Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Καλό μήνα κορίτσια μου! 

Είσαι υπερβολική τώρα. Έχεις πολλά στάδια ακόμα μέχρι να φτάσεις στην υιοθεσία. Η περίοδος δίνει σημάδια για το τέλος 2-3 χρόνια πριν...λένε. Στη συνέχεια, υπάρχει και η δυνατότητα της δότριας. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Λιάκι μου ,Χαπάκι μου κι Αθηνούλα μου καλημέρααααααααα!!!!!Τι μου κάνετε?...:P:p:p

αη μαρη πανε βρες κανενα γελιο της προκοπης και βαλε!!!:lol::lol::lol:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααααα μπορει να δειτε τι ειναι σημερα???? εχεις κανενα προαισθημα εσυ ή αντρουλης σου???

ο αντρουλης θελει γιο.....εγω στην αρχη πιστευα αγορακι,αλλα ολοι μου λενε οτι μαλλον για κοριτσακι παω,οποτε τωρα εχω επηρεαστει και δεν ξερω τι ειναι

76IGp3.png

Αθηνουλα μας γλυκια εσυ!!!!!!!!:P:p:p:p

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειμαι η ατιμη!!!!:D:D:tongue:

Οχι βρε..καλα κανεις μπραβο που το ελεγχεις... ολα καλα θα βγει ο μπεμπαρος και θα σας χαιρετα.....

Εγω ναι σημερα εχω γιατρο...αντε να δουμε...θα στα πω μετα τη γεννα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να μου τα πεις κοριτσακι μου αντε με το καλο να εχουμε θετικα αποτελεσματα και για σενα!!:-D

Λιάκι μου ,Χαπάκι μου κι Αθηνούλα μου καλημέρααααααααα!!!!!Τι μου κάνετε?...:P:p:p

Παντως δεν κανουμε ΝΤΟΗΝ ΝΤΟΗΝ ΝΤΟΗΝ σαν κι εσενα!!!!

να σου πω κατι επαθε και ο λαιμουδακος σου???

γιατι αραγε????μηπως του εκανες κατι???:rolleyes::rolleyes::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για να σε ξεαγχωσω σου λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα σκεψου να εβαζε ολοκληρη παλαμη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:shock::shock::shock::shock: παλαμη???????

καλε μετα θα μας το εκαναν πηγαδι!!!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σου μικρουλα μου και αταχτουλα τι κανεις???τι εγινε χθες ειχατε παλι ματσ????

ναι φιλικο ομως!!!!ματς ματς ειχανε την κυριακη και ταχα μου δεν θα του ξανακαθοτανε για κανενα 2μηνο!!!!!:mrgreen::mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για πειτε εσεις τι διαισθηση εχετε?

εμενα ρε γ..μωτο με παρασερνει το μωρακι που εχεις στην φωτο γιαυτο και θα πω κοριτσακι οτι ειναι!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Τζωτζακο μου καλο καλα ειμαι, εχω αρχισει και αγχωνομαι η αληθεια γιατι ανα πασα στιγμη...................................

εσυ τι κανεις κουκλα?

Μην μου αγχωνεσαι μικρουλα μου..οταν ειναι η ωρα θα την κανει την εμφανιση του ο μπομιρας...εσυ προσοχη και ξεκουραση.....πωπω...δεν το πιστευω..τι γεννα εχει να πεσει μέχρι το Πασχα...ολες πασχαλινα θα τα κάνετε....αντε αντε...ολα θα πανε τελεια...

Γλυκουλινακι μου εσυ....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για να σε ξεαγχωσω σου λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα σκεψου να εβαζε ολοκληρη παλαμη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

που το πας αυτο...φανταζεσαι...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο αντρουλης θελει γιο.....εγω στην αρχη πιστευα αγορακι,αλλα ολοι μου λενε οτι μαλλον για κοριτσακι παω,οποτε τωρα εχω επηρεαστει και δεν ξερω τι ειναι

Αντε να μας πεις τα νεα αυριο...μη μου πεις και εσυ γιο...δεν θα βρισκετε νυφη στο τελος.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ναι φιλικο ομως!!!!ματς ματς ειχανε την κυριακη και ταχα μου δεν θα του ξανακαθοτανε για κανενα 2μηνο!!!!!:mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol: ναι ο σαχλαμαρας δεν εβαλε κατι πιο πιστευτο εβαλε 2 μηνες!!!αντε να πιστεψεις μετα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα ρε γ..μωτο με παρασερνει το μωρακι που εχεις στην φωτο γιαυτο και θα πω κοριτσακι οτι ειναι!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/QUOT

κι εγω να σου πω εχω αρχισει να το πιστευω....γερο να ειναι το ζουζουνι μου και αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι δεν παιζει ρολο

76IGp3.png

εμενα ρε γ..μωτο με παρασερνει το μωρακι που εχεις στην φωτο γιαυτο και θα πω κοριτσακι οτι ειναι!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και εγω το ιδιο νομίζω...

Ειδε Κρισάκι πως την πατησε η Μαρα με την Ελινα ...συμπεθερα συμπεθέρα..αλλα τελικα και οι δυο κοριτσακι έχουν.....κοιταν μην την πατησετε και εσεις?....χιχιχιχι

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:shock::shock::shock::shock: παλαμη???????

καλε μετα θα μας το εκαναν πηγαδι!!!!!:mrgreen:

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν ντρέπεσαι!!!!!!!!!!...και μετά λες για μένα!...Τι γνώμη θα σχηματίσει ο γιος σου για σένα,ε????:lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω πολλά να πω και για τις άλλες σουρτούκες αλλά έχε χάρη που έχω δουλειά......

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...