Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol: Σε φώναζε,ε??

ασε και επειδη απο τοτε που ηρθε το νινακι με φωναζει πολυ σπανια.....ετρεξα μην τυχον και το μετανιωσει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πως εισαι σημερα εσυ σκατουλα μου???ηρεμησες καθολου???:P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φατσουλα μου τι κάνεις? πως είσαι σήμερα....αντε τα καλα νέα πρεπει να σε βρουν γερή και κεφάτη...:D:D:D

Κρισάκι μου..πως πάει μαναράκι μου...εχουμε και εξαγωγες ή εισαι τυχερη ??

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ηρθε και το Τζορτζάκι μου???

Καλημέραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Κρισακι σε λενε εσενα κοπελια????δηλαδη ποσο πιο ξεκαθαρα να το πει η γυναικα???το εκανε μωβ και το μεγαλωσε Κρισακι λεει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω γιατρο σήμερα το απογευμα..ειναι η πρωτη φορα που θα παω να με δει μετα απο την αποξεση...αντε να δουμε τι θα δουμε και τι θα ακούσουμε.....

Το ανησυχιτικο ειναι οτι η περιοδος ακομα αφαντη απο 16/01/10 μονο το Σαββατο ειχα λιγο αιμα για κανα τεσσαρι ώρες και μετά τιποτις....και οχι πολυ αιμα μην φαντα στητε...και εκει που πηρα τη χαρα μου κοπηκε..και τη θεση της πηρε παλι το έγχος....

Εσυ δολια φατσουλα τα ξέρεις ήδη..αλλα θα τα ακους συνεχεια...χιχιχιχχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Φατσουλα μου τι κάνεις? πως είσαι σήμερα....αντε τα καλα νέα πρεπει να σε βρουν γερή και κεφάτη...:D:D:D

Κρισάκι μου..πως πάει μαναράκι μου...εχουμε και εξαγωγες ή εισαι τυχερη ??

Οχι εξαγωγες απο στομα δεν εχουμε δοξα το Θεο εισαγωγες δεν εχουμε πολλες πολλες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και πως θα αγορασουν τα προϊοντα που εξαγεις εαν δεν εισαγεις κιολας ε???οχι σε ρωταω???ειναι αυτη σωστη πολιτικη???:rolleyes:

Πήγα πάλι στο γιατρό σήμερα, πάλι αντιβίωση μου έδωσε.........:cry:

δεν ξερω .....λεω εγω τωρα μηπω να μην την σταματας καθολου???:confused:

αμαν βρε Μπιφτεκακι την μια πισω απο την αλλη την περνεις!!!την αντιβιωση εννοω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πήγα πάλι στο γιατρό σήμερα, πάλι αντιβίωση μου έδωσε.........:cry:

Σε τι γιατρο παθολόγο? ρωτησες τον γυναικολογο αν δημιουργει προβλημα ?

Κρισακι σε λενε εσενα κοπελια????δηλαδη ποσο πιο ξεκαθαρα να το πει η γυναικα???το εκανε μωβ και το μεγαλωσε Κρισακι λεει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D

Σεξ όμως......Ε Κ Α Ν Α!!!!!Γιούχου!!!!!!!!

Αλιμονο...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (αντιβιωση ειναι και αυτο και μαλιστα απο την καλη)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω εχω γιατρο σήμερα το απογευμα..ειναι η πρωτη φορα που θα παω να με δει μετα απο την αποξεση...αντε να δουμε τι θα δουμε και τι θα ακούσουμε.....

Το ανησυχιτικο ειναι οτι η περιοδος ακομα αφαντη απο 16/01/10 μονο το Σαββατο ειχα λιγο αιμα για κανα τεσσαρι ώρες και μετά τιποτις....και οχι πολυ αιμα μην φαντα στητε...και εκει που πηρα τη χαρα μου κοπηκε..και τη θεση της πηρε παλι το έγχος....

Εσυ δολια φατσουλα τα ξέρεις ήδη..αλλα θα τα ακους συνεχεια...χιχιχιχχιχι

μηπως ομως αυτο ητανε κοριτσακι μου για περιοδος???δεν ξερω λεω τωρα.παντως το σιγουρο ειναι οτι τωρα που θα πας γιατρο αυτος θα καταλαβει εαν ειναι να σου ερθει ξανα συντομα ή αν ητανε αυτο που ειχες μονο!!!

απο εξετασεις σου μεινανε τιποτα???

Διαφημίσεις

Οχι εξαγωγες απο στομα δεν εχουμε δοξα το Θεο εισαγωγες δεν εχουμε πολλες πολλες :rolleyes::rolleyes::rolleyes: και πως θα αγορασουν τα προϊοντα που εξαγεις εαν δεν εισαγεις κιολας ε???οχι σε ρωταω???ειναι αυτη σωστη πολιτικη???:rolleyes:

Μπραβο τυχερούλα ...μου...δεν μπειραζει ας τρως οτι μπορεις δεν χρειαζεται πίεση....

δεν ξερω .....λεω εγω τωρα μηπω να μην την σταματας καθολου???:confused:

αμαν βρε Μπιφτεκακι την μια πισω απο την αλλη την περνεις!!!την αντιβιωση εννοω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:D:D:D:D ευτυχως που το διευκρινισες:tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σε τι γιατρο παθολόγο? ρωτησες τον γυναικολογο αν δημιουργει προβλημα ?

:D:D:D:D:D

Αλιμονο...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (αντιβιωση ειναι και αυτο και μαλιστα απο την καλη)

Δεν υπάρχει πρόβλημα λέει, να την παίρνω όποτε θέλω...:rolleyes:...την αντιβίωση

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σεξ όμως......Ε Κ Α Ν Α!!!!!Γιούχου!!!!!!!!

:shock::shock::shock:

ελαααααααααα!!!!!!!!!!εχω σοκαριστει!!!!!:shock::shock::shock:

Δεν υπάρχει πρόβλημα λέει, να την παίρνω όποτε θέλω...:rolleyes:...την αντιβίωση

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

αληθεια τι εχει παθει το αλλο το γελιο που κουνιεται???το παταω και δεν βγαινει!!!σε εσας βγαινει το κουνηστο???:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...