Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Μαράκι κούκλος ο γιος σου!!!!! Αν κάνω κόρη δεν θα ξέρω σε ποιον να την δώσω! Μου έχετε κάνει όλες κούκλους!!!!

Που να δεις και τον δικό μου.... χιχι χιχι :P:p:p:p

Αλλά και αγόρι να κάνεις εγώ έχω κούκλα να σου δώσω:P:p:p

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που να δεις και τον δικό μου.... χιχι χιχι :P:p:p:p

Αλλά και αγόρι να κάνεις εγώ έχω κούκλα να σου δώσω:P:p:p

Επιτέλους έχουμε και μία νύφη!!!! Πήξαμε στους γαμπρούς!!!!!!

iWgPp3.png

Φιλεναδες μου εγκυουλες και μανουλες ,ηρθα κι εγω!!!:D

Φερτε λιγο απο τον αερα σας κι απο εδω,μπας και κολλησω!!!!

Ειμαι μονη αναμεσα σε μανουλες και μελλουσες μανουλες!!!!

Τι καλα!!!!:P

Georgaki μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μου ελειψες πολυ!!!!!!!!!!:P

Φανταζομαι τωρα εσυ και με τα δυο τα κουκλια σου,τι τρεξιμο θα ριχνεις!!!!!

Περιμενουμε να δουμε φωτο ομως,ετσι??????

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

χα χα η Τζόρτζι έχει να βολεψει κόσμο με τα διδυμάκια :). μοιάζουν μεταξύ τους ή ειναι ετεροζυγωτα;

εγω πάντως "ηρέμησα" την 20η εβδομαδα με την β επιπέδου. πριν καθομουν σε αναμμένα κάρβουνα!

την 12 εβδομαδα δεν φαίνεται το φυλο, εικασιες μονο κανουν. το σιγουρευεις 100% στην β επιπεδου.

Φιλεναδες μου εγκυουλες και μανουλες ,ηρθα κι εγω!!!:D

Φερτε λιγο απο τον αερα σας κι απο εδω,μπας και κολλησω!!!!

Ειμαι μονη αναμεσα σε μανουλες και μελλουσες μανουλες!!!!

Τι καλα!!!!:P

Georgaki μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μου ελειψες πολυ!!!!!!!!!!:P

Φανταζομαι τωρα εσυ και με τα δυο τα κουκλια σου,τι τρεξιμο θα ριχνεις!!!!!

Περιμενουμε να δουμε φωτο ομως,ετσι??????

καλως το μελλοντικο εγκυάκι!

Τα διδυμάκια πότε θα τα δούμεεεεεε.......?????

Για πες μου πως βάζεις φώτο στην υπογραφή? Πήγα στο Lilyie και δεν την ανεβάζει, έχω αργό νετ κάρτα πήρα για να σας μιλήσω, για να δείτε πόσο μου λείψατε!!!

lRZRp3.png

Καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΜΟΥ αχ δε το πιστευω οτι ειμαστε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι παιδι καλε ομορφο ειναι αυτο που εκανες?

τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησει Μακουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου φτου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Για πες μου πως βάζεις φώτο στην υπογραφή? Πήγα στο Lilyie και δεν την ανεβάζει, έχω αργό νετ κάρτα πήρα για να σας μιλήσω, για να δείτε πόσο μου λείψατε!!!

Στο 30 στάδιο, που βάζεις ημερ/νια γέννησης, έχει από κάτω και αναζήτηση φωτο από υπολογιστή, βρίσκεις ποια θέλεις,κάνεις 2πλό κλικ πανω της και την αποθηκεύει μαζί με το τικεράκι...!

Καιτιούσκαααααα.........!!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!!!!

ΜΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ ΜΟΥ αχ δε το πιστευω οτι ειμαστε ολες μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι παιδι καλε ομορφο ειναι αυτο που εκανες?

τα συγχαρητηρια μου!!!!!!!!!!!!!!

να σου ζησει Μακουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!! φτου φτου φτου

να΄το και το Λιάκι! τι κανει το παλληκάρι σου κοριτσάκι μου;;; πλησιαζει ο καιρός που θα δημοσιεύεις και εσυ φωτος και θα καμαρωνεις σαν και εμενα την αρχικουκουβάγια! το ωραίο είναι πως έλεγα ότι θα ειμαι και αντικειμενικη και θα καταλάβω αν το παιδί μου είναι αντικειμενικά όμορφο! μαλλιαααααααα.... μες τα αίματα το είδα και δεν ειχα δει ομορφοτερο πλάσμα στη ζωή μου :oops:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...