Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααααα

georgi μουουουουου!!!!!!!!!

επιτέλους!!!!!!! Αντε, μαζευτηκαμε πάλι!!

Τι κάνουν οι αγαπημενες μου φιλεναδες??? :D

καλημέρα Νικελούδιο! τι κανεις εσύ;:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να΄το και το Λιάκι! τι κανει το παλληκάρι σου κοριτσάκι μου;;; πλησιαζει ο καιρός που θα δημοσιεύεις και εσυ φωτος και θα καμαρωνεις σαν και εμενα την αρχικουκουβάγια! το ωραίο είναι πως έλεγα ότι θα ειμαι και αντικειμενικη και θα καταλάβω αν το παιδί μου είναι αντικειμενικά όμορφο! μαλλιαααααααα.... μες τα αίματα το είδα και δεν ειχα δει ομορφοτερο πλάσμα στη ζωή μου :oops:

Μακουλα μου καλα πλακα με κανεις? πραγματικα ειναι πανεμορφο!!!!!!!

δε το λεμε επειδη εισαι μπροστα! χιχι :rolleyes:

καλα ειμαι και γω, μ'εχει ταραξει στις κλωτσιες ο μπεμπης, θελει να μας δειξει οτι ειναι και αυτος εδω!

αυριο παμε να παρουμε και τα επιπλακια του.......................ανυπομονω!

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Κάτια μου και εμένα μου λειψες πάρα πολύ!!!!

Συνεχίζονται οι προσπάθειες?

Να δεις βρε ότι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα έχεις μπεμπέ στην αγκαλιά όπωσδήποτε!!!!

Μακ μου προσπαθώ να βάλω φώτο αλλά κολάει ή κολάω εγώ και κάτι δεν καταλαβαίνω καλά!!!

Έχω νύφη και τι νύφη, κουκλίτσα και αγγελούδι, ενώ ο "άντρας" μου είναι τέρας, νευρικός και ανυπόμονος και γκρινιάρης.... και άντε μετά να τον παντρέψω και να μου τον πάρετε γαμπρό με αυτά που λέω... (Επίτηδες τα λέω για να μην χάσω τον γιόκα μου και μου τον πάρει καμιά νύφη χιχιχι)

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Κάτια μου και εμένα μου λειψες πάρα πολύ!!!!

Συνεχίζονται οι προσπάθειες?

Να δεις βρε ότι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα έχεις μπεμπέ στην αγκαλιά όπωσδήποτε!!!!

Μακ μου προσπαθώ να βάλω φώτο αλλά κολάει ή κολάω εγώ και κάτι δεν καταλαβαίνω καλά!!!

Έχω νύφη και τι νύφη, κουκλίτσα και αγγελούδι, ενώ ο "άντρας" μου είναι τέρας, νευρικός και ανυπόμονος και γκρινιάρης.... και άντε μετά να τον παντρέψω και να μου τον πάρετε γαμπρό με αυτά που λέω... (Επίτηδες τα λέω για να μην χάσω τον γιόκα μου και μου τον πάρει καμιά νύφη χιχιχι)

:D:D:D:D:D:D:D

Τζορτιναααα να τα χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα Νικελακι!!!!!:D

Λιακι μου τι κανεις???Φουσκωνεις φουσκωνεις???:D

Καλημερα κουκλαρα Κατιουσκα,

ναι φουσκωνω, εχει πεταχτει και ο αφαλος και ειναι σα μπαλονα,

θα δεις θα δεις και συ και συντομα ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Διαφημίσεις

Καλημερα Ναντινακι!!!!!!!!! Τι κανεις διμετρη μανουλα?

παντως ολες εχετε ομορφα μωρα, να δω πως θα βγουν τα δικα μας:confused::confused::confused:

Κουκλια θα βγουν και τα δικα μας!!!!:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Νικέλ μου!!!! ου ου!!!!

Τι κάνεις???

Καλημέρα Λία, Αθηνά!!!

Αυτό κάνω Ναντινάκι αλλά είναι αργό το νετ μάλλον ή μεγάλη η φώτο και δεν την παίρνει!!

Καλημεραααααααααααα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...