Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Σεξ όμως......Ε Κ Α Ν Α!!!!!Γιούχου!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εγω εχω γιατρο σήμερα το απογευμα..ειναι η πρωτη φορα που θα παω να με δει μετα απο την αποξεση...αντε να δουμε τι θα δουμε και τι θα ακούσουμε.....

Το ανησυχιτικο ειναι οτι η περιοδος ακομα αφαντη απο 16/01/10 μονο το Σαββατο ειχα λιγο αιμα για κανα τεσσαρι ώρες και μετά τιποτις....και οχι πολυ αιμα μην φαντα στητε...και εκει που πηρα τη χαρα μου κοπηκε..και τη θεση της πηρε παλι το έγχος....

Εσυ δολια φατσουλα τα ξέρεις ήδη..αλλα θα τα ακους συνεχεια...χιχιχιχχιχι

:shock: αυτό εγώ δεν το ήξερα.. το ήξερα? φαντάζομαι οτι δεν ειναι τίποτα αλλά περιμένω νέα σου..

Μαρηηηηηηηηηηηηη Λια που ειναι η γλωσσου η συμπεθερα σου????

Πού να μαι η έρμη? έχω κάνει την νύχτα μέρα. με κλωτσάει η μικρή στην κύστη κι όλο το βράδυ έχω δρομολόγια..

Τζωτζακο μου καλο καλα ειμαι, εχω αρχισει και αγχωνομαι η αληθεια γιατι ανα πασα στιγμη...................................

Μην αγχώνεσαι συμπεθερούλα μου... αν μπορέσεις πες τί έγινε. δεν ξέρω τί ώρα έχεις γιατρό.

zorzet ena 8a po mono....708 gr h mpempa....poy 8a ftaseiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alla ooola kala...yperkinhtikh kai ygiestath

άντε ρε... πωπω κορίτσαρος δηλαδή :-D με το καλό με το καλό

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά σας λέω εγώ "άτιμα πλάσματα".

Μια μέρα δεν μπήκα καθόλου και γεμίσατε άπειρες σελίδες.

Τώρα τι να πρωτογράψω και για ποια?

Θα ξεκινήσω με την Αθηνούλα και θέλω να της ευχηθώ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, με το καλό να γεννήσει τον μπεμπούλη της!

Νάντιμορ, μήπως αυτά τα πονίδια που έχεις 20η μέρα σήμερα είναι τίποτε πονίδια από την εμφύτευση? Λέω εγώ τώρα.

Λία, χθες στο "4", αυτή δεν είναι τραβέλι, αν κατάλαβα καλά, γεννήθηκε ερμαφρόδιτη!

Τι να πω εγώ τώρα?.......Μια φορά άφησα τον εαυτό μου να χαλαρώσει και λόγω 2 μόνο προσπαθειών στις γόνιμες, πίστεψα πως δεν πρόκειται να έπιασα μπεμπέ αυτόν τον μήνα, κι έρχεσαι να με ξεσηκώσεις, σουπιά Νο 2!!! (η Νο1 είναι το Κρισάκι!:tongue:)....αλλά δεν μασάω, είμαι μια χαρά γιατί είμαι σίγουρη πως θα αδιαθετήσω.....και δεν με πειράζει καθόλου!....περίεργο μεν.....αλήθεια δε.....ας ηρεμήσω κι έναν μήνα.

Αντίθετα, εσύ βουρ στον πατσά μιας και σου χαμογέλασε το τεστ ωορηξίας!....

Σε φιλώ, η συμπεθέρα σου.....:P:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

τι είδαν τα ματάκια μου? αθηνουλααααααααααααααααααααα

γεννάααααααααααααααααααααααααααααααααααας?

με το καλό κοριτσάκι μου , εύχομαι να είναι έυκολος ο τοκετός και να μην πονέσεις καθόλου. φιλάκια πολλά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Φιλεναδιτσες οπως καταλαβατε δεν μπορουσα να μην πω μια καλημερα πριν φυγω για το μαιευτηριο!!!!

Ειμαι ετοιμη ψυχολογια μια χαρα θα τα ξαναπουμε πλεον με τον μπεμπη αγκαλια!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι είδαν τα ματάκια μου? αθηνουλααααααααααααααααααααα

γεννάααααααααααααααααααααααααααααααααααας?

με το καλό κοριτσάκι μου , εύχομαι να είναι έυκολος ο τοκετός και να μην πονέσεις καθόλου. φιλάκια πολλά.

Ευχαριστω Νενουκα και εσυ συντομα με ευχαριστα νεα!!!φιλακια!!:-D

ναντιμορακι ειχα παρεουλα ...εισαι ακομη εδω????

Χαπακι μουουουουουυουουυ αντρακι βλεπω??????με το καλο κοριτσακι μου με ενα γερο μωρο!!!φιλια!!!:-D:-D

Τι να πω εγώ τώρα?.......Μια φορά άφησα τον εαυτό μου να χαλαρώσει και λόγω 2 μόνο προσπαθειών στις γόνιμες, πίστεψα πως δεν πρόκειται να έπιασα μπεμπέ αυτόν τον μήνα, κι έρχεσαι να με ξεσηκώσεις, σουπιά Νο 2!!! (η Νο1 είναι το Κρισάκι!:tongue:)....αλλά δεν μασάω, είμαι μια χαρά γιατί είμαι σίγουρη πως θα αδιαθετήσω.....και δεν με πειράζει καθόλου!....περίεργο μεν.....αλήθεια δε.....ας ηρεμήσω κι έναν μήνα.

Αντίθετα, εσύ βουρ στον πατσά μιας και σου χαμογέλασε το τεστ ωορηξίας!....

Σε φιλώ, η συμπεθέρα σου.....:P:p

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη λες σουπια τη συμπεθερα μου????:mad::mad::mad:

εσυ λυσσας στο φικι φικι!!:-D:-D:tongue::tongue:

Δωστου να καταλαβει γιατι μετα δεν θα εχει καθολου!!!!:-D:-D:-D:-D

Φιλακιααααα ΛΥΣΣΑΡΑ!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Φιλεναδιτσες οπως καταλαβατε δεν μπορουσα να μην πω μια καλημερα πριν φυγω για το μαιευτηριο!!!!

Ειμαι ετοιμη ψυχολογια μια χαρα θα τα ξαναπουμε πλεον με τον μπεμπη αγκαλια!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!

Ζουζούνα μου γλυκιά, ακόμα και σήμερα εμάς σκέφτεσαι.....

Βρε πήγαινε να γνωρίσεις τον μπέμπαρό σου, δεν σε παρεξηγούμε....!!! :P:p

Φιλάκια πολλά!!!

Καλημέρα κουκλες!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημέρα κοριτσάκιααααα!!!

Αθηνούλα μου, με το καλό να κρατήσεις τον μπέμπη αγκαλίτσα!

Ναντιμοσυμπεθερούλα μου, να δεις ότι θα γίνει αυτόν τον μήνα! Λες να μείνω κι εγώ και να γκαστρωθούμε μαζί οι συμπεθέρες???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαπάκι, αγοράκι έχεις τελικά? Τέλειααααα!!!

Νενάκι μου, τι κάνεις? Μπαίνεις κι εσύ αργά, όπως κι εγώ, και δεν βρίσκεις παρεΐτσα!

ΠΑΛΙΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Η ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειναι καμια εδω καλε η μονη μου τα λεω???:roll::roll::roll:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...