Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες τι κανετε??

Λοιπον αυριο 06:00 το πρωι πρεπει να ειμαι στο μαιευτηριο εχθες μετα το γιατρο πηγα να μου κανουν τις εξετασεις ωστε να τις εχουν μεσα στο φακελο μου αυριο το πρωι!!!!

Ειμαστε καλα και οι δυο απλα σημερα μου ειπε να κατσω ακινησια γιατι τα πονακια που ενιωθα και το βαρος τις κοιλιας τελικα ητανε για τοκετο απο προχθες!!!

Ενα καλο ακομη ειναι οτι ο ενδοκρινολογος εδωσε το οκ τα γευματα μου να μην ειναι για διαβητικους!!!!!ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:-D:-D:-D:-D:-D

Ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα!!!

Φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες τις τσουπρες!!!

Αθηνουλα με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου αυριο και να ζησεις την αρχη της μητροτητας!!!!!!Σε περιμενει μεγαλη μερα αυριο κοριτσι μου!!!Με το καλο!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα ομορφες!!!

Αθηνουλα μου με το καλο κοριτσακι μου!!!!!Πραγματικα απο αυριο αλλαζει η ζωη σας ριζικα.......ξεκιναει ενα καινουργιο ταξιδι ονειρεμενο......με το καλο να υποδεχτεις στην αγκαλια σου τον μικρο σου θησαυρο!!!:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΑΣ!!!! :)

Αθηνάάάάάάάάάάάάά?????????????????????????????? Γεννάς μαρή αύριο!!!! που είσαι χαμένη?

Ζουζού??? Κανα νέο?

Ναντιμοράκι στάνταρ αυτό που είχες ήταν ωορηξία. Δεν μου λείπουν τα συμπτώματα καθόλου.

Το ξέρω μωρό μου......το εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα!!!!:oops:

Καλημέρα σε όλες!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα μου, τι μεγάλη μέρα είναι για σένα αύριο!!!!!......Κοριτσάκι μου, με το καλό να πάρεις το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου!!!

Πωπω συγκινήθηκα τώρα......πότε ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου, πότε ήρθε η μέρα να τον φέρεις στον κόσμο....!:P:p:p

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημεραααααααα σε ολα τα κοριτσακια μας και καλο μηνα να εχουμε που πως να μην εχουμε αφου τον μηνα μας θα τον ανοιξει η γεννα της ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΩΡΙΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ετσι ειναι παιδι μου σου λεει ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω και δεν μενω ουτε μερα παρα πανω οπα(αρε γαμπρο που θα κανω!!!!):mrgreen::tongue:

Πραγματικα δεν ξερω τι να σας ευχηθω νομιζω πως οτι και να πω ειναι λιγο μπροστα σε αυτο θα ζησετε αυριο!!!!!!

Το μονο λοιπον που θελω να ευχηθω και στους τρις σας ειναι να εχετε μια ευτυχισμενη μερα αυριο που να κυλισει σαν νερο χωρις καμια δυσκολια και να μην χορτενετε ο ενας να κοιταει τον αλλο.Αυριο λοιπον θα πιουμε στην υγεια του καινουριου μελους της τοσο αγαπημενης οικογενεια σας(εγω δεν μπορω να πιω ο συμπεθερος ομως θα το τσουξει) και επειδη με πηραν ηδη τα ζουμια σταματαω!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!:P:p:p

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Αααααααα κοριτσακια μου επειδη ειδα οτι περιμενετε νεα απο την Ζουζουνα μας δυστυχως το κοριτσακι μας δεν ειναι πολυ καλα.αφου πηγε για χοριακη της ηρθε καφε και μετα στο μικροβιολογικο της ειπαν οτι φενεται για βιοχημικη.θα μιλουσε χθες το απογευμα με τον γιατρουλη της.Ελπιζω να ειναι καλυτερα το κοριτσακι μας και να την δουμε συντομα να τριγυρναει εδω παλι!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Καλημέρα αγαπάκια μου....τι κάνετε τσουπάκια μου...χαιρεστε που η Αθηνούλα μας θα γίνει μαμα??? Καλα κάνετε γιατι και εγω χαιρομαι απιστευτα πολυ...

Αχ βρε κοριτσάκι μου ποτε με πήρε και μου ειπες οτι εισαι εγκυος και καναμε χαρουλες και τωρα ευτασε η ώρα....αχ τελικα εχει δικιο το Κρισακι..μονο μου το γράφουμε συγκινούμαστε!!

Ευχομαι καρδούλα μου να πάνε ολα τελεια αυριο και να πάρεις επιτελους στην αγκαλιτσα σου το παιδάκι σου....

Φιλουρες πολλες πολλες ..εεε και κρατα καμια να δωσεις απο μενα στον μπέμπη...000203F8.gif0002031F.gif

sig.asp?img=ad1

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Σορυ κοριτσια αλλα ειχα ενα μικρο μιτιγκ με την τουαλετα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλα να μαστε παλι!!!!!!!ελαφροτερες και ετοιμοτατες!!!

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου!!!!

Μπιφτεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!!!!!!!!

:P:p:p

Σορυ κοριτσια αλλα ειχα ενα μικρο μιτιγκ με την τουαλετα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλλα να μαστε παλι!!!!!!!ελαφροτερες και ετοιμοτατες!!!

Λιακοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου!!!!

Μπιφτεκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!!!!!!!!

:P:p:p

:lol::lol::lol::lol: Σε φώναζε,ε??

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...