Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ουουοουουουουουουουου ομορφουλες μου ηρθα!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας με συκινησατε σκατουλες μου!!!!

Καλη Λευτερια σε οσες ακολουθουν και με το καλο να εχουμε κι αλλες αφιξεις στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!!:D:D:D:D:D

μαρηηηηηηηηηη φιλεναδα ετσι μου ρχεται αν βρω καποιον να με φερει να ανεβω στο Μητερα!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αυριο θα γεννηθει το Αθηνομπεμπε

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρηηηηηηηηηη φιλεναδα ετσι μου ρχεται αν βρω καποιον να με φερει να ανεβω στο Μητερα!

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα αυριο θα γεννηθει το Αθηνομπεμπε

χαχαχχααχαχα μαρηηηηη τρελλη να κατσεις στα αυγα σου και να μην μετακινησε με ακους???????

Αλλιως παρε και το βαλιτσακι σου μαζι διπλα ειναι το ΙΑΣΩ εαν χρειαστει κατι να σε πανε!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλως το λιακι..............

τη κανεις εσυ????ο μπεμπακος σου????????

Ευτυχω μου ουουουουου καλα ειμαστε,

σημερα θα τον δω τον μπουμπουκο,

εχω γιατρο και μαλλον θα μου κανει και τραχηλικη εξεταση και εχει κατι δαχτυλαρες ναααααααααααα με το συμπαθειο και φοβαμαι ναι φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ μπουμπου ποτε εχεις γιατρο? τι κανει το νινι?

Διαφημίσεις

Λιάκι μου..τι κανεις κοριτσάρα μου?

Αθηνούλα μου...ηρθε η ωρα ε? πως αισθάνεσαι?

Κοτοπουλακι μου γλυκο τι κανεις????

ηρθε ηρθε μια χαρα ειμαι καθολου αγχος ακομη!!!!:rolleyes::rolleyes: λετε να μην ειναι καλο????

εσυ εχεις γιατρο σημερα εεεεεεε????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

"το αγορι μου" μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μην χ..σω.....απο το "θα του φερω το τηγανι στο κεφαλι" εγινε "το αγορι μου".........ααρεεεε τι κανει το ......ντοην ντοην!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ουουοουουουουουουουου ομορφουλες μου ηρθα!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας με συκινησατε σκατουλες μου!!!!

Καλη Λευτερια σε οσες ακολουθουν και με το καλο να εχουμε κι αλλες αφιξεις στα υπολοιπα κοριτσια μας!!!!:D:D:D:D:D

Αθηνουλα μας γλυκια εσυ!!!!!!!!:P:p:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

εχω γιατρο και μαλλον θα μου κανει και τραχηλικη εξεταση και εχει κατι δαχτυλαρες ναααααααααααα με το συμπαθειο και φοβαμαι ναι φοβαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εγω σημερα εχω γιατρουλη...να δουμε το ζουζουνι μου....καλα ειναι βρε και αυτο το μικρουλη...αντε να δουμε και τι ειναι

76IGp3.png

Κοτοπουλακι μου γλυκο τι κανεις????

ηρθε ηρθε μια χαρα ειμαι καθολου αγχος ακομη!!!!:rolleyes::rolleyes: λετε να μην ειναι καλο????

εσυ εχεις γιατρο σημερα εεεεεεε????

Οχι βρε..καλα κανεις μπραβο που το ελεγχεις... ολα καλα θα βγει ο μπεμπαρος και θα σας χαιρετα.....

Εγω ναι σημερα εχω γιατρο...αντε να δουμε...θα στα πω μετα τη γεννα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κι εγω σημερα εχω γιατρουλη...να δουμε το ζουζουνι μου....καλα ειναι βρε και αυτο το μικρουλη...αντε να δουμε και τι ειναι

αααααααα μπορει να δειτε τι ειναι σημερα???? εχεις κανενα προαισθημα εσυ ή αντρουλης σου???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λιάκι μου..τι κανεις κοριτσάρα μου?

Αθηνούλα μου...ηρθε η ωρα ε? πως αισθάνεσαι?

Τζωτζακο μου καλο καλα ειμαι, εχω αρχισει και αγχωνομαι η αληθεια γιατι ανα πασα στιγμη...................................

εσυ τι κανεις κουκλα?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ πολυ αντισταθηκες ΛΥΣΣΑΡΑΑΑ!!!!!!:-D:-D

επρεπε να το βαλω στοιχημα!!!!!!!

εχει δικιο η συμπεθερα μου απο την τηγανια στο κεφαλι μετα στο φικι φικι!!!!!!!!:-D:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για να σε ξεαγχωσω σου λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα σκεψου να εβαζε ολοκληρη παλαμη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...