Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα Κατιούσκα και Τζορτζάκι!

Κατιούσκα μου, έφτασε η μεγάλη μέρα που θα ξαναδείς το σποράκι σου, το οποίο θα είναι πλέον παιδάκι!

Τζορτζάκι, αναμένουμε τα νέα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ έχω συγκινηθεί πολύ με το κοριτσάκι μας, το παιδί της το ξέρουμε από σπόρο και τώρα έγινε μπέμπαρος!!!

Συμπεθερούλα μου, υπαινίσσομαι ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις αυτά τα τεστ ωορρηξίας, για να μην ξεθεώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο καλός σου:D:D:D

Εν τω μεταξύ, κορίτσια, του δικού μου του είπα ότι την Κυριακή ήταν η μέρα που έπρεπε να γίνει, μιας και είχε βγει θετικό το τεστ και δεν αντέδρασε. Τη Δευτέρα του είπα ότι έπρεπε να ξαναγίνει και ήταν όλο νεύραααα!!! Μου λέει "ρε μωρό μου, δεν μπορούμε να το αφήσουμε για αύριο?" Του λέω "δε γίνεται, αύριο θα είναι αργά".

Τέλος πάντων, με τα χίλια ζόρια έκατσε.

Και χθες τον κορόιδευα και του έλεγα ότι μετά από τόσο καιρό τον χρειάστηκα δυο φορές κι αυτός αντέδρασε, δηλαδή, αν δεν έκανα τα τεστ, τι θα γινόταν? Και μου είπε ότι άλλο να το κάνεις γιατί το θες κι άλλο γιατί πρέπει.

Μια φορα να κανουν αυτο που τους λεμε χωρις γκρινιες γινεται??????Αμαν πια!!!Δεν ξερουν τι θελουν τελικα!!!!Και μετα λενε εμας.....τς τς τς....ΑΝΤΡΕΣ....!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Καλημέρα μουρλοκαμπέρες μου..τι κάνετε... ηρθε στον κόσμο μας ο παιδαρος της Αθηνούλα μας....

Αντε και στα δικα μας....παω να ευχηθω και ερχομαι να σας πω τα νεα μου...

Λιακο μου!!!!!!!!!!!:P:p:p:p για πες τα νεα σου!!!!!:mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Κι εγώ έχω συγκινηθεί πολύ με το κοριτσάκι μας, το παιδί της το ξέρουμε από σπόρο και τώρα έγινε μπέμπαρος!!!

Συμπεθερούλα μου, υπαινίσσομαι ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις αυτά τα τεστ ωορρηξίας, για να μην ξεθεώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο καλός σου:D:D:D

Εν τω μεταξύ, κορίτσια, του δικού μου του είπα ότι την Κυριακή ήταν η μέρα που έπρεπε να γίνει, μιας και είχε βγει θετικό το τεστ και δεν αντέδρασε. Τη Δευτέρα του είπα ότι έπρεπε να ξαναγίνει και ήταν όλο νεύραααα!!! Μου λέει "ρε μωρό μου, δεν μπορούμε να το αφήσουμε για αύριο?" Του λέω "δε γίνεται, αύριο θα είναι αργά".

Τέλος πάντων, με τα χίλια ζόρια έκατσε.

Και χθες τον κορόιδευα και του έλεγα ότι μετά από τόσο καιρό τον χρειάστηκα δυο φορές κι αυτός αντέδρασε, δηλαδή, αν δεν έκανα τα τεστ, τι θα γινόταν? Και μου είπε ότι άλλο να το κάνεις γιατί το θες κι άλλο γιατί πρέπει.

Να σου πω υπηρξαν στιγμες που και ο δικος μου αντρας το ειχε πει αυτο!!!!

Το βλεπουν πολυ διαφορετικα απο εμας......οτι τους θελουμε μονο γι αυτο και αλλα τετοια χαζα!!!Η ψυχολογια τους ειναι διαφορετικη......δεν θα πω οτι εχουν εντελως αδικο να σκεφτονται ετσι,αλλα πρεπει να σκεφτουν και εμας!!!Γιατι στην τελικη εμεις τα τραβαμε τα περισσοτερα με εξετασεις και θεραπειες!!!!

Εγω θα σου ελεγα οταν φτανεις στις γονιμες να μην του το λες φτιαξε μια κατασταση στο σπιτι και θα σου πω εγω μετα εαν θα θελει!!!!Ειναι ολα εγκεφαλικα!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μια φορα να κανουν αυτο που τους λεμε χωρις γκρινιες γινεται??????Αμαν πια!!!Δεν ξερουν τι θελουν τελικα!!!!Και μετα λενε εμας.....τς τς τς....ΑΝΤΡΕΣ....!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε κορίτσια, με πιάσανε τα νεύρα μου. Είχαμε να το κάνουμε πάααρα πολύ καιρό. Αρχικά είχα μύκητες από μια αντιβίωση. Μετά πήραμε θεραπεία αλλά φοβόμουν μην έχω πάλι κανένα θέμα και ενόψει υστεροσκόπησης το αφήσαμε. Μετά την υστεροσκόπηση, δεν ήθελα να το κάνω, για να ηρεμήσει λίγο το σύστημα και περίμενα να μου έρθει η περίοδος. Μου ήρθε κι εγώ πήρα τα τεστάκια, για να μην κουραζόμαστε. Δυο φορές τον χρειάστηκα και παρόλα αυτά είχε γκρίνια! Ε, άι στο διάολο δηλαδή.

Εγώ μένω έγκυος, εγώ γεμίζω ορμόνες, εγώ αποβάλλω, εγώ κάνω χειρουργεία, εγώ είμαι μονίμως με τα πόδια ανοιχτά και παρόλα αυτά ένα πράγμα του είπα να κάνει κι αυτός μέσα στη γκρίνια!

Διαφημίσεις

Να σου πω υπηρξαν στιγμες που και ο δικος μου αντρας το ειχε πει αυτο!!!!

Το βλεπουν πολυ διαφορετικα απο εμας......οτι τους θελουμε μονο γι αυτο και αλλα τετοια χαζα!!!Η ψυχολογια τους ειναι διαφορετικη......δεν θα πω οτι εχουν εντελως αδικο να σκεφτονται ετσι,αλλα πρεπει να σκεφτουν και εμας!!!Γιατι στην τελικη εμεις τα τραβαμε τα περισσοτερα με εξετασεις και θεραπειες!!!!

Εγω θα σου ελεγα οταν φτανεις στις γονιμες να μην του το λες φτιαξε μια κατασταση στο σπιτι και θα σου πω εγω μετα εαν θα θελει!!!!Ειναι ολα εγκεφαλικα!!!

Α, ρε, Κατιούσκα, συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ! Στο κάτω κάτω κοντεύω τα 40, δεν έχω και τις ορέξεις που είχα κάποτε, που μέρα νύχτα είχα στο μυαλό μου πως θα σεξουαλιστώ. Κι εμένα με πιάνει άγχος τις γόνιμες και ειδικά αυτό το πρέπει να γίνει, μου κλονίζει τα νεύρα. Άσε που από το άγχος μου, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου!

Γιατί να μην κάνει αυτός μια ωραία ατμόσφαιρα να μου έρθει και μένα η όρεξη?

Τα λέτε όλα αυτά γιατί ζηλεύετε τις επιδόσεις μου!!!.......4 ολόκληρες φορές έκανα σεξ αυτόν τον μήνα!....αξειοσημείωτο γεγονός!!!

Καλημέρα Κατιουσκάκι Λιάκι και ζουζούνα!!!...και Τζορτζάκι!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ρε κορίτσια, με πιάσανε τα νεύρα μου. Είχαμε να το κάνουμε πάααρα πολύ καιρό. Αρχικά είχα μύκητες από μια αντιβίωση. Μετά πήραμε θεραπεία αλλά φοβόμουν μην έχω πάλι κανένα θέμα και ενόψει υστεροσκόπησης το αφήσαμε. Μετά την υστεροσκόπηση, δεν ήθελα να το κάνω, για να ηρεμήσει λίγο το σύστημα και περίμενα να μου έρθει η περίοδος. Μου ήρθε κι εγώ πήρα τα τεστάκια, για να μην κουραζόμαστε. Δυο φορές τον χρειάστηκα και παρόλα αυτά είχε γκρίνια! Ε, άι στο διάολο δηλαδή.

Εγώ μένω έγκυος, εγώ γεμίζω ορμόνες, εγώ αποβάλλω, εγώ κάνω χειρουργεία, εγώ είμαι μονίμως με τα πόδια ανοιχτά και παρόλα αυτά ένα πράγμα του είπα να κάνει κι αυτός μέσα στη γκρίνια!

Συμφωνω οτι ειναι τελειως διαφορετικη η ψυχολογια τους...να εισαι σιγουρη οτι απο το αγχος του αντεδρασε ετσι....σε νιωθει και σε καταλαβαινει,εξαλλου βλεπει τι περνας....απλα το αγχος του του βγηκε ετσι....καλυτερα να μην του ξαναπεις ποτε ειναι οι γονιμες....κανε αυτο που ειπε η Κατια....και μην του πεις τιποτα....δεν εχουν τις δικες μας αντοχες,λυγιζουν πιο ευκολα,να το θυμασαι αυτο...

377052ur1qj2v0dg.jpg

κοριτσακι μου ολα αυτα που λες ειναι πολυ σωστα και ολες μαζι σου ειμαστε.Εγω παντως ολα αυτα που λες τον εβαλα κατω και του τα ειπα σε καποια φαση παρα πολυ σοβαρη και μαλιστα μου ζητησε και συγνωμη και μου ειπε και πραγματα που τον απασχολουσανε και ουτε τα ειχα σκεφτει!!!!!!!!μετα απο εκει διορθωθηκαμε και οι δυο κατα πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!:oops::oops::oops:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τα λέτε όλα αυτά γιατί ζηλεύετε τις επιδόσεις μου!!!.......4 ολόκληρες φορές έκανα σεξ αυτόν τον μήνα!....αξειοσημείωτο γεγονός!!!

Μονο?????Να πατε σε γιατρο να το κοιταξετε αυτο!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Λοιπον πηγα χτες στο γιατρο...αυτο το αιματα κι που ειχα το Σαββατο ηταν μαλλον περιοδος αλλα μου εδωσε και κατι χαπια προγεστερονης να παρω για δεκα μερες και μετα θα τα σταματησω για να ερθει...

Και ναι Ιολακι σε ακολουθω κατα γραμμα θα κανω υστεροσκόπηση...

Μου ειπε πως εχουμε κανει τα παντα και ειναι όλα καθαρα και για να ειμαστε σιγουροι και να πουμε οτι τα καναμε ολα θα κανουμε και αυτο..Εχω ετσι και αλλιως καποιες συμφησεις οι οποιες λεει δεν ευθυνονται για αποβολες πρωτου τριμήνου ειναι ευκαιρια να λυθουν...Μετα θα μου βάλει σπιραλ η παιδικο καθετηρα για να μην δημιουργηθούν παλι....

Αν μου βαλει σπιραλ θα πρεπει να περιμενω τρεις μήνες...αρα θα κανω υπομονη...θα σας δω όλες να φουσκωνεται και θα ειμαι η τελευταία των μοικανών...

αλλιως το καθετιράκι θα βγει σε δέκα μέρες...το θέμα ειναι ότι αυτο το βλεπει την ώρα της επεμβασης τι θα βάλει δηλαδη....

Μαλλον θα την κανω ή πριν ή μετα το Πασχα...αλιμονο να μην εχω κατι να χαίρομαι...

Αυτα τα νέα της Αλεξανδρας...και ο Θεος βοηθος...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Α, ρε, Κατιούσκα, συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να τα κάνω όλα εγώ! Στο κάτω κάτω κοντεύω τα 40, δεν έχω και τις ορέξεις που είχα κάποτε, που μέρα νύχτα είχα στο μυαλό μου πως θα σεξουαλιστώ. Κι εμένα με πιάνει άγχος τις γόνιμες και ειδικά αυτό το πρέπει να γίνει, μου κλονίζει τα νεύρα. Άσε που από το άγχος μου, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου!

Γιατί να μην κάνει αυτός μια ωραία ατμόσφαιρα να μου έρθει και μένα η όρεξη?

Ααααααααααααα......νομιζω οτι εθιξες θεμα που ποναει!!!!

Καταρχην να σου πω οτι εχεις απολυτο δικιο!!!!

Σε καταλαβαινω πολυ......οταν ξεκινησα την θεραπεια με τα χαπακια(για να μην σχολιασω τον προηγουμενο καιρο)τοτε ηταν που επρεπε στις γονιμες να ειμαστε εκει!!!!!Σε πληροφορω οτι τις περισσοτερες φορες δεν το ειχα ευχαριστηθει ουτε εγω ουτε ο αντρας μου!!!Πες το αγχος.....πες ολα αυτα που γυροφερνουμε στο μυαλο....το αποτελεσμα παντως δεν ηταν οτι πιο ευχαριστο!!Καναμε ερωτα μηχανικα.....το σκεφτομαι και αληθεια στεναχωριεμαι πολυ.....αλλα δεν ειναι ευκολο!!!Σε κατανοω απολυτα!!

Και αυτο που εγραψες στο τελος ηταν ενα μεγαλο μου παραπονο!!!

Παντα ΕΜΕΙΣ θα πρεπει να τα σκεφτομαστε ολα....

ΕΜΕΙΣ να τους φτιαχνουμε το κεφι.....ΕΜΕΙΣ...ΕΜΕΙΣΣΣΣ......αντε συγχιστηκα τωρα!!!

Λοιπον πηγα χτες στο γιατρο...αυτο το αιματα κι που ειχα το Σαββατο ηταν μαλλον περιοδος αλλα μου εδωσε και κατι χαπια προγεστερονης να παρω για δεκα μερες και μετα θα τα σταματησω για να ερθει...

Μου ειπε πως εχουμε κανει τα παντα και ειναι όλα καθαρα και για να ειμαστε σιγουροι και να πουμε οτι τα καναμε ολα θα κανουμε και αυτο..Εχω ετσι και αλλιως καποιες συμφησεις οι οποιες λεει δεν ευθυνονται για αποβολες πρωτου τριμήνου ειναι ευκαιρια να λυθουν...Μετα θα μου βάλει σπιραλ η παιδικο καθετηρα για να μην δημιουργηθούν παλι....

Αν μου βαλει σπιραλ θα πρεπει να περιμενω τρεις μήνες...αρα θα κανω υπομονη...θα σας δω όλες να φουσκωνεται και θα ειμαι η τελευταία των μοικανών...

αλλιως το καθετιράκι θα βγει σε δέκα μέρες...το θέμα ειναι ότι αυτο το βλεπει την ώρα της επεμβασης τι θα βάλει δηλαδη....

Μαλλον θα την κανω ή πριν ή μετα το Πασχα...αλιμονο να μην εχω κατι να χαίρομαι...

Κουραγιο και υπομονη κοριτσι μου.....για καποιο λογο τα περναμε ολα αυτα....το πηρα αποφαση και το δεχτηκα πια....οκ....θα περασω οτι χρειαστει....αξιζει τον κοπο....να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα γινονται για να κρατησεις αργοτερα το μωρακι σου αγκαλια....βαθιες ανασες και ο Θεος να μας δινει δυναμη να συνεχιζουμε.....αυτο ζηταω μονο πια....δυναμη...

377052ur1qj2v0dg.jpg

Εγω παντως ζηλευωωωωωωωωωωωωωω......ας ηταν και μια......δεν θα με πειραζε!!!:mrgreen::mrgreen:

Υπομονη κοριτσακι μου και θα ερθει η ωρα σου!!!!Μπαινεις κι εσυ σε μια σειρα και δεν νομιζω να αργησει να ερθει!!!!

Να σκεφτεσαι θετικα μονο!!!!:D:D

Κουραγιο και υπομονη κοριτσι μου.....για καποιο λογο τα περναμε ολα αυτα....το πηρα αποφαση και το δεχτηκα πια....οκ....θα περασω οτι χρειαστει....αξιζει τον κοπο....να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα γινονται για να κρατησεις αργοτερα το μωρακι σου αγκαλια....βαθιες ανασες και ο Θεος να μας δινει δυναμη να συνεχιζουμε.....αυτο ζηταω μονο πια....δυναμη...

Αχ βρε Ζουζου ποσο σε καταλαβαίνω..απλα εμενα μου εχει γυρισει το θεμα σε απαθια...εχω κουραστει πολυ πλεον με όλες αυτες τις εξετασεις και τις τρεις αποξεσεις...εχω φτασει πλέον στο σημειο να λέω..."οτι βρεξει ας κατεβάσει" το σιγουρο ειναι οτι εχω κανει οτι περναει απο το χέρι μου..τωρα όλα ειναι πλεον θέλημα θέου !!!

Υπομονη κοριτσακι μου και θα ερθει η ωρα σου!!!!Μπαινεις κι εσυ σε μια σειρα και δεν νομιζω να αργησει να ερθει!!!!

Να σκεφτεσαι θετικα μονο!!!!:D:D

Ευχαριστω Κατιουσκα μου..αντε να μας πεις τα καλα νεα το βραδάκι...αντε να δεις το μπεμπακι σου..:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...