Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:shock::shock::shock::shock: παλαμη???????

καλε μετα θα μας το εκαναν πηγαδι!!!!!:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι γιατι στις γεννες δεν μας το κανουνε πηγαδι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην κοιτας που θα ειναι τυχερος ο συμπεθερος!!!!!!!!:tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιάκι μου ,Χαπάκι μου κι Αθηνούλα μου καλημέρααααααααα!!!!!Τι μου κάνετε?...:P:p:p

μπιφτεκακι μου καλα ειμαι,

πηγαινοερχομαι ,κανω γεμιστα αχ και μυριζουν ωραια,

πεινω!

εσυ στη δουλεια?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Μην μου αγχωνεσαι μικρουλα μου..οταν ειναι η ωρα θα την κανει την εμφανιση του ο μπομιρας...εσυ προσοχη και ξεκουραση.....πωπω...δεν το πιστευω..τι γεννα εχει να πεσει μέχρι το Πασχα...ολες πασχαλινα θα τα κάνετε....αντε αντε...ολα θα πανε τελεια...

Γλυκουλινακι μου εσυ....

που το πας αυτο...φανταζεσαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε να μας πεις τα νεα αυριο...μη μου πεις και εσυ γιο...δεν θα βρισκετε νυφη στο τελος.....

ελα εχουμε και νυφες...της μαρας,της ελπιδας ...αααα και της ελινας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω το ιδιο νομίζω...

Ειδε Κρισάκι πως την πατησε η Μαρα με την Ελινα ...συμπεθερα συμπεθέρα..αλλα τελικα και οι δυο κοριτσακι έχουν.....κοιταν μην την πατησετε και εσεις?....χιχιχιχι

καλε τι λες χαζα εισαι?? δεν γινεται να εχουμε και οι δυο κοριτσακι αφου η Αθηνα το εχει δει και ειναι αγορακι!!!:cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι γιατι στις γεννες δεν μας το κανουνε πηγαδι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μην κοιτας που θα ειναι τυχερος ο συμπεθερος!!!!!!!!:tongue:

Βαριεμαι να γραφω γι αυτο θα βαζω μονο φατσουλες

:-D:-D:-D:-D:-D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πεινω!

εσυ στη δουλεια?

Σνιφ σνιφ, ναι στη δουλειά.....:(

Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε, πριν γεννήσεις σκατούλα μου,ναι?

Banjp3.png

hJSRp3.png

πεινω!

εσυ στη δουλεια?

αχ στειλε μου ενα κομματακι....και σημερα το σκεφτομουνα να παρω υλικα να κανω γεμιστα για αυριο...αχ...μεχρι εδω μυριζουν τα ατιμα

76IGp3.png

πεινω!

εσυ στη δουλεια?

αυτη κανει ενα παστιτσιο και πηγαινοερχεται!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σορυ με εχει πιασει η μ...λ..κεια μου τωρα!!!

Διαφημίσεις

καλε τι λες χαζα εισαι?? δεν γινεται να εχουμε και οι δυο κοριτσακι αφου η Αθηνα το εχει δει και ειναι αγορακι!!!:cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν λεω οτι θα εχετε και οι δυο κοριτσακια βρε χαμενο αφου ξερω οτι η Αθηνα εχει μπεμπαρο ..απλα προσεχε μην εχεις και εσυ..καταλαβες τωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τα κοριτσια ηταν παραδειγμα...you know π.χ.

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αυτη κανει ενα παστιτσιο και πηγαινοερχεται!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σορυ με εχει πιασει η μ...λ..κεια μου τωρα!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::roll::roll::roll:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βαριεμαι να γραφω γι αυτο θα βαζω μονο φατσουλες

:-D:-D:-D:-D:-D

ασε ρε Λιακο μου δεν γ...ς μην βαζεις ουτε φατσες εμεις θα σε καταλαβαινουμε κανε νοηματα:rolleyes:

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...