Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον πηγα χτες στο γιατρο...αυτο το αιματα κι που ειχα το Σαββατο ηταν μαλλον περιοδος αλλα μου εδωσε και κατι χαπια προγεστερονης να παρω για δεκα μερες και μετα θα τα σταματησω για να ερθει...

Και ναι Ιολακι σε ακολουθω κατα γραμμα θα κανω υστεροσκόπηση...

Μου ειπε πως εχουμε κανει τα παντα και ειναι όλα καθαρα και για να ειμαστε σιγουροι και να πουμε οτι τα καναμε ολα θα κανουμε και αυτο..Εχω ετσι και αλλιως καποιες συμφησεις οι οποιες λεει δεν ευθυνονται για αποβολες πρωτου τριμήνου ειναι ευκαιρια να λυθουν...Μετα θα μου βάλει σπιραλ η παιδικο καθετηρα για να μην δημιουργηθούν παλι....

Αν μου βαλει σπιραλ θα πρεπει να περιμενω τρεις μήνες...αρα θα κανω υπομονη...θα σας δω όλες να φουσκωνεται και θα ειμαι η τελευταία των μοικανών...

αλλιως το καθετιράκι θα βγει σε δέκα μέρες...το θέμα ειναι ότι αυτο το βλεπει την ώρα της επεμβασης τι θα βάλει δηλαδη....

Μαλλον θα την κανω ή πριν ή μετα το Πασχα...αλιμονο να μην εχω κατι να χαίρομαι...

Αυτα τα νέα της Αλεξανδρας...και ο Θεος βοηθος...

Λιακο μου τι να σου πω βρε γλυκουλα μου καλη δυναμη και να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις οτι μετα απο αυτο θα ερθει το νινακι σου αγαπη μου για να περνεις κουραγιο ναι???ακομα λιγο εμεινε θα λες και μετα μωρακι!!!!!παρε μια αγκαλιτσα σκατουλα μου((((((((((((((:P))))))))))))

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε????

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας....

Συγχαρητηρια ευτυχω μου!!!!!!!!!:P:p:p με το καλο η αγορινα σου!!!!

Κοριτσια εαν θελετε να μαθετε τι παιδι θα κανετε αγορι ή κοριτσι εμενα να ρωτησετε!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

γιωργιτσα μου,υπομονη κοριτσακι μου ....θα κανεις οτι χρειαζεται και ειμαι σιγουρη οτι σε λιγο καιρο θα καταφερεις να αποκτησεις το θαυματακι σου ....κανε υπομονη ομως κοριτσακι μου

76IGp3.png

Ναντιμοράκι, μόνο 4 φορές? Έτσι όπως μας τα γράφεις είναι σαν να έκανες 14!!!:-D:-D:-D

Κατιούσκα, έχεις δίκιο σε όλα. Υπομονή χρειάζεται και ψυχραιμία που δεν την έχουμε πάντα.

Κρισάκι, κι εγώ του τα έχω πει υπό μορφή αστείου και καταλαβαίνει αλλά έλα που τον πιάνει άγχος. Γι' αυτό παίρνω τα τεστ ωορρηξίας, αλλιώς θα τρελαινόμουν εγώ από το άγχος.

Τζορτζάκι, ξέρω ότι ο Χασιάκος κάνει υστεροσκόπηση και λαπαροσκόπηση χωρίς να χρειάζεται να βάλει το σπιράλ ή το καθετηράκι, πράγμα που σημαίνει ότι μετά το χειρουργείο, μπορείς κατευθείαν να ξεκινήσεις προσπάθειες. Το ξέρω σίγουρα, γιατί μια κοπελιά από το φαν κλαμπ του Χασιάκου, με την οποία μιλάμε, φοβόταν το ίδιο πράγμα αλλά τελικά ο Χασιάκος έχει άλλη μέθοδο και αμέσως έμεινε έγκυος μετά το χειρουργείο. Ψάξτο λιγάκι αυτό το θέμα.

Ζουζούνα μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Θα ήθελα να είσαι στην Αθήνα, να βρισκόμασταν, να τα λέγαμε από κοντά, να σου έκανα μια αγκαλιά.

Πείτε με τρελή, πείτε με μουρλή εγώ και σήμερα πονάω.....σήμερα θα κλείσω ραντεβού στον γιατρό της Αθηνούλας μας...

Μπιφτεκακι μου πηγες σε ελενξε με τα χαπια ποσα ωαρια εκανες???σου ειπε ποτε περιπου ειναι ετοιμα για να ξεκινησεις????απαντησε μου λιγο σε παρακαλω ειναι σημαντικο

Πείτε με τρελή, πείτε με μουρλή εγώ και σήμερα πονάω.....σήμερα θα κλείσω ραντεβού στον γιατρό της Αθηνούλας μας...

Αντι να κλείσεις στης Αθηνούλας, δεν κλείνεις καλύτερα στον δικό μου?

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια ευτυχω μου!!!!!!!!!:P:p:p με το καλο η αγορινα σου!!!!

Κοριτσια εαν θελετε να μαθετε τι παιδι θα κανετε αγορι ή κοριτσι εμενα να ρωτησετε!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρωτηστε το κρισακι και οτι σα πει ειναι το αντιθετο χαχαχαχα

ευχαριστω κοριτσακι μου!!!...ναι να σαςπω και τα νεα μας ο μπεμπακος μου εφτασε τα 106 γρ..ειναι πολυ καλος και πολυ κινητικος....πιπιλαμε απο τωρα τα δαχτυλακια μας και παιδευουμε τη μανουλα με ζαλαδες και εξαγωγες,με αποτελεσμα σημερα να τη βγαλω στο κρεββατι

76IGp3.png

Τι να σου πω εισαι μουρλή....αλλα τι να κανω στους τρελους λεμε ναι...

αρα ΝΑι πήγαινε στο γιατρό....

ααα για πε πως τα περάσατε με την συμπεθέρα μου?

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε????

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας....

Χαπάκι μου καλημέρα...τι βλέπω ..πέσαμε έξω..εεε κιάλος γιος εε....εμ τι να κανουμε γεμίσαμε αγορομάνες...Μπράβο κοριτσάκι μου με το καλό...ο αντρας τι ειπε? πεταξε???

Λιακο μου τι να σου πω βρε γλυκουλα μου καλη δυναμη και να προσπαθεις να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις οτι μετα απο αυτο θα ερθει το νινακι σου αγαπη μου για να περνεις κουραγιο ναι???ακομα λιγο εμεινε θα λες και μετα μωρακι!!!!!παρε μια αγκαλιτσα σκατουλα μου((((((((((((((:P))))))))))))

2037309r7159whh3r.gif

Για σενα απο το Λιακο σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε κορίτσια, με πιάσανε τα νεύρα μου. Είχαμε να το κάνουμε πάααρα πολύ καιρό. Αρχικά είχα μύκητες από μια αντιβίωση. Μετά πήραμε θεραπεία αλλά φοβόμουν μην έχω πάλι κανένα θέμα και ενόψει υστεροσκόπησης το αφήσαμε. Μετά την υστεροσκόπηση, δεν ήθελα να το κάνω, για να ηρεμήσει λίγο το σύστημα και περίμενα να μου έρθει η περίοδος. Μου ήρθε κι εγώ πήρα τα τεστάκια, για να μην κουραζόμαστε. Δυο φορές τον χρειάστηκα και παρόλα αυτά είχε γκρίνια! Ε, άι στο διάολο δηλαδή.

Εγώ μένω έγκυος, εγώ γεμίζω ορμόνες, εγώ αποβάλλω, εγώ κάνω χειρουργεία, εγώ είμαι μονίμως με τα πόδια ανοιχτά και παρόλα αυτά ένα πράγμα του είπα να κάνει κι αυτός μέσα στη γκρίνια!

κοριτσακι μου αντρες...με το παραμικρο γκρινιαζουν...ειναι για πολλες σφαλιαρες μερικες φορες...

76IGp3.png

Αντε να πω και τα δικα μου,αν και ειπα δεν θα ξαναμιλησω γι αυτο....Δευτερα ξεκινησα με καφε,ετσι???Με 2 μερες καθυστερηση....εκανα χοριακη, 1,08....τιποτα δηλαδη....ειπε η μικροβιολογος,και κατι να πηγε να γινει,δεν εγινε....Τριτη μου ηρθε αιμα,παρα πολυ,σχεδον μαυρο και πολυ πηχτο,κομματια εβγαιναν...απο το απογευμα ελαττωθηκε και τωρα ειμαι παλι στα καφε!!!!!Εχω κομματια παλι αλλα καφε....τι να πω....απο πονο τιποτα συγκλονιστικο...πιο πολυ πονεσε η μεση μου αυτη τη φορα παρα η κοιλια μου....Δευτερα θα παω να με δει ο γιατρος (ακομα δεν καταλαβα γιατι θελει να με δει απο τοσο νωρις) και ελπιζω να μου λυσει τις αποριες....

Επισης ελπιζω να μετακομισουμε αυτο το μηνα,να εχω κατι αλλο να ασχολουμαι!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

γεωργιτσα οχι μονο πεταξε απο τη χαρα του...ξετρελλαθηκε και μονο δεν κατουρησε το σωβρακο του,απο χθες αρχισε ο γιος μου και να φιλησω το γιο μου ...ασε σου λεω θα τρελλαθει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...