Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

το μπεμπε ιεναι πουλακιμου..μργσλωνει και τρωει ενεργια κα;ι συστατικα απο εσενα

καλα κανει το ζουζουνι μου,αλλα να δω πως θα την παλεψω μεχρι να γυρισω σπιτι...ετσι μου ερχεται να πω στο αφεντικο να φυγω...να προλαβω να κοιμηθω καμια ωριτσα

76IGp3.png

εμεις το θεμα ειναι οτι εκτος τα της γεννας και τα πραγματα για το μωρακι μας...πρεπει να μαζεψουμε λεφτα γιατι ειμαι κουμπαρα σε ενα γαμο τον οκτωβρη..ασε και κοντευω να παθω πανικο...αλλα πιστευω θα τα καταφερουμε,εδω ολοκληρο γαμο καναμε χωρις καμια βοηθεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν μπορω να στηριχτω ουτε στους γονεις μου,ουτε στα πεθερικα...οποτε οπως καταλαβαινεις εχουμε πεσει σε αυστηρη οικονομικη κριση...και τα πραγματα με τις δουλειες στη περιοχη δεν ειναι πολυ καλα

76IGp3.png

Καλά σας λέω εγώ "άτιμα πλάσματα".

Μια μέρα δεν μπήκα καθόλου και γεμίσατε άπειρες σελίδες.

Τώρα τι να πρωτογράψω και για ποια?

Θα ξεκινήσω με την Αθηνούλα και θέλω να της ευχηθώ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, με το καλό να γεννήσει τον μπεμπούλη της!

Νάντιμορ, μήπως αυτά τα πονίδια που έχεις 20η μέρα σήμερα είναι τίποτε πονίδια από την εμφύτευση? Λέω εγώ τώρα.

Λία, χθες στο "4", αυτή δεν είναι τραβέλι, αν κατάλαβα καλά, γεννήθηκε ερμαφρόδιτη!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...