Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Η ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειναι καμια εδω καλε η μονη μου τα λεω???:roll::roll::roll:

Καλέ, πότε πρόλαβε?

Μπράβο, να της ζήσει της κοπελάρας μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, πότε πρόλαβε?

Μπράβο, να της ζήσει της κοπελάρας μας!

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα βπακι μου καισαρικη εκανε γιαυτο!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ με τον πατσα ολα οκ φανταζομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα βπακι μου καισαρικη εκανε γιαυτο!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ με τον πατσα ολα οκ φανταζομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τρελόγκα!

Όχι, με τον πατσά ξεμπέρδεψα. Δυο μερούλες του όρμηξα, τώρα μου έχω δώσει ρεπό και να αναμένω να δρέψω τα αποτελέσματα των κόπων μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφού κάνω τεστ ωορρηξίας και βλέπω ποιες μέρες θα εκμεταλλευτώ, όχι σαν τη συμπεθέρα μου που ορμάει μέρα νύχτα!:-D:-D:-D:-D

Τρελόγκα!

Όχι, με τον πατσά ξεμπέρδεψα. Δυο μερούλες του όρμηξα, τώρα μου έχω δώσει ρεπό και να αναμένω να δρέψω τα αποτελέσματα των κόπων μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αφού κάνω τεστ ωορρηξίας και βλέπω ποιες μέρες θα εκμεταλλευτώ, όχι σαν τη συμπεθέρα μου που ορμάει μέρα νύχτα!:-D:-D:-D:-D

Με ζητήσατεεεεεεε.............???:P:p:p....Τι λες για μένα βρε?

Γέννησε το κοριτσάκι μας,ε??:P:p:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Βρε καλως το μπιφτεκακι!!!!!!!

Καλε τι κλαμμα ειναι αυτο με την Αθηνα πρωι πρωι!!!!Ουτε καφε δεν προλαβα να πιω, κορομηλο το δακρυ!!!!Μας συγκινησες σκατουλα !!!!Παντα τετοια να χουμε,ετσι να ξυπναμε,γινεται?????

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Καλημερα φιλεναδες!!!!

Μας τον εκανε τον παιδαρο η Αθηνουλα μας!!!!:DΑχ......τι ωραιες στιγμες!!!!

Κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη......σημερα θα κανουμε την αυχενικη!!!Δεν εχω καθολου αγχος και ανυπομονω να δω το μωρακι μου!!:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τρελόγκα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ετσι ειναι αμα φας μια φορα πατσα λεει και σου αρεσει μετα δεν μπορεις να σταματησεις!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εε Μπιφτεκακι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Βρε καλως το μπιφτεκακι!!!!!!!

Καλε τι κλαμμα ειναι αυτο με την Αθηνα πρωι πρωι!!!!Ουτε καφε δεν προλαβα να πιω, κορομηλο το δακρυ!!!!Μας συγκινησες σκατουλα !!!!Παντα τετοια να χουμε,ετσι να ξυπναμε,γινεται?????

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Ζουζουνιτσα μου!!!!!!!:P:p:p

Ειδες το κοριτσακι μας τον εβγαλε.....αααχ απο τοσο δα σπορακι τον ξερουμε!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ετσι ειναι αμα φας μια φορα πατσα λεει και σου αρεσει μετα δεν μπορεις να σταματησεις!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εε Μπιφτεκακι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απανταω εγω αντι για το μπιφτεκακι....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι να πω κι εγω που οταν δε μπορω τοτε μου ανοιγει η ορεξη για πατσα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

377052ur1qj2v0dg.jpg

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδες!!!!

Μας τον εκανε τον παιδαρο η Αθηνουλα μας!!!!:DΑχ......τι ωραιες στιγμες!!!!

Κοριτσακια μου ειμαι πολυ χαρουμενη......σημερα θα κανουμε την αυχενικη!!!Δεν εχω καθολου αγχος και ανυπομονω να δω το μωρακι μου!!:D:D:D

Μπραβο Κατιουσκα μου ετσι σε θελω χωρις αγχος!!!!!!!

αααααααχ ποτε κιολας ευτασε ο καιρος καλε!!!!!!θα παθεις πλακα σημερα απο οτιακουω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα μουρλοκαμπέρες μου..τι κάνετε... ηρθε στον κόσμο μας ο παιδαρος της Αθηνούλα μας....

Αντε και στα δικα μας....παω να ευχηθω και ερχομαι να σας πω τα νεα μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπραβο Κατιουσκα μου ετσι σε θελω χωρις αγχος!!!!!!!

αααααααχ ποτε κιολας ευτασε ο καιρος καλε!!!!!!θα παθεις πλακα σημερα απο οτιακουω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αυτο μου λενε....θα τρελαθω!!!Αντε κοντευει και η σειρα σου!!!!:D:D

Καλημέρα μουρλοκαμπέρες μου..τι κάνετε... ηρθε στον κόσμο μας ο παιδαρος της Αθηνούλα μας....

Αντε και στα δικα μας....παω να ευχηθω και ερχομαι να σας πω τα νεα μου...

Καλημερα Τζορτζακι!!!Περιμενουμε τα νεα!!

Κι εγώ έχω συγκινηθεί πολύ με το κοριτσάκι μας, το παιδί της το ξέρουμε από σπόρο και τώρα έγινε μπέμπαρος!!!

Συμπεθερούλα μου, υπαινίσσομαι ότι πρέπει επιτέλους να πάρεις αυτά τα τεστ ωορρηξίας, για να μην ξεθεώνεσαι ούτε εσύ ούτε ο καλός σου:D:D:D

Εν τω μεταξύ, κορίτσια, του δικού μου του είπα ότι την Κυριακή ήταν η μέρα που έπρεπε να γίνει, μιας και είχε βγει θετικό το τεστ και δεν αντέδρασε. Τη Δευτέρα του είπα ότι έπρεπε να ξαναγίνει και ήταν όλο νεύραααα!!! Μου λέει "ρε μωρό μου, δεν μπορούμε να το αφήσουμε για αύριο?" Του λέω "δε γίνεται, αύριο θα είναι αργά".

Τέλος πάντων, με τα χίλια ζόρια έκατσε.

Και χθες τον κορόιδευα και του έλεγα ότι μετά από τόσο καιρό τον χρειάστηκα δυο φορές κι αυτός αντέδρασε, δηλαδή, αν δεν έκανα τα τεστ, τι θα γινόταν? Και μου είπε ότι άλλο να το κάνεις γιατί το θες κι άλλο γιατί πρέπει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...