια θα σε φάει....αλλα δεν πειράζει καλυτερα ..έτσι..ώστε αν ερθει το καλό να χαρούμε περισσότερο...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το αλλο Σαββατο παμε για δευτερη σπερματεγχυση....ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι κι εγω πιο χαλαρη γιατι στην προηγουμενη απο το ζορι μου ειχαμε παλλινδρομιση και τα μισα βγηκαν εξω....τωρα ομως ξεεεερω!!!!!Θα παω τουριστας!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι θα πας Κυρία γλυκια μου..ουτε αγχος ουτε τίποτα...θα πεις ήρθα να σας πάρω και να φύγουμε:-D:-D:-D......

Χαλαρα και ωραία.....και να δεις που θα έρθει το Πασχαλινο αυγουλάκι να μας φέρει ένα όμορφο δωράκι....000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ετσι σε θελω ζουζουνακι..οχι αγχος!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ναι θα πας Κυρία γλυκια μου..ουτε αγχος ουτε τίποτα...θα πεις ήρθα να σας πάρω και να φύγουμε:-D:-D:-D......

Χαλαρα και ωραία.....και να δεις που θα έρθει το Πασχαλινο αυγουλάκι να μας φέρει ένα όμορφο δωράκι....000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

Τουριστας σου λεω!!!Επισκεψη θα παω,για καφε πως το λενε!!!!!Απλα θα σεξουαλιστω με το σωληνακι!!!!Αντε γιατι καταντησα να ειμαι ηρεμη μονο τις μερες που εχω περιοδο (γιατι μονο τοτε δε περιμενω κατι!!!) και μου την εδωσε....Ας μου δωσει καποιος ενα χαστουκι να συνελθω....καλα μη σπρωχνεστε!!!!!!Μα τετοια προθυμια!!!!!:twisted::twisted::twisted:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Γκουχου...γκουχου....εεεεε.....φιλεναδα......οταν το πιασαμε το μπεμπε 4 επαφες ειχαμε κι εμεις!!!Γι αυτο ποτε μην λες ποτε!!!;)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ετσι σε θελω ζουζουνακι!!!!Χαλαραααααααααααααααααααα!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...