Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μηπως ομως αυτο ητανε κοριτσακι μου για περιοδος???δεν ξερω λεω τωρα.παντως το σιγουρο ειναι οτι τωρα που θα πας γιατρο αυτος θα καταλαβει εαν ειναι να σου ερθει ξανα συντομα ή αν ητανε αυτο που ειχες μονο!!!

απο εξετασεις σου μεινανε τιποτα???

και εγω ετσι θεωρησα..αλλα τοσο λίγο και μετα τιποτα πεντακαθαρα ..μονο εχτες το πρωι με ποναγε παλι η κοιλια μου και οταν σκουπιστηκα ειχα λιγο καφε....απλως ανησυχω μηπως εχει δημιουργηθει τιποτα και την εμποδιζει να κατεβει....ειναι παιδι μου για να μην μου φευγει το ρημαδι το αγχος με τιποτα απο πανω μου ...αφου πλεον εγω και αυτο ειμαστε ένα...ειναι παντου στην καθημερινοτητά μου..:D:D:D Τεσπα θα δω τη θα πει και ο γιατρος...

απο Εξετάσεις δεν εχει μεινει και τίποτα που ναμην εχω κάνει...αφου εχω βγει πρωταθλητρια στο ειδος...Θα τα δουμε μου ειπε ο γιατρος όλα παο την αρχη και θα τα βαλουμε κατω και θα τα συζητήσουμε...

Τι να σου πω εχω ενα συναισθημα απαθιας πλέον λες και ζω σε αλλο κοσμο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δεν υπάρχει πρόβλημα λέει, να την παίρνω όποτε θέλω...:rolleyes:...την αντιβίωση

:lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι ούτε σε μένα βγαίνει!!!!!!!!:twisted:

οπως ειδατε παραπανω σε μενα βγαινει...εμ τους καταλαβαινει του σωστους του ανθρωπους...αγάπες μου:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

και εγω ετσι θεωρησα..αλλα τοσο λίγο και μετα τιποτα πεντακαθαρα ..μονο εχτες το πρωι με ποναγε παλι η κοιλια μου και οταν σκουπιστηκα ειχα λιγο καφε....απλως ανησυχω μηπως εχει δημιουργηθει τιποτα και την εμποδιζει να κατεβει....ειναι παιδι μου για να μην μου φευγει το ρημαδι το αγχος με τιποτα απο πανω μου ...αφου πλεον εγω και αυτο ειμαστε ένα...ειναι παντου στην καθημερινοτητά μου..:D:D:D Τεσπα θα δω τη θα πει και ο γιατρος...

απο Εξετάσεις δεν εχει μεινει και τίποτα που ναμην εχω κάνει...αφου εχω βγει πρωταθλητρια στο ειδος...Θα τα δουμε μου ειπε ο γιατρος όλα παο την αρχη και θα τα βαλουμε κατω και θα τα συζητήσουμε...

Τι να σου πω εχω ενα συναισθημα απαθιας πλέον λες και ζω σε αλλο κοσμο...

εισαι παλιοφατσα!!!!:-D:-D:-D

αντε να δουμε μηπως αμα τα ξαναβαλετε ολα κατω βγει τιποτις βρε παιδακι μου!!!αμαν πια και αυτες οι μιλουνια εξετασεις που κανουμε!!!τα μπουτια μας εχουμε μπερδεψει!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

οπως ειδατε παραπανω σε μενα βγαινει...εμ τους καταλαβαινει του σωστους του ανθρωπους...αγάπες μου:tongue::tongue::tongue:

ααααχ γιατι βγαινει σε αυτην μπιφτεκακι μου το κουνηστο???:evil::evil::evil:

:lol::lol::lol::lol:βγηκεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααα

Τι κανετε ζουζουνιτσες? μου εχετε λειψει πολυ.... αλλα ακομη δεν εχει μπει σε προγραμμα ο μπεμπης μας... και τις ωρες που κοιμαται εχω να μαγειρεψω, καθαρισω, αποστειρωσω, σιδερωσω , να βαλω πλυντηριο... κ.τ.λ.

Αθηνούλα μου αυριο σου ευχομαι να βγει με εναν πονο ο πριγκηπακος σας... να ειστε τοσο πολυ ευτυχισμενοι οσο καμια μερα στην ζωη σας μεχρι σημερα... θα σε εχω στο μυαλο μου συνεχεια...

Γεωργιτσα μου χαλαρωσε βρε καρδια μου.... αλλιως δεν θα ερθει ευκολα το νινι... να πεις αλλα να το εννοεις πως θα ερθει οτανα υτο το θελει....

Ναντιμορακι καλημεραααααααααα γιατι καλε την παιρνεις?

Κρισακι μου..... ματσ μουτσ.... καλημερα σε εσενα αλλα και μια μεγαλη καλημερα στο φασολακι σου.... διαβασα πως ολα καλα πηγαν το Σάββατο με τον γιατρο γι'αυτο και δεν ενοχλησα...

Εχουμε αλλα νεα? πειτε τα γρηγορα γιατι εχω να σιδερωσω....

a84026bdda.png

Καλημερααααααααααααααα

Τι κανετε ζουζουνιτσες? μου εχετε λειψει πολυ.... αλλα ακομη δεν εχει μπει σε προγραμμα ο μπεμπης μας... και τις ωρες που κοιμαται εχω να μαγειρεψω, καθαρισω, αποστειρωσω, σιδερωσω , να βαλω πλυντηριο... κ.τ.λ.

Αθηνούλα μου αυριο σου ευχομαι να βγει με εναν πονο ο πριγκηπακος σας... να ειστε τοσο πολυ ευτυχισμενοι οσο καμια μερα στην ζωη σας μεχρι σημερα... θα σε εχω στο μυαλο μου συνεχεια...

Γεωργιτσα μου χαλαρωσε βρε καρδια μου.... αλλιως δεν θα ερθει ευκολα το νινι... να πεις αλλα να το εννοεις πως θα ερθει οτανα υτο το θελει....

Κρισακι μου..... ματσ μουτσ.... καλημερα σε εσενα αλλα και μια μεγαλη καλημερα στο φασολακι σου.... διαβασα πως ολα καλα πηγαν το Σάββατο με τον γιατρο γι'αυτο και δεν ενοχλησα...

Καλημέρα στην κουκλα με τον κούκλο γιο!!!.....Την παίρνω λόγω φαρυγγίτιδας...:rolleyes::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ααααχ γιατι βγαινει σε αυτην μπιφτεκακι μου το κουνηστο???:evil::evil::evil:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πας βρε χαζουλι στα περισσοτερα μπορει να ειναι εκει...αμαν πια ολα θα στα λεω εγω...

Καλημερααααααααααααααα

Καλημέρα στη μαμα του ερωτά μου....τι κανετε μικρουλια μου...κουραζεστε ε.......τι να κανεις κοριτσακι μου υπομονη να βρει την σειρά του...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααααααααα καλα.... μου αρεσει που σας ειπα να τα πειτε και γρηγορα....

Φαρυγγιτιδα? απο που καλε την κολλησες?

Επισηε δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που δεν σας βγαινει? δεν με ενημερωνετε...

Κρισακι... που εισαι καλε?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααα

Κουμπαρουλα μου!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ααααααααχ εγινε ηδη 2μηνων ο μπεμπης???ααααααααχ τι τελεια δωστων φιλι στα μπουτακια του απο εμενα!!!

εγω ολα καλα εκλεισα στις 24 για αυχενικη και εχω ραντεβου σε δυο εβδομαδες παλι!!!!!!εχω ακομα πολυ αγχος για το αν ειναι καλα ο χιονανθρωπος μου και περιμενω πως και πως να κλεισω τον τριτο μηνα!!!

τρεχεις και δεν φτανεις κοριτσακι μου το ξερω δεν πειραζει ομως οταν ειναι για τετοια φατσαρα!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

ααααααααα καλα.... μου αρεσει που σας ειπα να τα πειτε και γρηγορα....

Φαρυγγιτιδα? απο που καλε την κολλησες?

Επισηε δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που δεν σας βγαινει? δεν με ενημερωνετε...

Κρισακι... που εισαι καλε?

απο κατω σου και απο πιο κατω σου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιτα λιγο χαμηλα κοπελιαααααααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τζορτζάκο μου σόρυ για χθες που μιλούσα σιγά αλλά κοιμόταν το αγόρι μου και δεν ήθελα να τον ξυπνήσω...

"το αγορι μου" μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ μην χ..σω.....απο το "θα του φερω το τηγανι στο κεφαλι" εγινε "το αγορι μου".........ααρεεεε τι κανει το ......ντοην ντοην!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...